Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet jó (1404 db)

Hol szoktátok beszerezni a Scamp body-kat? Hol lehet jó áron, jó minőségben vagy éppen újonnan beszerezni?

Inkább használtan, vagy újonnan szoktátok? Olyan sokan dicsérik ezt a márkát, azért szeretnék ilyeneket beszerezni a babómnak.

Legjobb válasz: Valóban nem a legolcsóbb kategória. amíg pici volt a lányom, és egy body-t 3 hét alatt kinõtt, én sem vettem neki(ajándékba kaptunk). Miután 1 éves lett, és nem nõtt olya rohamosan, akkor vettem 4-5 darabot(elmenõs, orvoshoz járós ruhának). Nagyon jó pamut anyagúak, jó mosók(nem fakul, nyúlik, bolyhosodik, nem lesz filces az anyaga még sok mosás után sem). Nagyon soknál állítható a patant lent, így tovább lehet hordani.

Valóban nem a legolcsóbb kategória. amíg pici volt a lányom, és egy body-t 3 hét alatt kinõtt, én sem vettem neki(ajándékba kaptunk). Miután 1 éves lett, és nem nõtt olya rohamosan, akkor vettem 4-5 darabot(elmenõs, orvoshoz járós ruhának). Nagyon jó pamut anyagúak, jó mosók(nem fakul, nyúlik, bolyhosodik, nem lesz filces az anyaga még sok mosás után sem). Nagyon soknál állítható a patant lent, így tovább lehet hordani.
Mitõl olyan jók, vagy csak divat?? Tényleg csak kérdezem, mert annyira nem olcsók utolsó
http://www.scamp.hu Én innen szoktam rendelni. Vannak nagyon jó akcióik. nem csak body-t vettem már tõlük. Jó anyagúak, nem bolyhosodnak, nyúlnak. Teszvesz-en és vaterán is lehet találni.
szuper-bocsi
Elefáni bababoltban is lehet kapni.Ez a régi prince oliver bady, csak új néven.Tényleg stüper a minõségük.
Én szinte csak Scamp bodykat veszek a kisfiamnak az elsõ perctõl kezdve. Nagyon szeretem õket, mert nagyon szépek, jó a szabásuk, sokat bírnak, nem nyúlnak ki bármennyit mosom is õket.Bártan merem ajánlani. http://www.scamp.hu-ról és a tesz-vesz-rõl szoktam õket rendelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Nézelõdtem, ezek jó kis oldalak. :) Ma csak kíváncsiságból bementem egy kínaiba, hogy ott milyen áron vannak bodyk, majd leesett az állam. 790-990-ig voltak, de nagyon idétlen szabásúak, és az anyaguk sem volt túl jó. Akkor mard a scamp! :)
Brendonban is árulják.Mi ott vettük.
én nem szeretek úgy vásárolni, hogy nem fogatm mega kezemmel a cuccot, ezért vannak a fenntartásaim negyedik
szia! vaterán is lehet venni újonnan meg a milander.hu-n is. De én scamp.hu-ról rendeltem õket, nagyon szeretem, szuper minõség, szépek és én az árakkal is ki vagyok békülve.
negyedik Én a C&A-s, H&M-es bodykat szeretem, ilyet még ne vettem. Lehet kipróbálom.
Én eddig csak néztem ezt az oldalt: http://www.scamp.hu/HUN/Babaruhazat/Fooldal/1/
Sziasztok! Én nem tudok belépni a scamp.hu oldalra. Nektek sikerül? Köszi

A biológia melyik ága foglalkozik a méhek éeltével és hol lehet ezt tanulni egyetemi szinten és kutatni? Esetleg külföldön hol lehet jó eséllye elhelyezkedni?

Legjobb válasz: A zoológia foglalkozik az állatokkal.Azt hiszem csak az Eltén lehet menni zoológiára és itt még szakosodhatsz tovább de ez már doktori képzésben van úgy tudom.Engem is ez érdekel a legjobban,de nem erre fogok jelentkezni,mert nem nagyon lehet megélni belõle,hacsak nem találsz külföldön tényleg valami jó állást.

A zoológia foglalkozik az állatokkal.Azt hiszem csak az Eltén lehet menni zoológiára és itt még szakosodhatsz tovább de ez már doktori képzésben van úgy tudom.Engem is ez érdekel a legjobban, de nem erre fogok jelentkezni, mert nem nagyon lehet megélni belõle, hacsak nem találsz külföldön tényleg valami jó állást.

Hol lehet jó palacsintasütőt venni? Mik a jó márkák és hol lehet ezeket kapni? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nekem Tefal van, nagyon szeretem. Bármelyik áruházláncban kapsz, nagyjából 3000 Ft-ért.

Nekem Tefal van, nagyon szeretem. Bármelyik áruházláncban kapsz, nagyjából 3000 Ft-ért.
szerintem is, sima palacsinta sütõnek a tefal tökéletes elég
Egyetértek. Külön, csak erre használd, nem kell elmosni, csak papírtörlõvel kitörölni, legalábbis a nagyok így csinálják. (én meg követem õket.D)


Hol lehet jó áron, megbízható minőségű shea vajat venni?

Találtam ezt a honlapot:

Legjobb válasz: A www.mannaszappan.hu oldalt ajánlom. Nem mondom, hogy olcsó, de jó minõségû. Megkérdezhetem, hol laktok? Ha Szolnok környékén, odaadnám az enyémet kipróbálni :)

A http://www.mannaszappan.hu oldalt ajánlom. Nem mondom, hogy olcsó, de jó minõségû. Megkérdezhetem, hol laktok? Ha Szolnok környékén, odaadnám az enyémet kipróbálni :)
Én itt vettem: vitalabc.hu. Ha pesti vagy akkor személyesen is át tudod venni. Kisbabának inkább a mandulaolaj!
mosó mami shea vaj. Van 1000 ml 5000 t-ért, ez a legolcsóbb :) De van 100 ml-es, 1200 ft

Hol lehet jó minőségű és olcsó műkorit venni?

Legjobb válasz: Pl. itt: http://granieri.uw.hu/ De olcsót nem fogsz találni, már a kezdõ mûkorcsolyák is legalább 25 000 Ft. Használtan lehet olcsobban is, sokan nem szeretnek használtat venni, de ott is lehet találni jó áron jókat, mivel a versenyzõk nem használják a korcsolyájukat 1-2 évnél tovább. A Gyakorló Jégcsarnokban biztos vannak hirdetések. Néha nagyobb sportboltban is van egész jó mûkorcsolya, de azok nem nagyon alkalmasak edzésekre, max. nagyon alap dolgok megtanulására. Pl. http://www.decathlon.co.hu/HU/artistique-4-mukorcsolya-feher..

Pl. itt: http://granieri.uw.hu/ De olcsót nem fogsz találni, már a kezdõ mûkorcsolyák is legalább 25 000 Ft. Használtan lehet olcsobban is, sokan nem szeretnek használtat venni, de ott is lehet találni jó áron jókat, mivel a versenyzõk nem használják a korcsolyájukat 1-2 évnél tovább. A Gyakorló Jégcsarnokban biztos vannak hirdetések. Néha nagyobb sportboltban is van egész jó mûkorcsolya, de azok nem nagyon alkalmasak edzésekre, max. nagyon alap dolgok megtanulására. Pl. http://www.decathlon.co.hu/HU/artistique-4-mukorcsolya-feher..
jófogás.hu

Hol lehet jó áron (max.120 ezer Ft), jó állapotban lévő katonai / honvédségi sátrakat venni táborozáshoz?

Az M63-ast (6x3 m) ismerem, Ti milyen hasonló méret? er?s sátrat ismertek? A Vaterát folyamatosan nézem, de honnan lehetne még "szerezni"?:)

Legjobb válasz: Mivel ezek már elég régi sátrak a vatera az, amin a legnagyobb az esélye, hogy találsz jó áron. De még az expressz.hu-n, meg az egyéb ilyen hirdetõ oldalakon érdemes körülnézni. Esetleg még a www.reintex.hu katonai boltnál érdemes még érdeklõdni, mert ha nincs is náluk, lehet, hogy tudnak ez ügyben segíteni.:) Sajnos egyenlõre ennyi jutott eszembe, mint lehetõség, de ha még tudok valami infót, akkor írok.:)

Mivel ezek már elég régi sátrak a vatera az, amin a legnagyobb az esélye, hogy találsz jó áron. De még az expressz.hu-n, meg az egyéb ilyen hirdetõ oldalakon érdemes körülnézni. Esetleg még a http://www.reintex.hu katonai boltnál érdemes még érdeklõdni, mert ha nincs is náluk, lehet, hogy tudnak ez ügyben segíteni.:) Sajnos egyenlõre ennyi jutott eszembe, mint lehetõség, de ha még tudok valami infót, akkor írok.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Hol lehet jó csülkös pacalt enni jó áron a XI. Kerben?

Volt Kelenföld USC étteremben, nagyon jó áron, nagyon finom. Aztán amióta rendezik itt a 4es metró felszínét, szünetel. Kell valami alternatíva, mert éhezem. :D

Legjobb válasz: Jó hír. A Rimaszombati utca 7-ben lévõ Rétisas vendéglõ. 1600 Ft egy adag velõs-csülkös pacal. Jó nagy adag és az íze is remek. Egyebekben a többi ételük is príma és mind férfias adag jó áron! Ugy hogy hajrá környékbeli pacalra éhes emberek.

A kérdező hozzászólása: Jó hír. A Rimaszombati utca 7-ben lévõ Rétisas vendéglõ. 1600 Ft egy adag velõs-csülkös pacal. Jó nagy adag és az íze is remek. Egyebekben a többi ételük is príma és mind férfias adag jó áron! Ugy hogy hajrá környékbeli pacalra éhes emberek.

Hol lehet jó, divatos alapdarabokat kapni jó áron? Nem a minőség a lényeg!

Gondolok például sima, balerina cip?re, sima basic pólóra Pl ilyesmire gondolok:

Legjobb válasz: Tally Weijl,H&M.De inkább a H&M-be lehet egyszerû,nagyon divatos és jó anyagú ruhákat kapni.Én most vettem egy ilyesmi fehér felsõt,igaz van minta az elején,de mint ha egy régi újság címlapján lenne egy nõ.Nagyon tettszik és 850Ft volt.Vegyél sok basic felsõt,nadrágot és hozzájuk extra pulcsikat,poncsókat,kardigánokat,kiegészítõket,táskákat,cipõ ket.Persze kell egy-két mászkálós egyszerû darab,de mindenképpen szerezz be valami extrát is.Én tavaly a newyorkerben vettem 300Ft-ért balerinákat,meg a H&M-be 850Ft-ért.Nadrágból inkább az Espritet és a Tally Weijlt ajánlom.

Tally Weijl, H&M.De inkább a H&M-be lehet egyszerû, nagyon divatos és jó anyagú ruhákat kapni.Én most vettem egy ilyesmi fehér felsõt, igaz van minta az elején, de mint ha egy régi újság címlapján lenne egy nõ.Nagyon tettszik és 850Ft volt.Vegyél sok basic felsõt, nadrágot és hozzájuk extra pulcsikat, poncsókat, kardigánokat, kiegészítõket, táskákat, cipõket.Persze kell egy-két mászkálós egyszerû darab, de mindenképpen szerezz be valami extrát is.Én tavaly a newyorkerben vettem 300Ft-ért balerinákat, meg a H&M-be 850Ft-ért.Nadrágból inkább az Espritet és a Tally Weijlt ajánlom.
A Pimkienek jó minõségûek a pólói, és sokszor akciósak is. A Newyorkernek és az Orsaynak már kevésbé, de ott meg olcsón megtudod venni.
tudom hogy nem ide volaó kérdés de bocs! milyen az a basic póló?
A kérdező hozzászólása: egyszerû, lehetõleg minta nélküli alap póló, de azért csinos szabású...
c&a h&m bershka tally weijl

Dunakeszin hol lehet jó ruhákat venni?

Legjobb válasz: Vicces, pont itt lakom.:D Én nem annyira szoktam itt vásárolni, egyszerûbb Pesten suli után..:D De az Auchan-ban van Promod, Orsay, Takko, Playersroom, ezekben érdemes.:D A Buy Wayen az Auchan mellett van C&A is, az is jó.:) A többi boltot amit ismerek nem annyira ajánlom, mert kínaiak, és rossz minõségû ruhákat lehet ott kapni.(tapasztalat) A Humanic-ban(Auchan), Reno-ban(Buy Way), Deichmann-ban(Buy Way) viszonylag jó cipõk is vannak.:)

Vicces, pont itt lakom.:D Én nem annyira szoktam itt vásárolni, egyszerûbb Pesten suli után..:D De az Auchan-ban van Promod, Orsay, Takko, Playersroom, ezekben érdemes.:D A Buy Wayen az Auchan mellett van C&A is, az is jó.:) A többi boltot amit ismerek nem annyira ajánlom, mert kínaiak, és rossz minõségû ruhákat lehet ott kapni.(tapasztalat) A Humanic-ban(Auchan), Reno-ban(Buy Way), Deichmann-ban(Buy Way) viszonylag jó cipõk is vannak.:)
Auchanban Promod, Nike stb. C&A, A városban szerintem semmi sincs.
Ezeken kívül van egy jó kínai is...én ott szoktam megvenni azokat a cuccokat, amiket a westendben kinézek magamnak az aluljáró szinten...A barátság úton van...10 emeletesek között...

Hol lehet jó jellemzéseket kapni? Nekem egy linkre lenne szügségem, ahol a "légy jó mindhalálig"-ból tudnám jellemezni orczyt vagy böszörményit? Valaki segítsen! :S

Legjobb válasz: http://doksi.hu/elemzes.php?order=Show&id=81 szerintem ez alapján jó jellemzést lehet írni:) + idézz a könyvbõl sokat!

http://doksi.hu/elemzes.php?order=Show&id=81 szerintem ez alapján jó jellemzést lehet írni:) + idézz a könyvbõl sokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!