Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet különböző (51 db)

Hol lehet különböző méretű óvszert kapni?

Hol lehet kapni különböző méretű óvszert, és milyen márkában, mert én rossmanban néztem durexet, de mindegyik csak egy méretben volt. Illetve a méret mire vonatkozik, az átmérőre vagy kerületre? és a pénisz melyik részére? (úgy értem töve, legszélesebb része, ilyesmik)

Legjobb válasz: Nyúlik a gumi, na parázz. Egy sima durex óvszert a fejedre is rá lehet húzni - akkor farkad csak nincs!

Nyúlik a gumi, na parázz. Egy sima durex óvszert a fejedre is rá lehet húzni - akkor farkad csak nincs!
A kérdező hozzászólása: Gondolom nem véletlenül árulnak különbözõ méretben. Várom a hasznosabb válaszokat....

Hol lehet különböző márkák matricáit beszerezni?

mint pl garage store, skullcandy, dc, apple, ilyen matricákra gondolok.

Hol lehet különbözö segélyeket igényelni? és mi kell hozzá?

olvastam hogy lehet igényelni egy gyerek után a gyes mellett segélyeket mint pl a családiókedvezmény de ezeket hol tudom megigényelni? és még milyen segélyek vannak pl az államkincstárnál?

Legjobb válasz: családi adókedvezmény az adókedvezmény, ahogy a nevében is benne van. gyesre nem tudsz igényleni mert nem adózol utána (az adóalapot csökkenti havi 10.000Ft-al) ha a párod dolgozik akkor a munkahelyén érdeklõdjön, õk adnak papírt :) van még gyermekvédelmi segély ha kevés az egy fõre jutó keresetetek, ez egy évben 5800Ft azt hiszem

családi adókedvezmény az adókedvezmény, ahogy a nevében is benne van. gyesre nem tudsz igényleni mert nem adózol utána (az adóalapot csökkenti havi 10.000Ft-al) ha a párod dolgozik akkor a munkahelyén érdeklõdjön, õk adnak papírt :) van még gyermekvédelmi segély ha kevés az egy fõre jutó keresetetek, ez egy évben 5800Ft azt hiszem
A kérdező hozzászólása: köszi

A photofiltre studio-ban hol lehet olyat, h 2 különböző embert egymás mellé helyezzek?

Pl.

Legjobb válasz: Hú kiscsillag te még egy linket sem tudol elhelyezni,nemhogy embereket és abból is különbözõeket.

Hú kiscsillag te még egy linket sem tudol elhelyezni, nemhogy embereket és abból is különbözõeket.
A kérdező hozzászólása: te meg látom h nyelvtanból vagy jó -_- tudni kéne helyesen írni -_-"
Sztem te fotómanipulációt akarsz készíteni. Jól fordítottam? Figyelj, ahhoz egy sima Paint is elég. 1. Nyisd meg a képet az egyik szereplõvel. 2. Palettán válaszd a szabadkézi kijelölést és rajzold körbe az embert. 3.Klikkelj Szerkesztés-Másolás 4. Nyisd meg azt a képet, amire ezt a figurát rá akarod helyezni. 5. Klikk: Szerkesztés- beillesztés. 6. A paletta alatt mutat kétféle lehetõséget a képeknél. Az alsóra kattints, hogy megszabadulj a kivágott figura fehér hátterétõl, majd igazítsd a figurát arra a helyre, amerre akarod. 7. Katt: Fájl- Mentés. 8. Elmentetted a képet, aztán Photofiltre-el még szerkesztgetheted egy kiceit. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi

Salus cipőt hol lehet kapni, van-e márkaboltjuk, illetve hol a legolcsóbb, ha egyáltalán van különbség az árak között a különböző üzletekben?

Legjobb válasz: 3 szaküzlet van. Hol laksz? Pesten van a Bajcsy utcában, Karcagon a Kálvin úton, és Szombathelyen a Széll Kálmán utcában.

3 szaküzlet van. Hol laksz? Pesten van a Bajcsy utcában, Karcagon a Kálvin úton, és Szombathelyen a Széll Kálmán utcában.
A kérdező hozzászólása: Bajcsy utca az hol van, vagy a Bajcsi Zs. útra gondolsz a belvárosban?
Ajándékboltokban lehet kapni.
3D-s dekorációs sün a neve. Ajándékboltokban valóban, illetve netrõl lehet rendelni. Pl: http://www.hobbyrendeles.hu/termek.678.3d-s_dekoracios_kicsi..
elõzõ vagyok. de nem homok van benne. vagy nem erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem erre gondoltam, hanem arra, ahol homok meg valami folyadék van két egymás melletti üveglap között. Pl. http://www.eurom.eoldal.hu/img/mid/11/homokkepek.jpg

Pszichoterapeutának milyen végzettség kell? Jó a kereset? Hol lehet tanulni? Miben különbözik a pszichológiától?

komoly válaszokat ha lehetséges :)

Legjobb válasz: Pszichoterapeuta szakvizsgához kell a 3+2 év a pszichológia szakon, aztán 4 éves klinikai szakpszichológus képzés, és azt hiszem, talán még utána is van egy kétéves valami. Közben szakmai gyakorlatot is kell szerezni + módszerspecifikus képzésekre kell járni. Mindebbõl jó esetben az 5 év pszichológia szak az ingyenes (ha fölvesznek állami finanszírozásos képzésre), a többi fizetõs. Tehát jó sok év, jó sok tanulás, jó sok pénz. Ha az állami egészségügy keretében tevékenykedsz, a fizetés várhatóan alacsony, a magánpraxis vagy összejön vagy nem. Kereslet elvben Magyarországon is lenne a magánpszichológusokra. A gond ott van, hogy kevés ember tudja megfizetni (a terápia adott esetben több évig is eltarthat). Az emberek inkább fordulnak végzettség nélküli ezoterikus kuruzslókhoz (az sem kér sokkal kevesebbet, mint a pszichológus, de gyorsabb eredményt ígér). Nem mondom, hogy nincsenek sikeres pszichoterapeuták, de az oda vezetõ út olyan hosszú, és a magas kereset elérése olyan bizonytalan, hogy akkor ajánlom ezt az utat, ha NAGYON akarod. Viszont pszichológia szakos végzettséggel sok minden mást is lehet kezdeni (pl. reklámpszichológia, szervezetpszichológia), tehát ha érdekel ez a terület, nem a pszichoterapeuta szakvizsga az egyetlen végkifejlet. :)

Pszichoterapeuta szakvizsgához kell a 3+2 év a pszichológia szakon, aztán 4 éves klinikai szakpszichológus képzés, és azt hiszem, talán még utána is van egy kétéves valami. Közben szakmai gyakorlatot is kell szerezni + módszerspecifikus képzésekre kell járni. Mindebbõl jó esetben az 5 év pszichológia szak az ingyenes (ha fölvesznek állami finanszírozásos képzésre), a többi fizetõs. Tehát jó sok év, jó sok tanulás, jó sok pénz. Ha az állami egészségügy keretében tevékenykedsz, a fizetés várhatóan alacsony, a magánpraxis vagy összejön vagy nem. Kereslet elvben Magyarországon is lenne a magánpszichológusokra. A gond ott van, hogy kevés ember tudja megfizetni (a terápia adott esetben több évig is eltarthat). Az emberek inkább fordulnak végzettség nélküli ezoterikus kuruzslókhoz (az sem kér sokkal kevesebbet, mint a pszichológus, de gyorsabb eredményt ígér). Nem mondom, hogy nincsenek sikeres pszichoterapeuták, de az oda vezetõ út olyan hosszú, és a magas kereset elérése olyan bizonytalan, hogy akkor ajánlom ezt az utat, ha NAGYON akarod. Viszont pszichológia szakos végzettséggel sok minden mást is lehet kezdeni (pl. reklámpszichológia, szervezetpszichológia), tehát ha érdekel ez a terület, nem a pszichoterapeuta szakvizsga az egyetlen végkifejlet. :)

Nyugat-Magyarországi egyetemisták! Nagyon jó pdf-eket lehet találok a google-n keresztül a különböző tárgyakhoz pl környzetkémia. Az egyetemei honlapon keresztül hol lehet többi pdf et megnyitni mert sehol sem találom?

ttk. Nyme.hu/fldi/Documents/F%C3%BCzesi%20Istv%C3%A1n/K%C3%B6rnyezeti%20k%C3%A9mia/K%C3%B6rnyezeti%20k%C3%A9mia1. pdf

Legjobb válasz: Mi érdekelne? Nem nagyon értem a kérdést!

Mi érdekelne? Nem nagyon értem a kérdést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!