Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet legegyszerűbben (9 db)

Hol lehet legegyszerűbben ismerkedni?

Legjobb válasz: Bemész a Postára odamész a kassza részhez és megkérdezed hangosan, hogy ha megnyertem az 5-ös lottót azért hol kell jelentkezni? Meglátod 1000 szem felcsillan majd. Még Juliska néni is eldobja majd a botot!

Bemész a Postára odamész a kassza részhez és megkérdezed hangosan, hogy ha megnyertem az 5-ös lottót azért hol kell jelentkezni? Meglátod 1000 szem felcsillan majd. Még Juliska néni is eldobja majd a botot!
itt
Nekem ez tetszene amit Asot mondott :) Persze benne van hogy nem lesz a válasz, de szerintem megéri megkérdezni. 24/L
A kérdező hozzászólása: tényleg vicces mert elõtte sosem lottóztam de mikor valamiért bementem és megláttam azóta minden nap visszamegyek egy lottóért de a megszólítása még nem ment
Max ha nem akkor egy darabik másik postára jársz majd.
Na akkor hajrá! Menj adj fel egy lottót, és mikor megkérdezi hogy Jokert kérsz e, akkor légy faszagyerek, és mond azt, hogy Joker helyett nem e kérhetnél egy randit.
A kérdező hozzászólása: áá maradok a nõknél habár amilyenek a mai nõk lehet a melegeknek van igazuk
nem muszáj megvárni...lehet, hogy pár pasi is rádkattan :D
A kérdező hozzászólása: te aztán ráéreztél ugyanis tényleg tetszik egy ideje a postás csaj
<3 ASOT Szerintem mindenhol megvan rá az esély, és sehol sem.
Azért kíváncsi lennék én is :) De várd meg hogy legyenek is ott nõk.
A kérdező hozzászólása: ez nagyon jó na holnap úgyis mennem kell a postára kipróbálom
A kérdező hozzászólása: egyik sem akkor jó nem is erõltetem:)
A kérdező hozzászólása: 1-1
ha jol nezel ki szinte barhol de pl diszkoban. ha gazdag vagy csak akkor is jo a diszko mert lehet vilogni jo kocsival. ha egyik se vagy akkor sehol se.
nem itt
Ne lottót vegyél, inkább adj fel mindig egy levelet, valami egzotikus országba! :)

Hol lehet az interneten ingyen online pokerezni a legegyszerübben?

Legjobb válasz: Letöltesz bármilyen pókerszoftvert regisztrálsz és már játszhatsz is játékpénzen. 5 percnél nem több. Ha pénzbefizetés nélkül akarsz rendes pénzért játszani, ajánlom a Pokerstrategy oldalát, ahol 50$-t adnak ingyen az újaknak. Bár az is igaz,hogy ezt már nem lehet olyan gyorsan elintézni.

Letöltesz bármilyen pókerszoftvert regisztrálsz és már játszhatsz is játékpénzen. 5 percnél nem több. Ha pénzbefizetés nélkül akarsz rendes pénzért játszani, ajánlom a Pokerstrategy oldalát, ahol 50$-t adnak ingyen az újaknak. Bár az is igaz, hogy ezt már nem lehet olyan gyorsan elintézni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudnál 1 linket adni? Még nem vagyok otthon ezekben az online pokerezésbe.. csak kelljen letöltsem, felrakjam, regizzek s játszhatjak:)
A kérdező hozzászólása: ja és online.. emberek ellen
Ha csak szórakozásból akarsz játszani és nem akarsz letöltögetni, meg regisztrálni, akkor http://www.poker-jatek.hu
http://www.pokerstars.hu/ Le kell tölteni egy programot, majd regisztrálni. Külföldi és magyarok is sokan vannak fenn.


Hol lehet a legegyszerűbben leengedni a hűtővízet?

szeretnék újat beleönteni....

Legjobb válasz: A leeresztõcsapon vagy ha az nincs, a csõkötések közül a legalacsonyabban levõn.

A leeresztõcsapon vagy ha az nincs, a csõkötések közül a legalacsonyabban levõn.
Így van. Leeresztõcsap, vagy lehúzod a hûtõrõl az alsó csövet. Ha az alsó csõvel játszol csak óvatosan, és lehetõleg ne üzemmeleg motornál, mert ömlik, és ha meleg akkor rossz esetben a balesetin landolsz.
A kérdező hozzászólása: Thnx..

Hol lehet a legegyszerűbben eladni egy fél m3-as terráriumot?

Vaterát meg egyéb oldalakat próbáltam, de kevés sikerrel. Általában 100Ft/liter áron gyártanak, akkor ennek 50.000Ft az értéke, de ilyen 10.000ft volt a max ajánlat.

Legjobb válasz: Mekkora az alapterülete?

Mekkora az alapterülete?
Sokkal többért sehol nem fog elmenni. Én 2500-ért adtam el egy 130 literest, ami újonnan bõ 10 ezer volt. Ilyen áraik vannak a használt cuccoknak. Olyannal is találkoztam már, aki a technikával együtt akart eladni a tiédhez hasonló méretût, és nem tudta eladni, mert túl olcsón akarták elvinni. Nézz körül az akvarista.hu-n, milyen árban vannak a használtak, ott is meghirdetheted, mégis csak specifikusabb a vásárló közönség.:)
Én is a szakfórumokat ajánlanám, de sürgõsen kiverném a fejembõl, hogy egy használt terméket újárban akarjak értékesíteni. Egy ekkora használt cuccért voltaképpen nem is volt rossz ajánlat a 10e, ha mondjuk az autók újárához képesti értékvesztését vesszük alapul. Talán olyan, aki nagyon akar egyet, de nincs pénze sok rá, esetleg adhat érte valahol 15 és 20 között.
A kérdező hozzászólása: Köszi a javaslatokat, természetesen én sem gondolnék érte 50.000 Ft-ot, de olyan 20.000 körülszeretnék érte kapni. Az alapterülete 100cmx50cm

Hol lehet a legegyszerübben email cimet csinálni, a gmail-on kívül?

Legjobb válasz: esetleg mégvalaki, valami jobbat?

A kérdező hozzászólása: esetleg mégvalaki, valami jobbat?
pobox.sk
http://www.freemail.hu szerintem :)
http://10minutemail.com Bejön a fenti oldal és már kész is az e-mail fiókod.

Hol lehet a legegyszerűbben letölteni babazenét?

Legjobb válasz: ***** :-) * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** :-)* Automatikusan eltávolított tartalom.

Mennyibe van egy válás, ha mindenben megegyezünk a férjemmel? Hogy lehet a legegyszerűbben lebonyolítani? Hol kezdjük?

Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy elválunk, mert nem jöttünk ki egymással. De jóban vagyunk, mindenben megegyeztünk, nincs gyerek sem. Hogy lehet a legegyszerűbben, legolcsóbban elintézni a válást? Mennyi idő alatt zajlik le? Hol kezdjük? A bíróságra be kell adni valamit? Kell ügyvéd? Jár ez valami költséggel? Hogy csináljuk legolcsóbban, leggyorsabban? Segítsetek, semmit nem tudok.

Legjobb válasz: Csak volt 12 ezer. Jelenleg 30 ezer forint A válás illetéke, ha sima az ügy, nem fellebbeztek, stb. Vagyis ha megegyeztek.

Csak volt 12 ezer. Jelenleg 30 ezer forint A válás illetéke, ha sima az ügy, nem fellebbeztek, stb. Vagyis ha megegyeztek.
Ha mindenben meg tudtok egyezni, akkor valamelyikõtök beadja a válókeresetet a helyileg illetékes bíróságra (talán 12, 000 ft az ára) és ennyi. Szépen elmentek a kitûzött tárgyalásra mindketten, felkészülve az esetleges vagyontárgyak megosztásáról (lehetõleg leírva, aláírva), bíró elõtt elmondjátok, hogy visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolatotok, mindketten válni szeretnétek, átadjátok neki a megegyezést és el fog választani. Az, hogy mennyi idõ alatt írják ki a tárgyalást helyileg változó pár hónaptól fél évig, a tárgyalás kb. 15 perc lesz.
Most már azt hiszem felvitték 30000FT-ra az illetéket.Ha közös megegyezés van , nem kell ügyvéd sem.Egyikõtök beadja a válópert.Felperesnek (azaz aki beadja a válópert) kell fizetni az illetéket, de ha jóban vagytok és mindketten akarjátok akkor ezt is meg lehet osztani hogy fele fele legyen.
Az hogy meddig tart, függ a bíróságtól, nekik mennyi futó ügyük van.
A kérdező hozzászólása: köszi, mindenkinek ment a zöld!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!