Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hormonvizsgálatot (4 db)

Hormonvizsgálatot hol lehet magánorvosnál csinálni? Ezt egyáltalán valahol pénzért meg lehet csináltatni?

Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Beírod a googleba, hogy magánorvos endokrinológus, és keress. Ha Budapesti vagy van a Budai egészségcentrumban, a Mammut egészségcentrumban, a Mensmentisben, ha nem Budapesti vagy akkor elõzõleg írtam, hogy mit csinálj.

Beírod a googleba, hogy magánorvos endokrinológus, és keress. Ha Budapesti vagy van a Budai egészségcentrumban, a Mammut egészségcentrumban, a Mensmentisben, ha nem Budapesti vagy akkor elõzõleg írtam, hogy mit csinálj.
Persze. Vannak magán endokrinológusok és magánlaborok is. De ha magánlaborban csináltatod a vizsgálatokat, akkor azért készülj fel, hogy nem lesz olcsó. Egy-egy hormon vizsgálata kb. 2500 forint (persze hormontól függõen eltérõ lehet), és ált. nem egy hormont kell megnézni. De vannak olyan magándokik, akik be tudnak utalni a kórházba vérvételre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak. Utánanézek ezeknek az interneten.
Annyit tudok segíteni, hogy a mensmentisben mindenféle laborvizsgálat van, nekem hormonvizsgálatot 17000 ft-ért vállaltak volna.

Hol lehet utána nézni a hormonvizsgálati értékeknek? 19-21 és 3-5 napi érdekelne!

Legjobb válasz: Rá lesz írva a papírra. Amúgy pl. webbeteg.hu-n. Vagy google keresõ: "xy normálérték".

Rá lesz írva a papírra. Amúgy pl. webbeteg.hu-n. Vagy google keresõ: "xy normálérték".
Vérvételen csinálják, igen, de nyilván az orvos írja be, hogy miket kér. Beutaló biztos, hogy kell.
Ez egy sima vérvétel, amit laborba a ciklusod 3-5. napján kell levenni. A beutalót a nõgyógyásztól kérjél, nekem azt írta rá, hogy "Kórismeret: Sterilitas I.", mást nem. És 5-6 hormont néztek meg. Eredmény egy héten belül. Egyébként, ha már mentek, akkor a párodnak is kérjetek beutalót spermavizsgálatra (kiv. ha már volt), mert egy helyen történik, és legalább túl lesztek rajta.
menj dokihoz, és õ mindent elmond részletesen neked


Ez hormonzavar lehet? Teljes körű, megbízható hormonvizsgálatot hol csinálnak Budapest környékén?

Ilyen vizsgálatot endrokninológus végez? Az elég indok a vizsgálathoz, hogy n? létemre sz?rösödöm olyan helyen ahol nem kellene Pl: állon, mellbimbó körül, köldök alatt? Egyre több pattanás van rajtam, az utóbbi id?ben meg olyan érzékeny lettem, hogy mindenen elb?göm magam. Szerintetek vizsgáltassam ki magam?

Legjobb válasz: Ez férfi nem hormon túltermelõdésre utal a szervezetedben (a pattanások is attól vannak, nemcsak a szõrök). Ki kell vizsgáljanak, vérbõl és vizeletbõl nézik a szükséges paramétereket, és igen az endokrinológus kéri a vizsgálatot, de mivel ezek mégis nemi hormon túltermelõdés tünetei, nõgyógyász is ért hozzá, kérheti

Ez férfi nem hormon túltermelõdésre utal a szervezetedben (a pattanások is attól vannak, nemcsak a szõrök). Ki kell vizsgáljanak, vérbõl és vizeletbõl nézik a szükséges paramétereket, és igen az endokrinológus kéri a vizsgálatot, de mivel ezek mégis nemi hormon túltermelõdés tünetei, nõgyógyász is ért hozzá, kérheti
Többnyire petefészek eredetû az ilyen baj, de van esély, hogy mellékvese. A háziorvos ad majd beutalót, és talán javasol is jó szakembert, hogy hova fordulj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Az utóbbi fél évben kezdett ez nálam elõjönni, de nem tudom mitõl. Elég bosszantó. Kivizsgáltatom magam. Hátha adnak valami gyógyszert amitõl megszûnnek a tünetek.
Igen, ez hormonproblémára utal. Endokrinológus foglalkozik vele. Ha SZTK-ba szeretnél menni, akkor háziorvostól vagy nõgyógyásztól kérj beutalót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!