Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet itt a (107 db)

Hol lehet itt a neten ismerkedni pasikkal?

Legjobb válasz: Honfoglalón tényleg lehet :) Egyébként nagyon sok párkeresõ oldal van, nem akarom most reklámozni õket, de ha googleben rákeresel kidob vagy 100-at :)

Honfoglalón tényleg lehet :) Egyébként nagyon sok párkeresõ oldal van, nem akarom most reklámozni õket, de ha googleben rákeresel kidob vagy 100-at :)
hát dobj egy privit:P 18f
ismerkedj velem 19 fiú [email protected] vegyél fel
hát én igazából csak sexpartnert keresek:)
:D:D Simán , csak az a baj hogy túl messze laksz :D, de ha van saját lakásod, vagy valami szólj és már is költözök :D 24f
A kérdező hozzászólása: :D jókat nevetgélek itt :D Aranyosak vagytok fiúk :) 34éves kicsit nekem soknak tûnsz, sorry! 16 és 17éves háááá izééé kinõttem én már ebbõl a korból :D
elsõ vagyok: Hát ki tudja:) Bármi megeshet, de nem futok el.
Én bevállalak :DDDDDD 16/F (de komolyan )
ha nem szereted a direkt társkeresõket, akkor iwiw lovehunter. 1 óra alatt bejelölnek legalább 100-an, csak választanod kell :) sok sikert!!!
Aszondja bevállallak :D Bocsi, ez tetszett :DD
Én 34 éves vagyok és beválallak mert nem zavar hogy van 1 gyermeked.
Ismerkedésrõl kérdeztél, nem pedig randizásról/párkapcsolatról. :P
honfoglalón:)
A kérdező hozzászólása: :D édes vagy! :D 24éves csaj vagyok, egy gyerekkel!!!! Bevállalod még?? :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, FIATAL VAGY! 19évesen nem hiszem, hogy gyereket akarsz még nevelgetni...igaz?? :) A 24 és 34évestõl kérhetnék egy privi képet az e-mail címemre? csak kíváncsi lettem rátok :) Megköszönném! "Privát e-mail a kérdés kiírójának" arra katt és lehet küldeni!

Hol lehet itt a neten olyan oldalt találni ahol tudnék nem legális dolgokat vásárolni?

Legjobb válasz: Szerinted direkt hirdeti az aki ilyeneket árul, hogy bárki (zsaruk) megtalálják neten és szépen utánajárjanak?

Szerinted direkt hirdeti az aki ilyeneket árul, hogy bárki (zsaruk) megtalálják neten és szépen utánajárjanak?
Bizony, neten nem nagyon jutsz ilyesmihez, itt az ismeretség a kulcsszó.


Hol tudok itt Magyarországon "ferdeszeműekkel" (kínai, japán stb. ) ismerkedni? Vagy úgy egyáltalán hol lehet? (Kivéve a keleti országokat, mert nem tudnék oda kiutazni. ) Szerintem olyan aranyosak!

Legjobb válasz: Sárkány Center és környéke, Józsefvárosi piac... Bár itt nem biztos, hogy a legszimpatikusabb alakokkal találkozol majd...

Sárkány Center és környéke, Józsefvárosi piac... Bár itt nem biztos, hogy a legszimpatikusabb alakokkal találkozol majd...
Bármelyik kínai kajáldában megtalálhatóak. Általában körülötte is szoktak lófrálni, valamint vannak kínai ruhaüzletek is.
Irány az éjszakai élet, drum'n'bass, break beat és hasonló népszerû elektronikus zenék partyjai.
Nem tudom, de ha találtál egyet, és ha van lány testvére szólj.
tényleg nagyon aranyosak... a japánok még okés de a kínaiak ne zavarjanak hogy a fél világot elfoglalták és a szervkereskedés érdekében képesek hidegvérrel embert ölni!
én is ázsiai vagyok :) ) én itt élek Budapesten és naaaaaagyon sok ázsiai ismerõsöm van(nem kínaiak)am ázsia centerben is a több ott ázsiai, persze a legtöbb vietnámi...
A legnagyobb százalékban igen :D
A kérdező hozzászólása: Miért csúfolnának gülünek? Trófeát? Ugyan már!
Csak beteg abberált ember képes ázsiaiakkal bármit is csinálni... azok majmok.. én tényleg utálom õket... az összes húzott szemüt, aki elveszi a megélhetést, és leigáz minket, mi meg csak hagyjuk... huzzanak haza!
A patikon szoktak lenni ^.- http://shinshokufever.try.hu/ Kukkantsd meg!!^^
A kérdező hozzászólása: persze pasikkal... :)
Semmi probléma nincs a kultúraalkotó népek fiaival. Úgy értem, ha ide jönnek tanulni (hogy öregbítsék a magyarok hírnevét), dolgozni (orvosként, kutatóként, hogy gyarapítsák az ország tudását). Viszont egy fehér, magyar lány hogy vetemedhet arra, hogy elárulja a népét és keveredjen velük? Szánalmas!
1.) az ember az érzéseit nem tudja irányítani... 2.)nem tehet senki arról hogy minek vagy hova születik... Ez az egész rasszizmus baromság! :@ Kész szégyen hogy vannak emberek akik ez alapján szeretnek vagy utálnak másokat!!
Járjál Pesten nyitott szemmel...
Ezzel a mentalitással sehol. Hogy írhatsz ilyet? Te boldog lennél, ha gülü szemûnek hívnának? Egyébként most trófeát akarsz vagy barátot?
A kérdező hozzászólása: kööszz!:D
Esztergomba a Suzukiba mûszak végén
huhh hát japánokat nem ismerek, de én is imádom õket, japánul tanulok, de amúgy japánnal még nem találkoztam Budapesten...de én is szívesen megismerkednék egy japánnal :) ))
utolsó. Megtudnád mondani hogy hol lehet Magyarországon találni 16-18 éves japán lányokat? :D
A kérdező hozzászólása: miért csalódnék? túl kicsi v mi?:D
Csak majd nehogy csalódj bennük, amikor "arra" kerül a sor :D:D Fõiskolákra is jár jópár, cserediák programban.
Gyere Kinaba, ahol utanad fognak szaladgalni az azsiai fiuk. En ez utan az egy ev utan mindenre vagyom, csak a kinai fiukra nem.

Hol lehet belépni a girl it-be?

Legjobb válasz: van oldaluk ott mindent megtalálsz:girl it .hu

van oldaluk ott mindent megtalálsz:girl it .hu

Hogyan tudom itt megkérdezni azt, hogy a hétfõ esti magyar krimisorozat mostani évadát hol lehet látni a tv-n kívül úgy, hogy a moderátorok ne töröljék a kérdést a szerzõi jogokra hivatkozva?

Az a helyzet, hogy hétfõ esténként nem érek rá, a sorozatot viszont szeretem. Az erre vonatkozó kérdésemet a moderátorok törölték. Egyébként nem értem, hogy kérdéssel, illetve egy link beírásával hogyan lehet szerzõi jogokat sérteni.

Legjobb válasz: kérdésed, vesd fel az M1 weboldalán. http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/MTV%20MOZI.aspx ha itt nincs fenn, akkor sehol nem tudod megnézni. http://videotar.mtv.hu/?k=Hacktion+%C3%9Ajrat%C3%B6ltve+ (a yutube-ról, az M1 tiltatta le!)

kérdésed, vesd fel az M1 weboldalán. http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/MTV%20MOZI.aspx ha itt nincs fenn, akkor sehol nem tudod megnézni. http://videotar.mtv.hu/?k=Hacktion+%C3%9Ajrat%C3%B6ltve+ (a yutube-ról, az M1 tiltatta le!)
Valószínûleg azért törölték, mert illegális tartalom-megosztásra való felbujtást tartalmazott, ha van ilyen?! TV-ben mindent szét ismételnek, úgyhogy ha neten nem találod, akkor kb 2 hét és leadják másik csatornán másik idõpontban.
A kérdező hozzászólása: Az eddigi évadok simán nézhetõek voltak a neten. A mostani miért nem? Egyébként nem szoktam tv-zni. És akkor sem értem, hogy pl egy youtube link ide írása miyen jogot sért.

Veszprémi anyukák! Hol lehet itt találkozni a Mikulással? És mikor?

Városházát leszámítva. Ott voltunk tavaly, de beférni sem lehet, annyian vannak.

Legjobb válasz: Dec. 6-án házhoz jön.

Dec. 6-án házhoz jön.

Hol lehet letölteni a Watch it! Című filmet (bővebben lent)?

Légy résen! a magyar címe le szeretném tölteni,valamilyen linket ha tudtok,mindegy honnan.Angol is jöhet.

Hol lehet megnézni a Szökés 4. évadát? Tv-ben itt Mo-n adják pl angolul?

Legjobb válasz: A 4. évad még csak most kezdõdött el Amerikában, Mo-n még legalább egy félév mire leadják. Egy lehetõséged marad: letöltöd a netrõl angolul, és hozzá a magyar feliratot. Én is így nézem!

A 4. évad még csak most kezdõdött el Amerikában, Mo-n még legalább egy félév mire leadják. Egy lehetõséged marad: letöltöd a netrõl angolul, és hozzá a magyar feliratot. Én is így nézem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!