Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet készült (135 db)

Profi éjjellátó készüléket (max ~30. 000 Ft-ért) hol lehet kapni?

Szeretnék egy kicsit profibb éjjellátó készüléket (szemüveget) vásárolni, ami ha van lehetőség rá elem nélkül is működik, ha nincs akkor jó elemes is. Honnan tudnék ilyet szerezni?

Legjobb válasz: szerintetek ez jó? http://www.arumania.hu/ejjellato_keszulek_57928

A kérdező hozzászólása: szerintetek ez jó? http://www.arumania.hu/ejjellato_keszulek_57928

Forever slim készüléket hol lehet részletre vásárolni? Mert a 140 ezer nem kevés egyben.

Legjobb válasz: Én nem bántani akarlak, de szerintem sokkal egyszerûbb, olcsóbb és egészségesebb megoldás csinálni egy szálkásító diétát pár hónapig, mint kiadni 140 000 forintot egy ilyen bóvli készülékre.

Én nem bántani akarlak, de szerintem sokkal egyszerûbb, olcsóbb és egészségesebb megoldás csinálni egy szálkásító diétát pár hónapig, mint kiadni 140 000 forintot egy ilyen bóvli készülékre.
140 ezerbõl kihozol 3 havi diétát és egy szobabiciklit.
A kérdező hozzászólása: Több éve sportolok, nem 50 kilót szeretnék fogyni.Van olyan rész amibõl sehogy sem tudok leadni, étkezés korrekt, napi 3 órás edzés, pár kiegészítõ cucc és nem sok eredménye van.
Elmész 60 000 forintból (még mindig fele ár) bármilyen rohadt éppen akciós (így olcsóbban is kijössz, hanszálj bónusz brigádot vagy ilyesmit) fogyasztó kezelésre, rájössz a magad kárán hogy átverés, esetleg még a pénzedet is visszapereled és találsz egy normális megoldást. Sportolsz, nyilván a kalóriamérlegeddel eleget játszottál már. Miért nem próbálod meg a gabona, tejtermék elhagyását? Olcsóbb lenne pár hétig, hónapig egy próba mint rögtön 140 kutyaütõtõl megszabadulni.
Ideje a TV-shopokból kinõni... Puszta jóindulatból írom.


Raid night&day készüléket hol lehet kapni? Mennyiért?

Legjobb válasz: Metroba láttam a legjobb áron 1500.-ft volt maga készülék 10 utántöltõvel. Én megvettem még anno mikor megjelent, sajnos a legyek nem igazán döglöttek tõle, de mégcsak nem is riasztotta el õket.

Metroba láttam a legjobb áron 1500.-ft volt maga készülék 10 utántöltõvel. Én megvettem még anno mikor megjelent, sajnos a legyek nem igazán döglöttek tõle, de mégcsak nem is riasztotta el õket.

Lakásban használatos páratartalommérő készüléket, hol lehet kapni és milyet kell venni?

Legjobb válasz: Sima papirboltban vettem digit hõmérõt, ami jelzi folyamatosan a páratartalmat is, teljesen jó, mert összemértük egy profi készülékkel.

Sima papirboltban vettem digit hõmérõt, ami jelzi folyamatosan a páratartalmat is, teljesen jó, mert összemértük egy profi készülékkel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! utánna nézek....
Praktikerben van teljesen egyszerû, mutatós, analóg, de a Tescoban is vannak ilyen digitális órák, amik a hõmérséklet mellett a páratartalmat is mutatják.
Optikai boltok is szoktak árulni (Fotex, PhotoHall stb.), de a neten is utánanézhetsz.

MIO-MAP 250. C-GPS-készülékhez (hol) lehet e térképfrissítést letölteni?

Legjobb válasz: Ez nem készülék hanem navigációs program függõ. A program gyártójának oldalán keresd a frissítést (persze csak ha eredeti a navigációd)

Ez nem készülék hanem navigációs program függõ. A program gyártójának oldalán keresd a frissítést (persze csak ha eredeti a navigációd)

Hol lehet vásárolni Sonny Ericsson W 595 White flower készüléket?

Már mindhárom szolgáltató weblapján megnéztem és nem láttam sehol!

Legjobb válasz: Itt van két webáruház ahol meg tudod venni ezt a készüléket: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony-ericsson/w59.. vagy itt: http://www.ujmobil.hu/index.php?oid=items&gyarto=8&did=394

Itt van két webáruház ahol meg tudod venni ezt a készüléket: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony-ericsson/w59.. vagy itt: http://www.ujmobil.hu/index.php?oid=items&gyarto=8&did=394
Az ujmobil.hu-t én is ajánlom, amit az elõttem szóló. Már többször vásároltam tõlük telefont és abszolút korrektek.
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de White flowerben egyik oldalon sincs. De azért kösz.

Pécsett hol lehet venni nemesacélból készült karikagyűrűt?

A barátnőm allergiás az aranyra és az ezüstre is és ezért keresünk nemesacélból készült karikagyűrűt. Az interneten egyszerűen nem találok sehol címeket, hogy hol lehet Pécsen ilyet venni. Aki esetleg tudja, az lenne szíves adni egy linket, vagy az utca házszámot? Előre is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Szerintem a legegyszerûbb, ha bemész egy ékszerboltba és rákérdezel. Általában tudják azért a boltok egymásról, hogy hol lehet olyat kapni, amit náluk nem. Ha nagyobb bolttal kezdesz, akkor viszont sanszos, hogy rögtön eléd is raknak párat.

Szerintem a legegyszerûbb, ha bemész egy ékszerboltba és rákérdezel. Általában tudják azért a boltok egymásról, hogy hol lehet olyat kapni, amit náluk nem. Ha nagyobb bolttal kezdesz, akkor viszont sanszos, hogy rögtön eléd is raknak párat.
Árkád-Apacs. tuti h van.
A legtöbb ékszerboltban van.
7621 Pécs, Ferencesek u. 5. (L. AND L. SILVER ÉKSZER) Itt elvileg lehet nemesacél karikagyûrûket kapni. Amúgy az extremesilver.hu-n például lehet válogatni a gyûrûk között, és meg lehet nézni, hogy hol tudod személyesen megnézni/megvenni õket. Például a fent említett helyen :)
Forrásban ha a nagyparkoló felõl mész be, ott egy hatalmas kiarakat, AURUM azt hiszem a bolt neve, ott van!

Budapesten hol lehet a legolcsóbban kijelzõvédõ fóliát venni, iPhone 5 készülékre?

Legjobb válasz: Szia, Miért a legolcsóbb fóliát keresed? Ennyi erõvel akkor ne is tegyél rá. Ha már iphone5-öd van, legalább egy fólián ne spórolj :) Kb. 500ért már kapsz fóliát, de hozzágyûjtesz még egy 1000-st és egy normálisat is kapsz. A lényeg, hogy már vmilyen márka fóliája legyen, vékony és kemény. Én GGMM fóliát használok. Beírod a keresõbe, és kidobja, hol veheted meg. Remélem tudtam segíteni.

Szia, Miért a legolcsóbb fóliát keresed? Ennyi erõvel akkor ne is tegyél rá. Ha már iphone5-öd van, legalább egy fólián ne spórolj :) Kb. 500ért már kapsz fóliát, de hozzágyûjtesz még egy 1000-st és egy normálisat is kapsz. A lényeg, hogy már vmilyen márka fóliája legyen, vékony és kemény. Én GGMM fóliát használok. Beírod a keresõbe, és kidobja, hol veheted meg. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet. Megmondom õszintén, hogy ez elõzõ telefonomon nem volt fólia, így nem igazán ástam bele magam ebbe a témába, de megfogadom a tanácsod, és veszek egy olyat, ami megéri az árát. :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudnál valami tippet adni, hogy Budapesten hol tudok ilyet megfelelõ áron vásárolni, ahol lehetõleg fel is helyezik a készülékre? Köszönöm! :)
Igen, tudok, mert már öregróka vagyok az iphone-ozásban :) idézõjelben. http://iphonetok.hu/iphone-5/kijelzovedok És profin fel is rakják. Ráadásul ingyen és nem vágnak hozzá pofákat, mint a legtöbb helyen. Már ahol képesek felrakni :D Remélem sikerült segítenem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!