Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet követni (27 db)

Az indycar 2014-es szezonát hol lehet követni magyarul?

Legjobb válasz: A Digisporton idén az összes versenyt meg lehet majd nézni.

A Digisporton idén az összes versenyt meg lehet majd nézni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hol lehet követni a golyapárt? Állitolag megérkeztek, és lehet figyelni öket. Online.

Legjobb válasz: http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Errõl a párról kérdezel?Mást még nem találtam róla de ahogy megtalálom a címet küldöm,mert engem is érdekel:) Remélem ha nem találom meg,valaki azért belinkeli?!

http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Errõl a párról kérdezel?Mást még nem találtam róla de ahogy megtalálom a címet küldöm, mert engem is érdekel:) Remélem ha nem találom meg, valaki azért belinkeli?!
http://www.szon.hu/hirek/im:all:animal/cikk/vilagsztarok-let.. Ezt találtam még de sehol nem találom hogy élõben hol lehet nézni:(
Megvan...a gólyakamerák pont alatt kell választani!:)
:DD Ne haragudj valahogy ez nem megy ma..itt a link ahol megtalálható..többször nem írok már:$ :D
http://golyakamera.blogspot.com/ már nem is írok semmit..az elõzõ válaszokat nem lehet valahogy töröltetni?:$
A kérdező hozzászólása: Igen ezekröl beszéltem, én tavaly figyelemmel kisértem, de most azon a linken nem jönnke, köszi mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: És bármikor mikor rákattintottam láttam mit csinálnak, kicsik is voltak, söt a kirepülés is ott volt online:D
A kérdező hozzászólása: 19.23 köszi , és mindenkinek üzenem klikk a madárra :D


Hol lehet azt nyomon követni hogy hol tart a jogsi? Láttam kérdésekbe és válaszokba is hogy valaki kapott emailt vagy meg tudta nézni hogy kész van e azt hol tudnám?

Legjobb válasz: https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.

https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.
A kérdező hozzászólása: MA lett kész köszönöm szépen:$

Hol tudom megnézni, hogy hogy áll a diákigazolványom? Valaki mondta itt, hogy ott lehet követni. Pontosan hol?

Legjobb válasz: Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.

Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.
Kell hozzá az a szám, amit igényléskor kaptál, és ezen az oldalon lehet megnézni: https://igenyles.diakigazolvany.hu/ Oldalt, az "Igénylõlap nyomkövetõ"-nél.

Van valami GPS jeladó amit ha beteszek valahova akkor nyomon tudok követni valamit? Ha van ilyen hol lehet venni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Van ilyen. Általában autókban használják, mivel nem egy dobókocka méretû dologról van szó. Egyszeri beszerelési díja megközelíti a 100 ezer Ft-ot, és ezen felül havi díja is van. Net-en keresztül bármikor leinformálható, hogy merre jár az illetõ. Utólag is elleõrizhetõ (pl hol járt egy hónappal és 3 nappal ezelõtt). Gondolom Te valami apróbb dologra gondolsz. Olyan a filmekben van. Esetleg élõben a titkosszolgálatnak vagy olyan szerveknek akiknek engedélyük van erre és az bizony nem 100-200 ezer Ft, hanem sokkal több....

Van ilyen. Általában autókban használják, mivel nem egy dobókocka méretû dologról van szó. Egyszeri beszerelési díja megközelíti a 100 ezer Ft-ot, és ezen felül havi díja is van. Net-en keresztül bármikor leinformálható, hogy merre jár az illetõ. Utólag is elleõrizhetõ (pl hol járt egy hónappal és 3 nappal ezelõtt). Gondolom Te valami apróbb dologra gondolsz. Olyan a filmekben van. Esetleg élõben a titkosszolgálatnak vagy olyan szerveknek akiknek engedélyük van erre és az bizony nem 100-200 ezer Ft, hanem sokkal több....
Ennyire azért nem bonyolult a helyzet mint ahogy az elõzõ válaszoló elõadta. Van egy gyufásdoboz méretû cucc aminek saját akkuja van, benne gps és simkártya hely. Azt miután beállítottad elhelyezheted bárhol. Pl. bedobod az asszony táskájába észrevétlenül és még nincs otthon te automatikusan megkapod a helyzetét és a sebességét SMS-ben, vagy feltölti a netre GPRS-en és látod a Google Maps-en vagy Earth-ön élõben. Egyes ilyen cuccokon még mikrofon is van, így ha felhívod a behelyezett SIM számát még le is hallgathatod azt akinél elrejtetted a kütyüt. Nálam ilyen beszerezhetõ, külföldrõl tudok rendelni. Ha érdekel írj egy privátot. Az ára nem húzós: 30-50000 Ft körül vannak. Ennyiért gyakorlatilag az összes családtagodra is tehetsz nyomkövetõt és te lehetsz a Big Brother... :)

Van olyan weblap, amin nyomon lehet követni, hogy Budapesten éppen hol van nyitva ingyenkonyha és mi a menü?

Legjobb válasz: Van. Az is írva van, hogy mikor lett fõzve, mennyire fûszeres a menü, illetve lehet kérni hogy kevesebb borsot tegyenek bele ha nem bírod. Van külön vega menü, a különbözõ vallásoknak más és más menü, stb. Sõt ha nincs idõd sorbaállni, ingyen és bérmentve házhoz is viszik, akár vidékre is.

Van. Az is írva van, hogy mikor lett fõzve, mennyire fûszeres a menü, illetve lehet kérni hogy kevesebb borsot tegyenek bele ha nem bírod. Van külön vega menü, a különbözõ vallásoknak más és más menü, stb. Sõt ha nincs idõd sorbaállni, ingyen és bérmentve házhoz is viszik, akár vidékre is.
Akinek van pénze netre, az nem szorul rá, h ingyenkonyhán egyen.
"Akinek van pénze netre, az nem szorul rá, h ingyenkonyhán egyen." Ez nem igaz. Veszel egy telefont 10e forintért, havi 1000-bõl netezel rajta. Ha 3 évig jó a teló akkor az kb. 42 forint költség egy nap. Kaját meg nem hozod ki 800 forint alatt. Nem amiatt a 42 forint miatt fog éhen halni az ember, hanem a 800 miatt.
A tömegmanpiuláció olyan szinten van, hogy a legutolsó putriba is bekötik a tévét, rádiót, netet. Hitler elsõ lépése volt, hogy rádiókat osztottak a németeknek, hogy megkaphassák az agyrohasztó göbbels-agitpropot.
Igen, de nem vagyok Magyarországon, kint élek Németországban (Hessen). Bocs, ez lesz a hiba.
Nekem innen megy az elõzetes, sajnos a teljeset nehéz elérni. http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-11056050 Ezen keresd meg a Great Britain BBC adást. http://wwitv.com
A kérdező hozzászólása: köszi! :) ezt a bbc adást nem találtam :/ az itv honlapján akartam nézni, de le van tiltva magyarországon a video .... :S
Nekem megy a videó, talán nálad van valami technikai gubanc, vagy a neted nem bírja.
A kérdező hozzászólása: komolyan?? az itv honlapján semmi sincs neked letiltva?? nekem azt írja ki h tiltott, valahol meg h nincs video :S
A kérdező hozzászólása: http://www.itv.com/itvplayer/video/?Filter=177717 ez neked bejön?

Hol lehet figyelemmel követni a neten a forma1-es statisztikákat élőben verseny közben?

Legjobb válasz: én firefoxot hsználok. És azt nem tudom, hogy mikor lehet figyelemmel kísérni rajta az eseményeket.

én firefoxot hsználok. És azt nem tudom, hogy mikor lehet figyelemmel kísérni rajta az eseményeket.
A kérdező hozzászólása: Már letöltöttem az ehhez szükséges Javat és fel is telepitettem, regisztráltam, de szt cak futam ill. idõmérõ közben lehet használni???
A kérdező hozzászólása: Ja, és milyen böngészõt ajánlotok? Firefox, opera, internet explorer?
A kérdező hozzászólása: Naaaaaa...... vki...... légyszii.....
én idõmérõn is tudom használni és én is firefoxot használok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!