Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet interneten olyan (30 db)

Hol lehet interneten olyan programot találni, ami kiszámolja, hogy mennyi súlyfeleslegem van?

Legjobb válasz: ez nõi http://www.tesztoszteron.hu/testkompozicio_no7.php

A kérdező hozzászólása: köszi, de én lány vagyok (csak elfelejtettem kiírni)
És akinek nincs ilyen cucca?...

Interneten, hol lehet találni olyan lányokat (nőket) akik belevalók, és lehet velük a sexről beszélni?

Most ne azt mondjátok h pl chat.hu stb...

Legjobb válasz: itt vagyok één :) de ezt hogy érted? hogy csak pl szokásokról meg ilyenekrõl? meg komolyabban is? én már tökre "hozzászoktam" a témához, meg szívesen beszélek róla. néhány pasi ismerõsömet láthatóan zavarja, szóval csak akkor beszélek már errõl szabadabban, ha látom hogy milyen a pasi... elsõre ezt nem fogod tudni szerintem megállapítani :D am szextelefonon lehet beszélni a szexrõl a lányokkal :D hosszúvoltam.bocsi :)

itt vagyok één :) de ezt hogy érted? hogy csak pl szokásokról meg ilyenekrõl? meg komolyabban is? én már tökre "hozzászoktam" a témához, meg szívesen beszélek róla. néhány pasi ismerõsömet láthatóan zavarja, szóval csak akkor beszélek már errõl szabadabban, ha látom hogy milyen a pasi... elsõre ezt nem fogod tudni szerintem megállapítani :D am szextelefonon lehet beszélni a szexrõl a lányokkal :D hosszúvoltam.bocsi :)
Bocs de szerintem olyan oldal nem nagyon van, mindenütt van aki nem veszi komolyan a dolgokat. Lehet hogy 15-bõl egy lány lesz a valamelyik chat-en ha egyáltalán lánnyal beszélsz.
nincs olyan oldal ahol ilyen emberek vannak csak és kizárólag. én pl alapból ilyen vagyok, lehetetlen zavarba hozni, valahogy nálam természetes dolognak számít a szex-téma.
Hát itt! Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Én sem pirulok bele m ár semmibe! Csak konkrétan mirõl akarsz beszélni?

Hol lehet olyan mobil-internetet venni ami?

Hol lehet olyan mobil-internetet venni ami az unió több országában is használható? Amit itthon veszek PL: T-Mobile az külföldön iszonyat drága. Nekem Magyarországra és a nyugati országokba például Ausztria, Németországba kellene.

Legjobb válasz: Olyat nem lehet venni ami nem iszonyat drága külföldön. Úgy lehetne megcsinálni hogy minden országba veszel egy feltöltõkártyás internet simet és azt pakolgatod egy független USB Stickbe.

Olyat nem lehet venni ami nem iszonyat drága külföldön. Úgy lehetne megcsinálni hogy minden országba veszel egy feltöltõkártyás internet simet és azt pakolgatod egy független USB Stickbe.


Legyen Google a barátod. Írd be, hogy border collie fórum :)
Index.hu border collie fórum

Milyen oldalakon, lehet munkát keresni Angliába vagy olyan országokba ahol nyitottak az angol nyelv területre? Hol lehet megbízható embereket találni az interneten? Itthonról lehet egyáltalán megszervezni biztos munkát külföldre?

Külföldre szeretnék menni szállást találni meg dolgozni közvetítők(vámszedők)nélkül.Már nagyon sok helyen keresgéltem,de a legtöbb oldalon 'összekötettökkel'lehet kijutni akik búsás hasznot várnak,ja meg várakozást.És nem tudom hogy mennyire megbízhatók a közvetitők.Mát készítettem angol nyelvű önéletrajzot is,útlevelem is kész.Angolul elég jól beszélek.

Legjobb válasz: szia akiket ismerek ugy mentek ki h volt kint baratjuk. vagy itthon felszamolt mindent,kiment kivett egy lakást,és ott szétdobta az önéletrajzait és várt.

szia akiket ismerek ugy mentek ki h volt kint baratjuk. vagy itthon felszamolt mindent, kiment kivett egy lakást, és ott szétdobta az önéletrajzait és várt.
A kérdező hozzászólása: És mennyit kellett várjon a munkába állásig?
Itthonról nem fognak felvenni. Még akkor sem ha mérnök vagy infós vagy. Az angol munkaadók szeretik látni azt, akit felvesznek. Legyen 1, 5 - 2 havi megtakarításod, ennyi idõ alatt, ha megy az angol, akkor bõven találsz állást. Bár az sem mindegy, hogy mi a végzettséged, mihez értesz. Én pl. 2, 5 hét alatt találtam IT állást.
Nem fogsz tudni Magyarországról állást szerezni, ahhoz tényleg óriási szerencse kell. Gyüjtögesd szépen a pénzt, legalább annyit, hogy 1, de inkább 2 hónapig elég legyen és akkor vágj neki. Mert például mi van ha találsz a neten egy remek állást, felhívod õket, aztán mondják, hogy holnap várnak interjúra?
ESTA-val lehet utazni az USA-ba: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Enélkül nem engednek be az országba, sõt még repülõjegyet sem vehetsz enélkül!
Turistaként már nem kell vízum, sem tartózkodási engedély. 90 napig vízum mentesen tartózkodhatsz Amerikában De arra készüljetek fel, hogy az amerikai reptéren esetleg megkérdezik, hogy mennyi pénz van nálatok, és hol fogtok lakni a 2-3 hét alatt...(rutin kérdés)
Repülõjegyet vehetsz ESTA nélkül. De a beutazáshoz mindenképpen kell. (én elõbb vettem meg a repülõjegyet, és késõbb kérelmeztem az ESTA-t) 14 dollárba kerül fejenként, amit igénylés végén ki tudsz fizetni online.

Hol találok az interneten olyan oldalt ahol a gyógyszereket össze lehet hasonlítani?

Vagyis egészen pontosan olyan oldal kellene ahol ha beírok két gyógyszert akkor leírja hogy azok csökkentik e egymás hatását és hogy mennyire. Egyszer valaki már bemásolta ezt a linket, de sajnos nem mentettem el, és most meg nem találom. Ha valaki tudna segíteni megköszönném!

Legjobb válasz: Te gyógyszerkölcsönhatásról beszélsz. Az egészen más. Minden gyógyszerben van egy leírás, amiben benne van, hogy az adott gyógyszert mikor nem szabad beszedni, pl vezetés közben vagy terhességkor és benne van hogy milyen másik típusú gyógyszerrel nem lehet bevenni. A gyógyszerösszehasonlítás, az úgy történik, hogy megnézed melyikben mennyi hatóanyag van. Mindkettõt megteheted egy patika oldalon ha beütöd a keresõbe a gyógyszer nevét. Azt hogy neked mi a legjobb a te eglszségi állapotodban, az orvos áláapítja meg a korképed alapján.

Te gyógyszerkölcsönhatásról beszélsz. Az egészen más. Minden gyógyszerben van egy leírás, amiben benne van, hogy az adott gyógyszert mikor nem szabad beszedni, pl vezetés közben vagy terhességkor és benne van hogy milyen másik típusú gyógyszerrel nem lehet bevenni. A gyógyszerösszehasonlítás, az úgy történik, hogy megnézed melyikben mennyi hatóanyag van. Mindkettõt megteheted egy patika oldalon ha beütöd a keresõbe a gyógyszer nevét. Azt hogy neked mi a legjobb a te eglszségi állapotodban, az orvos áláapítja meg a korképed alapján.
A kérdező hozzászólása: Én ezt mind tudom, csak van egy olyan oldal ahol 10 kategóriába sorolja be a gyógyszereket hogy mennyire hatnak egymásra. Pl 1-5 közti az érték akkor nem szabad együtt szedni. Amúgy rendszeresen szedek gyógyszert és az érdekelne hogy mennyire hatnak rá pl a fájdalomcsilapítók vagy a lázcsilapítók. És van ilyen oldal és azt keresném :) , mert már voltam azon az oldalon de most meg sehogy nem találom, meg azt sem tudom hogy keressem.... :(

Sos! Hol lehet Miskolcon tetováláshoz dolgokat vásárolni? Tű, festék stb. Az interneten való rendelés kizárt, mert nem akarok pl.10 db. tű miat 5000. ft-értékben rendelni olyan dolgokat amire nincs szükségem. Köszi.

Legjobb válasz: Mar 2 festek vasarlasaval meghaladod az 5ezer Ft-ot, szoval nem ertem a problemat. Kell a tuhoz egyszerhasznalatos eldobhato markolat is, kupakok, stb... Amugy szerintem nincs minimum ertekhatar ha Kisfonok-tol vagy Sebitattoosupplies-tol rendelsz, csak a postakoltseg jon ra.

Mar 2 festek vasarlasaval meghaladod az 5ezer Ft-ot, szoval nem ertem a problemat. Kell a tuhoz egyszerhasznalatos eldobhato markolat is, kupakok, stb... Amugy szerintem nincs minimum ertekhatar ha Kisfonok-tol vagy Sebitattoosupplies-tol rendelsz, csak a postakoltseg jon ra.

Hol lehet normálisan ismerkedni nőkkel? Az interneten nem jó, élőben meg elhajtanak, ha leszólítok valakit például plázákban vagy az utcán, a munkám pedig nem olyan, ahol lehetne ismerkedni. Valami tipp, ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: Azért nem jó, mert a társkeresõk is a lányoknak kedveznek, akaratlanul is sokszor. Eleve több a magányos fiú a társkeresõkön, mint lány és, amelyik lány fent van az is már rég nem is használja vagy egyszeûren messze él tõlem, mivel hajdú-bihari lányokkal nem nagyon vannak tele a társkeresõk, aki van, annak meg nem vagyok elég vagy õ nekem nem jó. A plázákban én is csináltam már, de tudd, hogy oda inkább felszínes libák járnak, egy-két normálistól eltekintve. De általában sehol sem jó nekik, mert ugye õk csak a helyes, magas fiúknak adnak esélyt. Ennyi.

Azért nem jó, mert a társkeresõk is a lányoknak kedveznek, akaratlanul is sokszor. Eleve több a magányos fiú a társkeresõkön, mint lány és, amelyik lány fent van az is már rég nem is használja vagy egyszeûren messze él tõlem, mivel hajdú-bihari lányokkal nem nagyon vannak tele a társkeresõk, aki van, annak meg nem vagyok elég vagy õ nekem nem jó. A plázákban én is csináltam már, de tudd, hogy oda inkább felszínes libák járnak, egy-két normálistól eltekintve. De általában sehol sem jó nekik, mert ugye õk csak a helyes, magas fiúknak adnak esélyt. Ennyi.
ne plázában! járjál kávézókba, könyvtárakba, ott is vannak lányok
Én is ezzel a problémával küszködök. :(
interneten miért nem jó?
Kávézó, különbözõ rendezvények (kulturális, sport stb.)
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad. Hány éves vagy?
És a neten csak a társkeresõk léteznek? Nem. Én is neten ismertem meg a kedvesem és nem társkeresõn.
Ez egy társadalmi probléma. Az emberek felszínesek, torz információkból szûrnek le véleményt, azt csinálják amit a tv-ben látnak, mert ha a médiában is ez van akkor biztos "jó". Az emberek úgy vannak a kapcsolattal, hogy nyakukba vesznek egy 100 ezer fõs várost, abból tegyük fel, csak 1000 olyan lány van aki a te korosztályod, abból 500 bejön neked, melybõl 100nak te jössz be, és ebbõl 50 csajjal lehet is tervezni -> na ezért tart ott a társadalom ahol most, mert mindenki így gondolkodik, hogy úgyis talál mást aztán koppan, hogy mégsem! A rossz példát tanulják el: taposol, tisztelnek. Ha bunkó vagy, akkor futnak utánad. Ha pénzed van, akkor alád fekszenek maguktól is. Utána senki se csodálkozzon, hogy folyamatosan fogy a magyar. Ezek még csak az alap kapcsolatok, még a hosszú évek hátra vannak, ami így nem fog menni, ha a két fél a legelején le nem tisztázza magában külön-külön hogy mit akar, majd együtt is. Egyesek úgy vannak vele, hogy "jó lesz ez a csaj IS", igaz, nem szeretem de majd belé szeretek. NEM. Az sem mûködik, hogy odamegyek és leszólítom "plázában". Az ember nem fog plázában összejönni senkivel. Mit mondasz neki? Szia! Neked is bejön a pláza? Az jó, én is szeretek ide járni! Interneten valóban nem jó, de élõben nem hajtanak el, ha normális embernél próbálkozol. 23/F
A kérdező hozzászólása: és mekkora az a cba?
Szinte mindenhol.. Nálunk a CBA ban is
Nagy :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!