Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet legkönnyebben (23 db)

Ez nagyon fontos! Elmennénk M. Országról, akkor hova lehetne menni? Talán Olaszo. Jó lenne? Vagy mi? Ti mit választanátok és hol lehet legkönnyebben munkát szerezni?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem ilyen egyszerû. Rengeteg dologtól függ, körül kell nézni a világban, mérlegelni kell a lehetõségeket. Mi a végzettséged? Van-e olyan ország, ahol vannak ismeretségeid, kapcsolataid? Nyelvtudás? Ezenkívül még számos más dolog. Mellesleg, az emberek jelenleg tömegesen jönnek haza külföldrõl. Nagybácsikám, aki 13 évet dolgozott az Egyesült Államokban, nemrég költözött haza, mondván, itthon is éhen lehet halni, nem kell Amerikában lenni ahhoz. Nagyjából a válság mindenhol egyenlõ, talán 10-15 ezerrel lehet kinn jobban keresni.

Sajnos ez nem ilyen egyszerû. Rengeteg dologtól függ, körül kell nézni a világban, mérlegelni kell a lehetõségeket. Mi a végzettséged? Van-e olyan ország, ahol vannak ismeretségeid, kapcsolataid? Nyelvtudás? Ezenkívül még számos más dolog. Mellesleg, az emberek jelenleg tömegesen jönnek haza külföldrõl. Nagybácsikám, aki 13 évet dolgozott az Egyesült Államokban, nemrég költözött haza, mondván, itthon is éhen lehet halni, nem kell Amerikában lenni ahhoz. Nagyjából a válság mindenhol egyenlõ, talán 10-15 ezerrel lehet kinn jobban keresni.

Hol lehet legkönnyebben barátkozni, ismerkedni?

Az érdekelne, milyen helyeken tudnék velemkorú barátokat szerezni (és nem internetes ismerkedésre gondolok!!), sulin kívül, pl. most nyáron. Egyébként Bp.-n lakom, de csak rövidebb ideje, ezért nem sok embert ismerek itt... Ha vkinek van ötlete/tapasztalata, írjon :) 19/L

Legjobb válasz: Én lány létemre kocsmában szereztem nagyon sok ismerõst, akikkel késõbb barátok lettünk. De ismerkedés céljából tökéletes. Eléggé laza a hangulat, nem zajos, olyan ülõs, sörözgetõs, cigarettázós. Egyébként, bármelyik park, kávézó. Budapest teli van lehetõségekkel!

Én lány létemre kocsmában szereztem nagyon sok ismerõst, akikkel késõbb barátok lettünk. De ismerkedés céljából tökéletes. Eléggé laza a hangulat, nem zajos, olyan ülõs, sörözgetõs, cigarettázós. Egyébként, bármelyik park, kávézó. Budapest teli van lehetõségekkel!
Ácsi. Mi neked a jó pasi?Miket csinál? Erre csak annyit lehet mondani:Bárhol.
Szórakozóhelyek?
Átlagban 1 nap legalább 10 jó pasi megy el 2m-es körzeten belül az ember mellett. Namot, hogy ha ezt a statisztikát igaznak vesszük, akkor neked a lehetõségeid adottak, csak képtelen vagy kihasználni. A jó pasiknak nincs gyûjtõhelyük, elvegyülnek az átlagos emberek között. Így én azt javallom nyisd ki kis szemed, és skubizd a világot, mert akit keresel, bizony talán minden nap ott mászik el melletted.
Szakozóhelyek, plázák barátnõkkel (hátha belefuttok egy nagyobb társaságba) de legfõképp talán iskola..Ezen kívül neten is lehet, hogy rád csillan a szerencse :D Egyébként érdekesnek találom a kérdést..Biztos az a bajod, hogy nem találsz pasit? Mert véleményem szeirint tudod jól Te magad is azokat amiket leírtam, hogy hol tudnál "találni" egy "jó pasit" :D Egyébként ahogy GYIK-et ismerem, most kaptál vagy 100 privátot, tehát innentõl lehet nem lesz gondod :D 17F
Helyes, jó pasit csak akkor fogsz találni ha te is szép, jó csaj vagy
Akár itt is, de attól függ milyen pasik jönnek be neked?
helyes jó pasikat a diszkóban. Normálisakat az életben, mert azok nem járnak nemnormális helyre.

Hol lehet a legkönnyebben szexpartnert találni? 31F

Nem prostira gondoltam, hanem unatkozó hölgyekre. :)

Legjobb válasz: Szerintem ismeretségi körödben nézz szét. Anyukád barátnõi, helyi fodrász, boltos stb. mindnél be lehet próbálkozni. Neten aligha találsz, 200 férfi jut 1 nõre a szexhirdetésekben. Prosti miért nem jó?

Szerintem ismeretségi körödben nézz szét. Anyukád barátnõi, helyi fodrász, boltos stb. mindnél be lehet próbálkozni. Neten aligha találsz, 200 férfi jut 1 nõre a szexhirdetésekben. Prosti miért nem jó?
szerintem FIZETÕS társkeresõkön.. (az ingyeneset felejtsd el, mert nem fogsz sikerrel járni..)
Szerintem próbálkozz be annál akinél tudsz, de szerintem a bulikban van a legnagyobb esély ilyenre, bár az csak 1 alkalomra szól:D
Az elsõ válasszal egyetértenék. A neten szinte kizárt. Szerintem is próbálkozz be mindenfelé, max elhajtanak, de talán kifogsz egy jó pillanatot valakinél... Legalábbis belegondoltam, ha szexpartnerre lenne szükségem, tutira kinéznék egy pasit és úgy intézném, hogy rám mozduljon. De CSAK élõben. Neten biztos, hogy nem ismerkednék.
Te vagy az akinek van felesége, de neked nap 3-4 aktus kellene... undorító, amit csinálsz. VÁLJ EL! Ha te boldog akarsz lenni, a feleségednek miért nem engeded?? Önzõ vagy..
disco
11:34 Osztom a véleményedet. Ha feleséged van, akkor ne keress szexpartnert, mert undorító és aljas dolog így visszaélni egy olyan ember bizalmával, aki szeret téged és soha nem tenne veled hasonlót. -.-
A kérdező hozzászólása: Azt csinálok amit akarok.

Hausmeister kenyérsütőhöz hol lehet a legolcsóbban új tepsit venni? Továbbá van tippetek arra, hogyan lehet a legkönnyebben kivenni a megsült kenyeret?

Mivel mindig rá kell segítenem valamivel, hogy kijöjjön a kenyér, a teflon eléggé kezd lekopni. Eddig 4500-ért tudok, keber?lapáttal, de talán van olcsóbban is.

Legjobb válasz: A meleg tepsit kiveszem, fejjel lefelé forditom 1 vágódeszkán,és nedves konyharuhát boritok rá.A hõmérséklet különbségtõl nekem könnyebben kicsúszik.

A meleg tepsit kiveszem, fejjel lefelé forditom 1 vágódeszkán, és nedves konyharuhát boritok rá.A hõmérséklet különbségtõl nekem könnyebben kicsúszik.
Én fejjel lefelé a pult felett rázogatni szoktam, aztán egyszer csak kicsusszan. Sosem nyúlok bele semmivel, 14 éves és nincs kopás rajta. Anno az elején mondta valaki, hogy horribilis összegbe kerül a pót tartály, nagyon vigyáztam rá, hogy ne kelljen cserélni. Szerintem az enyémhez már nem is lehet kapni. A 4500-at hol mondták? Márkaképviseletnél?
Nekem a rázogatás nem volt elég. Aztán rájöttem, hogy ugy fogom meg a lefelé fordított edényt kétoldalt, hogy a tenyerem éle lejjebb legyen mint az edény széle, és ugy ütögetem az asztallaphoz. Nem tudom, érthetõ voltam-e, biztos módszer, nem fog az edény sérülni. Hõálló kesztyût ne felejts el felvenni!
biciklivel
Lol
kb akárhol

Hol lehet a legjobban, legkönnyebben normális lányokkal ismerkedni?

Tudom, mindenki a "normális" szóval dobálózik. Szóval, olyan lányokkal akik érettek, cél tudatosak, kicsit csendesek, visszahúzódóak de el lehet velük beszélgetni bármirõl, kedvesek és mosolygósak - utóbbit nem véletlenül írom, az egyik lány ismerõsöm egy szép mosollyal a megfelelõ pillanatban le tudja venni a lábáról az embert.

Legjobb válasz: Hát én pl. A suliban ismertem meg egy ilyen csajt:D azóta is nagy szerelmem;)

Hát én pl. A suliban ismertem meg egy ilyen csajt:D azóta is nagy szerelmem;)
Hát nem itt!!!!!
Na és normális pasikkal hol lehet ismerkedni? Engem ez érdekelne. :)
szekrénybe :D
másik bolygón
(diák)munkahely, templom...
Az ilyenek általában az utcán szoktak szembejönni az emberrel... Szólítsd le az egyiket. :D
Szia Kedves kérdezõ! Nem rég tettem ki egy kérdést, hasonlót, mint a tiéd, csak azzal a különbséggel, hogy én a gyengébbik nembe tartozom, és normális fiúk után érdeklõdtem. Nem tudom merre valósi vagy, hány éves, hová jársz el, mivel töltöd az idõd, hol tudsz ismerkedni, de hidd el, nem feltétlenül kell keresni a megfelelõt, majd jön. Nekem is ezt mondták. :)
rosszlanyok.hu
Kamaraerdei úton.
fizetõs lányt bármikor kaphatsz akár már ma estére is
Itt.
A magyar lányok nem kaphatók az egyéjszakás szexre, néhány kivételtõl eltekintve. Ha k.-t akarsz, fizess, arra elég sok a lehetõség.
Prosti! Ez nem is kérdés..elõnyök: nem kell a tetszem nem tetszem hülyeséggel foglalkozni, nincsenek felesleges körök, szia hogy hívnak? és társai, nem húzátok az idõt amibõl vagy lesz kefe vagy nem, nincsenek más pasik a képbe azaz nem a Sanyi gyerek fogja elvinni a csajt miután te fizettél 2 whisky colát :-) Fizetsz és kefélsz! Gyors, könnyû. bonyodalommentes! Érzelmek nincsenek, nincsenek gátlások sem..a lényeg élvezz..mocskosul és perverz mód...kényszerszop..atástól kezdve az análig a kõkemény pornó kopintástól minden játszik..megvetted a testét azt csináélsz vele amit akarsz..ezt 3-4 randi után próbálnád meg...kényszerszopat..ást :-) Nincs cécó csak az élvezet! a barátnõddel majd ha lesz meg tudsz romantikázni a jaj istenem élvezed te is drágám hülyeség!

Debrecenben hol lehet a legkönnyebben ismerkedni? Akár egyéjszakara is.

Azt szeretném tudni, hogy hol-merre vannak erre alkalmas helyek. A "gép mögött biztos nem" és társai válaszoktól kíméljetek, új vagyok itt... Tehát pl. merre gyűlnek a gimisek, egyetemisták, hol van olyan hely ahol kazán egyéjszakás lehet fogni(mondjuk mert jóval több az átlag véralkohol szint), vagy normálisabbakat, ink vannak normális koncertek de azért más zenés hely is jöhet. Kb ilyenek :D

Legjobb válasz: Piac utca :) Menj le Pincébe én a múltkor ott voltam volt 1-2 jó csaj :)

Piac utca :) Menj le Pincébe én a múltkor ott voltam volt 1-2 jó csaj :)
fácánkakas, bárka meg úgy az egész grambusz köz. én itt szoktam mozgolódni és meg kell mondjam (túlzás nélkül) nagyon jó csajok vannak mindenhol!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a gyors válaszokat, egy kis kellemes vagy bemutatás is jöhetne, h melyik milyen :) ja és esetleg olyan hely ahol inkább alterek gyûlnek? Az nagyon érdekelne :)
Pince az egy szimpla kocsma tele emberrel..:)
A kérdező hozzászólása: ja és vélemények és tapasztalatok? Kb mettõl-meddig érdemes out lenni? Nagyobb partik, a mattrészei és amit csak el lehet képzelni kategóriából? Vagy koncertek?
Kissé furcsa, mert ha csak egy éjszakásra keresel, akkor nem tökmindegy hogy alter-e vagy sem? Az pedig hogy mettõl meddig érdemes ott lenni egy bulin... ha már buli, pont arról szól hogy azért mész mert jól érzed magad. Ha már ürül a helyiség, fogynak az emberek és unod akkor már érdemes elmenni. Ez mindenhol más. Van aki a kevesebb embert szereti, szóval személyenként is változó, ne mástól várd a választ arra hogy hol és meddig érzed jól magad, bár felõlem...
Lovarda! :D

Hol lehet a legkönnyebben lányt felszedni? 18/F

Legjobb válasz: BMW kulcsot lengetve!

BMW kulcsot lengetve!
A 4-es fõúton pár ezresért.
...bárhol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!