Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet jó minőségű és (48 db)

Hol lehet jó minőségű és olcsó műkorit venni?

Legjobb válasz: Pl. itt: http://granieri.uw.hu/ De olcsót nem fogsz találni, már a kezdõ mûkorcsolyák is legalább 25 000 Ft. Használtan lehet olcsobban is, sokan nem szeretnek használtat venni, de ott is lehet találni jó áron jókat, mivel a versenyzõk nem használják a korcsolyájukat 1-2 évnél tovább. A Gyakorló Jégcsarnokban biztos vannak hirdetések. Néha nagyobb sportboltban is van egész jó mûkorcsolya, de azok nem nagyon alkalmasak edzésekre, max. nagyon alap dolgok megtanulására. Pl. http://www.decathlon.co.hu/HU/artistique-4-mukorcsolya-feher..

Pl. itt: http://granieri.uw.hu/ De olcsót nem fogsz találni, már a kezdõ mûkorcsolyák is legalább 25 000 Ft. Használtan lehet olcsobban is, sokan nem szeretnek használtat venni, de ott is lehet találni jó áron jókat, mivel a versenyzõk nem használják a korcsolyájukat 1-2 évnél tovább. A Gyakorló Jégcsarnokban biztos vannak hirdetések. Néha nagyobb sportboltban is van egész jó mûkorcsolya, de azok nem nagyon alkalmasak edzésekre, max. nagyon alap dolgok megtanulására. Pl. http://www.decathlon.co.hu/HU/artistique-4-mukorcsolya-feher..
jófogás.hu

Budapesten hol lehet, jó minőségű és elfogadható árú ágymatracot venni?

Nem rugósat szeretnék, hanem kicsit komolyabbat.

Legjobb válasz: IKEA! Olcsótól a drágáig, soványnak, kövérnek, hideget, meleget, csomót kínálnak és még próbát is fekhetsz mindegyiken! Ja, és a garanciájuk sem kamu, 2 év után szó nélkül visszavettek egy matracot a sógoromtól, mert eldeformálódott (besüppedt a vállánál) a fekvõfelülete, pedig valószínûleg csak õ nem a testalkatának megfelelõ matracot vette. Ha kimész a budaörsibe, egyúttal megnézheted vele szemben a Kikát is, hár az valamivel drágább, de hátha most a Karácsony miatt van valami akció...

IKEA! Olcsótól a drágáig, soványnak, kövérnek, hideget, meleget, csomót kínálnak és még próbát is fekhetsz mindegyiken! Ja, és a garanciájuk sem kamu, 2 év után szó nélkül visszavettek egy matracot a sógoromtól, mert eldeformálódott (besüppedt a vállánál) a fekvõfelülete, pedig valószínûleg csak õ nem a testalkatának megfelelõ matracot vette. Ha kimész a budaörsibe, egyúttal megnézheted vele szemben a Kikát is, hár az valamivel drágább, de hátha most a Karácsony miatt van valami akció...
Ugyanez a problémám és kérdésem volt pár hete. Végig jártuk az interneten szinte minden fellelhetõ oldalt, személyesen az IKEAT, JYSKet, KIKAt, ASKOt mire ráakadtunk az IGAZIRA. Mindenképpen latex-kókusz kombinációt kerestünk, mivel az a legjobb (a rugós nyikorogni fog, a szivacs rossz, a sûrített szivacsba beleizzadsz) mert normálisan tartja a testet és nem lehet kifeküdni. A JYSKben (ÚjBuda Center) a legjobbak a vásárlási feltételek, mert két hetes pénz visszafizetési garanciájuk és több éves matrac garanciájuk van pl. ha a latexet mégis kifeküdnénk. Szóval én a JYSKET javaslom ott vettünk 140x200 cm-es matracot 70.000-ért (90.000-rõl volt leárazva). Ma hozzák a matracot házhoz :) Már alig várom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, utána nézek az általad javasolt matracnak :)
mi a "matracos.hu"-nál vettünk vákuumcsomagolt hideghab matracot. Egyszerûen fantasztikus! Nem volt olcsó, de nagyon nagy áldás. én a latexet nem javaslom. Egy asztalos mesélte, hogy õk az ilyen matracok megjelenése óta használták, és kb.10 éve után elbomlott az anyag. úgyhogy mostmár visszaálltak a szivacsra.
Mindennek van nyilván elõnye és hátránya is. Ha a latex lebomlik, aminek nem kéne akkor visszaviszed a boltba és kicserélik. De azért ne feledd el, hogy az a latex matrac, amit 10 éve árultak nem ugyanaz, mint amit most árulnak. Ugyanez igaz a szivacsra és rugósra is. Én azt tudom, hogy a szüleimnek rugós ágyuk van kb. két éve és állandóan nyikorog, nekünk szivacs volt utáltuk. Kifeküdtük pár hónap alatt, kényelmetlen volt. Sûrített szivacs párnám van, nem szeretem beleizzadok feltételezem ugyanez igaz a matracra is illetve egyik ismerõsöméknek ilyen volt. Minden reggel izzadtan ébredtek fel.
a latex matracra pont annyi garanciát adnak, ami után bomlik le. Hiába viszed vissza. a hideghab matrac nem tömör, ezért is lehet vákuumcsomagolásban árulni, a angy része levegõ, nem izzad bele az ember nyáron sem.


Hol lehet jó minöségü Akác- és Hársfamézet venni? Hol találok megbizható termelöt?

Legjobb válasz: http://www.parasztnet.hu Van jópár, szemezgess...

http://www.parasztnet.hu Van jópár, szemezgess...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, valóban van egy pár, de vajon honnan lehet tudni hogy melyik a jó minöségi?
Nem tudhatod. Ha netán van ismerõsöd aki méhész vegyél tõle. Vagy a városodban, faludban, ott ahol laksz van egy termelõ aki háztól is ad el mézet, attól vedd.

Hol lehet jó minőségű baseball ütőt venni Budapesten? Lehetőleg közel a XVIII. kerülethez. És mennyibe kerül kb.?

Legjobb válasz: szerintem hervisben elég jó minõségû sportcuccok vannak, ott lenne érdemes megnézned, mert azért az ilyen hiperekben (tesco, metro, auchan stb.) nem igazán lehet bízni...

szerintem hervisben elég jó minõségû sportcuccok vannak, ott lenne érdemes megnézned, mert azért az ilyen hiperekben (tesco, metro, auchan stb.) nem igazán lehet bízni...
VIII. kerben 1000Forintér kapsz
A kérdező hozzászólása: Oda járok suliba... Ott merre?
hát a piacon gondolom
A kérdező hozzászólása: írtam hogy minõségi kellene...
Ha önvédelembõl kell, a nuncsakuval jobban jársz. Befér a kabátujjadba, és nem lehet kitekerni a kezedbõl, ha pörgetni, ez kellõen elrettentõ is. Tudom, jó késõi válasz...
miért pont koncertes kell simára ott youtube ott bvb biztos van a többit nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nem minden dal van fent videon, hanem csak mondjuk lyricsben.
Valószínûleg azért mert nem játszották azokat koncerten... A kérdésre visszatérve, ha több kameraállásból felvett koncertre gondolsz akkor felmész YouTube-ra és beírod pl.: Black Veil Brides Pro Shot. De mivel ez a banda még annyira nem híres ezért nem sok ilyen lesz.

Budapesten/Pesthez közel hol lehet jó minőségű ÉLÕ tubifexet, és egyéb élő hal/hüllőkaját kapni?

Legjobb válasz: A Rája díszhalban megnézheted, ott régen volt többféle, én elégedett voltam vele. Tubi, vízibolha, meg idõszakos kaják voltak, a hüllõkaját nem tudom, az nem érintett.

A Rája díszhalban megnézheted, ott régen volt többféle, én elégedett voltam vele. Tubi, vízibolha, meg idõszakos kaják voltak, a hüllõkaját nem tudom, az nem érintett.
Az Atlantisz díszállatban szoktam venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!