Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet jegyeket (200 db)

2011 01 14. -én Miskolcon hol lesz X-faktor koncert és hol lehet jegyet venni? Mennyibe kerl a jegy?

Legjobb válasz: http://www.miskolcivsz.hu/ 3000 a jegy,szerintem jegyirosákba lehet venni.

http://www.miskolcivsz.hu/ 3000 a jegy, szerintem jegyirosákba lehet venni.
2500 a jegy elõvételben, helyszinen 2700 a mc donads-ba lehet kapni 500 ft-s engedményt, amit CSAK a helyszini jegyvásárlásnál lehet felhasználni...a koncert pedig ma (2011.01.14.) a sportcsarnokban lesz

A BIGBANG koreai banda tényleg jön Magyarországra koncertezni? És ha igen, hol lehet jegyet rendelni?

A Bigbang idén 25 állomásos turnára indul március elején, amely az "Alive" nevet kapta. A lehetséges állomások között szerepel kis hazánk is, állítólag egy felmérés miatt ami szerint M.o. a legtájékozottabb koreai ügyekben Európán belül. Ez igaz? Valaki meg tudja erősíteni?

Legjobb válasz: Ezt konkrétan hol hallottad? Én kétlem hogy Magyarországra is jönnének. Persze, szuper lenne ha igaz lenne, de nem hiszem. Fellépnek Európában az tuti, de még nem nyilvános hogy hol és mikor lépnek fel. A koncert Szöulban március elsõ hétvégéjén lesz(péntek, szombat, vasárnap) és valószínûleg már el is adták a jegyeket. Mást nem tudni biztosra.

Ezt konkrétan hol hallottad? Én kétlem hogy Magyarországra is jönnének. Persze, szuper lenne ha igaz lenne, de nem hiszem. Fellépnek Európában az tuti, de még nem nyilvános hogy hol és mikor lépnek fel. A koncert Szöulban március elsõ hétvégéjén lesz(péntek, szombat, vasárnap) és valószínûleg már el is adták a jegyeket. Mást nem tudni biztosra.
Hát volt valami felmérés. Igen be van célozva Magyarország, de még nincs meg, hogy jönnek-e. Németország is be van célozva, szerintem esélyesebb, hogy oda mennek. Ahogyan észreveszem az itteni rajongókat, nem lesz nagy létszám.:/ Bár jó, hogy Európán belül be lettünk találva, de nem sok esélyt látok rá.:) De ha folyamatosan nézed "allkpop"-ot, akkor több mindent megtudhatsz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Annyira örülnék neki ha idejönnének, évek óta a (kizárólagos) kedvenc elõadóim!! *T.O.P* *G-dragon* *Seungri* *Daesung* *Taeyang* hivatalosan is VIP akarok lenni! Csodálkoztam Németországon, tudtommal Franciaországban több a rajongó...
22:58-as jól mondja! Egyébként én is örülnék neki.:) Biztos nem lenne olcsó dolog.:/ De ennyit érnek a srácok. Magyarország meg elég központi ország, szóval ha a létszám miatt aggódna valaki, ha már Európán belül ide jönnek biztosan jönnek külföldrõl is, lesznek azért jó csomóan. Ennyi jár is nekik. De még így is elvileg nálunk ismerik legjobban én úgy olvastam. 13F
Magyarországra 1000% hogy nem jönnek

Mikortól és hol lehet jegyet venni a hungaroringre forintban, tehát itt Magyarországon?

kb mennyibe kerül egy jegy??????

Legjobb válasz: minden jeggyel meg lehet nézni a boxutcát, csütörtökön. A paddock jegy 3000 egy hétvégére.

minden jeggyel meg lehet nézni a boxutcát, csütörtökön. A paddock jegy 3000 egy hétvégére.


Hol lehet jegyet venni a Megasztár élő adásaia?

Legjobb válasz: Hol lehet jegyet venn a Megasztár 4 élõ adásaira?

Hol lehet jegyet venn a Megasztár 4 élõ adásaira?
A kérdező hozzászólása: ... ?? Igen, ez volt a kérdés...

Dec 12. Csillag Születikre keresek 2db jegyet! Hol lehet jegyet venni?

Hol lehet jegyet venni ?

Legjobb válasz: Sajnos már sehol.elfogytak a jegyek rá....énis akartam menni :S http://www.eventim.hu/portal/hu/kultura/show/csillag_szuleti..

Sajnos már sehol.elfogytak a jegyek rá....énis akartam menni :S http://www.eventim.hu/portal/hu/kultura/show/csillag_szuleti..

Hol lehet jegyeket venni rá?

Budapest-Bécs útvonalat tenném meg üdülőhajóval... Akárhol is keresgélek, nem találom, hogy hol lehet azonban jegyeket venni egy ilyen üdülőhajóra. Valaki esetleg tudna nekem segíteni ebben? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Budapest-Bécs útvonalat nem tudod megtenni ilyen hajóval. Ezeket az utakat körutazásként csomagban árulják, általában Passauból, Regensburgból vagy Bécsbõl indulnak a hajók 6-7-10 stb. napos utakat kínálva. Jelenleg Budapest-Bécs útvonalra nem lehet igénybe venni, illetve Magyarországon csak városnézési céllal állnak meg, nem lehet felszállni. Jegyeket német illetve kanadai utazási irodáknál tudsz vásárolni. Egy példa: http://www.kreuzfahrten.de, itt egész sok dunai út közül lehet válogatni. Próbálkozhatsz a Mahartnál is, www.maharttours.hu, de õk is csak viszonteladók, és rohadt drágán kínálják az utakat. BP-Bécs között szárnyashajóval van még a legtöbb esélyed, ilyen járatok heti több alkalommal is indulnak.

Budapest-Bécs útvonalat nem tudod megtenni ilyen hajóval. Ezeket az utakat körutazásként csomagban árulják, általában Passauból, Regensburgból vagy Bécsbõl indulnak a hajók 6-7-10 stb. napos utakat kínálva. Jelenleg Budapest-Bécs útvonalra nem lehet igénybe venni, illetve Magyarországon csak városnézési céllal állnak meg, nem lehet felszállni. Jegyeket német illetve kanadai utazási irodáknál tudsz vásárolni. Egy példa: http://www.kreuzfahrten.de, itt egész sok dunai út közül lehet válogatni. Próbálkozhatsz a Mahartnál is, http://www.maharttours.hu, de õk is csak viszonteladók, és rohadt drágán kínálják az utakat. BP-Bécs között szárnyashajóval van még a legtöbb esélyed, ilyen járatok heti több alkalommal is indulnak.
A kérdező hozzászólása: értem, hát köszi szépen! :)
Még nem lehet kapni jegyet.Nem is tudom mikor lesz kapható.

Hol lehet jegyet venni ha Szentendrére akarok menni hévvel?

Venni akarok majd egy BKV bérletet, de tudom hogy, ha hévvel akarok Szentendrére menni vele az már nem tartozik a bkv-hoz.Lehet venni jegyet a héven, ha odajön hozzád az ellen?r vagy akkor már megbüntet?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy, ha olyan helyen szállsz fel, ahol van a megálló mellett jegypénztár, akkor ott kell venni, ha nincs, akkor lehet a héven is, de csak akkor, ha nincs =/ de amikor én mentem, volt jegypénztár, de pont jött a hév, nem volt idõm jegyet venni, és az ellenõrtõl vettem, adott, és nem szólt semmit =/

én úgy tudom, hogy, ha olyan helyen szállsz fel, ahol van a megálló mellett jegypénztár, akkor ott kell venni, ha nincs, akkor lehet a héven is, de csak akkor, ha nincs =/ de amikor én mentem, volt jegypénztár, de pont jött a hév, nem volt idõm jegyet venni, és az ellenõrtõl vettem, adott, és nem szólt semmit =/

Mikor/ hol lehet jegyeket venni a Magyaroszág - Portugália meccsre?

Azt tudom, hogy lehetett venni bérletet 2 másik meccs mellett oda is, de most hol tudnék jegyet venni? El?re is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Július 1tõl lehet majd a jegyeket megvenni, az országos jegyirodákban és a népstadionnál.

Július 1tõl lehet majd a jegyeket megvenni, az országos jegyirodákban és a népstadionnál.
És mennyiért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
Már elfogyott, de itt még van belõle: http://www.vatera.hu/magyarorszag_portugalia_labdarugo_jegy_..

Hol lehet jegyet vásárolni a 2014-es műkorcsolya EB-re?

Szeretném tudni, hol lehet jegyet venni és milyen áron. Köszönöm :-)

Legjobb válasz: Erre senki nem tud válaszolni, mert még nem kezdték el árulni. Ha elsõk között szeretnél infót kapni, akkor ajánlom a Facebookon a korikalauz nevû oldalt ott biztos egybõl lesz infó ha elkezdik majd árulni a jegyeket.

Erre senki nem tud válaszolni, mert még nem kezdték el árulni. Ha elsõk között szeretnél infót kapni, akkor ajánlom a Facebookon a korikalauz nevû oldalt ott biztos egybõl lesz infó ha elkezdik majd árulni a jegyeket.
http://www.efsc2014.com/ Feltételezhetõleg itt biztosan, amint kész lesz a honlap (a legújabb fejlemények szerint is csak egy, senkit be nem engedõ login van kint - én már próbálkoztam...) Erre a hónapra írták ki, hogy lehet majd jegyet venni, de szerintem vagy hó végén, vagy novemberben kezdik meg a jegyárusítást.
Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!