Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet műanyag granulátumot, plüssállatok kitöméséhez (1 db)

Hol lehet kapni műanyag granulátumot, plüssállatok kitöméséhez Budapesten?

Legjobb válasz: Kreatív Hobby Áruház 1085 Budapest, Üllõi út 18. Telefon: (06-1) 266-0437, (06-30) 317-9146 Nyitva tartás: Hétfõ-péntek: 10.00-18.00 Szombat: 10.00-14.00 De itt találsz még több üzletet ahol telefonon meg tudod kérdezni, hogy ne menj potyára. :) http://kreativ.lap.hu/

Kreatív Hobby Áruház 1085 Budapest, Üllõi út 18. Telefon: (06-1) 266-0437, (06-30) 317-9146 Nyitva tartás: Hétfõ-péntek: 10.00-18.00 Szombat: 10.00-14.00 De itt találsz még több üzletet ahol telefonon meg tudod kérdezni, hogy ne menj potyára. :) http://kreativ.lap.hu/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ennek a neve? Olyan fém ellipszis (mint egy nulla) aminek az egyik oldalán van egy csavarható valami amivel nyitható/zárható. Mintha egy hatalmas láncszem lenne, az egyik oldalán csavarható nyitással.

3

Készítettem egy fürdőszobaszekrényt. Szeretnék rá egy tükröt, de nem akarom keretbe rakni. Hogyan lehet felrakni? Ragasztani valahogy. Vagy létezik már erre is megoldás?

3

Folyami kavicsból szeretnék "szőnyeget" készíteni. Milyen ragasztót/alapot használjak, ami elbír egy embert?

http://bizant.hu/ordered/8302/pic/islandstone/kavics/kavics...
Valami hasonló módon szeretnék egy kis darab szőnyeg "utat" csinálni az egyik szobába,amit később fel tudok tekerni/összehajtani,ha nem kell. Kertbe való útmutatót találtam járólaphoz,de ott betonba rakják a kavicsokat,a szobába viszont ez a megoldás túl magas lenne,csak belerúgnánk. (

3

Nagyobb gumikereket mivel tudnák szétvágni? (ifa, traktor) Nagyflex+kövágő?

2

Pálinka higításkor miért opálosodik?

KB 120Liter cefréből lejött 18 liter alszesz kb 60 fokos opálos. Beállítottam 25 re majd finomítottam levettem 1,5 dl rézelejét majd 2dl előpárlatot ami már kristály tiszta volt. Majd lejött 8 liter kb 80 fokos pálinka ami kristály volt, majd 3 liter opálos utópárlat 40 fokos. A 80 fokos pálinkámat nem tudom higítani mert opálos lesz pedig hőm. egyforma keverés közben cseppenként adagolom a Szentkirályi mentes vizet a párlathoz és opálosodik(NAGYON). Olyan mint a higított citromlé....
Ez cseresznyéből készült a cseresznye illata alig kivehető inkább intenzív alkohol érzik, de nem büdös. Az elő ill. utópárlaton az érzik amit a szakkönyvek is írnak. Mit rontottam el?

12

Mire van szükségem?

Szeretnék egy kis "öntödét" berendezni otthon. Nem ipari kivitelben, csak láttam és megtetszett, és kisebb tárgyakat szeretnék önteni, lehetőleg vasból. Mi kell az öntéshez, mennyibe kerül? Illetve hogyan tudok öntő mintákat csinálni?

1

Márványlapra porcelánt mivel érdemes felragasztani?

Nagyon örülnék ha konkrét márkát is tudnának (tudnátok) mondani. Ami fontos hogy kültéren lenne, ezért a téli időjárást is bírnia kéne.

2

Mivel lehet sírkövet "felújítani" csiszolás helyett?

2

Jancsiszeg / Milton-kapocs. Barkácsboltban néztek rám furán, hogy mi az? Hol lehet még kapni szerintetek?

6

A useless box-nak kismilliónyi változata ismert, lásd a milliónyi YT videót. De létezik ennek mechanikus változata?

https://www.youtube.com/watch?v=KxaWvJ-ziXA

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!