Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy valakinek a (226 db)

egy nyári táborban 4 évvel ezelõtt
Húú, hát mi szembeszomszédok vagyunk :) neki 3 éves kapcsolata volt, de még csak nem is köszöntünk egymásnak. Majd egyik este kihívott sétálni :) nem történt semmi csak beszélgettünk, és ez így ment 3 hónapon keresztül :) a 3-4. alkalom után már elkezdett udvarolni (amit persze én nem vettem észre-.-"). egyik hétvégén mentünk bulizni és elhívtam õt is és akkor megtörtént az elsõ csók. másnap már egyedülálló volt és immár egy éve vagyunk együtt és még soha senki mellett nem voltam ilyen boldog :)
SOTE jégfarsang :)
Egyetemen a TEK-szakhéten, Paddy koncerten :D
uncsitesóm haverja volt és egy party alaklmával kezdeményezett nálam
táborban
1. és 2. barátnõm: gimi. 3. barátnõm: tábor. 4. barátnõm: egyetem. 5. barátnõm: társkeresõ oldal.
Mi diákmunkán ismerkedtünk meg. Ennek már 8 éve :) 24/L
Internetes társkeresõn, randivonalon, ezelõtt 6 éve. 22/L
Baráti társaság
és én is itt
Én is itt.
Munkahelyemen. Ja és pultos vagyok egy szórakozóhelyen... :D
Itt. Viccen kívül. 20/F
Vonaton :D

Megmondaná valaki, hogy hol lehet nézni Tatán a holnapi vb-döntőt?

Valami bárra vagy valami ilyesmire gondoltam, tudjátok, nyilvános helyre. Köszi mindenkinek. 20F

Legjobb válasz: Gyerekek, hát hun éltek ti, hogy nem ismeritek Komárom Esztergom megye egyik legszebb városát? Tata a vizek városa, és csodaszép, de ha már tárgytalan, akkor nem írom meg hol lehet nézni :P :)

Gyerekek, hát hun éltek ti, hogy nem ismeritek Komárom Esztergom megye egyik legszebb városát? Tata a vizek városa, és csodaszép, de ha már tárgytalan, akkor nem írom meg hol lehet nézni :P :)
otthon kezdtem, aztán beestem a kv-ba :D kár, hogy most 1ideig megint foci nélkül maradunk
A kérdező hozzászólása: Platán:D De aztán otthon is a végét:) Te?:D
végül hol nézted?:)
szóval minden jó kis kossmában, ahol van tívííí :) és persze nincs mit:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, meg asszem a Pikantoban is :D Köszönöm:)
igen, de asszem a kv-ban is meglehet majd nézni
A kérdező hozzászólása: Látod, látod, sokan nem ismerik, pedig tényleg szép város:) Azért köszi:) Platánban lehet nézni ugye?
Azért egy várost írhatnál, még ha BP. akkor is, mert így nem egyértelmû,
A kérdező hozzászólása: Köszi:D Amúgy a kérdés már tárgytalan:)
Ott a város. Tata.
A kérdező hozzászólása: De ott volt eredetileg is, hogy Tata:D :)
:D de, szerintem ott volt, olvastam pár órával ezelõtt is a kérdést, akkor is ott volt:) :)
2. vagyok. Eskü, az még nem volt ott az elõbb...:D
Nekted nem egyértelmû, hogy úgy kérdezi: hol lehet nézni Tatán?
Jah, várost írhatnál. Amúgy meg ha pesti vagy, akkor a Westend tetején van egy kivetítõ, oda fel lehet menni, leülni, nézni a meccset meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen:) 2 év és EB :)


Az interneten olvastam cikkeket és belefutottam ebbe a fürdőruhába. De nem találtam meg, hogy milyen márka és, hogy hol lehet kapni. Valaki tud róla valamit?

http://www.myimg.de/?img=koldokigkivagottbikinicbfb5.jpg

Legjobb válasz: http://www.shopstyle.com/browse?fts=backless+swimsuit http://shopping.hu/marka/asos_82

Nem tudja közületek esetleg valaki, hogy hol lehet megtekinteni azt a felvételt, ami a 2008-as, 32. Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon készült akkor, amikor Richter Flórián csoportjával együtt Arany Bohóc-díjat nyert?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=-gODklOTlPU A világ legnagyobb cirkuszfesztiválján, Monte Carloban egyedüli magyarként Arany Bohócdíjat nyert. Gratulálunk Flórián!

http://www.youtube.com/watch?v=-gODklOTlPU A világ legnagyobb cirkuszfesztiválján, Monte Carloban egyedüli magyarként Arany Bohócdíjat nyert. Gratulálunk Flórián!
Igen ott megnézheted. Itt van még egy ez a 2004-es Monte Carloi Circus Fesztivál itt EZÜST BOHÓC díjat nyert.

Valaki megmondana hogy hol lehet talani programot a sims 2 egyedi tartalom keszitesehez?

nagyon kellene es kosz hogy valaszolsz :) es nagyon megkoszonnem ha a sims 3 egyedi tartalom programjat is megmondanatok ^^

Hol lehet találkozni ezzel a Fanyûvõ lénnyel? Ti találkoztatok már vele ha valaki igen pls. Irja le. És hogy néz ki? A válaszokat elõre kösz!

Találkoztatok bármilyen ilyen lénnyel pl. chupoacabra fanyûvõ görényember?? A válaszokat elõre kösz!!!

Legjobb válasz: Hát Mátranovákon lehet vele találkozni. Ha nincs otthon, akkor keresd a kocsmában. Ha véletlenül arra jársz akkor küld üdvözletem neki.

Hát Mátranovákon lehet vele találkozni. Ha nincs otthon, akkor keresd a kocsmában. Ha véletlenül arra jársz akkor küld üdvözletem neki.

Valaki segítene? Hol lehet Miskolcon, vagy a közelében Honda Dio AF25-höz, motorblokk-tartó szilentet kapni? Már nagyon sok helyen megnéztem, de semmi. Azt sem tudom, hogy esetleg melyik típusé kompatibilis vele.

Az egyik Búza téri üzletben egy hete azt mondták, rendelnek, ma mentem érte, és csak azt válaszolták: sorry... Három beszállítója sem tudott szerezni. Help !

Legjobb válasz: Köszi, de négyben voltam a búzán, és csak az egyik volt hajlandó rendelni, de mint írtam is, elküldött egy hét múlva.Az a baj, hogy csak a mocival tudok közlekedni,és az egyik hiányzik belõle, és tudtommal csak darabokban lehet kivenni a másikat. Ezért nem tudom sajnos megmutatni :(

A kérdező hozzászólása: Köszi, de négyben voltam a búzán, és csak az egyik volt hajlandó rendelni, de mint írtam is, elküldött egy hét múlva.Az a baj, hogy csak a mocival tudok közlekedni, és az egyik hiányzik belõle, és tudtommal csak darabokban lehet kivenni a másikat. Ezért nem tudom sajnos megmutatni :(
Van a búzánál 3 motoros bolt is. Mind a 3-ba megkérdezted? Meg ha beviszed a gyárit akkor lehet tudnak adni olyat ami ugyanolyan.
Akkor marad az a megoldás hogy neten keresel honda stilenteket. Aztán ha valamelyik hasonlít arra ami neked kéne akkor megkérded annak a méretadatait, és az alapján megnézed hogy jó-e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!