Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kapni konyhába, a (7 db)

Hol lehet kapni a régifajta konyhai falvédőt?

Legjobb válasz: Jaj! Kellemes emlékek!!!!!! Nagymamánál tyúkhúsleves, fokhagymamártás, töltött káposzta, kalácsillat, az egész család együtt.... Bocsi.... Azt nem tudom, hogy hol lehet kapni csak a kellemes emlékeket juttatott eszembe. Köszi

Jaj! Kellemes emlékek!!!!!! Nagymamánál tyúkhúsleves, fokhagymamártás, töltött káposzta, kalácsillat, az egész család együtt.... Bocsi.... Azt nem tudom, hogy hol lehet kapni csak a kellemes emlékeket juttatott eszembe. Köszi
Keress rá: "elõnyomott kézimunkák". Azok után már csak egy 50-60 év körüli nénit kell találnod (ha te nem tudod), aki kivarrja, kihímezi az elõnyomott mintát.
Bolhapiacon vagy régiségvásáron is rá lehet bukkanni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hol lehet vidéken kapni konyhába, a szekrényajtóra szerelhető szemetest?

Az OBI-ban és a TESCO-ban már kérdeztük, de nincs!Online rendelés is érdekelne!

Legjobb válasz: Sterintem próbáld meg barkácsboltban,és mûanyagosnál.Azt hiszem a kisebb barkácsboltok beszerzik neked kérésre.

Sterintem próbáld meg barkácsboltban, és mûanyagosnál.Azt hiszem a kisebb barkácsboltok beszerzik neked kérésre.
Automatikus nyitású, oldalra szerelhetõ hulladékgyûjtõt mûanyagból és fémbõl is forgalmaz a Forest Hungary Kft. (8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a., tel.: 92/312-168). Létezik fenéklapra szerelhetõ és fiókba vagy kihúzható lapra szerelhetõ, szelektív hulladékgyûjtõ is, amelynek teteje kihúzáskor hátrabillen.
Egyszer használtam ilyet amíg pár napig egy ismerõsömnél laktam.Gyülölöm!!!Kezelhetetelen!
Nekünk is ilyen van, mi azt hiszem a bricostorban vettük. Én nagyon szeretem!


Hol lehet kapni olyan mosogató tálcát amit a régi (angol) vidéki konyhákban látni? Porcelán és nincs beépítve. Kb 25 cm magas az oldala és ez ül rá a bútorra.

Ikea---ban láttam hasonlót - más ötlet esetleg?

Legjobb válasz: http://otthonkommando.blog.hu/2011/09/16/konyhagepek_country.. Sajnos itt sem a mosogatók láthatók, de a blog szerzõje talán tud valamit!

http://otthonkommando.blog.hu/2011/09/16/konyhagepek_country.. Sajnos itt sem a mosogatók láthatók, de a blog szerzõje talán tud valamit!
Én is ilyet keresek, esetleg gránit kivitelben, de sajnos nem tudom, mi a hivatalos megnevezése ennek a típusnak, így nehéz keresgélni. Azóta már megvetted? Milyet? Én még egy márkát találtam, de sajnos az ára többszöröse az Ikeásnak. A neve panor 60.

Hol lehet kapni panel konyhába, WC-be, fürdőszobába való szellőzőrácsot (kb.17X32cm a régi)?

Legjobb válasz: Én a Baumaxban vettem, de az OBI-ban is láttam már. Nem olyan a formája, mint a régieknek, de nagyon mutatósak.

Én a Baumaxban vettem, de az OBI-ban is láttam már. Nem olyan a formája, mint a régieknek, de nagyon mutatósak.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet. De egyébként nem lehet csináltatni valahol? Kik gyártanak szellõzõrácsot?
OBI, Praktiker, Szerelvény boltok.
A kérdező hozzászólása: Barkácsboltokban már én is néztem, de azok nem takarnak akkora lyukat, mint amekkora nálunk van.
Ugsyanilyen barkácsboltokban vennél nagyobb méretû hálós hátuljú szellõzõrácsot? (a háló miatt nem látszana, hogy kisebb a lik, viszont hamar porosodik)
IKEA
Az IKEA-ban láttam ilyet 1-2 éve, valamelyik konyhabútorcsalád tartozéka... (Ha kinyitod a mosogatóajtót, akkor automatikusan felnyílik a fedele.)
Én az IKEA-ban vettem. 25 literes szemetes zsákot használok bele. Nagyon jó, helytakarékos, nem látszik a kuka...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. A 3. válaszadótól kérdezem, hogy mikor vette, mennyibe került és melyik osztályon. Elõre is köszönöm.
finlandia vodka. szerintem nem vetik meg. ;)
A kérdező hozzászólása: :D szerintem se
A finneknél nagyon sok a kevés fûszerrel sütött tengeri vagy édesvízi halfilé. Van egyfajta darált hús is, amit barna mártással szolgálnak fel Jauhelihakastike a neve. Sok szederfélét és bogyót is fogyasztanak. Nem mondanám hogy egy francia konyha :) Amikor a fõsulinkon voltak finn cserediákok nagykanállal pakolták a mustárt a húslevesbe :D A tradicionális ételeik elég egyszerûek van közte pl. Rénszarvas pörkölt is :)
A kérdező hozzászólása: köszi az infót :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!