Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kersztül (2 db)

Endurocross-os videókba láttam hogy az emberek hátán van egy kis tartáj amibõl a bukón át egy csövön kersztül megy az innivaló a motoros szájához, ilyet hol lehet venni?

Legjobb válasz: Én ezt maszekból megtudnám oldani :) katonai boltban lehet venni egy tartályt ami a hátad vonalán mint egy gerincprotektor lenne és azt fel lehet tölteni vízzel :) Én is lestem mikor megláttam hogy az nem protektor hanem vizes batyú mert totál protektor kinézete van.

Én ezt maszekból megtudnám oldani :) katonai boltban lehet venni egy tartályt ami a hátad vonalán mint egy gerincprotektor lenne és azt fel lehet tölteni vízzel :) Én is lestem mikor megláttam hogy az nem protektor hanem vizes batyú mert totál protektor kinézete van.
Veszel egy háti permetezõt felnyomod 8 bárra a pompálóval és még szívni se kell a lõrét!!! Gerincprotektorként is használhatod. Gazdaboltokban vehetsz ilyet.
A kérdező hozzászólása: az elsonek koszi !:-) a masodiknak meg h kossz a poent de ink nem probalom ki :D es am az elsotol kerdeznem hogyezt minek hivjak ?
http://www.obsit.hu/listazo.php?katid=18 Én pont a feketét néztem protinak :) És pont az õ boltjuknál néztem ezt :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol lehet interneten kersztül cipőt rendelni?

Legjobb válasz: http://cipo.lap.hu/#b18713123 itt elég sok online üzlet van:-))))Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!