Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ingyen (575 db)

Hol lehet ingyen jó weboldalt készíteni?

Csak fotókat szeretnék feltölteni rá, mondjuk olyan lenne jó ahonnan nem tudják csak úgy letölteni õket. Csak a képeket akarom, hogy láthatóak legyenek a weboldalon. Valakinek ötlete?:)

Legjobb válasz: Ne haragudj, le lehet õket tölteni bármilyen formában, bármikor, ha õk látják. Ezt elvileg HTML6 majd megoldja, de mivel a böngészõ beolvassa, és a forráskódban ott a link, ha még el is van rejtve a kép, én elõszedem. Szóval nem, ilyen weboldalt nem fogsz csinálni. Egy jobbaktt és egy mentés. Ennyi. De ha ingyen akarsz, és jót, akkor válts univerzumot. Megoldások pontokban. 1. Ingyen kell? atw.hu-n kreálj egy fiókot majd ftp-n keresztül tedd fel az általad írt oldalt. Ez az én verzióm, én is így csinálom. Ez képek esetén nagyon egyszerû, és mivel neked scriptek sem kellenek, a KompoZer ingyenes és pont jó lesz neked erre a célra. Vagy keresel egy elõre designolt, ingyenes, hirdetésekkel telepakolt eredetiségtõl messze álló szart, és azt használod. Mellesleg én kezdõoldalt csináltam magamnak, meg egy saját zenéimet játszó oldalt, [link] és [link] , hozzáteszem, van benne így kezdõként vagy 20 munkaórám. A képet én lõttem, és nyugodtan lemásolhatod vagy lementheted. (háttérképre gondolok)

Ne haragudj, le lehet õket tölteni bármilyen formában, bármikor, ha õk látják. Ezt elvileg HTML6 majd megoldja, de mivel a böngészõ beolvassa, és a forráskódban ott a link, ha még el is van rejtve a kép, én elõszedem. Szóval nem, ilyen weboldalt nem fogsz csinálni. Egy jobbaktt és egy mentés. Ennyi. De ha ingyen akarsz, és jót, akkor válts univerzumot. Megoldások pontokban. 1. Ingyen kell? atw.hu-n kreálj egy fiókot majd ftp-n keresztül tedd fel az általad írt oldalt. Ez az én verzióm, én is így csinálom. Ez képek esetén nagyon egyszerû, és mivel neked scriptek sem kellenek, a KompoZer ingyenes és pont jó lesz neked erre a célra. Vagy keresel egy elõre designolt, ingyenes, hirdetésekkel telepakolt eredetiségtõl messze álló szart, és azt használod. Mellesleg én kezdõoldalt csináltam magamnak, meg egy saját zenéimet játszó oldalt, [link] és [link] , hozzáteszem, van benne így kezdõként vagy 20 munkaórám. A képet én lõttem, és nyugodtan lemásolhatod vagy lementheted. (háttérképre gondolok)
Oh, és egy pont van. Igen, kettéoszthattam volna.
Ingyen jó weboldalad úgy lesz, ha megcsinálod magadnak, és egy ingyenes tárhelyre felteszed, valamilyen aldomainen. A domain névért, normális tárhelyért mindenkinek fizetnie kell. Ahogy elõzõleg is írták, ami a böngészõben megjelenik, az le is töltõdik, ezt nem lehet kivédeni. Vannak módszerek, amik gátolják a lopást pl vízjel a képben, kép meta-adataiba való tulajdonjog bejegyzés, de nincs biztos megoldás, erõforrás pazarlás ilyesmit hajkurászni. Ha egyáltalán nem értesz a weboldalkészítéshez, akkor használj blog-rendszert pl blogger.com, wordpress.com ... Vagy valami ingyen weboldal-összekattintgató-fostaligagyártó-vacakságot pl: ucoz, webnode, gportal Vagy bérelj tárhelyet (akár ingyeneset) atw, ininet, hostinger ... és tegyél fel egy ingyenes cms-t pl: joomla, wordpress, ... Ezek az ingyenes megoldások. Ha ezek közül bármelyik nem megy, az egy dolgot jelent: lusta vagy, és még arra sem vagy képes, hogy idõt szánj valamire, ami fontos neked. Az igazán jó megoldások már pénzbe kerülnek, és szakember bevonását igénylik. Sajnos azonban ebben a kategóriában is létezik a kidobott pénz fogalma, mert elég sok a webtáker, akik állításukkal ellentétben valójában nem értenek ahhoz amit csinálni próbálnak, és csak a pénzedet akarják. Sok sikert!
Ha a böngészõ megjelenít egy képet azt le is tölti.
A kérdező hozzászólása: Én találkoztam már olyan oldalakkal, ahonnan nem lehetett letölteni a képet. PL. flickr régen. Bár gondolom akkor csak fizetõsnél lehet ilyesmit. Köszönöm a lehetséges segítségeket. Utánanézek mindnek.
ha valahogyan megoldod h ne lehessen letolteni akk egy képmetszövel elmenti :D
Vízjelezz és hívd fel a figyelmet rá, hogy a megosztás/felhasználás/publikálás írásos engedélyhez kötött. Ha ennek ellenére megteszik, perelj. Sajnos mást nem tudsz tenni. :(
Tegyél vízjeleket majd a képre, mert azt úgy sem tudod kijátszani, hogy ne tudják letölteni, vagy legalábbis printscreenelni.

Hol lehet ingyen kapni whiskas cicust?

Legjobb válasz: Szeretnék ingyen egy BMW X5-t. Tudom, hogy egy ilyen autó nagyon drága, de ha valaki tudna ingyen azt megköszönném. A viccet félretéve: fajtatiszta cicát nem fog senki ingyen osztogatni. Mi lenne, ha körülnéznél valamelyik menhelyen? Rengeteg cicus vár gazdira. Biztos van olyan, amelyik megtetszik.

Szeretnék ingyen egy BMW X5-t. Tudom, hogy egy ilyen autó nagyon drága, de ha valaki tudna ingyen azt megköszönném. A viccet félretéve: fajtatiszta cicát nem fog senki ingyen osztogatni. Mi lenne, ha körülnéznél valamelyik menhelyen? Rengeteg cicus vár gazdira. Biztos van olyan, amelyik megtetszik.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy egy ilyen cica nagyon drága, de ha tud valaki ingyen nõstény kölyköt azt megkösszönném!
A kérdező hozzászólása: Ez igaz...Talán inkább keresek egy másik cicafajtát..Azért mindent köszönök!
Ezt a fajtát brit rövidszõrûnek hívják, és ha hobbi cicaként vásárolod meg, kb. 700.00ft illetve 600.00ft. Ez változó, de ha ennél alacsonyabban például 300.00ft-ért kinálják, az vagy beteg, vagy keverékes. Így nagyon át kell gondolni, ha szeretnél egy ilyen cicust magadnak. Sokkal kényesebbek mint a sima házi cica, s csak lakásban tartható.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom benne van a kérdésben!A reklámokat meg messzirõl elkerülöm és én nem magamnak hanem egy ismerõsömnek akarok cicát keresni!
A kérdező hozzászólása: nem akarok tenyészteni és még csak Budapesti sem vagyok! :(
Nocsak, "tenyészteni" akarsz ???
Ingen maximum keverék cicát találsz.
Ingyen sehol sem fogsz kapni, én úgy hallottam több 100e Ft egy ilyen cica.. Fajta macska sehol sincs ingyen...
azt nem tudom hogy hol lehet ilyen cicát kapni de ha Budapesti vagy és tudod hol van a lurdi ház holnap macska kiállítás van és én láttam ott meg kérdezheted
"Ezt a fajtát brit rövidszõrûnek hívják, és ha hobbi cicaként vásárolod meg, kb. 700.00ft illetve 600.00ft. Ez változó, de ha ennél alacsonyabban például 300.00ft-ért kinálják, az vagy beteg, vagy keverékes. " Oh, ez az ár azért némi túlzás, ennyiért autót vehetsz.. A brit cicák nem olcsók, de egy nullával odébb vagyunk az igazságtól. http://www.olx.hu/q/brit/c-312

Hol lehet ingyen pannonos nokia 5230 at függetlenítteni?

Hol lehet ingyen pannonos nokia 5230 at függetlenítteni?

Legjobb válasz: Ingyen senki nem függetlenít... Hol élsz te?

Ingyen senki nem függetlenít... Hol élsz te?
Sehol. Ingyen még a szánk sem ér össze!
Ez a válasz se ingyen van ...


Hol lehet ingyen vagy hosszan parkolni Szegeden az Ady Tér közelében?

Egyetem látogatóra megyünk az osztálytársaimmal- ezért lenne fontos, hogy úgy 5 órán keresztül bírjon ott állni az autó - és nem ismerem a járást Szegeden. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A Nagykörúton végig ingyen lehet parkolni! A Bécsi körúti szakaszától egy két sarok a TIK, illetve az Ady tér! [link]

A Nagykörúton végig ingyen lehet parkolni! A Bécsi körúti szakaszától egy két sarok a TIK, illetve az Ady tér! [link]
mi is holnap megyünk o.társaimmal köszi megspóroltál nekem most egy csomó idõt :) kérdezõ sikerült anno helyet találnod? :D

Hol lehet INGYEN weblapot készíteni úgy h. amikor kész akkor is INGYEN legyen?

Minecraft videókat készítek és töltök fel youtube-ra. Szerverem is lesz (már megvan a plugin-ok többsége) és oda írnám az ip-t esetleg a bemutató videót meg egy-két másikat töltenék fel.

Legjobb válasz: Weboldalszerkesztõk: webnode.hu, weebly.com Blogszerkesztõk: blogger.com, wordpress.com, blog.hu, freeblog.hu Weboldaltárhelyek: 000webhost.com, atw.hu, uw.hu Statikus honlapod egyébként lehet Dropbox-on is. Ezek mind ingyenesek.

Weboldalszerkesztõk: webnode.hu, weebly.com Blogszerkesztõk: blogger.com, wordpress.com, blog.hu, freeblog.hu Weboldaltárhelyek: 000webhost.com, atw.hu, uw.hu Statikus honlapod egyébként lehet Dropbox-on is. Ezek mind ingyenesek.
a kutyát nem érdeklik a sz*ros minecraft videók, pláne hogy minden második 10 éves azt csinálja, aztán nyomja fel Youtubera.
gportal.hu pl. ha kezdõ vagy, ha jobban értesz hozzá akkor joomla, wordpress ha pedig egészen profi vagy akkor html, php stb. :)
a blog.hu szerintem a legjobb mert ott htmlben es cssben tudom szerkeszteni a kinézetet

Hol lehet ingyen sms-t küldeni, vagy milyen progival lehet mobilt hívni ingyen?

Legjobb válasz: http://tarcsahang.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&.. http://www.skype.hu/ http://internettelefon.lap.hu/ http://internettelefon.lap.hu/ingyenes_telefonalas/18789072

A kérdező hozzászólása: Az elsõ bejegyzésnek igaza van, egyiksem ingyenes csak olcsó :S Legalábbis mindegyiknél ott van a percdíj

Hol lehet INGYEN teljes nemibetegség szűrés csináltatni?

Külföldön hallottam, hogy vesznek a hímvessz?b?l váladékot és nyálból is mintát a vér mellett, így elég alapos vizsgálatot csinálnak. Budapesten hol van ilyen? Ingyenes?

Legjobb válasz: Hááát szerintem ingyen nem csinálnak, mert pl az aids-szûrés úgy tudom, elég drága. De amúgy minden rendelõben van bõr- és nemi beteg gondozó. Na ott. Magyarán a bõrgyógyászaton.

Hááát szerintem ingyen nem csinálnak, mert pl az aids-szûrés úgy tudom, elég drága. De amúgy minden rendelõben van bõr- és nemi beteg gondozó. Na ott. Magyarán a bõrgyógyászaton.
a körezeti bör és nemibeteg-gondozóban természtesen ha van TB-d.
A kérdező hozzászólása: Az AIDS szûrés ingyenes több ponton is. Már kutakodtam neten, de teljes szûrésrõl sehol smemi infó:(
Szerintem is csak az anonim aids ingyenes. Minden másért fizetni kell. Kivéve ha valami komoly bajod van és korházban fekszel, talán akkor vizsgálnak ilyet ingyen.

Budapesten hol lehet ingyen netezni vagy olcsón?

Olyanra gondolok, mint pl a volánnak is van a buszain,meg pl pár étteremnek, hogy ha rácsatlakozok akkor a hely netjének az IP-ját kapom meg én is.

Legjobb válasz: Pl. minden plázában van ingyen wifi

Pl. minden plázában van ingyen wifi
Nekem a plázákban (és még a Lehel csarnokban is) jelzi a szabad wifit az okostelefonom. És mûködik rajta, nem kér jelszót (Vodafone).
A kérdező hozzászólása: Ok értem.A Mammutban kér hálózatbiztonsági kulcsot vagy hozzáférési kódot, amikor csatlakozni akarok, ilyenkor mit kell beírni (mivel elméletileg ezek is ingyenes hotspot-ok)vagy ezt honnan lehet megtudni?
Mint írtam ezek a NEVEIK.Nem kell jelszó hozzájuk!Ingyenes hotspotok.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor ezt az SSID azonosítót kell baírnom, amikor csatlakozni akarok a nethez (mivel ilyenkor kér valamit, hogy írjak be)?
SSID-azonosító a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a szolgáltatók közzéteszik a wifi hálózat nevét, általában biztonsági okokból ki szokták ezt kapcsolni.
A kérdező hozzászólása: a 3. válaszolótól kérdezném, h az SSID az mit jelent a hotspotok mellett, az a jelszó amivel rátudok csatlakozni a netjükre?
A kérdező hozzászólása: igen de az ingyen wifi nekem nem mûködik, pl Mammutban, mert ahhoz hogy netezzek, ahhoz az egyetemi netre kell csatlakoznom, vagy valaki eltudná nekem mondani, h mit csinálok rosszul pl a Mammutban, mert mindenhova kér jelszót pl Vodafonnál is, meg T com nál is .. mikor ráakarok csatlakozni
Az elérhetõ hálózatok listájában ami mögött egy nyitott lakat van az nem kér jelszót.

Hol lehet ingyen dolgozni?

Élelmiszer és vegyi áru eladói szakmát szereztem tavaly.De a match-nál volt gyakorlatom és hiába kértem sosem segítettek így tapasztalatlan vagyok még.Szeretnék tapasztalatot szerezni de egy bolt sem alkalmaz.Szerintetek ingyen hol segítenének bele rázódni a szakmámba?

Legjobb válasz: Ingyen nem dolgozhatsz, mert a munkaadót büntetik meg.

Ingyen nem dolgozhatsz, mert a munkaadót büntetik meg.
Törvényellenes szerintem, nem lehet senkit ingyen dolgozatni munkaszerzõdéssel. És ha ingyen dolgoztatnának valakit, hogyan lenna számonkérhetõ, ha valamit véletlenül/szándékosan elszúr?
Megvan a szakmát, megvan a gyakorlati idõd. Ne ingyen munkát keress, hanem rendes állást.. úgyi mindig az adott helyen kell megtanulni a helyi szokásokat.
A világon bárhol. Nincs olyan ember aki ezt visszautasítaná. Szerintem te fogod bebizonyítani Magyarországnak, hogy munkát bárhol bármikor lehet találni. És ha valahonnan kirúgnak öt percen belül találsz új állást. :)
A kérdező hozzászólása: Hát anyujék tartanak el most is és elég szûkösen élünk azt a 2-3 hónapot míg bele rázódom valamennyire a szakmámba kibírnánk még.
mehetsz ügynöknek, de az költséggel jár sajnos. és ha ingyen dolgozol mibõl élsz ?
A 37 % - os mindenhol megpróbál okosnak látszani, pedig valószínûleg csak egy 16 éves kis srác aki unatkozik. Senkit nem lehet felvenni dolgozni fizetés nélkül, az Apeh (nav) azonnal belekötne hogy ez hogyan is lehetséges, és ugyan mi haszna van ebbõl neki meg mondjuk nekem mint igazgatónak. Már egy 4 órára való bejelentést is szigorúan vizsgálnak, hiszen a dolgozó zsebbõl kapja a pluszt, míg a munkáltató kevesebbet fizet utána. Bár ez utóbbi hihetõbb ugyan, csak ne jöjjön rossz idõben egy ellenõrzés. Egy alapítványnak dolgozni viszont egészen más, az erre vonatkozó szabályzatot most nem taglalnám, nézzen utána akit érdekel.
A kérdező hozzászólása: Ne veszekedjetek már.Segítséget jöttem kérni és nem azért hogy veszekedjünk
37% fejezd be végre a hükyeségeidet. "Ingyenmunka esetén nem szoktak kártérítést sem követelni." Igen, épp ez a baj, hogy nem is lehet kártérítést követelni. Legyen már eszed, ne csak mást idiótázz. Kérdezõ, bocs, de elegem van ebbõl az idiótázóból. Csinálj, amit akarsz.
Próbáld meg a TESCO-t. Ott tényleg mintha ingyen dolgoznál. (Lásd: Tesco-titkok c. könyv)
De 2 éves gyakorlattal hogy a fenébe nem kapsz melót? Úgy mész oda, hogy dolgoztam 2 évet, de nem tudok semmit, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem! Hanem a legtöbb helyen a gyakorlati idõt nem veszik figyelembe
Kuss kolopele!
"Kérdezõ, bocs, de elegem van ebbõl az idiótázóból. Csinálj, amit akarsz." Akkor szopki kolopelét. :D
Téged vertek otthon kiskorodban, igaz, kedves 36 % - os? Végtére még sehol nem lehetett látni mást tõled a trágár válaszaidon kívül. Komoly szellemi teljesítmény!
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:35 Te meg álltólag komoly emberként felülsz az ilyeneknek.
"A non-profit tevékenységet ne keverd ide, teljesen mást jelent." Pontosan ezt a tevékenységet jelenti a nonprofit amit a kérdezõ szeretne végezni.
"A mnkaszerzõdés kötelezõ része a munkabér, anélkül nem érvényes. És a munkabérre is van megadott törvényes minimum." A munkabérrõl való lemondást semmilyen jogszabály nem tiltja. Ne gyere elõ baromságokkal.
A kérdező hozzászólása: De pl ha írnánk róla szerzõdést akkor sem?Hisz nem szolgáltat ellen javat (ha jólk mondom) a munkámért
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Igen megvan.De úgy érzem hogy még lenne mit tanulnom a szakmámban mert a matchban 2évig sz.rtak a fejemre:( Útolsó vices vagy:D
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam Utolsó vicces vagy:D
"De pl ha írnánk róla szerzõdést akkor sem?" Dehogynem. Sõt ezesetben szerzõdést sem kell írnod és adót sem kell fizetned. Ez úgynevezett nonprofit tevékenység, mely a világon mindenhol adómentes.
A kérdező hozzászólása: De akkor is törvény ellenes ha a szerzõdésben benne van miért dolgozok ingyen?Ebben viszont van valami hogy ha elszúrok valamit...
"Törvényellenes szerintem, nem lehet senkit ingyen dolgozatni munkaszerzõdéssel." És itt a kulcsszó a "szerintem". :)
Bajnait felkötötték mikor jelképes egyforintért vállalta a kormányzást? Jahogy õ nem ingyen? Valóban, havi egy forint komoly fizetés. Egyébiránt meg azok az idióták, akik azt állítják törvényellenes ingyenesen munkát vállalni, másolják már be a hivatkozott paragrafust. Köszönöm...
A non-profit tevékenységet ne keverd ide, teljesen mást jelent. A kérdezõ pl. nem egy alapítvány, ami segítséget nyújt éhezõ bolttulajdonosoknak. A mnkaszerzõdés kötelezõ része a munkabér, anélkül nem érvényes. És a munkabérre is van megadott törvényes minimum. 2évig boltban voltál? Kérdezõ, ne csináld már, tényleg nem ingyen munkát kellene keresgélned. Mindenkinek van még tanulnivalója asaját szakmájában, emiatt nem szokás ingyenmunkalyet keresgélni. Nem legyél már ennyire kishitû.. inkább ez a bénázás a rossz, de errõl nem fog leszoktatni egy ilyen dolog, felelõs munkalehetõség kell neked.
Munka törvénykönyve. Téged is véd, nehogy hogykihasználjanak.. de tudod mit az ilyen idióták, mint te dolgozzanak ingyen. Bocs, hogy mertem a kérdezõ érdekeit védeni, menjen és szopassa magát.
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon szeretnék dolgozni sõt minden álmom mert amit megkeresek abból pénzt teszek félre és egy 5-10év múlva pedig boltot, kis kocsmát szeretnék majd nyitni.De már a t.k.m tele van hogy másfél éve sehova nem vesznek fel mert tapasztalatlan vagyok.Ezért gondolkodtam ezen a lehetõségen
"De akkor is törvény ellenes ha a szerzõdésben benne van miért dolgozok ingyen?Ebben viszont van valami hogy ha elszúrok valamit..." Nem kell szerzõdéssel szarakodnod, ha meg elszúrsz valamit azt fedezi a munkabéred. Ingyenmunka esetén nem szoktak kártérítést sem követelni.
"A mnkaszerzõdés kötelezõ része a munkabér, anélkül nem érvényes. És a munkabérre is van megadott törvényes minimum." A munkabérrõl való lemondás semmilyen jogszabály nem tiltja. Ne gyere elõ baromságokkal.
Nem ülök fel, csak nem értem mi a jó abban hogyha valaki mást se tud írni csak anyázásokat. Habár biztos megvan a maga szépsége ennek is.

Hol lehet ingyen játékokat letölteni torrent nélkül?

Legjobb válasz: Ingyen max demókat, ingyenes játékokat meg trialokat stb szedhetsz le.

Ingyen max demókat, ingyenes játékokat meg trialokat stb szedhetsz le.
Pl. szoftverbazis.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!