Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet követni a (19 db)

Hol lehet követni a golyapárt? Állitolag megérkeztek, és lehet figyelni öket. Online.

Legjobb válasz: http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Errõl a párról kérdezel?Mást még nem találtam róla de ahogy megtalálom a címet küldöm,mert engem is érdekel:) Remélem ha nem találom meg,valaki azért belinkeli?!

http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Errõl a párról kérdezel?Mást még nem találtam róla de ahogy megtalálom a címet küldöm, mert engem is érdekel:) Remélem ha nem találom meg, valaki azért belinkeli?!
http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Ezt találtam még de sehol nem találom hogy élõben hol lehet nézni:(
Megvan...a gólyakamerák pont alatt kell választani!:)
:DD Ne haragudj valahogy ez nem megy ma..itt a link ahol megtalálható..többször nem írok már:$ :D
http://golyakamera.blogspot.com/ már nem is írok semmit..az elõzõ válaszokat nem lehet valahogy töröltetni?:$
A kérdező hozzászólása: Igen ezekröl beszéltem, én tavaly figyelemmel kisértem, de most azon a linken nem jönnke, köszi mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: És bármikor mikor rákattintottam láttam mit csinálnak, kicsik is voltak, söt a kirepülés is ott volt online:D
A kérdező hozzászólása: 19.23 köszi , és mindenkinek üzenem klikk a madárra :D

Hol lehet azt nyomon követni hogy hol tart a jogsi? Láttam kérdésekbe és válaszokba is hogy valaki kapott emailt vagy meg tudta nézni hogy kész van e azt hol tudnám?

Legjobb válasz: https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.

https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.
A kérdező hozzászólása: MA lett kész köszönöm szépen:$


Hol tudom megnézni, hogy hogy áll a diákigazolványom? Valaki mondta itt, hogy ott lehet követni. Pontosan hol?

Legjobb válasz: Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.

Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.
Kell hozzá az a szám, amit igényléskor kaptál, és ezen az oldalon lehet megnézni: https://igenyles.diakigazolvany.hu/ Oldalt, az "Igénylõlap nyomkövetõ"-nél.

Online lehet valahol élőképpel követni a Forma-1-es téli teszteket? Ha igen hol?

Tehát nem szöveges és/vagy fényképes közvetítésre gondolok!

Legjobb válasz: Sehol nem lehet nézni!

Sehol nem lehet nézni!
A kérdező hozzászólása: Csak akkor azt nem értem, hogy hogyan közvetíti 1001 portál szöveggel, mert a reklámbevételekbõl kétlem, hogy helyszínre tudnának menni...

Hol jár épp a Google autó? Honnét lehet tudni, követni?

Legjobb válasz: Nem tudom, de basszus, kár, hogy nálunk már járt, pedig szívesen csináltam volna valami hülyeséget, pl. cicivillantást. :D

Nem tudom, de basszus, kár, hogy nálunk már járt, pedig szívesen csináltam volna valami hülyeséget, pl. cicivillantást. :D
A kérdező hozzászólása: Én úgy hallottam ott is fog újra járni, ahol már járt... Ezért is kérdezem... Valaki mondja már meg a jó választ! -)

Van olyan mobiltelefon amit le lehet követni? Mondjuk a barátnőmnek veszek egyet ajándékba, ő nem tudja, hogy van benne ilyen funkció és én mindig tudom, hogy hol jár.

Legjobb válasz: Én casio-órát tudok ilyet de nagyon drága. Ilyen telefon ha jól tudom nem kapható magánszemélyeknek.

Én casio-órát tudok ilyet de nagyon drága. Ilyen telefon ha jól tudom nem kapható magánszemélyeknek.
A kérdező hozzászólása: hasonló a hasonlóval társalog :) )) hehe
Minden telefont le lehet követni, de nem neked, hanem minimum a rendõrségnek.
i-phone :D:D:D:D:D:D:DD jézusom hogy lehet így leírni XDDDD . a barátnõdet meg ne akard lenyomozni te bunkó.
az i-phone olyan :S
A kérdező hozzászólása: a pannon oldalán találtam valamit, de az csak üzleti ügyfeleknek elérhetõ valami flottakövetésnek hívják. De ehhez bármilyen teló jó?
Elvileg létezik ilyen, bár nem legális. Volt is egy cég, ami túl nagy reklámot kapott, rászállt a hivatal és azóta hivatalosan nem foglalkozik ilyesmivel. Sajnos elfelejtettem a nevét, talán azért mert én megbízom a feleségemben.
bármelyik gps-es, symbianos nokiával lehet ilyet csinálni.

Hol lehet figyelemmel követni a neten a forma1-es statisztikákat élőben verseny közben?

Legjobb válasz: én firefoxot hsználok. És azt nem tudom, hogy mikor lehet figyelemmel kísérni rajta az eseményeket.

én firefoxot hsználok. És azt nem tudom, hogy mikor lehet figyelemmel kísérni rajta az eseményeket.
A kérdező hozzászólása: Már letöltöttem az ehhez szükséges Javat és fel is telepitettem, regisztráltam, de szt cak futam ill. idõmérõ közben lehet használni???
A kérdező hozzászólása: Ja, és milyen böngészõt ajánlotok? Firefox, opera, internet explorer?
A kérdező hozzászólása: Naaaaaa...... vki...... légyszii.....
én idõmérõn is tudom használni és én is firefoxot használok

Van olyan weblap, amin nyomon lehet követni, hogy Budapesten éppen hol van nyitva ingyenkonyha és mi a menü?

Legjobb válasz: Van. Az is írva van, hogy mikor lett fõzve, mennyire fûszeres a menü, illetve lehet kérni hogy kevesebb borsot tegyenek bele ha nem bírod. Van külön vega menü, a különbözõ vallásoknak más és más menü, stb. Sõt ha nincs idõd sorbaállni, ingyen és bérmentve házhoz is viszik, akár vidékre is.

Van. Az is írva van, hogy mikor lett fõzve, mennyire fûszeres a menü, illetve lehet kérni hogy kevesebb borsot tegyenek bele ha nem bírod. Van külön vega menü, a különbözõ vallásoknak más és más menü, stb. Sõt ha nincs idõd sorbaállni, ingyen és bérmentve házhoz is viszik, akár vidékre is.
Akinek van pénze netre, az nem szorul rá, h ingyenkonyhán egyen.
"Akinek van pénze netre, az nem szorul rá, h ingyenkonyhán egyen." Ez nem igaz. Veszel egy telefont 10e forintért, havi 1000-bõl netezel rajta. Ha 3 évig jó a teló akkor az kb. 42 forint költség egy nap. Kaját meg nem hozod ki 800 forint alatt. Nem amiatt a 42 forint miatt fog éhen halni az ember, hanem a 800 miatt.
A tömegmanpiuláció olyan szinten van, hogy a legutolsó putriba is bekötik a tévét, rádiót, netet. Hitler elsõ lépése volt, hogy rádiókat osztottak a németeknek, hogy megkaphassák az agyrohasztó göbbels-agitpropot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!