Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet magyarországon (998 db)

Hol lehet Magyarországon Kapni vagy honnan lehet rendelni rogue márkájú felszereléseket?

Most konkrétan ugráló kötél érdekelne

Legjobb válasz: [link] innen lehet rendelni Magyarországra. De inkább megéri többen rendelni. Én is tervezem hogy rendelek pár dolgot. Ha érdekel írj privátot.

[link] innen lehet rendelni Magyarországra. De inkább megéri többen rendelni. Én is tervezem hogy rendelek pár dolgot. Ha érdekel írj privátot.
Bár nem ez a márka, de rengeteg crossfit és funkcionális eszközt is lehet rendelni itt: force-now.com. És igazi bemutatóterem is van, ahol meg lehet nézni, ki lehet próbálni nagyon sok eszközt.

Hol lehet Magyarországon source audio terméket rendelni, kapni?

http://www.sourceaudio.net/

Legjobb válasz: http://gitarshop.hu/?tart=hirdetes&id=82246&lang=hu Amúgy meg külföldrõl lehet rendelni. Ha jól tudom, nincs magyarországi forgalmazója. Itt egy külföldi link: http://www.thomann.de/gb/source_audio.html

http://gitarshop.hu/?tart=hirdetes&id=82246&lang=hu Amúgy meg külföldrõl lehet rendelni. Ha jól tudom, nincs magyarországi forgalmazója. Itt egy külföldi link: http://www.thomann.de/gb/source_audio.html

Hol lehet Magyarországon Stella McCartney ruhákat kapni? !

Legjobb válasz: yoox.com és az zászlóra kattintva beállítod, hogy Magyarország, ha nem a magyar zászló van kint, UPS-szel szállítanak. én nem otthon élek, de úgy tudom nem lehet Mo.-on McCartney-t kapni, a H&M-nek tervezett pár éve, de abból már nem maradt semmi, ha el is érte a magyar boltokat.

yoox.com és az zászlóra kattintva beállítod, hogy Magyarország, ha nem a magyar zászló van kint, UPS-szel szállítanak. én nem otthon élek, de úgy tudom nem lehet Mo.-on McCartney-t kapni, a H&M-nek tervezett pár éve, de abból már nem maradt semmi, ha el is érte a magyar boltokat.
Adidas:) adidasbystellamccartney
A kérdező hozzászólása: köszi


Hol lehet Magyarországon buborék fotelt venni?

Ehhez hasonlókra gondoltam:

Legjobb válasz: Sajnos szerintem sehol, mert Magyarország le van maradva. :(

Sajnos szerintem sehol, mert Magyarország le van maradva. :(
A kérdező hozzászólása: Értem .. hát sajnálom, de azért köszi :)

Hol lehet Magyarorszagon Portugal orzokutyat venni?

A fajta pontos neve: Castro Laboreiro. A valaszokat elore is koszi!

Legjobb válasz: Szerintem Magyarországon sehol.

Szerintem Magyarországon sehol.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ettõl tartottam. :( Azért köszi a gyors választ.

Hol lehet magyarországon kikértni azokat a papirokat miszerint te még nem voltál soha házas/nös? Lehetséges?

kulföldön élek és kellennének ezek a papirok ,de én erröl még nem hallottam ,van bárkinek is bármi joga ezeket bizonygatni ,papir erröl van??csak mert én már 5 éve vagyok 1ütt a barátommal ,de nem vagyunk házasok !kérem ha valaki tud segiteni !surgös

Legjobb válasz: 10:11-es biztosan állíthatom, hogy van ilyen papír MAgyarországon, amely azt igazolja, hogy hajadon vagy. Legalábbis 4 éve, amikor én férjhez mentem volt.

10:11-es biztosan állíthatom, hogy van ilyen papír MAgyarországon, amely azt igazolja, hogy hajadon vagy. Legalábbis 4 éve, amikor én férjhez mentem volt.
Ilyen iratot Magyarországon nem állítanak ki. Ez majdnem olyan dolog, mintha az után kellene futkosnod, hogy bebizonyítsd: te még soha nem voltál beteg, soha semmilyen orvost és kórházat nem vettél igénybe. Ki találta ki ezt a butaságot? Csak nem a párod, hogy elodázza az esküvõt?
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget!
A kérdező hozzászólása: nem a barátom találta ki , hanem kulfoldon élek és itt másképp mennek a dolgok , az itteni életemhez kell , kellene .es már irták elötted hogy van ilyen és ellehet intézni!szoval ha valaki nem ért hozzá inkább ne irjon mert nem szorakozásbol kérek segitséget!
hát nevetni fogsz utolsó, mert tõlem versenyzõi sportorvosi igazoláshoz bizony kértek olyan pszichiátriai papírt mely szerint "normális" vagyok :DDD és ez full komoly ......
A konzulàtustol kell kérni, kell hozzà az anyakonyvid màsolata, asszem a személyid vagy utleveled màsolata, plusz némi pénz, és ok kiadjàk. ( pàr hét alatt készul el) " hajadonsàgi " bizonyitvànynak hivjàk ha jol emlékszem.
Ujra az elso vagyok. ha kulfoldon vagy, akkor a konzulatust hivd fel, ok elmondjàk mi kell pontosan hozzà, kérik a cimedet, ahovà elkuldik levélben az " igazolàst" amit ki kell toltened, két példànyban kapod, magyarul és azon a nyelven amely az orszàg nyelve, aztàn az osszes papirral egyutt visszakuldod nekik, kb két hét mulva pedig megkapod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!telefonon ezeket lehet intézni?vagy email keresztül megtudják oldani vajon?
Itthon is kell ez a papír ha nem magyar emberrel kötsz házasságot. Itt a születési helyeden lévõ anyakönyvi hivatal állítja ki. Szerintem külföldön valóban a magyar konzulátus, vagy nagykövetségnél kell elindítani a dolgot és õk megmondják, hogy hogyan mûködik.
Nekem szintén kellenek különféle papírok-ez bonyolult-és az önkormányzat az Igaszságügyi Minisztériumhoz irányított, azzal a címszóval, hogy õk intézik a nem egyértelmû papírokat.Vagy ennyire idétlenek az önk-on, vagy tényleg oda kell mennem.Te is megpróbálhatod, egy telefont megér.
* igazolàs, nem bizonyitvàny :) ))
Ztánna néztem a neten. Valóban létezik ilyen igazolás, mint ahogy már korábban is írtam. A születési helyeden kell az önkormányzattól, vagy az anyakönyvi hivatalban kérni. Ha külföldön vagy akkor a konzulátusnál igényeled meg és õk kérik ki az anyakönyvi hivataltól. Kell útlevél, tartózkodás jogcímét igazoló papír és a születési anyakönyvi kivonat. Sõt mostmár ha Magyarországon szülsz, mint hajadon ahhoz is kell ilyen igazolás, ha nincs apasági nyilatkozatotok.

Hol lehet Magyarországon raftingozni (vadvízi evezés)?

Legjobb válasz: Kecskemét körül volt egy tábla, hogy ott lehet, de nem tudom pontosan hol.

A kérdező hozzászólása: Kecskemét körül volt egy tábla, hogy ott lehet, de nem tudom pontosan hol.
Rafting és vadvizi kajakozás gyûjtõszóval: vadvizi evezés Akkor melyiket szeretnéd? Mindegy, gyula haverom segít ebben. Magyarországon nincs WW (whitewater) azaz olyan vadvíz ahol érdemes lenne raftingozni.. Beülhetsz raftba (tutajba) itthon bármilyen vizen, de az nem lesz hullámos, nem lesz élmény. Legközelebbi mesterséges pályák: Dunacsúnyban és Liptoszentmiklóson vannak. (ronda szlovák nevén Cunovo, Liptovski Mikulas) Oda azonban egyedül ne menj. Hívd fel Gyulát, a 06202055118 számon, Neki saját raftingos cége van szlovéniában, Bovec-ben. Az Isonzo (Soèa) folyón visz és oktat. Ez európa egyik legpopulárisabb vadvizi terepe. Ott minden egyben van és a víz kristály tiszta. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem egyedül mennék, hárman vagyunk eddig. Nem tudom hányan lehet, még annyira nem néztünk utána. De Mo.-n nem lehet? Bár vad víz itt nincs, de elvileg van valami mesterséges akármi. Túl messze nem tudunk sajnos menni.
Magyarországon nincs olyan vadvíz, ami a whitewater raftingozáshoz megfelelõ lenne. Lehet raftingozni a tiszán is. Szerzel egy raftot azt leeveztek vele Szolnoktól Szegedig. De annak csak akkor van értelme, ha legalább 5 rekesz sört be tudtok rakni a raftba. Legközelebb, mint írtam Dunacsúnyban van mesterséges pálya (Szlovákia). De nem azért írtam, hogy egyedül ne menj, mert unatkozni fogsz, hanem azért, hogy túráztató szervezettel, vagy túravezetõvel menjetek. Ha hárman odamentek, be sem engednek.. Veszélyes üzem. Néhány éve magyar túravezetõ is meghalt ott.. Nem õ tehetett róla. Jobb ha olyanokkal mentek akik ismeri a terepet. Ezért ajánlottam Gyula haveromat.
Vagy Vígh Pistát kérdezd +36 (30) 382-0891 DE, Hárman vezetõ nélkül ne induljatok sehova, mert k.nagy sírás lesz a vége. Az, hogy egyesek azt gondolják, hogy õk tudnak kenuzni, akkor már raftingozni is tudnak, badarság. Az ilyenek szoktak elsõként bajba keülni. Ha eveztél már hullámos vizen a dunán, mert a motorcsónakos parasztja nyomott nektek hullámot, az még nem rafting. A ww rafting egy nagyon dinamikus dolog. Idõd sincs felfogni a dolgokat, ha még nem vitt le valaki néhányszor. Fizikának ellentmódó dolgokkal lehet túlélni egyes eseteket, amit nem tudtok. A rafting tudás több tényezõs: legfontosabb a folyó ismerete az utolsó kõig, limányig, szifonig stb... Másik pedig a technikai tudás, amit kenuban sík vizen nem lehet megszerezni. Elhiheted nekem, több mint 10 évig vezettem rafting túrákat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!