Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet közelében (288 db)

Hol lehet közel 100%-os csokit venni, olcsón?

van ugye a Lindt 99%, de az 50g és háromszoros az ára, azaz kb 6x annyiba kerül, mint egy tábla átlagos 50%-os feketecsoki

Legjobb válasz: Lidl-ben szokott lenni legolcsóbban.

Lidl-ben szokott lenni legolcsóbban.
Kínai édesség és illatszer diszkontokban is vannak ilyen csokik. Ugyan nem 99 %-osat, de nemrég volt Lindt 450 Ft-ért ilyen boltban.
Hm, ez így van! "Cégünk jól, olcsón, gyorsan dolgozik. Ön ezek közül KETTÕT választhat!"))
Szia, kaptál valahol? Én 85%fölöttit sehol nem találok
A kérdező hozzászólása: heloo. sajna nem.. , lidl-ben 85% a max, tescoban ugyan van az említett 99%-os 50 grammos Lindt horribilis áron... -de aldiban van diabetikus 75-ös, ...az se rossz

Budapest 12. ker közelében hol van a legolcsóbb uszoda, konditerem, és hol lehet futni ahol nem kavics van? és hol lehetne a közelben zumbázni vagy tornázni?

Diák vagyok és bár már egy idöt eltölöttem pesten nemigen találtam számomra elfogadható árú helyet. Nagyon nagy szükségem van a mozgásra mind pszichés mind fizikai okokból. köszönöm

Legjobb válasz: Ki tudsz menni futni a TF pályára a Csörsz utcában. Elvileg fizetni kell érte, de nem nagyon nézik hogy ki megy be.

Ki tudsz menni futni a TF pályára a Csörsz utcában. Elvileg fizetni kell érte, de nem nagyon nézik hogy ki megy be.
ha az olcsóságot nézzük, akkor a csaba utcai uszoda tuti hogy a legolcsóbb, bár nem a legjobb. a tf-re pedig tényleg be tudsz menni futni, ha valaki megállítana a kapunál, mondd h tf-es vagy, de egyébként csak sétálj be nagyon céltudatosan :)
konditeremnek a mirror fitness-t ajánlom, diákoknak elég ócsó. csak pöttyet kicsi.

Örs közelében hol lehet venni hidrogénperoxidot + szőkítőport? Esetleg van, ahol már készen, összekverve lehet ezt kapni?

Legjobb válasz: Készen nem lehet kapni. Én 3 helyrõl tudok Pesten: Pöttyös utcai metró megálló, Ecseri úton a Kaiser mellett, és a Kálvin téren a Fecske Presszó felé. Fodrászkellékesnél tudsz ilyet még beszerezni, de nem tudom, hogy az Örs közelében van-e ilyesmi...

Készen nem lehet kapni. Én 3 helyrõl tudok Pesten: Pöttyös utcai metró megálló, Ecseri úton a Kaiser mellett, és a Kálvin téren a Fecske Presszó felé. Fodrászkellékesnél tudsz ilyet még beszerezni, de nem tudom, hogy az Örs közelében van-e ilyesmi...


Hol lehet a repülőtér közelében hagyni a kocsit egy hétre, ahol nem kell érte fizetni?

Legjobb válasz: Közelben? Sehol..A reptéri parkolóban lehet de fizetni kell érte.De legalább õrzik..

Közelben? Sehol..A reptéri parkolóban lehet de fizetni kell érte.De legalább õrzik..
Inkább parkolj le akárhol, ha mersz egy hétre, és menj ki BKV-val vagy taxival.
Én itt szoktam, nagyon korrektek, csak ajánlani tudom. http://www.repterparkolo.hu
Ha már arra van pénzed, hogy elrepülsz valahová, ne sajnáld azt a pár ezer forintot az autó biztonságára. Ezt nem gúnyosan írom, hanem segítõ szándékkal. Esetleg megkérsz valakit, hogy vigyen el.
A kérdező hozzászólása: Nem pesti vagyok, hanem debreceni, ha elvitetném magam, az még többe kerülne mint a repjegy oda-vissza...
Akkor nézz szét itt: oszkar.com zivi.hu Még ha nem is megy senki a reptérre konkrétan, akkor is egy-két BKK jegybõl megúszod. Vagy menj alapból tömegközlekedéssel. Úgy értem vonattal, busszal. Az sem kibírhatatlan, és nincs a stressz, hogy vajon ott lesz-e a kocsi amikor visszaérsz, vagy nem.

A csodák palotájába szeretnék menni Pestre. Hol lehet ingyenesen parkolni a közelben?

Legjobb válasz: A közelben sajnos nem nagyon van erre lehetõség ha jól emlékszem, de ha Budapest "szélén" ahol van ingyen parkoló megállsz, akkor tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthetõ! Vagy van fizetõs parkoló közvetlenül mellette.

A közelben sajnos nem nagyon van erre lehetõség ha jól emlékszem, de ha Budapest "szélén" ahol van ingyen parkoló megállsz, akkor tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthetõ! Vagy van fizetõs parkoló közvetlenül mellette.
Hétköznap sehol. Vagy nagyon magasra fel kell menni a hegyre, busszal vissza, vagy a Déli mellett, a Krisztina körúton és villamossal, vagy metróval vissza a Széll Kálmán térig. https://maps.google.hu/maps?hl=hu&ll=47.499416, 19.027119&spn.. De csak ebben az egy utcában ingyenes a parkolás.

Pozsonyban a központhoz közel ingyenesen parkolni hol lehet (kb 7-8 órára)?

Legjobb válasz: Mennyire közel gondolod? Monndjuk nem tom aktuális-e még a kérdés..

Mennyire közel gondolod? Monndjuk nem tom aktuális-e még a kérdés..
A kérdező hozzászólása: Igen, még aktuális. Mivel -ahogy én tudom- elég kicsi a város, nem pont a központban érdekelne, akár 4-5 kilométerrel arrébb is jó.
Igen, tényleg nagyon kicsi a város. Nos kb. 3 km-re a Szent Márton templomtól van a Botanická záhrada. Ott az OMV kút és a Dru¾ba nevû panel hodály közötti kis parkolóban egész biztosan tudsz ingyen parkolni. Ehhez, miután a Most SNP-n (tehát az SNP hídon) átjöttél, szimplán balra fordulsz a nagy dunaparti úton (Nábre¾ie Svobodu) és mész végig az OMV-ig. Gyalog is egész kellemesen vissza lehet sétálni a központba, de villamos is jár onnan. Lehetséges, hogy még közelebb is tudnál parkolni, pl rémlik, hogy a Svobodutól jobbra van egy lakótelep kis utcákkal, esetleg nézz be oda, de nem akarok hülyeséget mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!

Hol lehet Trial biciklit venni 50000-ig? Budapest és közelében. Kezdö vagyok és még egy kérdés milyen kerék meretel érdemes kezdeni és még mire érdemes oda figyelni ha használtan veszem a bicót? 14/F Bocs a hibákért

Legjobb válasz: 50ed van rá???? csak ezt talaltam de nem pest kozeli, viszont csak max 10et kene rakoltened...pont ien vazam volt es isteni:D http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=147213

50ed van rá???? csak ezt talaltam de nem pest kozeli, viszont csak max 10et kene rakoltened...pont ien vazam volt es isteni:D http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=147213

Hol lehet a nagybani piac közelébe lovagló kobakot, nadrágot venni?

Valami jó min?ségre gondoltam.Kezd? lovas vagyok szóval kezd? lovagló nadrág kellene.Nemsokára szeretnénk venni ilyesmi dolgokat mert bár futószáron megyek még a lovon de már nyár végére ha minden jól megy mehetek terepre.

Legjobb válasz: a nagybani piac közelébe

a nagybani piac közelébe
Van egy pár nagybani piac az országban.
A kérdező hozzászólása: A Budapestire gondoltam :) de már mind1 mert mondták hogy arra felé van egy decathlon és akkor veszünk

Budapesten (lehetleg a keleti pu. Közelében) hol lehet csincsillát kapni? Ahol lehetőleg játékok, stb is vannak.

Illetve hány hetes kortól lehet elvinni, milyen áron kb?

Legjobb válasz: Már nem azért, de egy állatot készülsz venni elvileg (?), nem egy papucsot. Nem az a lényeg, hogy jó helyrõl legyen, kézhez szokott, egészséges legyen, hanem, hogy közel legyen? Javaslom, elõbb alaposan olvass utána a csincsillatartásnak, egy elég macerás és költséges háziállat!

Már nem azért, de egy állatot készülsz venni elvileg (?), nem egy papucsot. Nem az a lényeg, hogy jó helyrõl legyen, kézhez szokott, egészséges legyen, hanem, hogy közel legyen? Javaslom, elõbb alaposan olvass utána a csincsillatartásnak, egy elég macerás és költséges háziállat!
Nyugati pu-tó 2 prcre gyalog, az Atlantiszban szokott lenni. VI. Eötvös u 28. Telefon : 06-70-701-7550 De az nem tenyésztõ, csak egy bolt.
A kérdező hozzászólása: Csincsillának való játékok, mint pl. a kerék
Én csak azt nem értem, hogy mi köze van a csincsillának a játékokhoz??
A kérdező hozzászólása: #2: nógrád megyében lakom, átszálással 2 óra az út, keresgéltem neten, de itt a környének nem találtam sehol. Mint írtam, fontos az is, hogy kézhez szokott és nyugodt legyen, sokkal fontosabb, mint hogy a keletihez közel legyen, szállítás szempontjából egyszerûbb, ha közelebb van, ezért írtam. de nem azt, hogy ez fontosabb..
Elsõ vagyok. Ha nem írod meg rendesen a kérdést, akkor hogy akarsz normális választ? Attól függetlenül eléggé kételkedem abban, hogy annyira utánajártál volna a dolognak, különben nem kérdeznél olyanokat, hogy hány hetes kortól lehet elvinni, meg mennyibe kerülnek. Ha csak egy abba fektettél volna egy kis energiát, hogy megnézz néhány apróhirdetési oldalt, máris tudhatnád, kb. milyen áron mozognak. Gondolom, hobbitenyésztõk oldalait sem nézted, különben azt is láthattad volna, hogy sokan külön kiemelik, hogy el tudják valameddig vinni az állatot.
Keress a neten egy tenyésztõt, biztos akad közelebb is. Kereskedésböl ne vegyél semmiképp állatot...
NE vedd kötözködésnek, igaza van. Sokkal fontosabb hogy rendes helyrõl, kézhezszokott, nyugodt állatot vigyél haza, mint hogy közel legyen a keletihez. Egyébként szerintem közelebb is találsz, 2óra vonat a keletibe az már szolnok-debrecen-nyír1 környéke, kell hogy legyen normális tenyészet arrafele is.
A kérdező hozzászólása: ... Nem kötözködésre vágytam, nem írtam, mert gondoltam hogy egyértelmû, hogy jó helyrõl szeretnék csincsillát venni. Tudom, hogy mire van szükség a tartásához, stb. Azért írtam a keletit, mivel így is 2 órát utaznék érte, utána még ennyit vissza. Nem hiszem hogy felelõtlen lennék azèrt, mert ezeket a részleteket nem közöltem.
Nekem van egy wilson white kisfiúm eladó, ha érdekel. 3 hónapos, kézhez szoktatott, de nagyon tud ficánkolni. Egyébként érdemes a csineket párban tartani. Ha nem akarsz szaporulatot, akkor 2 egynemût, lehetõleg hasonló életkorban (lehetnek tesók is), ha fiú lány párt szeretnél, akkor érdemes 4-5 hónappal idõsebb csajszit nézni, ha 3-4 hónapos fiút néztél ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!