Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet konzerv (8 db)

Hol lehet Konzerve cipőt kapni?

osztálytársamtól hallottam vmi tornacip?

Legjobb válasz: az esetleg converse ... http://apenotes.files.wordpress.com/2009/07/converse_all-sta.. amúgy meg szinte minden cipõboltban...

az esetleg converse ... http://apenotes.files.wordpress.com/2009/07/converse_all-sta.. amúgy meg szinte minden cipõboltban...
Az Converse, és igen sok cipõboltban ill. külön Converse boltokban.
Az Converse [konversz] O'neill és Devergoban, ami hirtelen eszembe jut, de akármelyik plázában lehet találni.
:) converse cipõt már nagyon sok cipõboltba vehetsz. én nem mondanám hogy egynyári lenne, nekem már 5.éve megvan a narancs converse chuck taylor cipõm és nagyon jól bírja, egyedül annyi a baja hogy fakult.
Konzerve cipõ... basszus ezen nagyot röhögtem :D Converse cipõje van most már miden második tininek... Mondjuk egy tornacsukáért nem adnék 10ezret, fõleg a mostaniakért, mert a régieket akár 6-7 évig is lehetett nyúzni, a mostaniak többsége viszont egynyári, hamar szétmennek.
de nem is konversz-nek kell ejteni, hanem konverZ-nek:D
Konzerve??:D xD
a Converse egy többségébe tornacipõket gyártó cég. vannak jó darabjai, de fizetni is kell érte mint a katonatiszt. van egy converse volt a nagykörúton a király utca mellett a blaha felé. ki van irva bazi betûkkel, nehéz eltéveszteni.

Vadászgörényeknek való konzervet ( nem macska) hol lehet venni?

Legjobb válasz: de van konzerv és az ilyen nagyobb állatáruházakban lehet venni...mint pl ahogy az elözö válaszoló írta a fressnapf-ot.de annyi,hogy görényeknek is van ott konzerv..az enyém is olyat eszik...nincs nagyon oda érte :S de megeszi...én még szoktam neki adni pulykanyakat,májat,tojást,és csirkemellet(mind nyersen)és ezeket sokkal jobban szereti:)))a tojás a kedvence:P

de van konzerv és az ilyen nagyobb állatáruházakban lehet venni...mint pl ahogy az elözö válaszoló írta a fressnapf-ot.de annyi, hogy görényeknek is van ott konzerv..az enyém is olyat eszik...nincs nagyon oda érte :S de megeszi...én még szoktam neki adni pulykanyakat, májat, tojást, és csirkemellet(mind nyersen)és ezeket sokkal jobban szereti:) ))a tojás a kedvence:P
Tudtommal nincs konzerv nekik. Fressnapf-ben van táp. Menj fel a honlapjukra, keresd meg a legközelebbit.
A kérdező hozzászólása: Igen én is általában nyershúst adok, de most valahogyan nem kéri és szívesebben megeszi a macskakonzervet. Azt meg nem szívesen adok.
jóféle állatboltban.pl nállunk van/pedig falu/
Ha nem is szereti, de megeszi a husit, akkor inkább azt adj neki. A nagyobb állatkereskedésekben van, de vannak olyan kisebb állatkereskedések is, ahol le lehet beszélni velük, hogy x idõnként jönnél, és y konzervet olyankor elvinnél, akkor rendelnek.
Nálunk az obiba Kapsováron van Vadászgörény konzerv az álat részén komoly! by:Ádám

Hol lehet kapni konzerv kókusztejet TAI PAI a márkája, amivel isteni ázsiai ételeket lehet főzni?

Nemcsak kimondottan az a márka, bármilyen f?zéshez való kókusztej megfelel!

Legjobb válasz: Hát inkább csináld meg!!!! egy cs kókuszreszelék (20 deka) 5 dl tejbe bele, két napig áll és kész leszûröd. megvan a kókusztejed. Én is így csinálom, mert ritkán jutol el olyan hiperbe ahol árulnak és inkább megcsinálom magam. amúgy minden tesco, auchan stbhelyen van...

Hát inkább csináld meg!!!! egy cs kókuszreszelék (20 deka) 5 dl tejbe bele, két napig áll és kész leszûröd. megvan a kókusztejed. Én is így csinálom, mert ritkán jutol el olyan hiperbe ahol árulnak és inkább megcsinálom magam. amúgy minden tesco, auchan stbhelyen van...
Ha pesti vagy, akkor a torokvesz ut es a kapy utca sarkan van egy japan koreai bolt, ott lehet aranylag olcson kokusztejet venni[Vagyis mikor legutoljara neztem, eleg olcso volt:) ]


Friss bambuszrügyet (nem konzerv) hol lehet beszerezni magyarországon?

Legjobb válasz: talán próbáld meg a Hanoi ABC-ben, esetleg hozatnak.

talán próbáld meg a Hanoi ABC-ben, esetleg hozatnak.
Kérdezõ, Google elsõ helyen dobja ki ha beütöd, hogy hanoi abc budapest, a józsefvárosi piacnál van. #2 és #3 viszont butaságot ír, a hiperekben és Lidl-Aldi kombóban az üveges (=konzerv) verzió van csak, elképzelhetetlennek tartom, hogy friss bambuszrügyet áruljanak. Az Ázsia Boltban sem láttam még soha, pedig rendszeresen járok oda vagy 5 éve.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És ez az Abc hol található pontosan?
Tesco, Spar, CBA, Auchan, Metro, Interspar. Ha Budapesti vagy akkor ott is sok helyen, boltban lehet kapni. Ázsia Bt. Ázsia Center.
Még lemaradt! Lidl, Aldi, Penny.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm a kiegészítõ instrukciókat, így már rátaláltam. Természetesen rákerestem már elõzetesen is, csak más kulcsszóval, amire nem dobott ki használhatót.

MUSAKA görög konzervet /és más görög finom ételeket italokat pl. UZO/ hol lehet vásárolni Budapesten?

Legjobb válasz: Pl Tescoban, Metroban, Corában...ilyen hipermarketekben, ha szupermarketben nincs

Pl Tescoban, Metroban, Corában...ilyen hipermarketekben, ha szupermarketben nincs
ouzo-t a nagyobb áruházakban lehet kapni.Régebben volt a körúton egy Görög ABC és ott árúltak minden féle finomságot.Nem tudom megvan e még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, :-) elsõre a MUSAKA konzerv érdekelne. Jóiedeje keresgéljük nincs, nem létezik Bp-en sehol nem lehet vásárolni. Kár hogy nem hoznak be, régebben volt az V. kerületben egy görög bolt megszünt! :-(, itt lehetett mindenféle görög finomságokat vásárolni. Néhány éve amikor a LIDL-áruházakban pl. kezdõdtek a görög német ...stb. hetek, a görög heteken volt lehetett kapni Musaka konzervet, azóta sem nem sohasem.!Görög hetek szoktak lenni a Lidl-kben, általában õsszel, karácsony elõtt, mindenféle finomságokat lehet ekkor vásárolgatni, de musaka konzervet nem hoznak be sajnos Görögországból.

Hol lehet FINOM fagyasztott málnát (vagy konzervet, ha van olyan) venni viszonylag olcsón?

Málnaleveshez szeretnék fagyasztott málnát venni. 300-700Ft körül.

Legjobb válasz: Mindegyik fagyasztott finom, de ha lefagyasztják és kienged, akkor egyformán gusztustalan lesz mind. De ha megfõzöd, mindegy, nem?

Mindegyik fagyasztott finom, de ha lefagyasztják és kienged, akkor egyformán gusztustalan lesz mind. De ha megfõzöd, mindegy, nem?

Hol lehet kapni jó minőségű prémium tápokat? Abból is van konzerv? Milyen árban?

Legjobb válasz: Kérdezd az állatorvost, általában foglalkoznak tápok és kiegészítõ készítmények forgalmazásával is. Az áruk biztos, hogy borsos...

Kérdezd az állatorvost, általában foglalkoznak tápok és kiegészítõ készítmények forgalmazásával is. Az áruk biztos, hogy borsos...
Ha van a közeledben fressnapf áruház, ott többféle jó minûségû száraz táp, konzerv, alutasakos és alutálcás táp is beszerezhetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!