Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet karikát (76 db)

Hol lehet karika orrpiercinget venni? (Tb környékén, vagy online rendelni)

Feketére gondolok, amiben esetleg van ilyen kis k? is... Interneten valahonnan lehet rendelni? Vagy Tatabánya környékén hol lehet kapni?

Legjobb válasz: www.piercingbolt.hu www.wildcat.hu www.estremesilver.hu www.piercingshop.hu ;)

Mi lehet az oka, ha hol egyik hol másik karomban eltérõ vérnyomást mérek?

akár 20-25 Hgmm különbséggel.

Legjobb válasz: úgy értem, hol az egyik karomban, hol a másikban magasabb a vérnyomás..

A kérdező hozzászólása: úgy értem, hol az egyik karomban, hol a másikban magasabb a vérnyomás..
Teljesen normális, ha nem ugyanolyan vérnyomást mérsz a két karodban. Szóval ne aggódjál. :)
Ha jól tévedek, akkor a bal karodban kell magasabbnak lennie. A szíved azon az oldalon erõsebb, így a vérkörbe is nagyobb nyomással jut be a vér... Bár ezt nem mostanság olvastam, úgyhogy ne vegyél rá mérget. Mindenesetre tényleg normális.

Pesten hol lehet fa hulla-hopp karikát venni? Tényleg jobb, mint a műanyag? A derékról, hasról, hátról segít eltüntetni a hájat?

Legjobb válasz: Igen,jobb!Mer súlyosabb.Hatásosabb.És igen derék,has hát formálására nagyon jó. Nekem régen volt fa hulla-hopp karikám,de az valahova eltûnt,és azóta nem láttam sehol:( Ezért mûanyag karikába töltöttem homokot,vagy lisztet,és az elég jól helyettesíti a fát:)

Igen, jobb!Mer súlyosabb.Hatásosabb.És igen derék, has hát formálására nagyon jó. Nekem régen volt fa hulla-hopp karikám, de az valahova eltûnt, és azóta nem láttam sehol:( Ezért mûanyag karikába töltöttem homokot, vagy lisztet, és az elég jól helyettesíti a fát:)


Hol tudok interneten Holsten Friz bocinak tejport? Mekkora istallo kell egy Holsten Friz tehennek es borjanak. Oket ki lehet karamba engedni mint a lovat. Eloszor van fo de egy idovel kitapossa nen lesz es nincs lehetosegem masik legelore.

Legjobb válasz: Szarvasmarha tejport keres,állatorvos vagy aki tehenész a közelben segít. 120cm széles 2,5m hosszú egy tehénnek. Ki lehet engedni karámba meg legelõre is,de a bocit nem muszáj kiengedni a tehénnel. Amit legel megeszi letapossa,de kihajt újra ha van ideje nõni a zöldnek.

Szarvasmarha tejport keres, állatorvos vagy aki tehenész a közelben segít. 120cm széles 2, 5m hosszú egy tehénnek. Ki lehet engedni karámba meg legelõre is, de a bocit nem muszáj kiengedni a tehénnel. Amit legel megeszi letapossa, de kihajt újra ha van ideje nõni a zöldnek.
Nem olcsóbb a ló tartása se.Ha tehenet akarsz akkor megy 2 magyartarkát és 1 holsteinit vegyél.
A kérdező hozzászólása: Ertem. Szv egy lo tartasa olcsobb. :/ ?
Azt írta, hogy 12 bála széna ÉS 12 bála szalma 1 évre, és õ ég legelteti is, szóval 1 évre legalább 24 bála kell, ha jól számolom.
A kérdező hozzászólása: Szv. veszek 14db balat az kb. eleg lesz egy evre ha nem legel?
Egy egész évre 12 db. 150-es nagy bála széna vagy lucerna és 12 db. szalma szükséges a dokim szerint! Nekem mindig többet evet! Egész nap kint legel nyáron és még estére lazán bevág még majdnem 1 kis kocka bála szénát. Ha van más mint pl. 1 vagy 2 nagy rekesz répa, káposzta, paprika vagy más hulladék lazán beveri. A tehén az tud enni!! Néha akkora a hasa és azt nézem hogy fér bele ennyi!!
A kérdező hozzászólása: Az sok. :$ Sz egy honapba 4 db rendes normal kor kockabala elfogy? :$
Az enyém napi 1 vagy van hogy 2 db kis kocka szénát megeszik. plusz ráiszik jó 40-50 liter vizet ha éhes meg szomjas. 150-es körbála kb 1 hétig elég ha jól van tartva! És nem sajnálom plusz a nyalósó. Bocinak reggel meg este 3-4 liter tej elég elvan vele egész nap 10 hetesen már eszik egyedül lehet választani.
A kérdező hozzászólása: Ertem. Es menyibe kerul egy havi tartasa? (legelo nelkul) 1 -1, 5 bala eleg neki?
Szia! Itt tudsz tejport, tejpótló tápszert vásárolni borjaknak: webshop.coopnorin.hu

Hol lehet ilyen karika alakú színes műzlit venni? *-*

Várom a válaszokat

Legjobb válasz: ilyenre gondolsz? http://www.glutenmentes.net/index.php?page=termek_menupont&k.. ez a császári karika, mindenhol lehet kapni még a kisebb abc-be is a gluténmentes és a diabetikus osztályon, vagy a chips soroknál keresd 90-100 ft

ilyenre gondolsz? http://www.glutenmentes.net/index.php?page=termek_menupont&k.. ez a császári karika, mindenhol lehet kapni még a kisebb abc-be is a gluténmentes és a diabetikus osztályon, vagy a chips soroknál keresd 90-100 ft

Hol lehet kapni, olyan karikagyűrűt, ami nem karika, hanem négyszögletes? Szóval a belseje karika, csak kívül szögletes.

Már rengetegmillió helyen megnéztük de sehol sincs. Akkor csináltatni kell?

Legjobb válasz: Én még nem láttam ilyet. Szerintem csináltass, nem olyan vészesen drága, fõleg ha viszel 'anyagot' amibõl meg lehet csinálni.

Én még nem láttam ilyet. Szerintem csináltass, nem olyan vészesen drága, fõleg ha viszel 'anyagot' amibõl meg lehet csinálni.
Debrecenben a Kossuth utcán lévõ ékszerboltban láttam. Fehér arany volt.
Szerintem is csináltass. Legalább olyan lesz a gyûrûd ami neked tetszik.
A kérdező hozzászólása: Bár nagyon messze lakom Debrecentõl, de meg fogom nézni. Köszi.
szerintem nem csak Debrecenben találsz ilyet, bár nem túl gyakori...Kecskeméten is van pl.sok sikert:-)
A kérdező hozzászólása: Kecskeméten? Kecskeméten hol pontosan? Azt hittem, hogy már minden ékszerboltot megnéztem Kecskeméten...
http://www.anello-oro.hu/hu/ nem tudom h.most konkrétan van-e nekik, amit keresel, én nagyon szeretem ezt a boltot, mindig itt veszek ékszert, ha már jártál itt bocsi:-) //Kecskemét:Deák Ferenc tér 6.Cormió ékszer//
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Én múltkor a Bijou Brigitte-ben is láttam:D Bár az bizsuból volt.

Hol lehet Budapesten ilyen (kép) pentagrammos, és végtelenes karkötõ alkatrészeket -karkötõ nélkül- csak magában venni?

(lehetõleg olcsón)

Legjobb válasz: valami hobbi boltra gondoltam, de az olyanokban nem sûrûn láttam ilyeneket :/

A kérdező hozzászólása: valami hobbi boltra gondoltam, de az olyanokban nem sûrûn láttam ilyeneket :/
Pentagrammos medált lehet venni a Shark-ban: [link] Végtelen jelet nem tudom, honnan lehet szerezni. De mivel itthon még a penta medálok is drágák, jobban jársz, ha egy komplett karkötõt rendelsz ebay-rõl (~400 Ft) és utána szétszeded.
[link]
utolsó, köszi ez egész jó, de nem szeretnék interneten vásárolni, meg telefonálgatni, olyan boltot tudsz esetleg ami rendes üzlet, be lehet menni, és elõtte megnézni a termékeket?
elsõ, neked is köszönöm, de ez tényleg elég drága :S
Szia Missi_key! Sajnos tõle csak itt neten lehet vásárolni, de amúgy nagyon megbízható, több mint 1800 pozitív értékelése van! Nem kell telefonálni sem, csak átutalod a pénzt, és õ elpostázza a terméket. Én is többször rendeltem már tõle! :)

Hol lehet venni olyan bizsu karkötõket, amik jók egy vékony csuklójú lánynak is?

Ilyen stílusúra gondoltam:

Legjobb válasz: C&A-ba méretezve vannak a karkötõk. Xs,S,M,L

C&A-ba méretezve vannak a karkötõk. Xs, S, M, L
A plázás butikok gyerekosztályán. :D H&M, Takko, stb. Hátrány, hogy sokszor csak ilyen rózsaszín, meg virágos meg csillámpónis dolgok vannak. Amúgy valóban, van ahol vannak méretezve a felnõtt méretek is, de rólam még abból a legkisebb is lerepül az elsõ mozdulatra. :D
A kérdező hozzászólása: És akkor te hol szoktad beszerezni a karkötõidet? :)

A ZMNE-en a Bolyai János hadmérnöki karon, hol lehet tanulni a fegyverek tervezéséről, gyártásáról?

sehol nem találok eggyértelm? leírást, géppisztolyok, géppuskák, rakétavet?k tervezése, gyártása, kivitelezése stb. érdekelnek.

Legjobb válasz: Gondolom a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképzõ Kar, had- és biztonságtechnikai mérnök szakán tanulhatsz ilyeneket.

Gondolom a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképzõ Kar, had- és biztonságtechnikai mérnök szakán tanulhatsz ilyeneket.
Szerintem inkább a BME Gépészmérnöki Karán kellene ehhez tanulnod. Szerintem az áll ma magyarországon legközelebb ahhoz, amit keresel. Az NKE-n nincs ilyen képzés, és a fegyvermérnököket régen is a Mûszaki Egyetemen képezték, bár akkor még külön szak volt erre. Ma már ez sincs.
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem semmi :SS nemzetvédelmi egyetem, és nem is oktatnak semmit -.-' gépészmérnökivel, merre, hogyan tovább? pl. egy vállról indítható páncéltörõ-gránáthoz kell robbanószer stb. gépészmérnöki nem ad olyat.
1. Azt kissé erõsnek tartom, hogy "nem tanítanak semmit". 2. Szerinted Magyarországon hány fegyvertervezõ iroda és fegyverüzem mûködik ma? Hol foglalkoztatnák ezeket a szakmérnököket? Azt hiszem úgy 7-8 éve számolták fel az utolsó valamirevaló fegyvergyárat Magyarországon (FÉG). 3. Ma mindenki azért sír, hogy egy csomó "fölösleges" szakirányú diplomást bocsát ki a felsõoktatási rendszer. A 2. pontban vázoltak után szerinted miért nincs ilyen képzés az országban? Dereng már valami? Nem haragszom rád, ne értsd félre. Gyanítom, hogy fiatal vagy és pályaválasztás elõtt állsz, érdekelnek a fegyverek. Ez dícséretes. Csakhogy! Kicsit át kell gondolni dolgokat, mielõtt leírod azokat.
Hogy valami építõt is mondjak: Menj el a BME-re, ott pedig meg fogod találni azokat, akik ismernek olyanokat, akik ezzel foglalkoznak/tak, lehet, hogy kutathatsz is valamilyen mûhelyben ebben a témában, a szakdolgozatodat/doktoridat is írhatod ebbõl, stb. Ne csüggedj, rögösebb úton, de eljuthatsz valahova.
A kérdező hozzászólása: értem :P csak eléggé döcögõs hogy konkrétan sehol nem találok ilyet. akk miért nem lehetne külföldön tanulni :S ott legalább van! ez így elég bizonytalan.
A BME-n 2 kredites tárgyak (voltak, most nem tudom) ezek. Sokat ne várj tõlük. De van és jó is, nekem tetszettek. Csak ez alapján nem lehet kezdeni semmit.

Olcsóbb rádióvezérelt (kar) órát hol lehet Magyarországon kapni? Pl. Megrendelem és elküldik a címemre.

http://www.alibaba.com/product-gs/260412361/Radio_controlled..

Legjobb válasz: Én egy ilyet találtam, kb. 9000-ért. http://webaruhaz.abako.hu/spd/wt948/DCF_karora_radiojel_veze..

Én egy ilyet találtam, kb. 9000-ért. http://webaruhaz.abako.hu/spd/wt948/DCF_karora_radiojel_veze..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, jelen pillanatban pont ilyenem van, remekül mûködik! Megvan már vagy 7-8 éve, szeretnék egy másikat.:)
Karácsony elõtt az ALDIban volt 3 tipus, ebbõl 2 nagyon szép, klasszikus, elegáns, a páromnak is az egyik van, 7000 volt.(analóg kijelzésû, fehér számlap, alul a másodpercmutatónak külön "karika"-sajnos, képet nem tudok feltenni róla-és volt egy ezüst számlapos analóg+digitális variáció, a harmadikra nem nagyon emlékszem, mert nem tetszett.)Meg kellene kérdezni, van-e, vagy lesz-e nekik.
Ez nekem szimpatikus, csak kicsit drága. :( http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=672267
A kérdező hozzászólása: Ez nekem is nagyon szimpatikus, csak drága:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!