Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet legolcsobban és (58 db)

Hol lehet legolcsóbban magyarországon airsoft golyókat és utántöltõgázt venni?

Legjobb válasz: Az airsoftone-ba jót és olcsón lehet venni de arra is hogy jó minõségût vegyél pl.:g&g King arms Mert ha nem gagyi fegyvered van akkor a rossz minõségû bb tönkre is teheti a csövet!! A g&g-bõl 3000ft 5000db Tehát ez szerintem jó ár. Viszont bio bb-t ne vegyél csak ha max 3 nap alatt ellövöd mivel kitágul és ugyanúgy tönkreteszi a csövet! A gázzal kapcsolatban pedig ha balos back-es fegyvered van akkor olyan gázt kell vegyél amit erre terveztek ez 3000-5000ft. Ha 3000e alatt veszel gázt akkor valószínûleg nem lesz elég erõs a blow back-es fegyveredhez!

Az airsoftone-ba jót és olcsón lehet venni de arra is hogy jó minõségût vegyél pl.:g&g King arms Mert ha nem gagyi fegyvered van akkor a rossz minõségû bb tönkre is teheti a csövet!! A g&g-bõl 3000ft 5000db Tehát ez szerintem jó ár. Viszont bio bb-t ne vegyél csak ha max 3 nap alatt ellövöd mivel kitágul és ugyanúgy tönkreteszi a csövet! A gázzal kapcsolatban pedig ha balos back-es fegyvered van akkor olyan gázt kell vegyél amit erre terveztek ez 3000-5000ft. Ha 3000e alatt veszel gázt akkor valószínûleg nem lesz elég erõs a blow back-es fegyveredhez!

Hol lehet legolcsóbban hozzájutni egy ps3-hoz? Vagy inkább várjam meg az új konzolokat és akkor vegyek egyet olcsóbban?

Legjobb válasz: Én a minap nézegettem aprod.hu-n ps3 slimeket, nagyon jó árban, találtam cfw-s gépeket 30-tól 55-ig nagyon nagyon sokat! GTA V megjelenése miatt akarok venni egyet, de lehet mégis megvárom a PS4-et. De szerintem 30k semmi érte!:)

Én a minap nézegettem aprod.hu-n ps3 slimeket, nagyon jó árban, találtam cfw-s gépeket 30-tól 55-ig nagyon nagyon sokat! GTA V megjelenése miatt akarok venni egyet, de lehet mégis megvárom a PS4-et. De szerintem 30k semmi érte!:)
Azért azt hozzátenném, hogy 30-ért csak FAT-ot kapsz! Aminél, valljuk be õszintén, elég nagy az esély a meghibásodásra, illetve, hogy már egy javított, újrapasztázott géptõl szeretne valaki gyorsan megszabadulni. Bár, ha szembe állítod egy új 120 ezres PS3 árát egy használt slim 40-50 ezres árával, amit, ha megvetted az újat, még el is adhatsz, nem nagy bukóval. max 10-15%-os csökkenéssel lehet számolni, ha kijön az új konzol.
én sem hiszem el hogy valaki ad slimet 30-ért szerintem átverés lehet [vagy 1xeri eset hogy megvan szorulva] 120as-160as slim is vagy 40-45ezer között szokott lenni

Hol lehet legolcsóbban rugalmas hordozókendőt, és mei tai-t venni? Persze ami szép is és jó is :-)

Legjobb válasz: Szia.Én a tesz-veszem vettem.Úgy varrta egy anyuka,én választottam ki,hogy milyen anyagból :)

Szia.Én a tesz-veszem vettem.Úgy varrta egy anyuka, én választottam ki, hogy milyen anyagból :)
szia, a hordozoberles.hu facebook oldalán(https://www.facebook.com/hordozoberles.hu) most indult be a használt hordozók adásvétele, csereberéje, oda is érdemes bekukkantani. üdv, d
Én a méteráru boltban vettem... 3500 HUF körül kijön. 2, 5m mosott vásznat választottam. 140cm széles. hosszába elvágtam, a szélét beszegtem és a két felet összevarrtam, így lett egy több mint 5 m hosszú 70 cm széles kendõm. Mûködik 10 és fél hónapja.


Hol lehet legolcsóbban egyedi és vízhatlan/textil karszalagot csináltatni?

Szeretnék egy házibulit rendezni és egy emléket adni a vendégeknek és arra gondoltam, hogy lehetne ilyen karszalagot csináltatni.
Az American Airlines-nek egész jó árai vannak.
szépen nézd végig a honlapokat.
Az AA nem nagyon mondanám jó árnak. 3300$ körül van. A malévnál is 350-400E ft. Az Air Francenál is felmentek az árak pedig olcsó volt.
Szerintem lufthansa, de csak a sajat weblapjukon.

Lányok, hol lehet venni a legolcsóbban görgős gyantapatront és lehúzócsíkot?

Milyen árban? Hol?

Legjobb válasz: Müllerben láttam én legolcsóbban.

Müllerben láttam én legolcsóbban.
Szia A Tescoban van most egy akció vagyis én még tudtam beszerezni. Gyantapatron: 300Ft(most féláron) Lehúzócsík: 50 db. 400 Ft volt. (ez is akciós)

Győrben hol lehet a legolcsóbban fenyőfát kapni? És egyáltalán hol lehet őket kapni? Melyik típusút érdemes venni? Stb.

Legjobb válasz: Gyõrben a Bisinger-sétányál árusítanak fenyõfákat,Luc fenyõt és Ezüst fenyõt. A lucfenyõ 1500, az ezüst 2500 vagy 3000. Mindegyik jó,mondjuk szerintem az ezüst tovább bírja.

Gyõrben a Bisinger-sétányál árusítanak fenyõfákat, Luc fenyõt és Ezüst fenyõt. A lucfenyõ 1500, az ezüst 2500 vagy 3000. Mindegyik jó, mondjuk szerintem az ezüst tovább bírja.

Hol lehet olcsón -legolcsóbban- venni Adventi koszorú alapot és díszeket? És karácsonyi "kellékeket"? Bp-en biztos van, de hol keressem?

Rövid ideje élek Magyarországon.

Legjobb válasz: Én tegnap az OBI-ban vettem meg a kellékeket. Van sok választék...

Én tegnap az OBI-ban vettem meg a kellékeket. Van sok választék...
Én a koszorú alapot az Obiban vettem 300 ft-ért, a gyertyákat és a díszeket a Tescoban.
Virágboltban kb 200-500 ft az alap, 30 ft körül van egy-egy dízs/termés, 150 ft métere a dísszalagnak, 100-200-ért pedig lehet gyertyát venni. 5-10 ft a gyertya és terméstû.
Utolsónak üzenném! Nem tudom hol árulnak virágosok ilyen olcsón! Gyertyát 100 ft-ért? A nagykerben drágább!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!