Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet interaktív (3 db)

Hol lehet megszerezni Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó teljes műsorait, amikor még a VIVA INTERAKTÍVBAN volt műsorvezető?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag sehol. A csatorna archívumában megvan, de azt nem szokták kiadni. A neten csak úgy biztos nincs fent, akkoriban nem volt olyan szintû adásrögzítés, fõleg megosztás, mint amit ma természetesnek veszünk.

Gyakorlatilag sehol. A csatorna archívumában megvan, de azt nem szokták kiadni. A neten csak úgy biztos nincs fent, akkoriban nem volt olyan szintû adásrögzítés, fõleg megosztás, mint amit ma természetesnek veszünk.

Minimaxon vagy idneycsatornán reklámozott interaktiv lovat hol lehet venni és mennyiért?

Legjobb válasz: A nagy lóra gondolsz aminek a hátára is fellehet ülni, vagy a kissebbre, amihez répa is van etetés céljából?

A nagy lóra gondolsz aminek a hátára is fellehet ülni, vagy a kissebbre, amihez répa is van etetés céljából?
Az új 100.000 ft volt tavaly a Metroban. Szerintem idén is lesz. Netrõl is lehet rendelni néhány játékboltból.
A kérdező hozzászólása: hu, hát akkor az nagyon drága. ara gondoltam amelyik eszi a répát-.
Igen, az az és rá is lehet ülni stb. Tényleg nagyon drága. Nézd meg esetleg vaterán, teszveszen. Múltkor használtan láttam 50.000 ft-ért!

Hol lehet kapni interaktív labdát?

Arra gondolok amelyik villog és pattog össze vissza.Azt hiszem tüskés,régen lehetett kapni

Legjobb válasz: Igen tudom mire gondolsz azt hiszem és pont a mai híradóban mutatták, hogy az olyan játékokat a KERMI visszavonta mert ártalamas a gyerekekre. Remélem ugyan arról a labdáról van szó mint amire te gondoltál, mert nem szeretnélek félreinformálni. Üdv: T.

Igen tudom mire gondolsz azt hiszem és pont a mai híradóban mutatták, hogy az olyan játékokat a KERMI visszavonta mert ártalamas a gyerekekre. Remélem ugyan arról a labdáról van szó mint amire te gondoltál, mert nem szeretnélek félreinformálni. Üdv: T.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!