Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet korizni A városligeti műjeget (1 db)

Pólus Center
káposztásmegyer. itt is van egy.
XX. kerületi jégcsarnok a vonat állomásal szembe!!
A Dunán is lehet, csak nehéz megtanulni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A síelők közül megtudnátok mondani, hogy melyik lencseszín a legjobb a hószakadásos, erősen borul időben? Főleg hóvakság ellen?

4

15 éve korcsolyáztam utoljára. Múlt héten megint elkezdtem. Mennyi idő amíg megtanulom rendesen?

1-1 órákra megyek csak, mert itt ahol élek, nagyon drága. Eddig 3 alkalommal voltam. Els? alkalommal még állni sem tudtam a jégen, úgy elfelejtettem mindent de kb 10 perc múlva tudtam menni úgy, hogy kézen fogtak. 1 óra múlva mentem egyedül is. Másodk alkalommal már teljesen egyedul mentem, de nagyon bizonytalan voltam még. Most harmadszorra érzem azt, hogy már nem félek, nem kell fogni a kezem hogy biztonságban érezzem magam, és merek jó gyorsan is menni. Az normális hogy 15 év alatt ennyit felejt az ember és jóformán újra meg kellett tanulni az egészet? :S

5

Melyik a legjobb sípálya amit valaha kipróbáltál?

8

Kecskemét korcsolyapálya?

Kecskemét városában hol található KORREKT ÁRON korcsolyapálya?

3

Hol lehet Székesfehérváron korcsolya (leginkább hoki) tanfolyamra jelentkezni? Felnőtt oktatásra gondolok és lehetőleg kezdő v. haladó.22/f

1

Milyen hosszú legyen a sílécem?

Kezd? vagyok gyerek 140 cm magas mekkora sílécet vegyek?

3

Hol lehet jó minőségű és olcsó műkorit venni?

2

Az állítható korit hogy tudom beállítani a méretemre?

Van rajta egy gomb, azt kéne megnyomni, és akkor elvileg szétpattan és nagyobb lesz. Nekem csak egyszer pattant ki. Így meg kicsi, de biztosan nem ez a max méret, mert 38-as a lábam, és 38-41-es a kori. Mit csináljak vele? Se kisebbre se nagyobbra nem tudom húzni.

0

Van még valahol Budapesten ingyenes koripálya az óbudain kívül?

1

Milyen ruhát ajánlotok műkorizáshoz? Lent

Nemrég kezdtem el m?korizni..el?ször farmerben de nehéz benne mozogni, majd harisnya plusz pamutgatya de az átazik..sínadrag esetleg? abban nem nehez mozogni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!