Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megkérni a (3 db)

Hol lehet részletre megkérni a gyomorgyűrűt?

Itt írta már valaki hogy a Johnson&Johnson cég részletre is megadja. Ha valaki tud róla többet az írjon.

Legjobb válasz: Budapest Bank, Privátkölcsön Vitál csomag 06/1 455 55 55

Budapest Bank, Privátkölcsön Vitál csomag 06/1 455 55 55

Szeretném megkérni a párom kezét mégpedig úgy hogy egy repülő húzza maga után a nagy kérdést! Ebben kéne segítség! Hol lehet ilyet bérelni, intézni?

Legjobb válasz: Szia! Húúú, hát nem tudom, utazási irodában vagy reptéren kérdezd meg ha van ismerõsöd, de nem hinném, hogy erre lesz lehetõség, arra már inkább, hogy ezek a sárkányrepülõsök vagy mi a fene az a valami ami mindig fent röpköd húzza a kérdést :) Kreatív gondolat, nagyon tetszik :) Sok sikert :)

Szia! Húúú, hát nem tudom, utazási irodában vagy reptéren kérdezd meg ha van ismerõsöd, de nem hinném, hogy erre lesz lehetõség, arra már inkább, hogy ezek a sárkányrepülõsök vagy mi a fene az a valami ami mindig fent röpköd húzza a kérdést :) Kreatív gondolat, nagyon tetszik :) Sok sikert :)
csak dél-afrikában lehet bérelni szal repülj el bérelj 1et és mond ide kéne húzni a szöveget kicsit drága lesz szal spórolj
nálunk szegeden tudom hol van reptér nemtom, tuti nálatok is van valami :) elmész azt megkérsz valakit, csak lehet h neked kell megvarrni :D
Ez de jó ötlet, bakker. Sétáltok Erzsivel (nem tudom, hogy hívják), és a repülõ húzza maga után: "Erzsi! Leszel a feleségem?" Ott sétál a közelben egy másik pár, ahol a lány szintén Erzsi... na, õ mit gondoljon? Különben meg minek túlcifrázni? Féltérdre ereszkedsz, elmondod a betanult szöveget, elõkapod a zsebbõl a gyûrûs dobozt, megmondod, hogy szereted, stb. és megkéred a kezét. Hidd el, hiába közhely, szerintem ugyanolyan megható és romantikus lesz, mint ha repülõvel húzatnád.
Basszus, nekem a kisebb repterek eszembe sem jutottak, hol laktok?
Kérdezz... centroplane.hu

A lányomnak a Tiffany nevet szeretném adni és így is szeretném írni, de sokat hallottam hogy nem engedélyezik mivel nem elég "magyaros". Igaz ez? Ha így van hol lehet ezt megkérni hogy így írhassuk?

Legjobb válasz: Számomra érthetetlen hogy miért adnak sokan angol neveket a babáknak!!!Hiszen rengeteg szép,aranyos lánynevek vannak a magyar nyelvben!ráadásul nem is mennek a magyar vezetéknevekhez!Annyira giccses!Ilyen Jessicatol meg Jenniferektol egyszeruen a hideg is kiráz.Nemigaz hogy egyeseknek nem bántja a fulét.Nekem soha nem jutna eszembe ilyen mánia nevet adni "szegény" gyereknek!!!Dehát kinek a pap,kinek a papné!

Számomra érthetetlen hogy miért adnak sokan angol neveket a babáknak!!!Hiszen rengeteg szép, aranyos lánynevek vannak a magyar nyelvben!ráadásul nem is mennek a magyar vezetéknevekhez!Annyira giccses!Ilyen Jessicatol meg Jenniferektol egyszeruen a hideg is kiráz.Nemigaz hogy egyeseknek nem bántja a fulét.Nekem soha nem jutna eszembe ilyen mánia nevet adni "szegény" gyereknek!!!Dehát kinek a pap, kinek a papné!
a Magyar Tudományos Akadémia engedélyezi a neveket, csak akkor engedik így írni, ha bizonyítani tudod a gyerek angolszász származását, pl. az egyik szülõ angol, amerikai stb. Nézd meg a Ladó-féle utónévkönyvben, hogy benne van-e egyáltalán úgy , hogy Tiffani!
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolónak: nem a véleményedre voltam kíváncsi hogy tetszik e, a kérdés teljesen más. Ha nem tudsz rá válaszolni ne tedd, de a véleményedre hogy neked milyen az ízlésed nem vagyok kíváncsi. Ha más tesz fel hasonló kérdést nem az ízlését kezdem gúnyolni, hanem válaszolok a kérdésére, ha nem tudok nem írok semmit.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm :)
Igen, sajnos így nem lehet elírni, csak ha valaki a családban (te, vagy a férjed) angolszász országból származik, különben csak "Tifani" lehet. Meg majd felhívják rá a figyelmed, hogy a Tiffany magyar megfelelõje a Stefánia. Ámbár pont múltkor hallottam róla, hogy sokan vallják magukat olyan kissebbséghez tartozóknak, amirõl nem is kérnek papírt, mert egyszerûen nincs, és akkor mondhatod, hogy ez nálatok szokásos név így írva. Asszem a fókuszban mondták.
Szia! Az egyik ismerõsöméknek is így hívják a kislányt, de TIFFANIként lett anyakönyvezve. Grat!
A külföldi neveket mindig magyarosítják, ami az írásmódot illeti, kivéve ha az anya vagy az apa olyan országból származik, ahol az adott név elfogadott.
en nem ertem ha neked tetszik ez a nev miert ne adhatnad mi az usaba elunk es a fiam a max nevet fogja kapnimert ez megy a ferjem vezeteknevehez , es kulonben is rengeteg nev nem is magyar eredetu egy ket regi magyar neven kivul pl Vivien es a sok divat nev es stb
Most ezen mit nem értesz? Magyar Tudományos Akadémia nem engedélyezi, ezért. Csak magyar fonetikával. Ezen nincs mit nem érteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!