Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kérdéseket (220 db)

Interneten hol lehet kérdéseket feltenni pszichológusnak névtelenül?

Nagyon fontos lenne, de nem akarok személyesen menni mert nem tudnám elmondani...Egyszer?bb lenne ha csak leírnám a bajomat neki és válaszolna.

Legjobb válasz: pszichiáternek lehet orvostudakozo.hu-n, az se rossz

pszichiáternek lehet orvostudakozo.hu-n, az se rossz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem szeretném, ha a kérdésem megjelenne.:\
ennek nincs sok értelme. a pszichológusnak fontos tudnia elég sok dologról, hogy normális választ adjon. pl családi háttér, betegségek korábbról, traumák amik érhettek, a te jelenlegi lelkivilágod (Rorschach képek - gondolom errõl te is hallottál), az IQ-d, stb. persze feltehetsz kérdéseket ezek nélkül is, de ez olyan mintha egy laikussal beszélnél. ennyi erõvel tedd fel itt.
A kérdező hozzászólása: itt is feltenném, de túl sok a vicces kedvû válaszoló...:\
Jó napot mindenkinek! Melinda vagyok és pszichológiával foglalkozom. Szívesen segítek, válaszolok bárkinek e-mailben ha valamilyen problémája, kérdése van.Várom leveleiket a [email protected]-ra. További szép napot!

Hol lehet?

20 eves vagyok sajnos kulonbozo okok miatt ott kelett hagynom az iskolat ido elott. Most viszont szeretnek elmenni tanulni pontosabban megszerezni az eretsegit. Azt szeretnem tudni, hogy Budapest, de inkabb Monor kornyeken hol lehet eretsegire jelentkezni? Illetve hany evig tart megszerezni, es van-e valami koltsege annak, hogy megszerezzem?

Arra a kérdésre, hogy hol lehet bumerángot vásárolni, azt válaszoltam, hogy minden játékboltban. Miért pontozták le nullára?

Ha egyszer ott kapható, nem is írtam hülyeséget! Ha azt írtam volna, hogy mondjuk a pékségben, na, az nem hasznos válasz. Na de ez? Ezek szerint a lepontozónak fogalma sincs a kérdésre adandó válaszról, mert még mindig csak az én válaszom van jelen. Ha meg tudja, akkor a lepontozás mellett miért nem válaszol is? És ha ? sem tudja, akkor miért pontoz le? Milyen "aranyos" emberek vannak...

Legjobb válasz: Vannak ilyen idióták. Én arra a kérdésre, hogy jó-e az apukának bentlenni szülésnél, azt válaszoltam, hogy szerintem jobb, ha egy nõrokon van bent, erre valaki lepontozta. Pedig csak egy más lehetõséget említettem, mint amit az elõttem írók. Sajnos ezek a marhák úgy gondolják, hogy ha egy válasz nekik nem tetszik, akkor az nem hasznos, márpedig hasznos lehet egy többitõl eltérõ válasz is. Az pedig, hogy hol lehet bumerángot kapni, nem egy egyértelmû kérdés, nem derül ki belõle, hogy játékra gondol-e, vagy olyan "igazira", tehát a válasz hasznos. Én ha megtalálom, szavazok rá egyet :) Nem múlik rajta semmi, csak tényleg nem esik jól az embernek, hogy jószándékúan ad egy választ, és erre valami félkegyelmû lepontozza, csak azért, mert nem tetszik neki a válasz.

Vannak ilyen idióták. Én arra a kérdésre, hogy jó-e az apukának bentlenni szülésnél, azt válaszoltam, hogy szerintem jobb, ha egy nõrokon van bent, erre valaki lepontozta. Pedig csak egy más lehetõséget említettem, mint amit az elõttem írók. Sajnos ezek a marhák úgy gondolják, hogy ha egy válasz nekik nem tetszik, akkor az nem hasznos, márpedig hasznos lehet egy többitõl eltérõ válasz is. Az pedig, hogy hol lehet bumerángot kapni, nem egy egyértelmû kérdés, nem derül ki belõle, hogy játékra gondol-e, vagy olyan "igazira", tehát a válasz hasznos. Én ha megtalálom, szavazok rá egyet :) Nem múlik rajta semmi, csak tényleg nem esik jól az embernek, hogy jószándékúan ad egy választ, és erre valami félkegyelmû lepontozza, csak azért, mert nem tetszik neki a válasz.
Lehet, hogy nem játékbumerángra gondolt, hanem 'igazira'. Azt meg - gondolom én - sportboltokban talál...
meg lehet nézni azokat az embereket akiknek piros nyil mutat lefelé a statisztikájában, õk között van a garázdálkodó...
Nem mindegy hány pontot kapsz? Az életed múlik rajta, vagy csak a világ sorsa? Szerintem tökmindegy, mennyi pontod van, nem? Mellesleg az értékelésnél a pontozó a személyes véleményét képviseli ilyenkor. Ha neki nem hasznos, hát nem hasznos. Miért fáj az neked? (Persze sokszor nem is a hasznosságot pontozza, hanem azt, hogy egyetért vele, vagy nem. De az persze megint csak szubjektív.) Na, nyomjátok a mínusz pontokat; hadd vegyem le mellel. :)


Van olyan ember van még rajtam kívül, akiket irritál ez a rengeteg "hol lehet normális pasit találni? " kérdés?

Baszéljünk nyíltan! A legtöbb lány igazából nem gondolja komolyan a kérdését. Itt, a neten valóban úgy t?nik, hogy valóban így gondolják, de a való életben még soha nem ezt tapasztaltam. A lányok legnagyobb része látszólag valóban örül neki, ha kedvesek vele, segítenek neki, meghallgatják és támogatják, de az ilyen érintkezésekb?l soha nem lesz kapcsolat.

Legjobb válasz: legyünk õszinték: lusta vagyok elolvasni amit írtál, mert hosszú. így csak az alapján felelek , ami a fõ kérdésed: igen , engem is zavar, de amúgy meg ugyanennyi , "hol lehet normális nõt találni " kérdés van kb.

legyünk õszinték: lusta vagyok elolvasni amit írtál, mert hosszú. így csak az alapján felelek , ami a fõ kérdésed: igen , engem is zavar, de amúgy meg ugyanennyi , "hol lehet normális nõt találni " kérdés van kb.
2.-nak: remek, éljenek az ilyen trollok mint te!! Amúgy meg engem nem idegesít az ilyen kérdés, "hol lehet normális pasit találni?" mindig leírhatom, hogy itt helybe :D De komolyan, én elvbõl nem tudok bunkó lenni lányokkal, még akit nem akarok felszedni azzal sem. Nem vagyok egy csajozó mûvész, de ez fontosabb, mert ez a minimum. Játsza az agyát akinek jólesik, hogy mindenkit átver, de a saját szemembe lennék kevesebb... 16/f
egy szó mint száz: nõk..
Meglepõdtem magamon, de végig olvastam amit írtál...és teljesen igazad van...itt már a nõk/lányok lesz.rják hogy mennyire vagy belül olyan akivel a dolgokhoz való hozzáállása egyezik, minden egyezik, ezáltal az életeteket is le tudnátok élni...bukó az egész ha nem vagy olyan mint SPg.ci...tök nem számít az egész
elsõ vagyok. bunkó is vagyok, nem segítek a csajoknak, nem vagyok velük udvarias mégis állandóan sikerül becsajoznom, fél éve van már barátnõm. tudom hogy nem ez a helyes, de erre buknak a csajok, már ösztönösen viselkedek így.
kérdezövel abszolut egyetértek, de azt tudom válaszolni, hogy mikor gyerek voltam és halottam hogy a férfiak állanodan azt mondják, hogy a nök hülyék nem értettem miért mondják, ma felnött fejjel már értem! a nö buta, nem tud választani, különbséget tenni, illetve nem ismer logikát
1. 2. vagyok szerintem ha valaki okos és bunkó az a tökéletes egy nõnek.
2. vok lol, nehogymár egy 16 éves mondja meg nekem hogy csajozzak...
A kérdező hozzászólása: 23.41 nézd már meg, mit írtál! "Hozzám még nem jött oda senki-szeretem, ha békén hagynak" Te nem is akarod, hogy megszólítson bárki is! Akkor viszont mit vársz? A baráti kör pedig szerintem hülyeség. Akármekkora is, szerintem akkor is eléggé korlátozott és nincs meg benne az új izgalma sem.
Valószínûleg úgy meglepne, ha odajönne valaki hozzám, hogy szívatást sejtenék a dolog mögött. Nem, hozzám még nem jött oda senki így. Nem, nem vagyok csúnya, csak direkt szürke egér álcám van (=tornacipõ, fiúsabb cuccok), mert szeretem, ha békén hagynak. Leginkább osztálytársak, és olyan személyek akartak eddig tõlem többet barátságnál, akik jobban megismertek, mondjuk baráti kör által. Egy szó, mint száz, nem tudom, hogy viselkednék, ha odajönne valaki, de ez hidd el, nem fog elõfordulni, amíg ki nem teszem a melleim... ;) És azt nem fogom.
Van ott is normális, csak persze jóval kevesebb! Ha olyan a környezet, barátnõi, akkor néha a normálisabb lány is lemegy! Szóval az is önámítás, amikor valaki azt mondja, hogy ott nincsenek normális lányok... Találkoztam ott is olyannal, aki amúgy rendes volt és könyvtárban is, egyetemi épületben..., de tök mindegy. Így is úgy is elzavartak idõvel, ami szerintem bántani bántja õket, mert ha összefutok velük akkor kerülik a tekintetemet, vagy furin néznek rám....(vagy pedig olyam ocsmány vagyok, hogy rám sem néznek, vagy azért néznek furcsán rám) :) És normális srácnak tartom magam és igen néha le szoktam menni a disco-ba és furcsa mód még a tücc-tücc zenét is szeretem és még alkoholt is szoktam fogyasztani..., de ugyanúgy tanulok, dolgozok nyaranta és rendezem az életem, mint ahogyan kell és furcsa mód nem rajongok az egyéjszakás kapcsolatok után! (18/19-es ismét) :)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a két lányt nem egy normál, hanem a fõsulis diszkóba fuvaroztuk.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi esetben két fõiskolás lányról volt szó.Ahogy írtam, elõtte egy hamburgeresnél találkoztunk és akkor még minden rendben volt. A másik dolog. a fent leírt tevékenységeid közben adnál esélyt egy srácnak ismerkedésre vagy elzavarnád õt? Csak azért kérdezem, mert sok, magát normálisnak valló lány szabályosan bepánikol, ha ilyenkor, mint amiket leírtál-közeledni szeretne valaki hozz.
Felesleges az önámítás fiúk. Ha valaki nem teszi ki a mellét, vesz p*icsagatyát, és vakolja az arcát, az nem fog kitûnni nektek az utcán, s így oda sem fogtok menni hozzá. Ezért is mûködik pompásan a szürke egér álca, ami nyugalmat hoz.
Te olvasd el, amit én írtam. A 30. hsz segít megérteni. :'D Ha mégsem érted, arról nem én tehetek.
"Te nem is akarod, hogy megszólítson bárki is! Akkor viszont mit vársz?" Persze, hogy nem, ezért lepne meg, ha mégis megszólítana valaki, nem érted? Én az öltözködésem/külsõm alapján nem is számítok rá, hogy valakinek feltûnnék. Direkt. Én nem várom, hogy megszólítsanak, te ezt hol olvastad? Azt kérdezted, mi lenne, ha megszólítana valaki, leírtam, miért lepne meg.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam. De egyébként ha a viselkedésed olyan 8mármint kedves, barátságos9, akkor azt szerintem sok fiú értékelné a tornacipõ és fiús ruhák ellenére is.
A kérdező hozzászólása: És mit tennél, ha mégis megtörténne? Az álcaruhád ellenére?
Azt nem írtam, hogy nincs senki, aki nem értékeli, mert van. Csak azt próbáltam meg vázolni, hogy milyen könnyû kiismerni, mégis mire megy a legtöbb pasi; A külsõre. Elsõre egészen biztos! És utána szokott elõjönni a bibi, mert hiába a jó külsõ, amivel megfogott, maga a lány butuska, vagy éppen úgy elküld titeket a sutba/ver át, hogy aztán meg ide jönnek sírni, hogy "hol vannak a normális lányok?" Vannak, csak nem mindenki látja meg õket.
Már írtam, szívatást sejtenék, mert kicsit rendellenes lenne a dolog, és megpróbálnám kideríteni a "szándékait". Gondolom.
A kérdező hozzászólása: Nem minden fiú, hanem minden ember a külsõre figyel fel elõször. akkor még nem ismered a másikat, tehát kell valami, ami miatt felfigyelsz rá. A másik dologra azt írnám, hogy nem jelent feltétlenül szívatást. van nekünk józan eszünk és próbát teszünk egy olyan lánynál, aki értékesnek tûnik. Persze semmire nincs garancia, én már fáztam rá ilyenre. Az ok, hogy miért nem szólítanak meg olyankor-ez most csak a saját teóriám, nem kell véresen komolyan venni-hogy mivel nem akarsz tetszeni, ezért nem is akarsz senkit. Hidd el, nem csupán ti, mi is szoktunk idõnként agyalni ilyeneken! :)
valóban idegesítõ, hogy cselekvés helyett csak nyavalyognak, mindkét oldalon, fiúk-lányok egyaránt
23 éves lány vagyok, és nekem nem a disco a szórakozás! Sosem volt az! Ne ott keresd a normálisabb réteget! Szórakozni lehet kirándulás közben, csajos bandázás közben, csak úgy plázázás közben (nem = a plázap*csával...) Szórakozom egy jó könyv olvasása közben, vagy egy jó filmen! Szórakozom különbözõ rendezvényeken, legyen az a hobbimmal kapcsolatos, vagy bármilyen, ami csak egy kicsit is érdekel. De köszönöm a disco-ból nem kérek. Mi benne a jó? Üvölt a tucctucc, részeg/drogos lányok és fiúk ténferegnek körülötted, a wc-ben meg ugye nyilvánvaló mi megy. Neked ez a szórakozás? Sajnállak akkor....
A kérdező hozzászólása: Miért, õk talán nem szeretnek szórakozni?
A kérdező hozzászólása: 14.21 Nem ítéllek el, úgy veszem, hogy alkalmazkodtál a helyzethez. Ki tudja, lehet, neked van igazad.
A kérdező hozzászólása: 14.24 SP-t max. azért szeretik a csajok, mert õ SP. Éder Krisztiánként már a kutyát se érdekelné.
"kérdezövel abszolut egyetértek, de azt tudom válaszolni, hogy mikor gyerek voltam és halottam hogy a férfiak állanodan azt mondják, hogy a nök hülyék nem értettem miért mondják, ma felnött fejjel már értem! a nö buta, nem tud választani, különbséget tenni, illetve nem ismer logikát" Na, ezért nincs normális pasi. A normális pasinak van önkritikája, nem nézi le a nõket. Én pl. tudok különbséget tenni, mégis aki normális az abszolút nem vonzó, és ezért kompenzál, aki normális annak már 20 éves kora óta menyasszonya van, a normális pasi nem diszkóban csajozik, és nem akar részeg lányokkal letraktálni. Ennyi. Kérdezõ, magadra vess, ha te discoban csajozol.
A kérdező hozzászólása: 14.36 Sajnos igen. Több helyen olvastam már, hogy azért imponál a csajoknak ez a viselkedés, mert az õ szemükben ez jelenti a férfierõt. De kérdem én: mi abban olyan marhára férfias, hogy nincs egy értelmes szavam, tapló módra viselkedem és megalázom a lányt és/vagy durva vagyok vele? A kérdés persze költõi. Meglepne, ha egy lány is válaszolna rá.
A kérdező hozzászólása: "mégis aki normális az abszolút nem vonzó, " Úgy gondolod, hogy minden férfi, aki normális, olyan csúnya, mint az ördög? Ez hülyeség, maximum nem annyira feltûnõ, mint a másik. De egyébként is, mindig megy a szöveg, hogy nem kell egy Brad Pittnek lennie, csak legyen értelmes és kedves. Hát igen, látszik. :) ) Egyébként próbáltam már diszkón kívül is, ezek csak példák voltak.
A lányok, akikkel találkoztál, valószínûleg nem tesznek fel ilyen kérdést itt. Vagy egyáltalán. De amúgy én is ismerek olyan lányokat, akik majdhogynem szeretnek szenvedni, mert így eljátszhatják a hattúyhalálát, hogy õk milyen szegényszerencsétlenek, de ha megmondom nekik, mégis hogy kéne rendbehozni a helyzetüket, máris nem tetszik nekik, és én vagyok a bunkó meg az érzéketlen. Mondjuk õk nem teljesen ugyanaz a réteg, mint amirõl beszélsz, õk inkább az az idézetes-plátói-drámai-romantikus-naiv lelkek. Az emberek ilyenek, meg kell találni, aki nem. Nekem sikerült, csak hogy sikerélményrõl is beszámoljak.
Ja, és a 14:26os jól mondja, nem alkalmazkodni kell, hanem önmagunkhoz kell hûnek maradni. Ha én alapból nem vagyok bunkó, azért nem leszek az, hogy csajt szerezhessek, ez önmagam elárulása, és szánalmas dolog. 14:29 (avagy az elsõ és második válasz adója) Nem tudom hány éves vagy, de elgondolkodtató, hogy egy 16 évesbe több emberség szorult, mint beléd.
A kérdező hozzászólása: 14.56 Rendben, köszi!
"aki normális annak már 20 éves kora óta menyasszonya van" Sajnos ugyan ez igaz a nõkre is , tehát nagy szerencse kell az élethez , hogy tényleg egy hozzád illõ pasival/lánnyal összegyere és még észre is vegyétek egymást . És igen a nõk általában nem tudják megbecsülni a jót és rendszeresen nehezítik meg a saját életüket akaratlagosan .
Ez teljesen így van! Sejtésem szerint fõsulis, egyetemista vagy, mármint aki feltette a kérdést. Én is teljesen ezt tapasztalom és már annyiszor küldtek el, hogy az önbizalmam az nagyon a nullán van......(én már feladtam 24 év sikertelenség után úgy érzem, hogy fel kell dolgoznom azt, hogy nem lesz családom) De ezért úgy döntöttem, hogy más célok hajtanak és más örömök után nézek. Ha elvégzem az egyetemet, akkor ki akarok menni dolgozni egy pár évet. (de nem london, vagy hasonlók, valamivel egzotikusabb helyre: ausztrália, norvégia, kanada, karib térség..., habár utóbbiban gépészmérnökként nem tudom mit csinálnék) :) Amúgy lekötöm magam más dolgokkal és nem is akarok nõre gondolni, mert akkor elsz..om a kedvem, ezért sportolok és motorozok, amennyit tudok(nem apum tolta alám, akirõl megjegyzem nem is él sajna):(! És nem akarom, hogy az emberek lássák rajtam, hogy megtört vagyok, ezért jó sokat beszélek és fárasztom a környezetem. És soha nem éreztem magam emiatt kevesebbnek magam, hogy nincs mellettem senki, így kellett megszoknom az eddigi életem!
Szóval hogy magára a kérdésre válaszoljak: Igen! Irritál és kifejezetten idegesít! Volt már lány, aki benyögte nekem, hogy olyan kis rendes srác vagyok és azt szar.a se nézik a nõk...(megjegyzem a hölgy 24éves volt, szóval nem tini és õ kezdeményezett) csak ez a 2-ik találkán kicsúszott a száján, ami miatt ellnézést kért, de tudtam, hogy igaza van és nem mondtam semmit. Szépen megbeszéltük, hogy nem illünk össze és hagyjuk egymást... 18-as voltam
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén, az utóbbi idõben volt már, hogy egyenesen belemondtam a képükbe az igazságot. Persze egybõl bunkó lettem és ezt nem gondolták volna rólam; de egyben marhajó érzés is volt! :)
Azért a kérdezõnél is befigyel pár fail. Normális lány discoba el sem jár. :'D Tehát ott már alapból a p*csa réteggel találkozol, szóval hagyjuk az egészet.
Ennyi erõvel én is kérdezhetném, hogy a pasik miért mondják mindig, hogy normális csajt keresnek, ha aztán mindig ribik mellett kötnek ki. Ne mondd már nekem hogy a "diszkóban" táncikál elõtted miniszoknyában meg kivágott felsõben egy jó csaj, akkor te a normális, ártatlan kiscsajnál fogsz bepróbálkozni aki a sarokban ül és iszogat. Nekem is volt eddig 2 pasim aki megcsalt, otthagyott egy ilyenért. De aztán találtam normális pasit, már 2 éve együtt vagyunk. Nem bunkó velem, mégis szeretem és teljesen meg vagyok elégedve vele. Jah és ha "diszkóban" próbálsz ismerkedni, ne is csodálkozz. Ha én odamennék, biztos nem azért, hogy egy aranyos, kedves, normális pasit találjak.
saját oldal --> levelesláda --> bejövõ üzenetek

Sürgős kérdés! Nyíregyháziak figyelem! Hol lehet megírnom a központit? (alábbiak lent)

Az alábbi (Nyíregyi) sulik közül mindegyiknél meg lehet írni a központit:Széchenyi.Sipkay,Krúdy,Kölcsey,Évisz

Legjobb válasz: most mi a kérdés? oda írtad hogy hol lehet megírni

most mi a kérdés? oda írtad hogy hol lehet megírni
A kérdező hozzászólása: Bõvebben: Az osztályomból 13 tanuló ezekbe a sulikba akar menni tovább s gondoltam(tuk) megkérdezzük hogy mind az öt iskolában meg lehet-e írni a központit ugyanis azt hallottuk hogy vannak iskolák akik nem vállalják azt hogy a kijelölt nap fogadják a tanulókat s ott megírják.Pl. Én az A iskolába akarok menni de az A iskolában nem írhatom meg így (sajnos) kénytelen leszek megírni B iskolában.De ezek szerint ilyen gondunk nem lesz .....
Az alábbi (Nyíregyi) sulik közül mindegyiknél meg lehet írni a központit:Széchenyi.Sipkay, Krúdy, Kölcsey, Évisz te most tényleg akkor hülye vagy :D? olvasd már el oda van írva hogy ezeknél meglehet írni. Vagy most azt hiszed hogy becsapnak hogy ne tudd megírni és emiatt egy szar suliba menjél?
A kérdező hozzászólása: Igazatok van bocs a hülye kérdésért!

Hol lehet megnézni a még válaszra váró kérdéseket?

Azt tudom, hogy ha a megválaszoltjaim üresek, akkor kijön pár, de egyébként meg lehet nézni?

Legjobb válasz: Ha oldalt belemész az egyik kategóriába, akkor fent a saját menü mellett jobbra kiadja sorban, hogy kérdések, aztán új kérdés, kiemelt kérdések, válasz nélküli kérdések, kulcsszavak.

Ha oldalt belemész az egyik kategóriába, akkor fent a saját menü mellett jobbra kiadja sorban, hogy kérdések, aztán új kérdés, kiemelt kérdések, válasz nélküli kérdések, kulcsszavak.
A kérdező hozzászólása: Hogy ez nekem nem tûnt fel eddig... :) Köszönöm szépen!

Hol lehet kitörölni a kérdést?

Hallóó!! :) Csak egy kérdés. Hol lehet(ha lehet) itt kitörölni egy kérdést? :) Előre is köszii :)

Legjobb válasz: Kitörölni fórumról kérdést nem lehet.Maximum, a kérdés figyelését.Vagy ha esetleg szólsz adminnak.

Kitörölni fórumról kérdést nem lehet.Maximum, a kérdés figyelését.Vagy ha esetleg szólsz adminnak.
Pontosan.
Ki lehet törölni... Saját kérdéseid -> Minden kérdésed mögött van egy X, arra rákattintasz és annyi. :)
A kérdező hozzászólása: Okés..szóval nem lehet..köszi :) Kedves 2. válaszoló! Az csak eltünteti a saját kérdéseimtõl, de a fórumon még mindig ott lesz. :P :D

Gmail-nél hol lehet új biztonsági kérdést beállítani? Mert a Jelszó-visszaállítási beállítások módosításánál csak telefonszám meg másodlagos email cím megadása opciót láttam

Legjobb válasz: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=hu&answer=29.. Mikor megnyílik az oldal, ahol szerkeszteni lehet az adatokat, ott kattints a Fiók helyreállítási lehetõségekre - itt alul megtalálod a biztonsági kérdés megváltoztatása lehetõséget. Üdv. szia

http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=hu&answer=29.. Mikor megnyílik az oldal, ahol szerkeszteni lehet az adatokat, ott kattints a Fiók helyreállítási lehetõségekre - itt alul megtalálod a biztonsági kérdés megváltoztatása lehetõséget. Üdv. szia

Miért nem fogadja el a moderátor az a kérdést hogy hol lehet filmeket letölteni?

Legjobb válasz: A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.

A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.
A kérdező hozzászólása: oké köszi és bocsi ha megsértettem a szabályzatot!:S
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy ha megnyitok bármilyen online oldalt ahol meg lehet nézni filmeket akkor azt írja hogy az eset smart setyurity 6 nem engedi megnyitni az oldalt! ez mi? és akkor nem tudok online filmet nézni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!