Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy valakinek a nevén (14 db)

Hol lehet megtudni, hogy valakinek a nevén van-e ingatlan vagy egyéb vagyon amire behajtást lehet kérni?

Legjobb válasz: Végrehajtás lehet kérni ingatlanra, ha van végrehajtható okirat. De számodra csak annyit kell beixelni a végrehajtási lapon, hogy ingatlanvagyont is végrehajtás alá kívánsz vonni. A kirendelt bírósági végrehajtó pedig az ingatlannyilvántartásban (TAKARNET) az adós adatai alapján fog kutakodni egy kicsit, és ha talál ingatlant, akkor azt végrehajtás alá vonja. De ez nem a te dolgod, hogy megkeresd az adós ingatlanjait. Ezt majd a végrehajtó megteszi. (Meg az autót is, meg a cégtulajdont. Mert ezt a számítógép elõl pár kattintással meg tudja nézni. De pl. már az adós bankszámláit a hitelezõnek kell felhajtani, mert a végrehajtó jó, ha öt bankot megkérdez...)

Végrehajtás lehet kérni ingatlanra, ha van végrehajtható okirat. De számodra csak annyit kell beixelni a végrehajtási lapon, hogy ingatlanvagyont is végrehajtás alá kívánsz vonni. A kirendelt bírósági végrehajtó pedig az ingatlannyilvántartásban (TAKARNET) az adós adatai alapján fog kutakodni egy kicsit, és ha talál ingatlant, akkor azt végrehajtás alá vonja. De ez nem a te dolgod, hogy megkeresd az adós ingatlanjait. Ezt majd a végrehajtó megteszi. (Meg az autót is, meg a cégtulajdont. Mert ezt a számítógép elõl pár kattintással meg tudja nézni. De pl. már az adós bankszámláit a hitelezõnek kell felhajtani, mert a végrehajtó jó, ha öt bankot megkérdez...)
Mikor kente rá, és mit csinált vele? Ha a végén, akkor waxra tippelek, a színe alapján azonban elég sok márka lehet.
A kérdező hozzászólása: valami olajos cucc volt:S nemtom hogy ez segít-e


Worms Reloaded / valami más verziója? vagy a realtime, valós idejû Worms: LieroX / OpenLieroX? Más tippem perpill nincs...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs közöttük, de köszönöm a választ! Azt elfelejtettem említeni, hogy 3D játék volt elnézést.
Worms 4 Mayhem

Láttam, hogy 19. -én a Camponánál lehet coca cola egyedi nevet csináltatni. Ez mennyibe kerül, és hol kel hozzá való kólát venni?

Ajándékba szeretnék ráiratni egy egyedi nevet, de attól függ hogy ez mennyibe kerül? Azt olvastam vigyek oda egy sima dobozos coca colát, de mindenen van írás, nem találtam egyik boltba se olyat, amelyiken lett volna üres hely ahova rárakják...

Legjobb válasz: Ingyenesen rakják rá! Nyugodtan vigyél bármilyen neves kólát, mert matricát raknak rá amivel letakarják az alatta lévõ nevet.

Ingyenesen rakják rá! Nyugodtan vigyél bármilyen neves kólát, mert matricát raknak rá amivel letakarják az alatta lévõ nevet.

Meg lehet valahogy találni az interneten valakit, akinek nem tudom a nevét, csak hogy hol nyaralt? Ha igen, hogy?

A nyaraláson találkoztam egy fiúval, akivel kölcsönös volt a szimpátia, viszont elszalasztottam az alkalmat, hogy megkérdezzem a nevét. Mit tehetnék? Nagyon szeretném megtalálni.

Legjobb válasz: Mondd a helyet ahol nyaralt, talan segithetek...vagy esetleg szallo nevet vagy valamit

Mondd a helyet ahol nyaralt, talan segithetek...vagy esetleg szallo nevet vagy valamit
Ugyanez történt velem...2 napja jöttem haza..Van egy pár támpontom, de még úgy se találtam meg a lányt akivel szintén nyaralás alatt találkoztam..pedig tudom elméletileg, hogy hol lakik..
keresd meg a 2. válaszolót, ki tudja... :)
A kérdező hozzászólása: Most szombaton jöttem haza, Dobogómajorban nyaraltam, Hévíz mellett.
Hívd fel a szálláshelyet, ahol voltatok, és mondd el ezt így, hátha egy romantikus lelkû recepciósnõ segít neked... :)
Második vagyok, akkor láttam csak a település nevet a címkékben amikor elküldtem...én külföldön voltam...

Ha valaki más nevében regisztrál be egy, pl. társkereső, oldalon, akkor valahogy ki lehet deríteni, hogy hol tették ezt meg, kinek a gépéről, illetve ki akart megtréfálni?

Legjobb válasz: Hát ha egy netkávézóban, nyilvános géprõl létrehozott citromail, stb. e-mail-t felhasználva csinálja valaki, akkor biztosan nem. Saját elõfizetéses géprõl ki lehetne deríteni, ha odáig fajulna, hogy rendõrségi feljelentés lesz a dologból. Más kérdés, hogy hatalmas tahóság ilyet csinálni.

Hát ha egy netkávézóban, nyilvános géprõl létrehozott citromail, stb. e-mail-t felhasználva csinálja valaki, akkor biztosan nem. Saját elõfizetéses géprõl ki lehetne deríteni, ha odáig fajulna, hogy rendõrségi feljelentés lesz a dologból. Más kérdés, hogy hatalmas tahóság ilyet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Valóban az, azért szeretném kideríteni, hogy ki tette ezt velem! Köszi, és további szép napot!
Ha nagy baj nem lett belõle, a társkeresõ oldallal vedd fel a kapcsolatot, és töröltesd a regisztrációt (vagy már megtetted). Mindig vannak bunkó emberek. Ha komoly hátrányod származott belõle, tegyél feljelentést a rendõrségen. Neked is szép napot!
Az én nevemben egy közösségi oldalon hoztak létre profilt, de nagy bajt okoztak vele. A párom nem hitte el, hogy nem én voltam, nem vágyok semmiféle szado-mazóra. Nagyon nehéz volt töröltetni. Nem tudom, melyik hülye haver szórakozott.
Én egyszer csináltam az eredetihez egy kamu profilt is. Arra használtam, hogy az ismerõseim (lányok) képét nézzem. Így nem jöttek rá, hogy én voltam.
Ha mobilnetet használt, akkor nehéz lesz megtalálni, mert az IP cím változó.

Ruhacsomagolásra van ötletetek, hogy legkisebb helyen elférjen? Hallottam egy vákuumos zsákról, amiből hozzá való pumpával kiszippantva a levegőt nagyon kicsi lesz a csomag mérete. Mi a neve ennek/hol lehet beszerezni?

Legjobb válasz: http://www.topshop.hu/space_bag_cube_set_vakuumos_tarolozsak.. Ez az a zsák, de teleshopos, szóval elvbõl nem érheti meg, és amúgy szerintem tényleg ne adj ki 8000-et ezekért. Mellesleg ez most nem is kapható. Vagy esetleg ez, de itt is ugyanaz a helyzet: http://www.topshop.hu/space_bag_12_set_vakuumos_tarolozsak-7.. Még kereshetsz máshol is: https://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=v%C3%A1kuumzs%..

http://www.topshop.hu/space_bag_cube_set_vakuumos_tarolozsak.. Ez az a zsák, de teleshopos, szóval elvbõl nem érheti meg, és amúgy szerintem tényleg ne adj ki 8000-et ezekért. Mellesleg ez most nem is kapható. Vagy esetleg ez, de itt is ugyanaz a helyzet: http://www.topshop.hu/space_bag_12_set_vakuumos_tarolozsak-7.. Még kereshetsz máshol is: https://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=v%C3%A1kuumzs%..
Ha akkora méretre hajtogatod, amekkora a bõrönd/táska, az sokat számít. A puha cuccokat rakd felülre, úgy könnyebb összenyomni. Tehát nadrágok alulra, utána pulcsik, a tetején a pólók. Minden mást(pl. cipõt) rakj szatyorba, és ne a ruhákat, mert azok így "be tudnak folyni" a bõrönd részeibe. Visszafelé, ha szennyessel jössz, akkor elõször pakolj be, és utána a résekbe gyömöszöld be a szennyes ruhákat. Errõl a zsákról még nem hallottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!