Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kapni, (9393 db)

Adidas rasta pulóver, hol lehet kapni?

http://hoodiesandgoodies.files.wordpress.com/2007/08/adidas-.. erről lenne szó, láttam már több emberen is - viszont boltokban sehol nem tudnak róla, illetve tudnak, de nem tudnak rendelni :|

Legjobb válasz: Áh ilyen nekem is kell!! Azt én se tudom hol lehet kapni, de ha rasta pulóvert akarsz vannak még jók belinkelem hátha :D http://www.starz.hu/urban-classics-rasta-zip-hoodie http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-dia.. http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-zig.. ..de ha valakinek van adidas rastája tényleg írja már meg hol lehet kapni.

Áh ilyen nekem is kell!! Azt én se tudom hol lehet kapni, de ha rasta pulóvert akarsz vannak még jók belinkelem hátha :D http://www.starz.hu/urban-classics-rasta-zip-hoodie http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-dia.. http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-zig.. ..de ha valakinek van adidas rastája tényleg írja már meg hol lehet kapni.
és lányoknak nincs ilyen rasta pulcsi?:D:D:D mert nekem is tetszik:-)

Akvarellezõk, milyen takarófolyadékról tudtok, ami biztosan jó? Ami nem teszi tönkre a papírt, és teljesen leszedhetõ. Hol lehet kapni, mi a neve?

Legjobb válasz: Sokat nem akvarelleztem,de van egy ilyenem [link] Ki lehet nyomni, és színes,így jobban látszik. Nem tudom hol kapni,szerintem az artexport-osoktól vettem,de lehet csak rendelésre kapni, mostanában átalakították a weboldalt és pár dolog szerintem nem kapható úgy.

Sokat nem akvarelleztem, de van egy ilyenem [link] Ki lehet nyomni, és színes, így jobban látszik. Nem tudom hol kapni, szerintem az artexport-osoktól vettem, de lehet csak rendelésre kapni, mostanában átalakították a weboldalt és pár dolog szerintem nem kapható úgy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnézem, hol lehet kapni és próbáltad? van tapasztalat? milyen? jól lejön?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "masking fluid", azaz maszkoló/maszkoló folyadék, vagy maszkoló szalag ( ez olyan, mint a szigszalag. Használat: Ecsettel felkened arra, amit nem arasz befesteni, hagyod, h megszáradjon, aztán akvarellezel, megszárad az akvarell is, leszeded, legöngyölgeted a maszkolót tá-dámm! ( ajánlott külön maszkolós ecsetet tartani, mert tönkrevágja) Nem, nem roncsolja a papírt, de figyelni kell a száradási idõt. A folyadék, ha megszárad olyan állagban jön le mint aaaa.. mint amikor az az iskolás papírragasztó ( pl nebuló) megszárad és ilyen gumis, nyúlós. Szal, le lehet hempergetni a papírról. sZALAGGAL MÉG NEM DOLGOZTAM. ( BOCSI, caps lock) Hol tudod megvenni? Kb. nagyobb mûvészellátókban. Fejbõl mondva, van az úristenfestek-nél meg nagy sándor képkeretezõ mûvészellátójában (webshopban tuti van mindegyiknél)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! (ragasztópapírból nem találtam még olyat, ami ne sértené a papírt)
Szerintem takarófolyadék konkrétan nem létezik akvarellhez. Üveg alá szokás tenni és fénytõl - és esetleg levegõtõl - viszonylag megóvni.
A kérdező hozzászólása: Kedves lilmun, a maszkoló-takaró nem a festmény védelmére szolgál, hanem a papír fehérségének megõrzésére, akkor, ha a környezetében való festéskor ezt nem tudnánk megvalósítani (mert fedõ fehéret nem lehet akvarellen használni) Azt a festés végén el kell távolítani- azért kérdeztem, hogy ki tud olyat, ami jól, biztonságosan eltávolítható. A kész akvarellt valóban jó üveg mögé tenni.
Bocsi, nem tudtam, hogy a maszkoló szinoním a takaróval magyarban.

Létezik ilyen, ha igen hol lehet kapni ilyet:ruhafesték? Ha lehet is kapni, ez mennyire tartós? Mennyi időn belűl kell újrafesteni? Van pár ruhám amit szeretnék átfesteni. Úgy hallottam létezik ruhafesték, de hol lehet kapni?

Legjobb válasz: igen,létezik én már pl többször használtam is...és én kreatívboltba és olyan boltban vettem,ahol ilyen fonalak,cippzárak...stb-k vannak

igen, létezik én már pl többször használtam is...és én kreatívboltba és olyan boltban vettem, ahol ilyen fonalak, cippzárak...stb-k vannak
Igen. Dmben szoktam venni. Kb évente kell ujrafesteni.ajanlom hogy ha sotet szint sotetre akarsz festeni akkor ketszer annyi festeket hasznalj. Es ha a festett ruhakat mosod akkor vigyazz mert pont be tudja szibezni a tobbit.


Édes chilit hol lehet kapni?

Fûszerre gondolok.

Legjobb válasz: Édes chillit csak szósz formájában fogsz kapni: [link] Ilyet vagy más fajtát keleti boltokban lehet kapni: vagy piacokon. 10 éve ezt márkát használom ,pácolni ,és minden másra alkalmas. Az ára attól függ ,hogy hol veszed 800-1300Ft -ig: Van belõle kis kiszerelés is de az is 800-1000ft körül van.

Édes chillit csak szósz formájában fogsz kapni: [link] Ilyet vagy más fajtát keleti boltokban lehet kapni: vagy piacokon. 10 éve ezt márkát használom , pácolni , és minden másra alkalmas. Az ára attól függ , hogy hol veszed 800-1300Ft -ig: Van belõle kis kiszerelés is de az is 800-1000ft körül van.
A chilipaprika természeténél fogva nem édes. Ha te a KFC-s meg hasonló édes chiliszószokra gondolsz, azok tiszta cukorból, tartósítószerbõl, ízfokozóból, stb. állnak, sok közük nincs az igazi chilikhez. Aki szereti és érti a chiliket és ízeiket meg tud különböztetni ízvonásokat a chiliknél azon kívül, hogy "csíp" és vannak olyanok, amik csokis-kakaós ízvilággal rendelkeznek. Ezeket általában Chocolate Valami néven találod, talán a Chocolate Habanerot a legesélyesebb megtalálni szezonban, de azt is csak 2-3 helyen Budapesten.
A kérdező hozzászólása: Tésztába szeretnék chilit tenni.
Milyen tésztába?
A kérdező hozzászólása: Például csirkés paradicsomos.
chilli pelyhet is tehetsz bele . [link]

A Deagostininek ezt a Star Wars-os járművekkel foglalkozó újságát a modellekkel hol lehet kapni? Mezei újságárusnál már próbáltam, de azt mondta elfogyott. Hol tudnám megvenni biztosan?

Legjobb válasz: Hol lehet még kapni? Komolyan bementem már 3 féle inmedio-ba, relay-be és újságárushoz, de mindnél elfogyott. What the fuck?

A kérdező hozzászólása: Hol lehet még kapni? Komolyan bementem már 3 féle inmedio-ba, relay-be és újságárushoz, de mindnél elfogyott. What the fuck?
Talán keress rá a forgalmazóra tõlük is lehet talán venni de komolyan elég nagy fannak kell lenned hogy 3000-ért megvegyed mindet-....

Keresem a neten, de sehol nem találom, h hol lehet kapni samsung s5600-at, pedig kidobja a gép :S Hol lehet kapni? Láttatok valahol már? Hol?

Legjobb válasz: http://www.argep.hu/main.asp?suche=samsung+s5600&x=0&y=0 nekem a gép többet is kidobott, nem tudom te milyen gépet használsz ;)

http://www.argep.hu/main.asp?suche=samsung+s5600&x=0&y=0 nekem a gép többet is kidobott, nem tudom te milyen gépet használsz ;)
A kérdező hozzászólása: mármint kidobja a telót, csak azt nem, h hol lehet megvenni

Hol lehet venni málnalevél teát, hogyan kell használni és mikortól? Esetleg tudtok ajánlani valamilyen olajat a gát masszírozásához, hányszor kell alkalmazni és szintén hol lehet kapni?

Köszi a válaszokat. 26h km

Legjobb válasz: Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1,5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!

Szia! Bioboltban, drogériában lehet kapni málnalevél teát. Úgy emlékszem, hogy a 36. héttõl lehet inni, napi 1 pohárral kell kezdeni és fokozatosan növelni 1, 5 l-re. Gátmasszázs olajat én a szülésznõnél vettem, PanArom márkájú, majdnem 3000 Ft volt az 50 ml. Nekem nem jött be a gátmasszázs, sõt, nagyon kellemetlen volt, úgyhogy 1x próbáltam, annyi hiányzik az üvegbõl. Ha érdekel, írj privit! Ja, amúgy homeós bogyókat is érdemes szedni, nekem inkább azok segítettek, fõleg a regenerálódásban!
Málnalevél teát gyógyszertárban vettem, kb 200 Ft egy 40 g-os zacskó, az durván 3 hétre elég. Gátmasszázsolajat dm-ben vettem 2700 Ft-ért, 50 ml. Lassan fogy, talán ha a harmada elment eddig, pedig 1-2 naponta használjuk - ha jól rémlik, a 35., vagy 36. héttõl. Valóban kellemetlen, sõt, fáj, ha úgy csinálod, ahogy kell (neten van róla egy leírás, ábrával), de egy idõ után kilazul, meg tudatosan is lazítani kell. Nekem Apa szokta masszírozni, mert magamnak egyrészt kényelmetlen, nem igazán érem jól el, másrészt ha fáj, akkor én abbahagynám, de õ nem, így legalább hatékonyabb. :) Homeós bogyókat is szedek, szüésznõi "receptre". Meglátjuk, hogy használnak-e.
15.21 vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy most vasárnap jár le az idõnk, szóval pár nap és kiderül, hasznosak voltak-e az "elõkészületek".
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg hogy ment:)
15:21 vagyok. Május 28.-án született meg a kölök. Éjjel fél egykor 5 perces fájásoknál még 2110 volt a méhszáj, akkor elkezdtem félóránként felváltva szedni a homeós bogyeszokat, és reggel fél 8-ra 4 ujjnyira nyíltam ki, úgyhogy azonnal küldtek a szülõszobába. Onnantól negyed óránként felváltva szedtem, 10.10-re lett meg a baba, gátmetszés nélkül, kicsi hámsérüléssel. Szóval mindenkinek ajánlom, a szülésznõk szerint nagyban segítettek a bogyók, meg az otthon végzett gátmasszázs is.

Hol lehet kapni hajszínezõt?

Hol lehet kapni hajszínezõ festéket,Érden,vagy Székesfehérvár környékén és milyen színekben?Ez pár hajmosással kijön?Vannak e jó ill. rossz tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Azt nem tudom hol lehet kapni, lehet minden drogériában is...akár. Ugy tudom van olyan ami 1-2 hajmosás után kijön, de barátnõmnek nem jött ki, sõt a hajmosás után szörnyû színe lett. Ha komolyan gondolod a hajfestést akkor menj el fodrászhoz. Ha csak party miatt akarod, akkor pedig van "hajszínezõ por" (ebben tudok segíteni)

Azt nem tudom hol lehet kapni, lehet minden drogériában is...akár. Ugy tudom van olyan ami 1-2 hajmosás után kijön, de barátnõmnek nem jött ki, sõt a hajmosás után szörnyû színe lett. Ha komolyan gondolod a hajfestést akkor menj el fodrászhoz. Ha csak party miatt akarod, akkor pedig van "hajszínezõ por" (ebben tudok segíteni)
attól függ... milyen hajat szeretnél?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hol lehet kapni minions dolgokat?

a tesóm nagyon szereti őket és szeretném meglepni valami minions dologgal...

Legjobb válasz: Szia ! :) nem tudom hol lehet kapni , de ha jó a kézügyességed ilyet egy fehér vászoncipõbõl és egy kis textilfestékkel simán el tudsz neki készíteni ,de szerintem ugyanezt a mintát pólóra vagy képként is el lehet készíteni :) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/10170..

Szia ! :) nem tudom hol lehet kapni , de ha jó a kézügyességed ilyet egy fehér vászoncipõbõl és egy kis textilfestékkel simán el tudsz neki készíteni , de szerintem ugyanezt a mintát pólóra vagy képként is el lehet készíteni :) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/10170..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!ezt kipróbálom! :)
nem tudom hogy pesti vagy-e de itt pesten van a sugár áruház amiben a bowling pálya környékén van egy bolt és ott lehet ilyeneket csináltatni pl.:póló, pénztárca, párna, törcsi
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem Pesti vagyok de mindenképpen benézek a boltba!meg tudnád adni a pontos címet? :)
1148 Budapest, örs vezér tere 24
A kérdező hozzászólása: köszi!! :)

Hol lehet kapni ilyen szép mintás műanyag vizespalackokat? (kép lent) Ezekre az újratölthetőkre gondolok, annyi embernél látom mostanában.

http://fbcmorgantown.com/wp-includes/images/wlw/tupperware-e.. Nem teljesen ilyenre gondolok, mert ez egyszínű. Én szép díszes mintásakat láttam, de neten meg nem találom :/

Legjobb válasz: http://m4.uxcell.com/photo_new/20130611/g/ux_a13061100ux0663.. na ilyesmire gondoltam :) Hol lehet kapni (lehetõleg BP-n) ?

A kérdező hozzászólása: http://m4.uxcell.com/photo_new/20130611/g/ux_a13061100ux0663.. na ilyesmire gondoltam :) Hol lehet kapni (lehetõleg BP-n) ?
Rá van írva a képre a márkája, tupperware...
A kérdező hozzászólása: A kérdésemben pedig egyértelmûen ott van, hogy nem olyat szeretnék -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!