Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet málnalevél teát (13 db)

Hol lehet málnalevél teát venni?

3 gyógyszertárba kérdeztem, kett? azt se tudta hogy mi az, a harmadik meg fogyasztó teát akarta rám sózni. Milyen árba van?

Legjobb válasz: Menjél drogériába.Ott tutira kapsz.Sok gyógyszertárban nem tartanak annyiféle gyógyfüvet,mint a drogériákban. Olyan 2-400Ft körül mozog egy 100gos csomag szinte minden gyógynövénybõl,így szerintem az sem lesz több.

Menjél drogériába.Ott tutira kapsz.Sok gyógyszertárban nem tartanak annyiféle gyógyfüvet, mint a drogériákban. Olyan 2-400Ft körül mozog egy 100gos csomag szinte minden gyógynövénybõl, így szerintem az sem lesz több.
Gyógynövényboltba menjél, vagy bioboltba! Nem drága, talán 200-300 forint, és kb a fele elég lesz, ha napi 2-szer iszod.
Én gyógyszertárban vettem a minap.
200 forint. ahol en vettem, ott sem volt, a gyogyszertarnak kell rendelni. vártunk rá pár napot. (érdekes, caufilium meg cimicifuga sem volt, azt is rendelni kellett, pedig szerintem azok is olyan "alap" bogyók) a gyogyszertaros nalam sem ertette, hogy miert kell nekem, furcsa.
A kérdező hozzászólása: Annak örülök, hogy nem csak az itteni gyógyszertárak nem tudják, hogy mi az. a homeos bogyókat se tudtam megvenni.

Hol lehet málnalevél teát kapni?

Legjobb válasz: Gyógynövényboltban,drogériában biztos találsz!

Gyógynövényboltban, drogériában biztos találsz!

Hol lehet venni málnalevél teát, hogyan kell használni és mikortól? Esetleg tudtok ajánlani valamilyen olajat a gát masszírozásához, hányszor kell alkalmazni és szintén hol lehet kapni?

Köszi a válaszokat. 26h km

Legjobb válasz: Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1,5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!

Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1, 5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!
Málnalevél teát gyógyszertárban vettem, kb 200 Ft egy 40 g-os zacskó, az durván 3 hétre elég. Gátmasszázsolajat dm-ben vettem 2700 Ft-ért, 50 ml. Lassan fogy, talán ha a harmada elment eddig, pedig 1-2 naponta használjuk - ha jól rémlik, a 35., vagy 36. héttõl. Valóban kellemetlen, sõt, fáj, ha úgy csinálod, ahogy kell (neten van róla egy leírás, ábrával), de egy idõ után kilazul, meg tudatosan is lazítani kell. Nekem Apa szokta masszírozni, mert magamnak egyrészt kényelmetlen, nem igazán érem jól el, másrészt ha fáj, akkor én abbahagynám, de õ nem, így legalább hatékonyabb. :) Homeós bogyókat is szedek, szüésznõi "receptre". Meglátjuk, hogy használnak-e.
15.21 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy most vasárnap jár le az idõnk, szóval pár nap és kiderül, hasznosak voltak-e az "elõkészületek".
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg hogy ment:)
15:21 vagyok. Május 28.-án született meg a kölök. Éjjel fél egykor 5 perces fájásoknál még 2110 volt a méhszáj, akkor elkezdtem félóránként felváltva szedni a homeós bogyeszokat, és reggel fél 8-ra 4 ujjnyira nyíltam ki, úgyhogy azonnal küldtek a szülõszobába. Onnantól negyed óránként felváltva szedtem, 10.10-re lett meg a baba, gátmetszés nélkül, kicsi hámsérüléssel. Szóval mindenkinek ajánlom, a szülésznõk szerint nagyban segítettek a bogyók, meg az otthon végzett gátmasszázs is.

Hol lehet venni málnalevél teát, és hogyan kell elkészíteni, mennyit kell inni?

Igen, már sokan kérdezték, el is olvastam! Igen vegyes válaszok érkeztek. Van aki szerint 1 liter/nap, v. 1csésze/nap, 1 liter vizbe 4 kanál, vagy 1 csészébe x kanál? Akkor most ez hogy van? Mikor kezdjem el inni, naponta mennyit, és hogyan készítsem el?

Legjobb válasz: Gyógynövényboltban lehet kapni a teát. Én a 36. héttõl ittam esténként egy-egy csészével (2,5 dl forró vízbe három teáskanál fû, kevés cukor - tíz percig lefedve állni hagyod, és ihatod). Egyébként úgy néz ki, mint a pocsolya, és az íze se sokkal jobb:) De nekem hatásos volt: elsõ gyereket 4 óra alatt szültem, és alig fájt. Lehet, hogy vannak más praktikák, de nekem így vált be.

Gyógynövényboltban lehet kapni a teát. Én a 36. héttõl ittam esténként egy-egy csészével (2, 5 dl forró vízbe három teáskanál fû, kevés cukor - tíz percig lefedve állni hagyod, és ihatod). Egyébként úgy néz ki, mint a pocsolya, és az íze se sokkal jobb:) De nekem hatásos volt: elsõ gyereket 4 óra alatt szültem, és alig fájt. Lehet, hogy vannak más praktikák, de nekem így vált be.
Sztem megint vegyes válaszok fognak jönni. Én napi 2 csészével iszom (reggel-este)egy-egy bögrével. Egy-egy evõkanál füvet öntök le forró vízzel, állni hagyom. Néha megízesítem, néha nem. Gyógytea íze van, sztem annyira nem ihatatlan.
A málnalevéltea gátolhatja a szülés megindulását. Én túlhordtam, és oxitocinnal tudtam csak szülni. A doki nagyon letolt, amikor megtudta, hogy ittam. Azt mondta, hogy a tea izomlazító hatású, és emiatt nem indultak el a fájásaim. Egyébként fájás nélkül 3 ujjnyira kitágultam, az igaz, az oxitocinnal meg 3 óra alatt megszültem. Nem volt rossz végül is. Csak azért jó ha tudod, hogy van egy ilyen hatása is. (Az oxitocin hatására beindulnak a fájások, gyors, de igen fájdalmas szülést okoz. Mellesleg a baba is elkábul tõle, ezért õ nem fog segíteni a szülésben, és pár napig nyûgös lehet tõle.)
Szia! Én ittam a 35-ik héttõl napi 2 csészével, plusz a 37héttõl szedtem a homeos golyokat is, és nekem nem jött be. Érdekes amit a harmadik hozzászóló írt, és én nem is hallottam eddig errõl, hogy ilyen hatása is lehet, de az tény, hogy nem tudtam megszülni, pedig a harmadik szülésem volt.Este 8-kor 5 perces fájásaim voltak, éjszaka bementünk a kórházba, de nekem az oxitocin sem segített.A fájásaim ugyan olyan erõsek lettek tõle, hogy csillagokat láttam, de nem tágultam semmit.Pedig nagyon szerettem volna simán szülni, de délután 2-kor muszály volt kivenni a babát, mert nem bírta tovább. Remélem neked nagyobb szerencséd lesz. Szerintem kérdezd meg a dokidat, mi a véleménye a teáról. Nálunk a szülésznõk ajánlották, és sokan ennek tulajdonítják a könnyû és rövid szülést. Minden jót, üdv
Én se hallottam még, hogy rossz hatása lenne a teának. Nekem kifejezetten a doki mondta, hogy igyam. És ugyanugy készítem el mint a második hozzászoló. Reggel, este...
Nekem a szülésznõ tanácsolta, napi 3 csészével, szigorúan ízesítés nélkül. Egy csésze vízhez egy teáskanál füvet kell tenni. A hatásról majd beszámolok... 39 hetes kismama
Szia! Az utolsó 2 héten én is három csészével ittam naponta!Nekem gyors szülésem volt, igaz a homeos bogyókat is szedtem!Bár nem tudom igazán minek volt köszönhetõ a gyors szülés!
Kivonata enyhíti a menstruációs fájdalmakat, fokozza a méh és a medence izomzatának tónusát. Összehúzó hatása folytán elállítja a vérzéseket és megfékezi a hasmenést. Ezt irják a málna levél teáról és én se halottam ilyenrõl hogy ez nyugtatja az izmokat vagy hasonló! épp ezért ajánlják óvatosan a patikákban is mert van akinek 2 órára rá beinditotta a szülést....szal sztem érdemes használni 36. hetes km
U.I.: ha a méh nincs felkészülve a szülésre és a méhlepény se akkor ihat az illetõ liter számnyi teát meg bogyókat.

Hol lehet palástfű és málnalevél teát venni?

Békásmegyeri DM-ben nincsen..vagy csak én nem találtam..??

Legjobb válasz: herbáriába vagy drogériákba is lehet kapni bár én ott már csak cickafarkfû teát kaptam

herbáriába vagy drogériákba is lehet kapni bár én ott már csak cickafarkfû teát kaptam
patikákban is kapsz vagy gyógynövény vagy bio boltban.
Kedves Kérdezõ! Most én is kérdezõ leszek: Ezek mire jók? Már annyiszor olvastam itt a fórumon ezeket, de sehol sem írták, hogy mire való. Én még nagyon a terhesség elején vagyok, de csak Tõletek hallok ezekrõl, pedig sokat olvasok ám...
A kérdező hozzászólása: Az én ciklusom 32-35 nap körül mozog, a málnalevél és cickafarkfû tea segíti rendszeresebbé tenni a ciklust, és kicsit lerövidíteni, hogy beálljon normál 28 nap körülre. A palástfûtea pedig segíti a beágyazódást - sok terhességrõl nem is tudunk, mert a menstruációval "távozik", mert nem sikerült beágyazódni. Palástfûtea ebben segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor megpróbálkozom a patikával :)
Köszi! Okosabb lettem:-) Tényleg
Tea boltban.Gyógyszertár.
A kérdező hozzászólása: És mi a neve?Azt nem tudod véletlen?De köszönöm a segitséget!:)
malna - raspberry level - leaf tea - tea raspberry leaf tea Holland and Barret nevu gyogynoveny uzletben. http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pi..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitséget :)

Hol lehet venni Homeopátiás bogyókat és málnalevél teát? mikortól kell elkezdeni inni? Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Köszönöm a válaszokat. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama

Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama
A málnalevél teát úgy tudom, hogy a 36. héten kell elkezdeni, napi 1 csészével kell inni. A homeopátiás bogyók közül van olyan, amit pár héttel elõtte, van, amit vajúdás alatt kell szedni. (A nevüket sajnos nem tudom). Én még nem vettem, de szerintem gyógynövényboltban, gyógyszertárban lehet kapni.
A málnalevél tea bioboltban kapható, én úgy tudom, a 32-34. héttõl lehet inni, mert az izmokat lazítja, nem a szülést indítja meg. De a boltban ezt tudják, segítenek. A homeopátiás szereket patikában lehet megvenni, ott is tudnak segíteni, de nekem a szülésznõm ajánlotta. Arnica Montana az egyik, ez a sebgyógyulást segíti elõ. Van mégegy, amit szedni kell, de errõl pontosabbat a szülésznõk mondanak. A málnalevél tea 190 Ft és 1-2 hétig elég, a bogyók 500-700 Ft körül vannak. Állítólag nagyon jók, én az elõzõ szülésem alkalmával nem szedtem, errõl meg még nincs tapasztalatom. :-(
A homeopátiás szerek közül a legtöbb gyógyszertárban csak a komplex szerek kaphatók, az ún. monokomponensû szerek (amik a szüléskor segíthetnek és sok más is) olyan gyógyszertárakban vannak, ahol van olyan patikus, aki tanult homeopátiát is. NAgyobb gyógyszertárakban tudnak segíteni valószínûleg. Azt javaslom, itt nézz körül, sztem a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ: http://www.homeopatia.info.hu Málnalevélteát pedig patikában, vagy gyógynövényboltban tudsz venni.
Én vettem homeós golyócskákat is gyógyszertárban. Igaz, valóban nincs úgy, hogy csak úgy bemész és azt mondod, ez meg ez kell, hanem meg tudják rendelni neked, ha elmondod mit szeretnél milyen hígításban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: ja és kinek milyen hatást hozott? És mennyi idõ alatt?
Szia, én is ezeket "szopogatom", sajnos még semmi eredménnyel. Én úgy tudom, hogy a mensi elsõ napjától kell inni a málnalevélteát, pé-tõl a cickafark- és palástfûtea keveréket. A hatásról majd én is pozitívan szeretnék beszámolni, nekem 20-a óta késik, de lett egy negatív tesztem:( Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: hú cickafarkot azt nem szeretnék soha többet inni, mert az okozta nekem az elõzõ hóban a késést lehet nálad is ez van! Ne éld bele magadat!
Tényleg? Na ezt még nem hallottam. De akkor csak a palástfüvet iszod pé után? Azta, most akkor én sem iszom tovább. Soha többet. Egyébként ajánlják még a méhpempõt és az Ovaria Comp-ot is.
A kérdező hozzászólása: igen csak a palástfüvet fogom, és tényleg 7 napot késett a mensim miatta. remélem neked a baba miatt késik.

Hol lehet kapni málnalevél teát? Rossmann, DM? És mennyibe kerül? 20 filter van benne?

Legjobb válasz: Én egyikben sem láttam még. Gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban keresd. Nem filteres, hanem szálas. Bár lehet, hogy van filteres is.

Én egyikben sem láttam még. Gyógyszertárban vagy gyógynövényboltban keresd. Nem filteres, hanem szálas. Bár lehet, hogy van filteres is.
A kérdező hozzászólása: Értem.Én még nem néztem meg egyik boltban sem, csak gondoltam, hogy esetleg lehet kapni Rossmann-ban vagy DM-ben, mert ált. mindent lehet kapni ebben a 2 drogériában.De akkor majd megnézem a gyógyszertárban.
Hát ez nem éppen gyakran használt tea, ezért nem lehet kapni ilyen helyen. A dm-et legalábbis biztosra mondom, hogy ott nincs.
gyógyszertárban, gyógynövényboltban. egy evõkanállal forrázz le.
Én is gyógyszertárban találtam végül, pedig néztem Rossmannban és DM-ben is. 250 ft körül volt, és azt hiszem az 60g. 3-4g kell egy teába!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Én gyógynövényboltban vettem, kb. 200-250 ft. Nem fileteres, hanem fû.

Mire jó a málnalevél tea? És hol lehet olyat venni?

Legjobb válasz: Felpuhítja a méhszájat, felkészíti a szülésre. Gyógyszertárakban, drogériákban lehet kapni. Napi 1-2 csésze javasolt a 36-37. héttõl. én ittam, könnyû szülésem volt. :)

Felpuhítja a méhszájat, felkészíti a szülésre. Gyógyszertárakban, drogériákban lehet kapni. Napi 1-2 csésze javasolt a 36-37. héttõl. én ittam, könnyû szülésem volt. :)
Szia! Elõször is a teherbeesést segiti, középidõig kell inni, utánna középidõtõl a palástfûteát.Erõsiti a méhnyálkahártyát, tisztitja a szervezetet, elõbbrehozza a peteérést. Szülésnél pedig segiti az izmok lazulását, könnyiti a szülést, ott végig kell inni a 37.héttõl minden nap ajánlatos!elõször 1 csészével, majd kettõ, végül 3.Jó egészséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!