Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megnézni, (1606 db)

Hol lehet megnézni hogy egy fotball meccsen kik fognak játszani, kik a sérültek és mi lesz a kezdőcsapat? Ugyanez a tenisznél hogy sérült e valaki pl azt hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1,5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1, 5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

Hol lehet megnézni a TAJ számmal, hogy mikor hol voltam kórházban, milyen kezeléseket vettem igénybe?

Legjobb válasz: Ezt csak a kórházak saját adatbázisaiban lehet megnézni. Minden kórház csak a saját eseteit tartja nyilván, tehát egy adott kórházban csak az ott végzett kezeléseket/beavatkozásokat tudják megnézni. Ez alól kivételt képeznek az egyetemi kórházak, ahol az adott egyetem alá tartozó bármely klinikán történt összes kezelést le lehet kérdezni.

Ezt csak a kórházak saját adatbázisaiban lehet megnézni. Minden kórház csak a saját eseteit tartja nyilván, tehát egy adott kórházban csak az ott végzett kezeléseket/beavatkozásokat tudják megnézni. Ez alól kivételt képeznek az egyetemi kórházak, ahol az adott egyetem alá tartozó bármely klinikán történt összes kezelést le lehet kérdezni.
ezt igy nem tudod megnézni csak a meccseket a szorzokat nem tudod


Egy film címét keresem (ja meg azt h. hol lehet megnézni ingyen) Help!?

fiú ugrik be aki szinte mindent?l fél az apja elviszi ?t és a családját kikapcsolódni egy kastélyba(vagy várba?). kiderül hogy van ott egy szellem aki a ház urának dolgozik. az a dolga hogy elijesze a túristákat.a fiút fojton ilyesztegeti. egy id? után összebarátkoznak. kiderül hogy a fiú apja megakarja venni a kastélyt.(oh,és a kisértet azt hiszi hogy megölte a szerelmét, a saját apja befalazta)a végén a fiú leviszi a szellemet valahova valamiért... már nememlékszek

Legjobb válasz: A Canterville-i kísértet. Sztem ez! Hát megnézni nem tom, h hol lehet, meg azt sem, h hol lehet letölteni. Azért, mert kétfajta a film van az 1987-es, meg a 2005-ös, amit te keresel az az utóbbi. Hát, majd ha (valaha) találok írok. =D

A Canterville-i kísértet. Sztem ez! Hát megnézni nem tom, h hol lehet, meg azt sem, h hol lehet letölteni. Azért, mert kétfajta a film van az 1987-es, meg a 2005-ös, amit te keresel az az utóbbi. Hát, majd ha (valaha) találok írok. =D
A kérdező hozzászólása: köszi :)
szivesen! =)
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ez az :(

Xbox 360 Silmem van, hol lehet beledugni a pendrivét? és hol lehet megnézni h mi van rajta a boxon keresztül?

Legjobb válasz: megfogod a Slim-et, és minden oldalát (valószínûleg 6) megnézed. Ezek után meg KELL találnod rajta az USB csatlakozót. Valószínûleg a hátulján van a csatlakozó. Ott lehet megnézni a pendriveot, ahol a belsõ meghajtókat is lehet.

megfogod a Slim-et, és minden oldalát (valószínûleg 6) megnézed. Ezek után meg KELL találnod rajta az USB csatlakozót. Valószínûleg a hátulján van a csatlakozó. Ott lehet megnézni a pendriveot, ahol a belsõ meghajtókat is lehet.
Elõl is van két usb csatlakozó meg hátul is vagy 3-4.

Mikor/hol lehet megnézni, hogy felvettek-e? Tudom, hogy július 24-én hirdetik ki, de hol lehet megnézni, és mikor?

Legjobb válasz: 24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.

24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.
A kérdező hozzászólása: Órára pontosan lehet tudni, hogy mikor hirdetik ki?
Este 8-kor, és rövidesen ezután pedig SMS-ben is értesítenek.
ha több a pontod, mint a ponthatár a szakra, ahova jelentkeztél, akkor fel vagy véve. ilyen egyszerû...
Ez elég nagy butaság, mert lehet, hogy több a pontja, de mi van, ha azon a szakon 50 helyet hirdettek meg, de 70-en jelölték meg 1. helyen, és mind a 70-nek megvan a kellõ pontszáma? (Szélsõséges példa, de jól szemlélteti a problémát.)
5. válaszoló Remélem te nem most felvételizel, mert nagyon nagy butaságot írsz. A pontszámot pont úgy határozzák meg, hogy annyian férjenek be, ahány hely van. Ahogy mondani szokták, a ponthatár az utolsó felvett jelentkezõ pontszáma. Tehát ha pl. 5
6. vagyok Bocs, csak elküldtem. Tehát folytatva az 5-ös válaszolónak! Ha pl. 50 embert vesznek fel és 70 jelentkezõ van, akkor sorba állítják pontszám alapján a jelentkezõket, és az 50. ember pontszáma lesz a ponthatár. Így eleve fel sem merül, amit írtál. Gondol már végig, akkor eleve semmi értelme nem lenne a ponthatároknak!
A ponthatárok megállapítása, vagyis elõre láthatólag 2013. július 24. után minden jelentkezõ kizárólag az e-felvételi rendszerébõl töltheti le az ún. besorolási döntést, amely tartalmazza majd, hogy sikeres felvételi esetén melyik intézményben, szakon kezdheti meg szeptemberben tanulmányait. A dokumentumról - amint elérhetõ lesz - minden jelentkezõ e-mailben kap tájékoztatást.

Hova lett az ESEMÉNYEK/EVENTS Mappa a facebook-profilokról? és miért nem működik a név mellé írt facebook.com/y. X. /events oldal sem ísmerős, sem ismeretlen személyek esetében? Ezt most akkor hol lehet megnézni? Köszönöm, ha írsz! :-)

Legjobb válasz: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :)) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.

A kérdező hozzászólása: na most ez tényleg csak és kizárólag engem érdekel? :) ) - hol lehet megnézni személyre lebontva, milyen eseményekre lett meghívva? - s ugyanez volna a kérdésem egy ismerõsöm konkrét ismerõse eseményeit illetõen. ami eddig látható volt, az most sehol se jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: a saját eseményeimet se látom http://www.facebook/x.y/events elérési útvonalon. és egyetlen simerõsömét sem.
Valószínûleg azért nincs válasz, mert nem szoktuk ezt a linket használni! :)

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kett?t....

Legjobb válasz: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?

A kérdező hozzászólása: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?
Amerikában nagyon sok!Én egyszer régebben találtam egy ilyen oldalt, de már nem tudom beírni.Írd be a googleba hogy amerika bûnözési statisztika 2011 mondjuk.Nekem is valahogy így adta ki.Azt tudom hogy csak new orleansba volt 250 gyilkosság!!Szerintem évente több ezer lehet, plusz még amirõl nem tudnak és nem derûlt ki!
Te kérdezted a másik .au-.ca összevetést is, ugye? Felesleges ilyesmit országra nézni. Kanadában 100e lakosra 1.6, Ausztráliában 1.0 gyilkosság jut. De például Quebecben 1.0 míg az ausztrál Northern Territory-ban 4 és nemrég még 8 körül járt. Ha lebontanád városra még nagyobb különbségeket látnál...
kár összevetned a kettõt! Kanadában sokkal jobb a közbiztonság, mint az USA-ban.

Hol lehet megnézni a freemail-nél, hogy vki belépett 1 másik gépről a fiókomba? Csak mert a gmail-nél tudom hol lehet megnézni, de a freemailnél nem találom:S

Legjobb válasz: Mi az ördögöt akarsz még mindig magyarország legrosszabb levelezõjétõl,hagyd ott te is õket ,ahogy sok sok ezren már megtették. Sikeres ember nem égeti magát egy freemaillal.Tudod te jól,hogy melyik a jó levelezõ :gmail.

Mi az ördögöt akarsz még mindig magyarország legrosszabb levelezõjétõl, hagyd ott te is õket , ahogy sok sok ezren már megtették. Sikeres ember nem égeti magát egy freemaillal.Tudod te jól, hogy melyik a jó levelezõ :gmail.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!