Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kapni, és (1724 db)

Abszintot Miskolcon hol lehet kapni és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem lehet abszintot kapni. Színezett vodkákat lehet kapni jó drágán, amiket abszintnak címkéznek, de ha ilyen sz*rok érdekelnek, akkor Tesco, Cora, Auchan mind nyerõ.

Nem lehet abszintot kapni. Színezett vodkákat lehet kapni jó drágán, amiket abszintnak címkéznek, de ha ilyen sz*rok érdekelnek, akkor Tesco, Cora, Auchan mind nyerõ.
A kérdező hozzászólása: és italkerben nem lehet kapni valami "normálisat"?
Ja és 4400-8000 közt mozognak kb / 0, 7 liter, de van 2 decis is 2000 Ft-ért. De még egyszer, ezek nem hasonlítanak az abszintra.
Nem, minden magyar "absintheur" külföldrõl rendel sajnos, én is... írtam az egyik legkomolyabb magyar italwebshopnak, hogy gondolkodtak-e már valódi abszintban, mert láttam hogy más italból nagyon jókat is tartanak, de azt válaszolták, hogy egyik magyar importõr sem hoz be igazi abszintot. Mondjuk úgy készülj ha tényleg érdekel, hogy 1 üveg 10 ezer forintnál kezdõdik.
az italkerben??:) nahát, egy diósgyõri
Nézd meg a Tescoban, vagy az Auhanban. Én pesten láttam valamelyikben.
Egyébként mire kell az abszint? Lehet nagyon hasonló italt készíteni házilag (bolti abszintból), ha a "hatása" érdekel akkor rossz ízzel, de megoldható, vagy valódi abszintból is lehet kóstolót szerezni (Miskolcon), stb.

Hol lehet kapni és mennyiért kb műhajat? Nem parókára gondolok, hanem olyanra, ami meghosszabbítja, pl a hajat. A westendben például hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Kispest,Üllõi úton, a piaccal szemben:kínai,egész olcsó Kispest,szintén az üllõin,Spar mögött:fodrászkellékes,középkategória Bocs,csak ennyit tudtam (mert Kispesti vagyok) pusz 14/L

Kispest, Üllõi úton, a piaccal szemben:kínai, egész olcsó Kispest, szintén az üllõin, Spar mögött:fodrászkellékes, középkategória Bocs, csak ennyit tudtam (mert Kispesti vagyok) pusz 14/L
A kérdező hozzászólása: o köszike:)
rendelj! egyszerû megoldás és 2 kévig ha a mûhajadnak baja esik a szolgáltató kicseréli mindenképpen európai csatosat keress ezek kb 15.000-30.000-ig különbözõ husszúság és szín

AQUAEL ShrimpSetet hol lehet kapni? És van belőle olyan amibe nano halakat lehet tartani?

Legjobb válasz: Egyébként itt lehet kapni amit te akarsz, de ez csak 18 literes: http://www.petnet.hu/aquael/nano_akvarium_shrimp_set_20_25x2.. Pl vödörbe raktam félre kis halakat amikor takarítottam az akváriumot, és kiugrott 2 hal. Ha túl kis helyen vannak és megilyesztik egymást, simán kiugranak. Azért legyen legalább 30 liter.

Egyébként itt lehet kapni amit te akarsz, de ez csak 18 literes: http://www.petnet.hu/aquael/nano_akvarium_shrimp_set_20_25x2.. Pl vödörbe raktam félre kis halakat amikor takarítottam az akváriumot, és kiugrott 2 hal. Ha túl kis helyen vannak és megilyesztik egymást, simán kiugranak. Azért legyen legalább 30 liter.


Létezik még fürdőszobai kályha, amit alul kell begyújtani? Ha igen, hol lehet kapni, és mennyiért?

Nekünk régen olyan volt a fürd?ben, és amellett,hogy meleg vizet adott,bemelegítette a helyiséget is.Sajnos, a mai világban lassan visszatérünk a régi dolgokhoz, mert olcsóbb, gazdaságosabb, mint pl. a villanybojler, meg a gázf?tés. Igaz macerásabb is.

Legjobb válasz: Praktiker obi és hasonló helyeken lehet kapni,de én a vízteres kandallót ajánlanám inkább rá lehet kötni a radiátorokat + a forróvíztartályt és nem mellesleg nagyon hangulatos de kizárólag szakember építse be mert házilag is megoldható de akkor történhetnek csúnya dolgok!

Praktiker obi és hasonló helyeken lehet kapni, de én a vízteres kandallót ajánlanám inkább rá lehet kötni a radiátorokat + a forróvíztartályt és nem mellesleg nagyon hangulatos de kizárólag szakember építse be mert házilag is megoldható de akkor történhetnek csúnya dolgok!
A kérdező hozzászólása: A vízteres kandalló mennyibe kerül? Sajnos nekünk nem radiátor, hanem gázkonvektor van...
Mielõtt belevágsz a cserébe, gondold végig a következõket: A régi típusú kályhának kémény is kell.Csak a fürdõszobában lesz melegvized, és csak akkor, amikor fûtesz, mert nem hõtárolók, mint a bojlerek.Azonkívül helyet is igényelnek a fürdõszobában, mert nem falraszerelhetõk. Esetleg a gázkonvektor mellett nem is lehet ilyen, azt le kell szereltetned. A lakás többi részében (konyha) honnan lesz melegviz? Elõször kérdezz meg szakembereket, mielõtt bármit is vásárolsz.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem is úgy gondoltam , hogy ripsz-ropsz, látod hogy csak érdeklõdtem, hogy van -e még ilyen egyátalán...
ezt a fórumot olvasgasd http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9020390&la=95368.. igen érdekes és sok mindent megtudhatsz árakról, mennyit lehet megtakarítani, érdemes e belefogni itt biztos tudnak segíteni, ha mást nem leírják a tapasztalatokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mindenesetre, a konyhába már visszavittük a kályhát, mert a konvektor mellett tiszta párás, vizes, és néhol penészes volt a lakás, hiába lett hõszigetelve.Most megpróbáljuk fával kifûteni....A fürdõkályha beszerelésén meg azért gondolkodunk, mert drága a villanyboyler...

Hogy néz ki a De Miclén regener hajszesz hol lehet kapni és mennyibe kerül?

melyik a hatásosabb a De Miclén regener vagy a vitanol C?

Legjobb válasz: A De Miclén regener: kis üvegcse aranyszínû kupakkal, benne barnás vöröses lötty és narancssárga a címke. Vitanol C: szintén ugyanilyen üvegcse, arany kupak, zöld címke és benne citromsárga lötty. Rossmannban lehet kapni és 500 Ft kb. Mivel mindkettõ hatóanyaga tulajdonképpen ugyanaz, ezért mindkettõ hatásos hajnövesztésre. Én is Vitanol c-t használok de lassan elfogy és áttérek a De miclénre, mert abból is vettem egy üveggel :) sok sikert!!

A De Miclén regener: kis üvegcse aranyszínû kupakkal, benne barnás vöröses lötty és narancssárga a címke. Vitanol C: szintén ugyanilyen üvegcse, arany kupak, zöld címke és benne citromsárga lötty. Rossmannban lehet kapni és 500 Ft kb. Mivel mindkettõ hatóanyaga tulajdonképpen ugyanaz, ezért mindkettõ hatásos hajnövesztésre. Én is Vitanol c-t használok de lassan elfogy és áttérek a De miclénre, mert abból is vettem egy üveggel :) sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: köszi

Illatanyagmentes kozmetikumokat hol lehet kapni, és mit ajánlotok?

Az anyukám illatanyagokra allergiás és neki keresek arcápolási termékeket amik megfelelnek a b?rére.

Legjobb válasz: Szia, hasonló problémám van nekem is, sajnos sok kozmetikai termékre allergiás vagyok. Nekem az segített (számomra meglepõ volt), hogy a majdnem a legolcsóbb termékeket tudom csak használni. Próbálkoztam a márkás/drága dolgokkal, de sajnos azok sem használtak/használhatóak. Nézz körül, én egy fajta EuroProfit termék családra nem vagyok allergiás és a Rossmann-ban lehet kapni, hátha neked/nektek is segít. Persze lehet, hogy ez sem jobb, mint a többi.

Szia, hasonló problémám van nekem is, sajnos sok kozmetikai termékre allergiás vagyok. Nekem az segített (számomra meglepõ volt), hogy a majdnem a legolcsóbb termékeket tudom csak használni. Próbálkoztam a márkás/drága dolgokkal, de sajnos azok sem használtak/használhatóak. Nézz körül, én egy fajta EuroProfit termék családra nem vagyok allergiás és a Rossmann-ban lehet kapni, hátha neked/nektek is segít. Persze lehet, hogy ez sem jobb, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ki fogom próbálni.

Hol lehet kapni, és mennyiért az LH tesztet?

Legjobb válasz: DM-ben, Rossmannban és gyógyszertárban lehet kapni. Elég drága, mert 3000 ft körül van és 5 db van benne.

DM-ben, Rossmannban és gyógyszertárban lehet kapni. Elég drága, mert 3000 ft körül van és 5 db van benne.
Szerintem megeri venni, nekem sokat segitett, masodik ciklusban terhes lettem.
Szia én pont ma vettem 3600 ft volt a Gabriel lh teszt és 7db van benne!Remélem hatásos lesz!!

Ilyen pólót hol lehet kapni és mennyiért?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130711/58209_490944054324867..

Legjobb válasz: Igazuk van a válaszolóknak,kínai boltokban lehet kapni.Rengeteg csaj ilyet hord,nagyon sokan,legalábbis felénk.

Igazuk van a válaszolóknak, kínai boltokban lehet kapni.Rengeteg csaj ilyet hord, nagyon sokan, legalábbis felénk.
kínaikban keresd (én ott vettem) 2100 volt... De már nem nagyon hordom mert kb. minden második lányon ilyen van.
(sajnos)bármelyik kínaiban lehet kapni régen én is akartam, de elment tõle a kedvem ahogy megláttam babrózsaszínben a 13-14éves lányokon
West End-ben lehet 1500ért

Ehhez a babakocsihoz hol lehet kapni és mennyiért lábzsákot?

http://www.babavar.hu/babakocsi-autosules/babakocsik/tobbfun..

Legjobb válasz: Gondolom a sport részhez keresel. Lábzsákot nem tudom hogy lehet-e kapni, viszont a bundazsák jó télre. Azok olyan 8-9 ezerért már vannak. http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi_kiegeszitok/labz..

Gondolom a sport részhez keresel. Lábzsákot nem tudom hogy lehet-e kapni, viszont a bundazsák jó télre. Azok olyan 8-9 ezerért már vannak. http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi_kiegeszitok/labz..
Sajnos lábzsákban én sem tudok segíteni, de mi itt vettünk most bundazsákot, és nagyon kényelmes: http://babakocsifutar.hu/spl/737655/Babakocsi_kiegeszito

Üvegtapétát hol lehet kapni? És mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: Festékboltban lehet kapni(vagy rendelni) Amúgy nem üvegtapéta hanem üvegszövet, vagy üvegszálas tapétának hívják.

Festékboltban lehet kapni(vagy rendelni) Amúgy nem üvegtapéta hanem üvegszövet, vagy üvegszálas tapétának hívják.
itt elválik, kinek mit jelent az üvegfólia. Nekem azt, hogy üvegre rakják, és nem pedig azt, hogy üvegbõl készül. http://alkor.hu/foliaspeci_vitrod.html
Gondolod az üveget tapétázzák?:D Fóliázni szokták de tapétázni nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!