Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kérdéseket feltenni (7 db)

Interneten hol lehet kérdéseket feltenni pszichológusnak névtelenül?

Nagyon fontos lenne, de nem akarok személyesen menni mert nem tudnám elmondani...Egyszer?bb lenne ha csak leírnám a bajomat neki és válaszolna.

Legjobb válasz: pszichiáternek lehet orvostudakozo.hu-n, az se rossz

pszichiáternek lehet orvostudakozo.hu-n, az se rossz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem szeretném, ha a kérdésem megjelenne.:\
ennek nincs sok értelme. a pszichológusnak fontos tudnia elég sok dologról, hogy normális választ adjon. pl családi háttér, betegségek korábbról, traumák amik érhettek, a te jelenlegi lelkivilágod (Rorschach képek - gondolom errõl te is hallottál), az IQ-d, stb. persze feltehetsz kérdéseket ezek nélkül is, de ez olyan mintha egy laikussal beszélnél. ennyi erõvel tedd fel itt.
A kérdező hozzászólása: itt is feltenném, de túl sok a vicces kedvû válaszoló...:\
Jó napot mindenkinek! Melinda vagyok és pszichológiával foglalkozom. Szívesen segítek, válaszolok bárkinek e-mailben ha valamilyen problémája, kérdése van.Várom leveleiket a [email protected]-ra. További szép napot!

Hol lehet gyakran feltett kérdéseket feltenni? És hogy lehet azt elkerülni, hogy vadállatok is válaszoljanak?

Legjobb válasz: Itt nyugodtan felteheted a kérdésedet akár ezerszer is, függetlenül attól, hogy esetleg már 999x valaki más megkérdezte. Hogy azok után kibõl milyen választ, reagálást vált ki, arra nincs garancia!

Itt nyugodtan felteheted a kérdésedet akár ezerszer is, függetlenül attól, hogy esetleg már 999x valaki más megkérdezte. Hogy azok után kibõl milyen választ, reagálást vált ki, arra nincs garancia!
Boooáááááák, boáááááák - mondta a tigris, majd zavartan elhallgatott.
Az a helyzet, hogy sokat irritál, ha ugyan olyan kérdésekkel találkozik. Aki kérdezni akar, annak viszont képtelenség a hatalmas kérdéstömegben utána nézni, hogy volt e ilyen kérdés. Inkább a keresõt kellene propagálni. Úgy bizonyára találna választ. Sokkal megnyugtatóbb azonban, ha a kérdésére kap választ, min ha keresgélne. Ilyen az ember.
Itt tudsz kérdezni.. Azt viszont hogy milyen válaszokat kapsz, elõre nem tudhatod, és más sem tudhatja.. tele van ez az oldal idiótákkal.. normálisan válaszolni nem tudnak, nem a kérdésre válaszolnak hanem kioktatnak, leszólnak, lehülyéznek meg leparasztoznak ha megkérdezel valamit és nekik az nem tetszik.. megkérdezel valamit, pl ezt meg azt lehet-e ezzel meg enélkül, erre jön a válasz hogy neked nem, mert megmerted kérdezni.. de alapvetõen jó oldal ez, vannak normálisak is, énis már rég léptem volna ha 1-2 normális ember nem lenne, aki tényleg hajlandó a kérdésre válaszolni..
Légy igazságos! Te is tudod, hogy vannak itt olyan kérdések, hogy ez ember gyereke a falnak megy tõle. Mit vársz ilyenkor? A kérdés maga felébreszti a Trollokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sosem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolult feltenni kérdést, hogy még normális választ is kapjon az ember:-)


Mit szeretnél tudni?
A kérdező hozzászólása: idénymunka skandináviában
Idénymunkát nem tudok, bocsi
A kérdező hozzászólása: és milyen munkát tudsz?:)
Mi a végzettséged?Ha diplomával rendelkezel, akkor segíthetek....persze komoly diplomával!

A gdf sueznek hol lehet feltenni kérdést, esetleg levelet írni? Ahol válaszolnak is rá olyan elérhetőség kéne!!

Legjobb válasz: https://ugyfelszolgalat.gdfsuez-energia.hu/ Bal oldalt a felsorolásban, alulról a második: írjon nekünk e-mailt!

https://ugyfelszolgalat.gdfsuez-energia.hu/ Bal oldalt a felsorolásban, alulról a második: írjon nekünk e-mailt!
Inkább hívd fel azt a bandát! Eltelik majd'egy hónap, mire kegyeskednek válaszolni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) remélem sikerrel járok.sajnos a telefonnal nem mentem semmire :(

Hol lehet úgy kérdéseket feltenni hogy orvos válaszoljon rá?

Legjobb válasz: Több ilyen is van, pl.: http://www.informed.hu/betegsegek/az_orvos_valaszol/

Írd be a keresõbe, hogy orvos válaszol és kiad egy csomó oldalt.
a nõk lapja cafén. ott egy nõgyógyász válaszol pár órán belül, de gondolom nem hétvégén :) [email protected] ez a címe a dokinak, a honlapot sajnos nem találom...
http://www.hazipatika.com/doctors Nekem többször is, két nap alatt válaszoltak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!