Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ingyen elvihető (3 db)

Hol lehet ingyen elvihető pónit kapni?

Ha talál valaki olyat kérem azonnal szóljon , vagy legalábbis cserélhet?t!

Legjobb válasz: Sajnos nem adják ingyen a pónikat. Bocs de ilyet kizárt, hogy találj! (sajnálom)

Sajnos nem adják ingyen a pónikat. Bocs de ilyet kizárt, hogy találj! (sajnálom)
milyen tudatlanok egyesek, de idejönnek okoskodni!!! VAN ingyen póni, menhelyen!!!!!!
Manapság semmi sincs ingyen...
Pónit akarsz? Vigyázz, nehogy átverjenek egy felspojlerezett kecskével!
Én adok neked egyet, ha eløbb teljesíted három kívánságomat, muhaha
Mire cserélnéd? Egy macskára, karton cigire esetleg? Komolyan szerinted van olyan gyökér, aki odaad egy pónit ingyen?
Én úgy hallottam, van ingyen elvihetõ póni, az üveghegyen túl, a szivárvány alatt, félúton Csipkejózsika palotája felé. Amúgy mire cserélnéd, rotációs kapára?
Sehol. Ha pedig találok, akkor se fogok szólni, hanem elviszem én. Nem bolondultam meg...
Ingyen még egy forgalomból kivont, rendszám nélküli pónit sem kapsz!
ott van kikötve az ingyen ház, és Audi mellett:) ))))
lovas apro => ingyen elviheto Most vlmi hucul kancakihelyezes van csikokert cserebe, de volt mar 4 eves kisberi csodor, meg egy par idosebb kanca amik tenyleg nem voltak alkalmasak lovaglasra, de proba szerencse
20:51 vagyok. Egy kutya menhelyen vagy sintér telepen lehet nem fognak hónapokig hetekig levelezgetni rengeteget beszélgetni azzal aki örökbe fogad egy kutyát. Viszont egy lómenhelyen igen. Plusz otthoni környezet tanulmány, esetleg váratlanul is elmennek ellenõrizni, és ha valami nem úgy van ahogy megállapodtak, visszaviszik a lovat. Na de most tényleg gondolkazzon el valaki. Egy póni, vagy ló amelyik munkára nem alkalmas csak a pénzt viszi max olyan embernek fog kelleni akinek már van lova és társnak befogadja. De soha nem ül rá, nem dolgoztatja. Persze ezt le is ellenõrzik bármikor.
elfelejtetted megírni, hogy mire kéne. elõször is, ilyen hozzáállással ne tarts lovat. se pónit. az állattartás nem olcsó, egy ló (póni.) tartásának ára a csillagos égen túlig terjedhet. ha egy pónit olcsó pénzért, pláne ingyen adnak, annak oka van. az ilyen lovak általában már csak társként tartható egy egészséges lónak, vagy hasonló. egy munkaképes, jó karban lévõ póninak igenis megkérik az árát. általánosságban ennyit lehet kb. elmondani, ha írsz részleteket, egyszerûbb válaszolni.
lehet hogy a saját lova mellé szeretné, társnak...
Utolsó. :-) Az nem itt keresné......
Idézet egy lómenhely oldaláról: , , A lómenhely lakói közül csak akkor adunk ki állatot, ha az örökbefogadót, a ló leendõ tartási körülményeit jól ismerjük és a késõbbiekben ellenõrizni tudjuk, ill. ha az állatot a régi gazdája az elõzetes megállapodásnak megfelelõen ismét magához tudja venni. Ismeretlenek ellenõrzésére nincs kapacitásunk, ráadásul az önjelölt örökbefogadók többsége használatra alkalmas lovat keres, mi pedig beteg, öreg lovakkal foglalkozunk. Ennek megfelelõen a kiközvetített lovak is munkára alkalmatlanok, ha valaki használható lovat szeretne, az keresgéljen az eladó lovakkal foglalkozó honlapokon."
sehol
Egyébként elárulnátok nekem is, hogy hol van az ingyen elvihetõ menüpont a lovasok.hu-n? Köszi.
Nekem is kéne ingyen póni! Merthogy idén nem vágtunk disznót, aztán mégis kéne már egy kis kolbász!
A kutyamenhelyek(már amelyik tényleg az)is nagyon megválogatják, kinek adnak kutyát. Pónit azért sem osztogatják ingyen, mert ha nem tudsz érte fizetni, mibõl fedezed mondjuk egy bélcsavarodásnál a mûtét 100 ezres nagyságrendû számláját?
Az ingyen póni amelyik menhelyen van az már lovaglásra NEM alkalmas. És nagyon megválogatják hogy kinek adnak örökbe lovat. Egyáltalán nem úgy mûködik mint egy kutya menhely.
gondolom megnezted a lovasok.hu 'ingyen elviheto' reszleget.Ott szokott lenni egy ket lo, talan egyszer lesz szerencsed egy ponihoz
A lovakat nem dobálják csak úgy ingyen. De nem tudom, ha egy pónit most nem tudsz kifizetni, akkor a tartását késõbb hogy akarod finnanszírozni? Mert a ló kifizetése csak a kezdet, utána jönnek a nagyobb kiadások...
nem olyan biztos az hogy öreg, mert sok állatot dobálnak ki a sok hülye emberfélék! :S
Ez igaz! Vannak pónik, amik ingyen elvihetõk. Általában ezek már öregebbek, akik már senkinek sem kellenek, de attól még nem eldobni valóak. Olyan helyen kell keresgélni, ahol a megunt, vagy már öregebb állatokat fogadják be. Keress rá az interneten, ha mást nem. Hátha találsz néhány infót. U.i.: nem igaz, hogy egyeseknek nincs jobb dolga, mint hülyeségeket írni válaszként. Semmi szégyenérzet nincs bennetek? Mintha ti tökéletesek lennétek!
Beírod hogy lomenhely és ad ki rengeteget ha megfelelsz a körülményeknek kapsz a sok okoskodó beszologato kis fasszal meg ne törödj.

Hol lehet Cegléden egy Palota pincsit ingyen elvihető szukát találni?

nem találok sehol :(:/

Legjobb válasz: Cegléden is legyen, fajtatiszta is legyen, szuka is legyen - esetleg egy torony órát láncostól nem szeretnél ingyen? Persze csak ha a herceg fehér lovon hozza... Nem tudom, mit képzelnek az emberek. Ha ingyen kutya kell, menj be egy menhelyre, ha fajtatiszta, akkor fizesd meg az árát egy tisztességes tenyésztõnél, ami e fajta esetében olyan 60-80-100 ezer forint, ha meg szaporítótól veszel olcsón, akkor vállald a következményeit, hogy lehet átvernek és keveréket kapsz, vagy beteg lesz, vagy típustalan vagy idegroncs.

Cegléden is legyen, fajtatiszta is legyen, szuka is legyen - esetleg egy torony órát láncostól nem szeretnél ingyen? Persze csak ha a herceg fehér lovon hozza... Nem tudom, mit képzelnek az emberek. Ha ingyen kutya kell, menj be egy menhelyre, ha fajtatiszta, akkor fizesd meg az árát egy tisztességes tenyésztõnél, ami e fajta esetében olyan 60-80-100 ezer forint, ha meg szaporítótól veszel olcsón, akkor vállald a következményeit, hogy lehet átvernek és keveréket kapsz, vagy beteg lesz, vagy típustalan vagy idegroncs.
Tessék, itt van ingyen elvihetõ, egy rakat. http://pincsimentes.hu/

Hol lehet eladó, ingyen elvihető kiscicákat hirdetni?

Legjobb válasz: www.macska.lap.hu - Itt nagyon sok aprohirdetesi oldalt talalsz, kedvedre valogathatsz melyik a szimpatikus Neked.

http://www.macska.lap.hu - Itt nagyon sok aprohirdetesi oldalt talalsz, kedvedre valogathatsz melyik a szimpatikus Neked.
Rengeteg helyen!!! Az egyik leglátogatottabb és legjobb hely a startapro.hu, de pl macskamagazinoknál is érdemes hirdetni. Ezek viszont pénzesek.
http://www.apro.lap.hu-ezen rengeteg ingyenes hírdetési oldal található


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!