Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet kádkapaszkodót (1 db)

Hol lehet beszerezni kádkapaszkodót?

Nem a csempék közé beépítettre gondolok. Konkrét címet szeretnék kapni Pécel környékit.

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy van Magyarorszagon,de Szlovakiaban az orvos irja fel es csak egy reszet kell fizetni.De kerdezze meg az orvostol,hogy felirhat e a mamajanak u.n. kadliftet.Ez egy olyan szerkezet,amit belehelyeznek a kadba,az ulokeje kad felso peremen van erre raul a beteg majd leeresztik a vizbe amig a beteg furdik utana egy gobgyomasra kiemeli a beteget arra a szintre amelyen beleult. Csak olyan betegnek irjak fel aki magatehetetlen,de lehet,hogy Onoknél masok az eloirasok.(Segedezkoz boltban kaphato)

Nem tudom, hogy van Magyarorszagon, de Szlovakiaban az orvos irja fel es csak egy reszet kell fizetni.De kerdezze meg az orvostol, hogy felirhat e a mamajanak u.n. kadliftet.Ez egy olyan szerkezet, amit belehelyeznek a kadba, az ulokeje kad felso peremen van erre raul a beteg majd leeresztik a vizbe amig a beteg furdik utana egy gobgyomasra kiemeli a beteget arra a szintre amelyen beleult. Csak olyan betegnek irjak fel aki magatehetetlen, de lehet, hogy Onoknél masok az eloirasok.(Segedezkoz boltban kaphato)
Gyógyászati segédeszköz boltban. Elég sok fajta van belõle, de nem minden boltban van készleten.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol találom meg az aktuális ügyeletes gyógyszertárak listáját Budapesten?

Keleti pályaudvarnál kellene. Minden nap más az ügyeletes, vagy egy adott patika van csak?

1

A Clexane szúrásának abbahagyása után mikor ihatok alkoholt?

Most pénteken hagytam abba a Clexane vérhígító szúrását(0.02). Nem berúgni szeretnék, csak egy-két sört meginni. Előre is köszönöm a válaszokat:)

3

Lejárt szavatosságú kékesfekete hajfestéket felhasználhatom-e, vagy bajom származhat belőle?

Két hónapja járt le a szavatossága, Garnier Color Naturals kékesfekete tartós hajfestékről van szó. Bontatlan csomag.

1

Nekem elegem van a rokkantnyugdíj csalókból. Mi fizetjük, hogy ők kapják a pénzt, mellette meg dolgoznak. Hol lehet feljelenteni ha ilyenről tudok?

8

Visszanő a haj ha hajhagymástól együtt hullik ki?

3

2 hete van fekvőgipszem. Hamarosan kapok járőgipszet. Járógipszhez szerintetek kell mankó? Vagy tudok normálisan menni iskolába?

Mire olvassátok a kérdést lehet, hogy már van járógispzem. De azért mégis érdekel a véleményetek. Egyáltalán nem szeretnék az iskolába mankóval mászkálni, így nagyon remélem, hogy nem kell a járógipszhez.

8

Belső aranyér tünetei?

Itt a vérzésre gondolok, mikor tud vérezni, illetve kis is csöpöghet a vér gatyára?

0

Mi van velem, miért érzem így magam? (a tünetem lent. )

Sokszor remeg a kezem, fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem, nem találom a helyem, sokszor érzem úgy hogy egyedül vagyok, sírógörcsöm van, mostanában elég sokszor szeretek fázni, és sokat eszek.
Hanuglatváltozásaim is nagyon nagyok, egyik pillanatban még kicsattanok a boldogságtól, a másik pillanatban meg.. nem érzem magam jól.

3

Mitől válik valaki túlérzékennyé?

Mostanában egyre többször sírok, pedig nincsen rá okom. Nincs gond sem a munkában, sem a párkapcsolatomban mégis néha amikor a párom valami olyat ír ami kicsit rosszul esik, pedig tudom, hogy csak viccelődik velelm meg kéreti magát picikét elpityeredem...

1

Tyúkszem írtás?

Lápisszal kentem be az este a kislányom tyúkszemét.Ugy olvasom a neten,hogy kb 2 hét mire kifordul.de akkor 2 héten keresztül mnden nap kenni kell a tyúkszemet? Vagy csak összesen 1 -szer kell? Lehetőleg értelmes válaszokat kérnék,unatkozó emberek,kerüljenek.Köszönöm

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!