Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kismama övet (2 db)

Hol lehet Györben kismama övet venni és mennyibe kerül? tulajdonképpen mi ez?

Legjobb válasz: Bandázsra gondolsz? Az egy széles pamut anyag, ami védi a derekad és a hasad. Télen nagyon jó találmány, én is használtam. Akkor nagyon célszerû, ha már a nacik nem érnek össze, ezzel el lehet fedni terhesség elején-közepén a szétnyíló nacikat. Gyõrben van legalább 3 kismamabolt, egy tuti van a Baross utcában, egy van Újvilág és Liszt F sarkán. Ha nem ere gondolsz, akkor lehet normál övet is venni , mert pl nekem sem jó a "normál" méret. De kapsz neten is: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=band%C3%A1zs

Bandázsra gondolsz? Az egy széles pamut anyag, ami védi a derekad és a hasad. Télen nagyon jó találmány, én is használtam. Akkor nagyon célszerû, ha már a nacik nem érnek össze, ezzel el lehet fedni terhesség elején-közepén a szétnyíló nacikat. Gyõrben van legalább 3 kismamabolt, egy tuti van a Baross utcában, egy van Újvilág és Liszt F sarkán. Ha nem ere gondolsz, akkor lehet normál övet is venni , mert pl nekem sem jó a "normál" méret. De kapsz neten is: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=band%C3%A1zs
Ha bandázsra gondolsz, az nagyon jó dolog. Én azt használom. Nem kell kismamanadrág, az eddigi nadrágjaim használom, nem gonbolom be és a bandázs tartja fent rajtam. Gyõrben az Árkádban a C&A-ban vettem, ott fekete és barna van (1990ft), a régi Intersparban a Brendonban van sok színû(2400ft). A Brendonos kicsit szélesebb.

Milyen az a kismama biztonsági öv és hol lehet kapni?

Nem tudom hol kellene ezt kérdezni, lehet hogy nem itt, de nincs jobb ötletem. Sokat vezetek és mindig rámszorul az öv. Nagyon kellemetlen érzés állandóan huzigálom. Hallottam, hogy létezik kismama biztonsági öv. De ha valaki tud erre valami megoldást az is érdekel.

Legjobb válasz: Bármelyik baba-mama boltban, nézd meg a neten, akár licitálhatsz is rá, ha nem akarsz újat venni (teszvesz, vatera), Brendonban kb. 10 e forint, de érdemes körbenézni.

Bármelyik baba-mama boltban, nézd meg a neten, akár licitálhatsz is rá, ha nem akarsz újat venni (teszvesz, vatera), Brendonban kb. 10 e forint, de érdemes körbenézni.
Szia.Ez nem biztonsági öv hanem öv lehúzó ami lehúzza az övet a hasad alá hogy egy esetleges fékezésné vagy ne adj isten balesetnél nehogy megynyomja a pocakod.A brendonban lehet kapni az biztos .
http://elefanibababolt.echt.hu/magzvov én a Baross utcai boltjukban láttam, és 8990 ft volt
Rá kell ülni egy hámszerû vezetöre majd a lábad közt azon átbújtatni a sima biztonsági övet, így a combodnál lefogva biztosít, teljesen kikerüli a hasadat, 8000 ft körül láttam, a brendonban biztosan van, de gondolom minden nagyob bababolt árul ilyet.
A Minimanóban lehet bérelni és utána le lehet vásárolni az árát. Nagyon megéri szerintem! http://www.minimano.hu
Övterelõnek hívják! Én azt csináltam, hogy egy párna elejére tépõzárat varrtam középre és az alsó övet elhúzva tépõzáraztam össze. Ugyanúgy elhúzza, tépõzár ott tartja és max egy 1000-resbõl megvan!!! Ne vegyél ennyi pénzért, ha nem muszáj!! 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!