Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kozmetikumokat (16 db)

Győrben hol lehet Ilcsi kozmetikumokat kapni?

Legjobb válasz: Rubint Réka szalonban is dolgoznak ilcsis kozmetikumokkal, tehát ott is lehet kapni. Kisfaludy utca

Rubint Réka szalonban is dolgoznak ilcsis kozmetikumokkal, tehát ott is lehet kapni. Kisfaludy utca
ÉS oda bemegyek és akkor vehetek is??? Egyébként milyen árban vannak?

Hol lehet kapni Ilcsi kozmetikumokat Budapesten?

Többször olvastam már ezen az oldalon, hogy nagyon sokan dícsérik. én azonban még nem láttam ilyet sehol.

Legjobb válasz: Az Ilcsi cége az 1021 Budapest, Üdülõ út 37. De nem hinném, hogy ott tudsz venni, esetéeg a raktárból vagyis az Ilcsi nagykereskedésben, de az nem tudom hol van. www.ilcsi.com ezen belül katt a referencia kozmetikára és azon belül Budapest fel van osztva. Ott találsz kozmetikusokat, akik Ilcsivel dolgoznak , tõllük is tudsz venni. Én a kozmetikustól veszem, amúgy meg vidéki is vagyok. De sztem jobban jársz, ha kozmetikustól veszed, mert a nagykerben csak nagy kiszerelésben adják és az drága, de a kozmetikustól csak pl. kicsi tégelyegben lehet venni Ilcsit és az jobban kifizethetõbb, ráadásul nekem bírja 2 hónapig is. De te tudod :)

Az Ilcsi cége az 1021 Budapest, Üdülõ út 37. De nem hinném, hogy ott tudsz venni, esetéeg a raktárból vagyis az Ilcsi nagykereskedésben, de az nem tudom hol van. http://www.ilcsi.com ezen belül katt a referencia kozmetikára és azon belül Budapest fel van osztva. Ott találsz kozmetikusokat, akik Ilcsivel dolgoznak , tõllük is tudsz venni. Én a kozmetikustól veszem, amúgy meg vidéki is vagyok. De sztem jobban jársz, ha kozmetikustól veszed, mert a nagykerben csak nagy kiszerelésben adják és az drága, de a kozmetikustól csak pl. kicsi tégelyegben lehet venni Ilcsit és az jobban kifizethetõbb, ráadásul nekem bírja 2 hónapig is. De te tudod :)
Még azt hozzá tenném, hogy azért nem láttad még üzletekben, mert forgalomban nem kapható, üzletekben nem, csak kozmetikustól tudod beszerezni vagy és ezt csak én gondolom az Ilcsi nagykereskedében ha van :) Én is használom és nagyon jó termékek. Amúgy a kozm, etikusom mondta, hogy nincs benne tartósítószer és natúr készítmények, azaz nincs bene vegyi anyag, összetevõ, ami más kozmetikumban.

Illatanyagmentes kozmetikumokat hol lehet kapni, és mit ajánlotok?

Az anyukám illatanyagokra allergiás és neki keresek arcápolási termékeket amik megfelelnek a b?rére.

Legjobb válasz: Szia, hasonló problémám van nekem is, sajnos sok kozmetikai termékre allergiás vagyok. Nekem az segített (számomra meglepõ volt), hogy a majdnem a legolcsóbb termékeket tudom csak használni. Próbálkoztam a márkás/drága dolgokkal, de sajnos azok sem használtak/használhatóak. Nézz körül, én egy fajta EuroProfit termék családra nem vagyok allergiás és a Rossmann-ban lehet kapni, hátha neked/nektek is segít. Persze lehet, hogy ez sem jobb, mint a többi.

Szia, hasonló problémám van nekem is, sajnos sok kozmetikai termékre allergiás vagyok. Nekem az segített (számomra meglepõ volt), hogy a majdnem a legolcsóbb termékeket tudom csak használni. Próbálkoztam a márkás/drága dolgokkal, de sajnos azok sem használtak/használhatóak. Nézz körül, én egy fajta EuroProfit termék családra nem vagyok allergiás és a Rossmann-ban lehet kapni, hátha neked/nektek is segít. Persze lehet, hogy ez sem jobb, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ki fogom próbálni.


Hol lehet ADEN kozmetikumokat vásárolni? Ha lehet, akkor Budapesti lelõhelyeket ajánljatok!

Innen jutott az eszembe... :)

Legjobb válasz: mintha az asia centerben lennének.

mintha az asia centerben lennének.
A kérdező hozzászólása: és hol van az az Ázsia Center? xD
15. ker. nyírpalota úti végállomás. megáll a 107E, 7-es meg nem tom még milyen mert átvariálták.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! :)
Moyra a 4-6 villamos mester utcai megállójánál.

Szegeden hol lehet Ilcsi kozmetikumokat vásárolni?

Legjobb válasz: nálunk makkosházán van egy kozmetika és ott ugytudom lehet!

nálunk makkosházán van egy kozmetika és ott ugytudom lehet!

Szegeden hol lehet kapni MAC kozmetikumokat?

Legjobb válasz: Rendelj a Vateráról, a postázás díja csak 390 ft. Egyetlen dologra figyelj: ne vásárolj akárkitõl, mert sok a hamisítvány. Ahogy elkerülheted a kamu MAC cuccok vásárlását: -MAC termékeket NEM lehet kimérve vásárolni. Bármilyen pigment/porpúder/rúzs, ami kimérve van meghirdetve, HAMISÍTVÁNY. -Kanadában gyártják a termékeket - ami nem onnan jön, szintén hamisítvány. Remélem segítettem!

Rendelj a Vateráról, a postázás díja csak 390 ft. Egyetlen dologra figyelj: ne vásárolj akárkitõl, mert sok a hamisítvány. Ahogy elkerülheted a kamu MAC cuccok vásárlását: -MAC termékeket NEM lehet kimérve vásárolni. Bármilyen pigment/porpúder/rúzs, ami kimérve van meghirdetve, HAMISÍTVÁNY. -Kanadában gyártják a termékeket - ami nem onnan jön, szintén hamisítvány. Remélem segítettem!
Szerintem a Douglas-ben van, a Kárász utcán.
Csak Pesten van 2 MAC bolt. Az Arénában és a Váci utcában.

Mennyibe kerülnek a MAC kozmetikumok, és hol lehet őket kapni?

F?leg az érdekelne, hogy egy paletta kb. mennyibe kerül? Drogériákban (Müller, DM, Rossmann) lehet kapni MAc kozmetikumokat?

Legjobb válasz: Mac egy nagyon jó márka! Ebbõl következik , hogy nem olcsó! Biztos lehet a DM,Rossmann-ba kapni! Én teszveszen veszem mert ott kilehet fogni elég olcsón:)

Mac egy nagyon jó márka! Ebbõl következik , hogy nem olcsó! Biztos lehet a DM, Rossmann-ba kapni! Én teszveszen veszem mert ott kilehet fogni elég olcsón:)
elsõ vagyok:) Megnéztem... kb 4e-6ezer között vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
drága, de eddigi tapasztalatom szerint megéri! dm, rossmannban fölösleges keresni is, douglasban láttam már ilyen kis elkülönített részt, ha pesti vagy, akkor az Allee plázában van, meg a Váci utcában egy speckó MAC bolt :)
Teszvesszel, meg vaterával nem árt vigyázni, mert én ott szinte csak kamu MAC cuccokat láttam.
Aréna plázába meg találod :D elég nagy a választékuk És volt egy olyan akciójuk h 15.000 ft ért vásárolsz és akkor kifestenek ugy ahogy szeretnéd... nem tudom h van-e még meg kell kérdezni :D de amugy drága szemfesték 5000 körül van ha nem több de én már annyiért talátam csak ecsetet is... szóval drága de jó miõségû
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)

Paula's choice kozmetikumokat hol lehet kapni Magyarországon?

Legjobb válasz: Krémmánia shop www.paulaschoice.hu

Krémmánia shop http://www.paulaschoice.hu

Hol lehet olcsón beszerezni natúr kozmetikumokhoz alapanyagot?

Kicsit soknak tartom bio boltban az 1750ft/50ml-es argán olajat és 10ml rózsaolajat se vennék 3890 Ft-ért. Hol lehetne nagyobb kiszerelésben beszerezni és jobb áron?

Legjobb válasz: Nagyon sehol,a patikában nem tartanak.Sajnos meg kell fizetni.

Nagyon sehol, a patikában nem tartanak.Sajnos meg kell fizetni.

Hol lehet kapni e. l. f kozmetikumokat Magyarországon?

Azt hallottam h olcsó és ahhoz képest nagyon jó minőségű és emiatt szeretném kipróbálni.

Legjobb válasz: Sehol.csak rendelni tudsz

Sehol.csak rendelni tudsz
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!