Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kismamáknak (106 db)

Debrecenben hol lehet kismama holmikat venni? Ne legyen túl drága, (Brendon kizárva) lehet használt is.

Legjobb válasz: Bababizik, turi, én itt szoktam látni. 1000,- Ft-ért teljesen jó farmert vettem! Ahol még nézelõdhetsz: Unió, Kinai, esetleg C&A, Takko. A Plazaban volt egy bolt, nem tudom a nevét, vagy megvan-e még, ott voltak még elfogadható áron. Mivel nyári babáim vannak, nem sok kimondott kismama ruhám volt, meg kaptam is néhány nacit kölcsön.

Bababizik, turi, én itt szoktam látni. 1000, - Ft-ért teljesen jó farmert vettem! Ahol még nézelõdhetsz: Unió, Kinai, esetleg C&A, Takko. A Plazaban volt egy bolt, nem tudom a nevét, vagy megvan-e még, ott voltak még elfogadható áron. Mivel nyári babáim vannak, nem sok kimondott kismama ruhám volt, meg kaptam is néhány nacit kölcsön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm meg fogom nézni, ha legközelebb megyek.Nekem is nyári lesz.Tavaszi nadrággal, meg nyárra rövid nadrággal meg szoknyával van bajom.
Egyet értek az elsõvel + H&M. Egyébként egy nacit vettem eddig, de cicanacikkal szeretném megoldani, kényelmes és olcsó, lehet sportosan és elegánsan is viselni. Szerencsére pont megússzuk a nagypocis hidegeket, júliusi vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Most még én is megoldom, csak késõbb lesznek gondok.Cica naci az jó, nekem is volt eszembe.Én is Júliusra vagyok kiírva :-)
A Kölcsey kozpotal szemben van egy baba bizományi szerintem ott is talalhatsz jó dolgokat...
Én is júliusra vagyok. :)

Hol lehet kismama magazinban szerepelni?

Nincs felt?nési viszketettségem, csak megfordult a fejemben, hogy egy kismama 9 hónapig terhes és a magazinokban mindig új anyuka szerepel. Vajon hogy akadnak ilyen állásra? Egy kis plusz pénzért? Keres?ben én nem találtam ilyet.

Legjobb válasz: Konkrétan a Kismama magazinban a babaszoba.hu által lehet szerepelni.

Konkrétan a Kismama magazinban a babaszoba.hu által lehet szerepelni.
Magazinokba legvalószínûbben képügynökségtõl vesznek fotót vagy fotózáshoz modellügynökségen, fotóson keresztül választanak modellt. Esetleg érdemes így keresgélned (bár gyanítom a legtöbb modellügynökség regisztrációs díjjal dolgozik, így zsákbamacska, visszajön-e.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Debrecenben hol lehet kismama nadrágot venni, nem horror áron?

Elsősorban melegítő nadrág érdekelne. Köszönöm!

Legjobb válasz: Aprod.hu keress rá pont a napokban láttam 1000ft-ért kismama nadrágot Debrecenben.

Aprod.hu keress rá pont a napokban láttam 1000ft-ért kismama nadrágot Debrecenben.
Vagy tudom ajánlani a Tesz-veszt, Vaterát, én is onnan rendeltem C&A-s kismama farmert 3 ezer forintért.
A kérdező hozzászólása: Netrõl ruhát nem rendelek, azért köszönöm! Mindenféleképpen boltra gondoltam, ahol fel tudom próbálni, látom az anyagát és melegítõnadrág érdekelne!


Nyíregyházán hol lehet kismama nadrágot venni nem horror áron?

Legjobb válasz: Én vaterán vettem 3db-t egy nadrág árán :) neked is ajánlom, nézz körül. Megéri. :)

Én vaterán vettem 3db-t egy nadrág árán :) neked is ajánlom, nézz körül. Megéri. :)

Hol lehet kismama ruhát venni olcsón?

Legjobb válasz: Használt boltokban, de én leginkább a vaterán teszveszen vettem.

Használt boltokban, de én leginkább a vaterán teszveszen vettem.
kínai
Budapesti vagy? Mi számít olcsónak? Én a Hellobaby outletben vettem szinte minden kismamaruhámat. Sokszor van 70%-os leárazás is, nagyon csinos és jó minõségû ruhák. 4 nacim volt onnét, egyik sem volt drágább mint 5 ezer, de inkább 3 ezerbe kerültek. A Mammut mögötti sétálóutcában van. De ne a rendes boltjukba menj, hanem az outletbe, egymás mellett van a kettõ. A rendes boltban 10 e körül van egy nadrág.
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/ Nagyon jó ruhák vannak, én is innen rendelek!!
Én bababörzére szoktam járni, ott 1000Ft volt egy nadrág, kettõt vettem 1600ért. És nagyon jók, nem házilag varrottak. Pólók 500Ft-ért voltak pl, de az nem kellett. Meg lomis piacon vettem most 200Ft-ért /igen, kettõszázért/ gatyákat, szintén szuper minõségûeket! Ha megírod a méretet, szívesen nézek Neked is a hétvégén! 32 hetes kismama
Turiban, vagy zsibvásár.hu-n.
Auchan - kismamarészlegen a ruháknál. Kínai (gatyát), turi (tunikát). Ha rögötn kell, és alkalomra, akkor nagyritkán C&A.

Vácon és környékén hol lehet kismama ruhákat vásárolni?

Bármilyen megoldás érdekel, új és használt is!

Legjobb válasz: Én pl a KIK-ben vettem, igaz nem sok mindent csak szabadidõt meg egy pár felsõt, na meg a szüléshez a hálóinget. Nadrágot érdemesebb az Ázsiába venned, mert boltba nagyon drága és ott van választék még ha nem is rengeteg, de a semminél több. Én is ott vettem kb mikor 16 hetes voltam és még így 35 hetesen is jó rám, pedig nem keveset híztam.

Én pl a KIK-ben vettem, igaz nem sok mindent csak szabadidõt meg egy pár felsõt, na meg a szüléshez a hálóinget. Nadrágot érdemesebb az Ázsiába venned, mert boltba nagyon drága és ott van választék még ha nem is rengeteg, de a semminél több. Én is ott vettem kb mikor 16 hetes voltam és még így 35 hetesen is jó rám, pedig nem keveset híztam.

Hol lehet kismama vagy nagy méretű vastag harisnyát venni?

Brendonban nincs, csak vékony vagy 70 denes gyógyharisnya, ami szintén vékony. Máshol sem láttam. Már vettem H&M-ben, Calzedoniaban 4-es, illetve XL méretet, de azok sem jók, olyan érzésem van, hogy csak a hossza más, mint az S méretnek. Ti hol vettetek, hol érdemes nézni? Kismama harisnyát már nem álmodom, hogy találok, de legalább olyan nagy méretet, amit lehet terhesen is hordani.

Legjobb válasz: Szintén elsõ:) Hát nekem nem nyitja meg,ezért menyj rá a Vaterára,és írd be a keresõbe: Nagyméretû harisnya. Kiad párat,és úgy 751ft körül mozog az ára...

Szintén elsõ:) Hát nekem nem nyitja meg, ezért menyj rá a Vaterára, és írd be a keresõbe: Nagyméretû harisnya. Kiad párat, és úgy 751ft körül mozog az ára...
A kérdező hozzászólása: És fontos, hogy vastag legyen, legalább 40-60 denes, lehet akár pamut is.
Találsz ilyet a Vaterán. 31 h km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amit találtam a Vaterán az mind vékony harisnya sajnos, olyat már vettem a Brendonban, de ilyenkor már nem tudom hordani. Kifejezetten vastagot keresek, vagy legalább 40 deneset. Találtam az ebayen leggings-et, de most meg a mérettel vagyok bajban, mekkorát vegyek. Esetleg üzletet nem tudtok, ahol lehet itthon kapni? Még nem néztem a Váci utcai H&M-t, lehet, hogy ott van a kismama részlegen?
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi szépen!
A kérdező hozzászólása: Ha valakit érdekelne, találtam a H&M-ben vastag kismama harisnyát, csak azokban van, ahol van kismama részleg, azaz az Alleeban és a Váci utcaiban.

Hol lehet kismama munkát keresni?

Kérem aki tud segítene?

Legjobb válasz: szia! Írtam privit, olvasd el!

szia! Írtam privit, olvasd el!

Hol lehet kismamákkal beszélgetni?

Én 18 hetes vagyok,velem kb. egyidösekkel szeretnék társalogni....ha lehet.

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/tarsalgo

Szia! Babaszoba.hu - Csevegõ, és ha jól nézem, te is a 2008. februári babásokhoz tartoznál. Nézz be, ha van kedved!
Szia! Az nlcafe.hu -n is körülnézhetsz a fórumban a Babázzunk témakörben, én is ott vagyok az egyik fórumban... Rengeteg féle van. Én pl. egy olyanban vagyok, akik éppen próbálkoznak, akik már állapotosak, és van olyan is aki már jóval elõrehaladottabb állapotban van. De van ezer féle fórum, sõt te is nyithatsz és biztosan csatlakoznak hozzád majd sokan! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!