Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet könyvet kapni, amiben (9 db)

Hol és mennyiért lehet olyan könyvet kapni ami a BULLTERRIERÕL ír?

csak mert amjd egy bullterriert szeretnék és megnézném hogy milyen meg ilyesmi. Köszönöm

Legjobb válasz: elmész egy könyves boltba megkérdezed az eladótól van-e és kész,ha nincs akkor elmész egy másikba én 5 könyves boltba voltam mire megtaláltam egy könyvet..néha több helyre is be kell menni, de amúgy ha van a közeledbe nagy bevásárló központ pl árkád,westend stb itt jó nagy könyvesboltok szoktak lenni és sok olyan könyvet megtalálsz ami kisebbekbe nincs és talán olcsóbb is..

elmész egy könyves boltba megkérdezed az eladótól van-e és kész, ha nincs akkor elmész egy másikba én 5 könyves boltba voltam mire megtaláltam egy könyvet..néha több helyre is be kell menni, de amúgy ha van a közeledbe nagy bevásárló központ pl árkád, westend stb itt jó nagy könyvesboltok szoktak lenni és sok olyan könyvet megtalálsz ami kisebbekbe nincs és talán olcsóbb is..
Utálom ezt mondani, de a Google a barátod :) http://www.hollo-antikvarium.hu/konyv/antikvarium/dr_dieter_.. Dr. Dieter Fleig - A bullterrier.
tele van vele a net, szerintem felesleges könyveket bújni.

Hol lehet "Álmos" könyvet kapni, amiben megmagyarázzák az álmokat?

Legjobb válasz: Bármelyik könyvesboltban van, vagy könyvkiárusításon. Könyvtárban, vagy akár a neten is találhatsz ilyen oldalt.

Bármelyik könyvesboltban van, vagy könyvkiárusításon. Könyvtárban, vagy akár a neten is találhatsz ilyen oldalt.
Nagyobb könyváruházakban keresd:Tar Ildikó:Álmaink tükrében címû könyvét, 3 szintû álomelemzés van benne, és nagyon jó önismereti tankönyv egyben!

Pontosan meddig lehet még jelentkezni a 2013 őszén induló felsőoktatási képzésekre? Meg hol lehet kapni olyan könyvet amibe benn is van a felvételi lap amit ki kell tölteni meg mellé a sárga csekk?

Legjobb válasz: Március 1. A könyvet a nagyobb könyvesboltokban megtalálod, de ha bemész az irodájukba, akkor ingyen kapsz lapot+csekket.

Március 1. A könyvet a nagyobb könyvesboltokban megtalálod, de ha bemész az irodájukba, akkor ingyen kapsz lapot+csekket.
Márc. 1. - éjfélig lehet jelentkezni. Én az Oktatási hivatalban szereztem be a jelentkezési lapot, mert a könyvben már nincs benne. (a sárga csekk meg a borítékban benne van) :)
2. - ez nem igaz, márc.1-ig lehet jelentkezni, én is ma jelentkeztem és természetesen elfogadták. :)
JELENTKEZNI március 1-ig lehet!!! - Eddig ki kell töltened mindent az e-felvin, vagy papíron, kiválasztani a sulikat és befizetni a pénzt!!! Március 11 a hitelesítési határidõ!
postára adni márc. 11-ig lehet.
Tudtommal már 10 napja vége a jelentkezésnek. A március 1-es határidõ csak a dokumentumok leadása, de befizetni már be kellett.
A kérdező hozzászólása: De mi számít jónak? március 1-ére oda kell érni a jelentkezési lapnak, vagy elég ha feladom mondjuk február 28.án és csak március 3.ára van ott?
A kérdező hozzászólása: Kösz mindent már megvan a jelentkezésem. Hát öszvisz tartott 2 óráig minden, tényleg minden egyszerûen és korrekten le van írva!:)


Milyen angol nyelvű könyvek vannak ami hasonlít a vörös pöttyös könyvekre? Hol lehet kapni?

8 éve tanulok angolt,megérteném?

Legjobb válasz: Ha kicsit kifejted, milyenek a vörös pöttyös könyvek, talán valaki tud segíteni.

Ha kicsit kifejted, milyenek a vörös pöttyös könyvek, talán valaki tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Romantikus, akár misztikus könyvek.

Hol lehet kapni olyan könyvet és mi a neve amibe a magyar szavak többféle értelmezését is leirja?

Legjobb válasz: Magyar értelmezõ kéziszótár és minden könyvesboltban lehet kapni. Ha nem is rögtön, de rendeléssel.

Magyar értelmezõ kéziszótár és minden könyvesboltban lehet kapni. Ha nem is rögtön, de rendeléssel.

Hol lehet olyan könyvet kapni Budapesten, ami a magyar történelemről, a magyar népről szól ANGOL NYELVEN?

Olyan könyvre gondolok, amit ha odaadok egy külföldinek, akkor megismeri a magyarok eredetét, a magyar történelmet, és hogy kik is azok a magyarok:) Lehet?leg könnyen emészthet?, "szórakoztató" m?fajban íródjon, tehát nem egy egyetemi könyvre gondolok, hanem mondjuk sok képpel, és csak a lényegre koncentrálva.

Legjobb válasz: a váci utcában van idegennyelvû libri, ott árulnak hasonló könyveket is, nézz be, kérdezz rá, ilyemsi. sok sikert!

a váci utcában van idegennyelvû libri, ott árulnak hasonló könyveket is, nézz be, kérdezz rá, ilyemsi. sok sikert!
pl. ikea
A kérdező hozzászólása: Fizetek is érte, ha XI. kerülettõl nem agy messze.
Beállítottam, de írtam is privátot.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem tudok privátot írni neked, mert nincs nálad beállítva.
Nekem van régrõl pár db, barna színû, L alakú. Szívesen neked adom, ha írsz privátban.
A kérdező hozzászólása: És miért B? book? K betûs nincs, mint könyv?
17:54 vagyok megint. Igen, ilyen B betûset is árul az ikea, több színben és méretben is, azért ajánlottam én is. Egyébként mi is vettünk B betût, kicsit és nagyot is :=)
Én nemrég vettem az ikeában, 295 Ft volt darabja. Mondjuk nem L alakú, hanem B betû alakú. Ez az: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60198423
A kérdező hozzászólása: Érdekes, de nekem inkább a legolcsóbb legegyszerûbb kéne. Szépek ezek a könyvtámaszok, de 3750 forintot nem fogok kiadni érte. Sima irodai kéne.
Hát ha nem egy sima vaslemezben, hanem valamivel esztétikusabb megoldásban gondolkozol, akkor pl. az Ikea árul többféle fém könyvtámaszt, de idesüss, mit találtam: egy egész könyvtámasz webshop: http://www.konyvtamasz.hu/
könyvtárellátó
Vasboltban nézted már?
Nem baj, hogy nem válaszoltál, kitaláltam, hogy már nem aktuális, és nem élsz a felajánlott segítséggel.

Shar -pei kutyáról van könyv, esetleg plüss, vagy kép, és hol lehet kapni, ami árban nem túl drága? Mit kell tudni róla, jó házörző lesz vajon, ha megnő?

A lányom kapott egy kiskutyát a barátjától, és majd ajándékba szánnám neki ezeket,ha kapok, a közelg? szülinapjára

Legjobb válasz: Könyvesboltban megkérded, a nagyobbakban van.

Könyvesboltban megkérded, a nagyobbakban van.
Kutyás boltokban is találhatsz.
http://www.eblepetes.hu/ küldött képrõl is megcsinálják az ajándékokat
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!