Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet infóknak (44 db)

Hol lehet .info-s domaint csinálni?

ha lehet, akkor ingyen...

Legjobb válasz: nic.info

nic.info

Két fő részére mindennel kb. mennyiből jön ki egy út Velence és környékére? Valaki valami olcsó, de jó utazási lehetőség, és hely hol lehet ezt szervezni? Olcsó szállás, meg bármi hasznos infó érdekel. Miket ajánlott elintézni (pl. biztosítás)?

Legjobb válasz: Mi tavaly augusztusban voltunk. A Wizzair-nek van járata Trevisoba, ami Velencétõl 25 perc vonattal (Velencében a vasútállomás a város kellõs közepén van, kimész és ott vagy a Gran Canale-nál), átlag 10ezer forintból meg lehet úszni egy oda-vissza jegyet. Mi Trevisoban szálltunk megy egy panzióban, 50 euró volt naponta a kétágyas szoba. Lehet Velencében is olcsó szállást találni, a www.hostelbookers.com-on kell körülnézni. Mi azért szálltunk meg Trevisoban, mert úgyis onnan ment a repülõgép, és nem akartunk az utolsó nap korán kelni.

Mi tavaly augusztusban voltunk. A Wizzair-nek van járata Trevisoba, ami Velencétõl 25 perc vonattal (Velencében a vasútállomás a város kellõs közepén van, kimész és ott vagy a Gran Canale-nál), átlag 10ezer forintból meg lehet úszni egy oda-vissza jegyet. Mi Trevisoban szálltunk megy egy panzióban, 50 euró volt naponta a kétágyas szoba. Lehet Velencében is olcsó szállást találni, a http://www.hostelbookers.com-on kell körülnézni. Mi azért szálltunk meg Trevisoban, mert úgyis onnan ment a repülõgép, és nem akartunk az utolsó nap korán kelni.
A repülõ oda-vissza 45 ezer Ft / fõ Apartman 1 személynek 6 ezer/éj Elmentek mondjuk 1 hétre, akkor kell napi 10 ezer Ft = 70 ezer 45 + 45 = 90 7 x 12 = 84 7 x 10 = 70 1 hétre utazással, szállással, költõpénzzel együtt 250 ezer Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mind a kettõtöknek. Várom a további válaszokat! 2. válaszoló: az írt úti ktg. az a repülõ, vagy a vonat, vagy a repülõ+vonat?
Ez a repülõjegy ára. A vonat ára 2 euró körül volt.
Mi a múlt hétvégén voltunk Velencében a párommal. 3 éjszaka 3 csillagos hotelben, reggelivel, repülõvel kb. 76.000, -Ft volt kettõnknek. A repülõ Wizz Bp. Ferihegy 1-rõl Trevisoba 30.000, -Ft (ez úgy jön össze, hogy mi adtunk fel 1 poggyászt kb. 3000, -Ft ha jól emlékszem + 1.000, -Ft a szervízdíj, mert banki átutalással fizettünk)a többi a szállás. A hotel Trevisoban volt, szerintem teljesen korrekt, tiszta, a személyzet egész tûrhetõen beszélt angolul (az olaszok nagy részére nem jellemzõ!!!!). Innen Velence 30-35 perc vonattal, ami oda-vissza 10 Euróba került 2 fõ részére. A vonatok félóránként közlekednek mindkét irányba. Mi még Veronában voltunk vonattal, ez Trevisotól 130 km, a jegy 33 Euró volt(ez csak egy bizonyos járatra ennyi, egyébként kb. 80 Euró oda-vissza két fõnek!). Nagyon szép város nekünk jobban tetszett mint Velence (érdemes Verona Cardot venni a vasútállomáson ami 10 Euró fejenkénet. 10 múzeumot, látványosságot lehet vele megnézni. Ha mindenütt belépõt vennél az sehol nem olcsóbb 5 Eurónál fejenként, ergo legalább 50 Eurót/ fõ spórolsz!!!). Tervisora is érdemes egy fél napot szánni, tartományi megyeszékhely, nekünk tetszett. A vasútállomás, illetve a repülõtér a hoteltól busszal közelíthetõ meg, a buszjegy elõvételben 1 Euró, a sofõrtõl vásárolva 2 Euró. A vasútállomáson biztosan lehet venni, a reptéren nem tudom. Egyébként megjegyzendõ, hogy egyéni szervezéssel és szállásfoglalással ez a szoba 75 Euró/ éj + 8.30 Euró a reggeli!! (A hotelben ez volt kiírva)Ahol mi intéztük az úgy találod meg, hogy beírod a keresõbe a következõt: triplanet. Remélem ez nem számít reklámnak. Mi mindent itt intéztünk, teljesen korrektek. A vonatokról itt érdemes tájékozódni: http://www.trenitalia.com.(a nyelvet át lehet állítani angolra). Biztosítást szerintem mindenképpen kössetek, ahol mi kötöttük erre a 4 napra kettõnknek 3.500, -Ft volt. Nem érdemes ezen spórolni, mert elég nagyot lehet bukni, ha nincs és történik valami.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi, hogy ilyen részletesen leírtad (utolsó)! Az olasz nyelv nálunk nem gond, szóval nem fontos, hogy angolul beszéljenek, vagy olvashassuk a web oldalt, sõt még olaszul jobb. Köszi! Bármilyen olaszországi nyaralás érdekel ilyen téren, mert még nem tuti, hogy Velence és környéke lesz...jövõre tervezzük. :)
Szia! Nem tudom mennyire aktuális még, de gondoltam én is írok. Mi párommal júliusra tervezünk egy 4 éjszakás Velencei utazást. Úgy terveztük 3 éjszakát töltünk egy Velencétõl 30 percre levõ kempingben. 2 személyes kis bungallowban, ami 3000Ft/fõ/éj, a buszjegy 2 euró oda-vissza Velencébe. Egyik napot mindenképpen Velencében szeretnénk eltölteni, aztán jó lenne a tengerben fürödni egyet, és esetleg egy másik közelebbi várost megnézni, vagy Velencébe mennénk még egyszer, ha úgy tartja kedvünk. Repülõvel megyünk, a wizzairnél ahogy mondta már valaki 7-8 ezer ft-ból ki lehet hozni egy oda-visszát, csak sûrûn kell figyelni a honlapjukat, 3 naponta változnak az árak. Én tavaly utaztam velük, szerintem nagyon korrektek az árhoz képest :) Más nem is nagyon van, tehát mi úgy számoltuk 25 ezerbõl kijönnek a kötelezõ költségek egy fõre, és akkor még ennünk kell valamit, illetve belépõk, vizibusz ha úgy hozza kedvünk, ilyesmik... :)


Hol lehet kapni hordozható súlyokat? ( több infó lennt)

Olyanra gondolok amit iskolában is tudok nyugodtan viselni mégis er?sit :)

Legjobb válasz: Lehet bármely sportboltba kapni kéz-és lábsúlyokat. Ezek ilyen 1-2 kilósak. Én speciel tegnap láttam az intersportban egyet. :)

Lehet bármely sportboltba kapni kéz-és lábsúlyokat. Ezek ilyen 1-2 kilósak. Én speciel tegnap láttam az intersportban egyet. :)
Na most az izom növekedését ezek semmiben nem fogják befolyásolni. Nem adnak rendes stimulációt, és kábé semmit nem érsz el, csak rohadt fáradt leszel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat : )
nekem is tetszett de sajnos pdf-ben sem találtam a neten magyarul.

Segítség! Az infra lámpánkat össze törtem hol lehet bele olyan nagy izzót venni ami tulajdonképpen a lámpa?

A mûanyagnak nem lett baja csak az izzó tört a foglalatba. De nem tudom milyen boltban keressem. Philips a márkálya de ezt lehet pötolni? És az árát KB meg tudjátok mondani?

Legjobb válasz: Ha ilyenrõl van szó, kapsz szupermarketben, barkácsárúházban is:http://wellmed.hu/shop_ordered/6012/shop_pic/HT039.jpg

Ha ilyenrõl van szó, kapsz szupermarketben, barkácsárúházban is:http://wellmed.hu/shop_ordered/6012/shop_pic/HT039.jpg
FONTOS! ...ha gyógyászati célú a lámpa, http://www.argep.hu/popup.asp?pid=208030394&pnr=10001&foto=1 abba max. 100W izzót tehetsz! ugyan is, a müa házba a nagyobb teljesítményû izzó, átmérõre már nem fér bele INFRA 100W 230V E27 RED (VÖRÖS) PHILIPS (Philips R 95 INFRAPHIL) http://www.nemethelektronika.hu/sites/default/files/imagecac.. FOGLALAT: E27 ÉLETTARTAM: 6000ÓRA ÁTMÉRÕJE: 95MM BÚRÁJA PIROS ... ára: kb. 1500 - 2000 Ft/db. világítástechnikai és villamossági szaküzletekben kapható.

Költők és múzsáik KÉRLEK SEGÍTSETEK FONTOS. Hol lehet erről infót találni?

Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy írjatok nekem olyan műveket, és néhány szót az alábbi szerelmekről: Babits Mihály - Tanner Ilona Kosztolányi Dezső - Harmos Ilona Radnóti Miklós - Gyarmati Fanni Karinthy Frigyes - Böhm Aranka Mikszáth Kálmán - Mauks Ilona Egyszerűen semmit sem találtam a neten, valaki segítsen kérem. Holnapra kell az irodalom házi. Valamint a költőkre gyakorolt hatást is szeretném megtudni, hasonlókat minden ismertebb magyar költőnél.

Legjobb válasz: És ezt ma adták fel, ugye? Még véletlenül sem tudtál volna korábban nekiállni a leckének?

És ezt ma adták fel, ugye? Még véletlenül sem tudtál volna korábban nekiállni a leckének?
De a felsorolt "hölgyemények" a feleségeik voltak..
A "múzsa" az valami más
Kosztolányiról olvastam valamikor, hogy élete végén valamilyen "Mária"-val jött össze (aki pedig nem a neje volt)

Dr. Leo cipőt hol lehet venni? Vagy info little blue lamb, freycoo "diszkontrol"?

Ezt az emelt sarku cipot ajanlotta a csiposzuresen az orvos, amugy elvaltozas nem volt. Nem tudom, hol lehet venni. Eddig Superfit-et hasznaltunk, az nem emelt. Erdekel meg benti ciponek a Freycoo, LBL vagy mas hasonlo csuka. Van olyan weboldal, ahol kedvezmenyezen lehet hozzajutni (dr.leo is) Koszonettel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!