Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet műanyag (145 db)

Hol lehet műanyag cipőt kapni? Olyat, ami mindenhol műanyag?

Tengerparti nyaraláshoz szeretnék, hogy a kagylók, kövek ne sértsék fel a lábam a vízben. Drága üzleteket és kínai boltokat is végigjártam, de semmi.

Legjobb válasz: deichmannban is van és még vastagabb is a talpa mint általában amit lehet kapni. de a tengerpartokon is lehet kapni.

deichmannban is van és még vastagabb is a talpa mint általában amit lehet kapni. de a tengerpartokon is lehet kapni.
ja mondjuk ezeknek a felsõ része nem mûanyag, de az nem szokott gond lenni, nekem még sosem sértette fel semmi a lábam olyanban sem, pedig sok tengerparton jártam már....

Hol lehet műanyag szódáspalackot kapni Pesten?

Legjobb válasz: nálunk /szfvár/ a szódatöltõnél lehet kapni. biztosan Pesten is vannak ilyenek, vagy a boltost kérdezd meg ki szállítja neki a mûa. szódát. nálunk 350-ft a betétdíja, szóval lehet, hogy a kisboltos is ad ennyiért. üdv.

nálunk /szfvár/ a szódatöltõnél lehet kapni. biztosan Pesten is vannak ilyenek, vagy a boltost kérdezd meg ki szállítja neki a mûa. szódát. nálunk 350-ft a betétdíja, szóval lehet, hogy a kisboltos is ad ennyiért. üdv.
A hunyadi téren a csarnok felõli oldalon az andrássy út felé. Ott száz hogy van. Am 6.kerbe lakok és hetente járok oda.

Sony Xperia Z1 Compact-hoz hol lehet muanyag/szilikon tokot venni?

Csak egy egyszeru hatlapvedorol lenne szo.

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen! :)


Fára hol lehet műanyag bevonatot vásárolni?

Olyan bevonatra gondolok, amit fafelületre lehet ragasztani.

Legjobb válasz: Ezt vasalni szokták rá ezt a mûanyagot.Színesbe akarsz vagy átlátszóba? http://www.bagira.eu/hobbi-szabadido/horgaszlagik-sajat-kezu.. A laminálás elméletileg egyszerû mert azt csak felvasalod amit megveszel hozzá asszem.

Ezt vasalni szokták rá ezt a mûanyagot.Színesbe akarsz vagy átlátszóba? http://www.bagira.eu/hobbi-szabadido/horgaszlagik-sajat-kezu.. A laminálás elméletileg egyszerû mert azt csak felvasalod amit megveszel hozzá asszem.

Hol lehet műanyag alkarészt kapni kaparófához?

Van egy boltban vásárolt kaparófánk. Hasonló, mint amilyet belinkeltem. A talp rész és a kötéllel bevont függ?leges rész egy-egy m?anyag "tárcsaszer?" valamivel kapcsolódik. Eltörtek ezek a m?anyag tárcsák. Hol lehet kapni ilyen m?anyagokat?

Legjobb válasz: Esetleg nagyobb barkácsüzletekben (Praktiker, Baumax, ...)? Ha nem, akkor szerintem maximum gyártótól kapsz. Menj be egy Fressibe, és kérdezz rá egy tapasztalt eladótól, megadhatja-e a gyártó elérhetõségét. Ez viszont biztos, hogy külföldi tudást fog igényelni, ezeket nem itthon gyártják.

Esetleg nagyobb barkácsüzletekben (Praktiker, Baumax, ...)? Ha nem, akkor szerintem maximum gyártótól kapsz. Menj be egy Fressibe, és kérdezz rá egy tapasztalt eladótól, megadhatja-e a gyártó elérhetõségét. Ez viszont biztos, hogy külföldi tudást fog igényelni, ezeket nem itthon gyártják.

Hol lehet műanyag játék háziállatokat vásárolni?

Szeretnék egy ilyet készíteni ajándékba:

Hol lehet műanyag gyümölcsöket (alma, banán stb. ) venni?

Legjobb válasz: pl 1 eurós boltokban, 100Ft-os boltokban, stb.

pl 1 eurós boltokban, 100Ft-os boltokban, stb.
More

AKG fülhallgatóhoz hol lehet műanyagot kapni?

A húgomnak kölcsönadtam a fülest (akg k-324p) és elhagyta róla a közepes méret? fülbe dugható részt.

Hol lehet műanyag zuhanysapkát venni?

Tudjátok ilyen átlátszó, gumis szél?, amit a szállodákban szoktak adni. Budapesten érdekelne

Legjobb válasz: dm-ben van.

dm-ben van.
100as boltokban.
A kérdező hozzászólása: Koszi, a szazas boltban talaltam:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!