Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kerek (1050 db)

Hol lehet keret nélküli tükröt vásárolni? Milyen típusú boltban keressem?

Legjobb válasz: Lakberendezési áruházak, Baumax, Ikea, Kika, stb.

Lakberendezési áruházak, Baumax, Ikea, Kika, stb.
vagy képkeretezõnél, üvegesnél.
OBI, Praktiker.
Én szoktam látni Euro shopban is, ill. ehhez hasonló kisebb boltokban is megtalálható, 100 forintos stb...
A kérdező hozzászólása: 100 Forintosban is van keret nélküli?
Legolcsóbb, ha üvegesnél vágatsz magadnak akkora tükörlapot, amekkorát akarsz. Akasztó(ka)t is tesz rá olyat, amilyet kérsz, oda, ahová kéred.
Szerintem valamelyikben van, valamelyikben nincs. Én múltkor láttam kerettel, keret nélkül is.:)
Üvegesnél.
üvegesnél mennyibe kerül?

Hol lehet Zalaegerszegen bőrönd-kereket pótolni? Nagyjából mennyibe kerül? Esetleg meg lehet oldani házilag is?

Legjobb válasz: görkori kerékkel lehet pótolni sztem. valamint kell még hozzá egy barkács-hajlamú férfiember, aki szeret veszõdni az ilyesmivel.

görkori kerékkel lehet pótolni sztem. valamint kell még hozzá egy barkács-hajlamú férfiember, aki szeret veszõdni az ilyesmivel.
A kérdező hozzászólása: Kicsit megkésve, de kösz a választ!

Miskolcon hol lehet légzésfigyelőt kölcsönözni? És mennyibe kerül? Mindenhol kérnek kauciót vagy elég kifizetni az első havi díjat?

Legjobb válasz: A kérdésre nem tudok válaszolni,de sok netes fórumon van használtan eladó(és úgy nem egy vagyon). Szerintem érdemesebb megvenni,mert azt ajánlják,hogy 1 évig használjuk. Mi kb.10hónapos koráig használtuk és akkor is csak azért hagytam abba,mert már felállt és mindig szétszedte :) De szerintem a védõnõd biztos tudja hol lehet a környéken kölcsönözni.

A kérdésre nem tudok válaszolni, de sok netes fórumon van használtan eladó(és úgy nem egy vagyon). Szerintem érdemesebb megvenni, mert azt ajánlják, hogy 1 évig használjuk. Mi kb.10hónapos koráig használtuk és akkor is csak azért hagytam abba, mert már felállt és mindig szétszedte :) De szerintem a védõnõd biztos tudja hol lehet a környéken kölcsönözni.
Szia 06 30 9105626-os telefonszámon érdeklõdj.Van minden légzésfigyelõ, mérleg, mellszívó, elektromos hinta újszülöteknek (hasfájós babáknak nagyon jó)cumisüveg melegítõ, stb


Hol lehet Vichy normaderm tisztító gélt kapni és mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)

Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )

Hol lehet teljesen kerek szappant venni? Körbejártam az egész várost, de sehol nem találtam Budapesten.

Legjobb válasz: kerek,vagy gömbölyû? csinálj otthon: http://www.zoldbolt.hu/hirek/tudastar/kencefice-recepttar-sz.. De kerek szappant a kézmûves szappanboltokban biztos kapsz.

kerek, vagy gömbölyû? csinálj otthon: http://www.zoldbolt.hu/hirek/tudastar/kencefice-recepttar-sz.. De kerek szappant a kézmûves szappanboltokban biztos kapsz.
A kérdező hozzászólása: Eddig még sehol nem találtam. 37 helyen próbákoztam. Kérem az írjon, aki tudja a választ.
De most kereket vagy gömbölyût szeretnél? Lush-ban nézted?
http://kremmania.hu/markak/lush V.Szent István krt.1. Lush
A kérdező hozzászólása: forgási ellipszoidot szeretnék, amelynek a két nagyobbik tengelye egyenlõ :)
:D Nem viccbõl kérdeztük, mert lehet, hogy olyant keresel, amely anyaga egy egyenestõl egyenlõ távolsága lévõ pontok halmaza a térben.
Meg is érdemled, hogy térdig jártad a lábad a kerek szappanért, és nem kaptál. Hogy lehet ilyen hülyeségeket keresni? Ez kb.olyan, mint a kockaszappanbuborékfújó XD.
Vegyél egy babaszappant, kicsit mikrózd meg és faragd meg késsel. kár egy falloszt is csinálhatsz, annak még gyakorlati haszna is lehet...

Ilyen típusú női Rider papucsot hol lehet kapni Nyíregyházán? Mennyibe kerül? (lent link)

http://www.rider.hu/termekek/termek/Rider-noi-papucs-szandal..

Legjobb válasz: Nyíregyházán nem tudom merre lehet én neten szoktam rendelni. +1 mérettel nagyobb kell a megszokottnál. (Igaz nekem férfi lábujjasom van és kellett a 43as méret 42 helyett) Nem sokkal kerül drágábban ha rendeled, és ha szerencséd van lehet akciósan sikerül megrendelned :) Mindenesetre megérik a pénzüket ;)

Nyíregyházán nem tudom merre lehet én neten szoktam rendelni. +1 mérettel nagyobb kell a megszokottnál. (Igaz nekem férfi lábujjasom van és kellett a 43as méret 42 helyett) Nem sokkal kerül drágábban ha rendeled, és ha szerencséd van lehet akciósan sikerül megrendelned :) Mindenesetre megérik a pénzüket ;)
A kérdező hozzászólása: esetleg tudnál linket küldeni ahonnan rendelni szoktad?
http://www.lifestyleshop.hu/webshop/rider_papucs?utm_source=.. http://www.brands.hu <-- itt idõszakosan általában negyedévente szokott lenni akciósan, viszont ha van akkor érdemes akciónyitásra kosárba tenni mert hamar elfogy Sok sikert hozzá :)
Ha esetleg találsz Nyíregyházán üzletet ahol lehet kapni Rider-t majd írd le :)

Hogy hívják azt a hasizom erősítő "gépet", ami olyan, mint egy kérék két oldalra kiálló "fogantyűval", és úgy kell használni, hogy letérdelsz és előre-hátra görgeted közben meg te kinyújtózol? Hol lehet ilyet venni és kb mennyibe kerül?

ocsi a zavaros megfogalmazásért, de nem tudtam jobban körülírni.:s köszi a válaszokat! 15F

Legjobb válasz: Hasizom kerék! Parancsolj: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2995 vagy http://tacticalshop.hu/index.php?p=termekek&k=99&haskerek

Hol lehet ismerkedni? Mindenki azt mondja, hogy ne a neten, ne is discoban, de akkor hol? Komoly válaszokat kérek! 23/L

Legjobb válasz: Én is sok pasival ismerekedtem meg közös ismerõsökön kereszül. aztán volt egy nagy szerelmem, akivel az elsõ egyetemi napomon ismerkedtem össze, amikor sorban álltam a Tanulmányi Osztály elõtt. amúgy nincs ilyen meghatározva, hol lehet ismerkedni. a véletlenen múlik az egész, bárhol bármilyen élethelyzetben rátalálhatsz a nagy szerelmere. a szüleim pl egy fogorvosi váróban ismerkedtek meg:)

ez vicces, hiába ezt írják, mindenki ilyesmi helyen ismerte meg a párját, persze ha van neki! Én koncerten, de kb egy hónappal a koncert elõtt a myvipen bejelölt, pedig nem is ismert és a találkozás is tiszta véletlen volt....ezt nem lehet szabályzatba foglalni! Jó lehet, általában ezek az ismerkedések csak egy estések, de ha olyan emberrel találkozol akivel mind a ketten akarjátok majd hogy legyen folytatás, akkor lesz! Az hogy egy estés, meg csak rajtad múlik, ha akarod igen ha akarod nem!
Én is sok pasival ismerekedtem meg közös ismerõsökön kereszül. aztán volt egy nagy szerelmem, akivel az elsõ egyetemi napomon ismerkedtem össze, amikor sorban álltam a Tanulmányi Osztály elõtt. amúgy nincs ilyen meghatározva, hol lehet ismerkedni. a véletlenen múlik az egész, bárhol bármilyen élethelyzetben rátalálhatsz a nagy szerelmere. a szüleim pl egy fogorvosi váróban ismerkedtek meg:)
A véletlen találkozás, egymásra találás a legjobb.
legutoljára vonaton ismerkedtem. nem volt nálam elég pénz jegyre és egy nagyon csinos lány kisegített. Aztán elkértem a számát:) szóval így is lehet
utolsó vagyok, 13:58as, mellesleg 2 éve vagyunk együtt...
Kiállításon. Én itt ismerkedtem meg az elsõ barátommal.
Én szórakozóhelyen ismertem meg a barátomat!Már 2éve együttvagyunk 22/L
Akár közös ismerõsön keresztül is lehet...
Szerintem bulikon és neten is nagyon jól lehet...szinte az össze barátnõmet ezen a két helyen ismertem meg...volt 2éves kapcsolatom buli után, és most egy nagyon nagy szerelmem (7honapja tart) net után.
Egy pár példa: -bármilyen sporteseményen (foci, kézilabda, jégkorong, amerikai foci, kosárlabda) -boltban -suliban -buszon -vonaton -utcán Szóval bárhol :)
vagyis hogy utolsó elõtti
Lehet bulikon, fesztiválon (amikor még nem részeg mindenki), buszon, állomáson, TESCO-ban is már szedtem ossze pasit... bárhol lehet. Diszkoban nehéz, mert Te sem hallod ot és o sem téged, a diszkó elott viszont már megismerkedtem egy helyes fiúval;-) Konnyebb ismerkedni, ha nem társasággal vagy, a fiúk konnyebben mennek oda olyanhoz aki egyedul van. A páromat az interneten ismertem meg. Mosolyogj, ne légy távolságtartó és ne válaszold mindenre, hogy ja, igen, szerintem is... legyen véleményed. 20/L
"Mindenki azt mondja, hogy ne a neten" Ki mindenki? Simán lehet a neten is. Van rengeteg erre szakosodott oldal, illetve fórumok, chatek tömkelege... szóval ne hidd el bárki is mondta. Igenis lehet, és sokunknak sikerült már így megtalálni a boldogságunkat.
Szerintem bárhol lehet. :) Én pl neten ismertem meg a barátom. :) 2 és fél éve. :)

Egészségfejlesztő végzettséggel hol lehet elhelyezkedni? Ötleteket kérek, hogy hol van szükség egfejlesztőre vagy hol alkalmaznának?

Legjobb válasz: Közintézményben valahol. Mondjuk ANTSZ és az egészségfejlesztési intézet. Ennyi nem nagy lehetõség.Sajnállak.

Közintézményben valahol. Mondjuk ANTSZ és az egészségfejlesztési intézet. Ennyi nem nagy lehetõség.Sajnállak.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a helyzet!Én azokat sajnálom leginkább akik nem látják, hogy egfejlesztõre szükség lenne mindenhol!!! Amíg az embereknek nyûg bemenni a munkahelyre, mert testileg lelkileg padlón vannak mire beérnek, ha nem lennének majd ott padlóra küldik õket és amíg a szülõk pénzt adnak reggeli helyett a gyerek kezébe a gyerek meg a pénzbõl 2 zacskó ropogtatni valót vesz magának egész napra és még sorolhatnám-szomorú, hogy az emberek nem ismerik a választás és változtatás lehetõségét. Ha legalább igény lenne rá! Csakhogy ezt fel kellene ismerni-ehhez meg gondolkodni kellene, a gondolkodáshoz meg egy távirányitó amivel le lehet kapcsolni a tévét!

Az Anime Studio c. programot hol lehet itthon megvenni és körülbelül ez mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Itthon megvenni? Kevés az esélye, hogy van ilyen itthon. 300$-ért (kb. 80-81k Ft) adják a pro10-est: my.smithmicro.com/anime-studio-pro-10.html Amazon-on 174$-ért (kb. 46-47k Ft) lehet megvásárolni a pro10-et: www.amazon.com/Smith-Micro-Software-Inc-ASP10HDVD/dp/B00ILBO 1MS A pro 9.5-ösért 45$-t (kb. 12k Ft) kérnek: www.amazon.com/Smith-Micro-Software-Anime-Studio/dp/B00G7WP2 R6

Itthon megvenni? Kevés az esélye, hogy van ilyen itthon. 300$-ért (kb. 80-81k Ft) adják a pro10-est: my.smithmicro.com/anime-studio-pro-10.html Amazon-on 174$-ért (kb. 46-47k Ft) lehet megvásárolni a pro10-et: http://www.amazon.com/Smith-Micro-Software-Inc-ASP10HDVD/dp/B00ILBO1MS A pro 9.5-ösért 45$-t (kb. 12k Ft) kérnek: http://www.amazon.com/Smith-Micro-Software-Anime-Studio/dp/B00G7WP2R6


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!