Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megfizethető áron (22 db)

Tatabányán hol lehet megfizethető áron csecsemőnek fülbelövést csinálni? És mikortól érdemes? Rettenetes árakkal találkoztam 15 e és 6 e forint közötti összeget kérnek és persze nagylelkűek, mert ebben már benne van a fülbevaló.

Legjobb válasz: Bocsi,de te hol voltál? 15e???..durva.. Amúgy szept elején csináltattuk a kislányomnak a sárberki spar melletti gyógyászati segédeszköz boltban, 4600-at fizettünk,ez a belövés,füli,és a fertõtlenítõ,amivel kenegetni kell...Nagyon kedves volt a hölgy,többféle fübevalóból lehet választani,és 1 perc alatt megvagytok..

Bocsi, de te hol voltál? 15e???..durva.. Amúgy szept elején csináltattuk a kislányomnak a sárberki spar melletti gyógyászati segédeszköz boltban, 4600-at fizettünk, ez a belövés, füli, és a fertõtlenítõ, amivel kenegetni kell...Nagyon kedves volt a hölgy, többféle fübevalóból lehet választani, és 1 perc alatt megvagytok..
ja, és õ azt mondta nekem, h 3 hónapos kortól szokta vállalni, de babafüggõ, szóval szereti látni elõtte a fület. Húh, de ezen a 15-ön még mindig fenn vagyok akadva... Nem lehet, h ott nem orvosi fémet, hanem aranyat tesznek be egybõl?
A kérdező hozzászólása: A 15 ezres, kiszállással vállalta volna :D de örülök hogy más is felháborodik. Találtam végül egy kozmetikus hölgyet Bánhidán az Árpád utcában õ - 2500, - megcsinálta és ebben a füli is benne volt, igaz õ nem adott fertõtlenítõ folyadékot, csak tanácsolta hogy kamillás füli pálcikával tisztítsam le.

Hol lehet megfizethető áron Star Wars-os női pólót venni/rendelni?

Főleg Darth Vader-es érdekelne, és ha lehet, még karácsony előtt. :)

Legjobb válasz: eBay?

eBay?
H&M, de ott csak Star Wars feliratos van. :)

Budapesten hol lehet megfizethető áron tortát csináltatni?

Tudnátok ajánlani viszonylag jó árú cukrászdát/magánszemélyt aki vállal egyedi tortakészítést?


Hol lehet megfizethető áron, kislánynak ( kb.86-os méretű) kantáros esőnadrágot kapni, ami tényleg vízálló?

A teszveszt, vaterát már megnéztem, de nem szeretnék postaköltséggel együtt 3-4 ezer forintot kifizetni, létezik, hogy van ebb?l olcsóbb is? Tudtok ajánlani márkát, ami tényleg nem ázik át?

Legjobb válasz: most van a lidl-ben.ugy emlékszem hogy 1000-1500 körül volt,de több biztos nem.kantáros,és elég jól néztek ki.igaz én nem vettem,igy nem tom h milyen.

most van a lidl-ben.ugy emlékszem hogy 1000-1500 körül volt, de több biztos nem.kantáros, és elég jól néztek ki.igaz én nem vettem, igy nem tom h milyen.

Ilyen goth bakancsot hol lehet megfizethető áron venni? Érdemes külföldről rendelni?

http://getfancy.files.wordpress.com/2009/01/wp.jpg?w=439&h=600

Legjobb válasz: Pff. undorító...

Pff. undorító...
A kérdező hozzászólása: Pfff. [email protected] hog neked tetszik-e. Valakin már láttam egy gyáros Nekromantika bulin kb. egy éve, szóval valahonnan csak be lehet szerezni.
Nekem tetszik :) . Szerintem angliai webshopokban lenne érdemes körülnézned.
szerintem is szép nem értem mit kell fikázni:D színvonal.. am kérdezõ..drukkolok, hogy szerezz egy ilyen cipõt:)

Hol lehet pesten megfizethető áron hennát venni? Milyen árban van kb?

arna a hajam és csak picit színezni szeretném vele a hajam meg fényesíteni.

Legjobb válasz: Kryolan city, 1066 Budapest, Ó utca 24-26, kb 1000-2500forint között lesz

Kryolan city, 1066 Budapest, Ó utca 24-26, kb 1000-2500forint között lesz

Horvátországban hol találok olyan cempinget, ahol sátrat is lehet bérelni? Jó lenne ha homokos partnál lenne, és persze megfizethető áron.

Augusztusban mennénk,de csak 4-5 napra.

Legjobb válasz: Üdv! Én Omisról olvastam hogy van homokos tengerpartja és egy nagyon nagy kemping. Esetleg érdemes utánnanézni, hátha lehet sátrat is bérelni. Aki már járt Omisban, azt mondta, hogy kicsit hidegebb a víz, mert egy folyó ott érkezik a tengerbe. Egyébként szép hely, mi kirándultunk ott. Mindenhol kalózfiling... van egy várrom a hegyoldalban

Üdv! Én Omisról olvastam hogy van homokos tengerpartja és egy nagyon nagy kemping. Esetleg érdemes utánnanézni, hátha lehet sátrat is bérelni. Aki már járt Omisban, azt mondta, hogy kicsit hidegebb a víz, mert egy folyó ott érkezik a tengerbe. Egyébként szép hely, mi kirándultunk ott. Mindenhol kalózfiling... van egy várrom a hegyoldalban

Hol lehet Budapesten, lehetőleg Budán, a legjobb foralt bort inni? (na persze még értelmes, diák számára megfizethető áron. )

Lehet kocsma, vagy csak ilyen ünnepi bódé is. Lehetőleg azért maradjunk a racionális árfekvásben (pl 2 deci egy ezresért nagyon is sok)

Legjobb válasz: Nálam:DDD

Nálam:DDD
Mi múltkor a Gellért mellet a Sziklakápolna alatt vettünk. Nagyon finom volt :)

Ilyen vagy ehhez hasonló táskát hol lehet kapni Budapesten? ( viszonylag megfizethető áron)

http://weheartit.com/entry/74651218/explore

Legjobb válasz: Bár én vidéki vagyok, de turkálóban szoktam látni, én is onnan vettem egy ilyet, csak az bõrbõl van :) Egyébként inditex üzletekben is nézz körül, nagy divat ez most, tuti találsz, csak drága.

Bár én vidéki vagyok, de turkálóban szoktam látni, én is onnan vettem egy ilyet, csak az bõrbõl van :) Egyébként inditex üzletekben is nézz körül, nagy divat ez most, tuti találsz, csak drága.
Én láttam bijou brigitte-ben, meg asszem claris-ben... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!