Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy valakinek (426 db)

egy nyári táborban 4 évvel ezelõtt
Húú, hát mi szembeszomszédok vagyunk :) neki 3 éves kapcsolata volt, de még csak nem is köszöntünk egymásnak. Majd egyik este kihívott sétálni :) nem történt semmi csak beszélgettünk, és ez így ment 3 hónapon keresztül :) a 3-4. alkalom után már elkezdett udvarolni (amit persze én nem vettem észre-.-"). egyik hétvégén mentünk bulizni és elhívtam õt is és akkor megtörtént az elsõ csók. másnap már egyedülálló volt és immár egy éve vagyunk együtt és még soha senki mellett nem voltam ilyen boldog :)
SOTE jégfarsang :)
Egyetemen a TEK-szakhéten, Paddy koncerten :D
uncsitesóm haverja volt és egy party alaklmával kezdeményezett nálam
táborban
1. és 2. barátnõm: gimi. 3. barátnõm: tábor. 4. barátnõm: egyetem. 5. barátnõm: társkeresõ oldal.
Mi diákmunkán ismerkedtünk meg. Ennek már 8 éve :) 24/L
Internetes társkeresõn, randivonalon, ezelõtt 6 éve. 22/L
Baráti társaság
és én is itt
Én is itt.
Munkahelyemen. Ja és pultos vagyok egy szórakozóhelyen... :D
Itt. Viccen kívül. 20/F
Vonaton :D

Hol lehet flokkoláshoz való port kapni? Hogyan lehet otthon flokkolni?

Nem épp autós téma, de tudo, hogy kocsikat szoktak ilyennel tuningolni, ezért itt kérdem. Egy kis fadobozkát készítek és azt szeretném feltuningolni flokkolással. Hol találok hozzávaló port, és festéket/ragasztót amibe bele kell szórni?

Legjobb válasz: http://totalcar.hu/magazin/technika/flokkolas/ Olvasd el és szerintem rájössz, hogyan lehet házilag flokkolni. (segítek: sehogy, ha mindenáron erre vágysz, inkább húzd be valami hasonló tapintású anyaggal)

http://totalcar.hu/magazin/technika/flokkolas/ Olvasd el és szerintem rájössz, hogyan lehet házilag flokkolni. (segítek: sehogy, ha mindenáron erre vágysz, inkább húzd be valami hasonló tapintású anyaggal)
A kérdező hozzászólása: megoldható, csak azt a port vagy mit, azt nem tudom honnan lehet beszerezni
A kérdező hozzászólása: http://www.rockler.com/product.cfm?page=9854
A kérdező hozzászólása: http://www.flockit.com/index.php/woodworking/?___store=default
A kérdező hozzászólása: Közben találtam egy öntapadós (marhadrága) tapétát ami saccra hasonló, és a célra is tökre megfelel.

Ez slenderman hogy néz ki? hol lehet látni? Valaki látta már?

köszzzzzz

Legjobb válasz: http://www.treadwells-london.com/wp-content/uploads/2013/09/.. Interneten lehet látni.

Keddenként nálam, mert akkor pókerezünk. Amúgy egy magas, fehérbõrû, arcátlan (vagy inkább arctalan) alak, aki mindig öltönyt visel. Ja és csápok nõnek ki a hátából, de annyira nem feltûnõ egyéniség.
Én azt álmodtam, hogy egy este az erdõben sétálok. Elõször csak egy árnyalakot, aztán egy papírt találtam. A papírt felszedtem, és elkezdett egy kísérteties hang követni a fejemben. Na, erre felkeltem, kinéztem az ablakon, és az utcáról elferdített fejjel (megjegyzem elég ijesztõen) nézett rám a Slenderman. Eltûnt, és rögtön abban a pillanatban ahog eltûnt, valaki kopogott. Kinytitottam az ajtót, de nem volt ott semmi. Azután hallom, hogy valaki elhúzta a függönyt, és kinyitotta az ablakot, de egyedül voltam otthon. Így ment ez hetedig, és már a frász kergetett. Remegett a kezem, nem bírtam aludni, mert az a kísérteties hang követett a fejemben, ésnéha homályosan láttam, néha meg kihúztam magam, és azután ledermedtem. Tehát aki gyerek, az otthon egyedül NAGYON vigyázzon magára!!!
Egy 2, 5-3méteres arctalan démon, akinek a hátából csápok nõnek ki és ha rá gondolsz vagy foglalkozol vele akkor egy idõ után megjelenik és megöl. Ha a közelben van akkor az elektromos készülékeket zavarja (PL.: sistergés a rádióból, hangyásodik a TV, bezavar a telefon beszélgetések közben valami zaj. Csak akkor nem támad meg ha a városban és azon belül is társaságban vagy. Remélem hogy segítettem!
Szia! Slenderman egy kitalált arc nélküli öltönyös férfi, csak játékokban létezik.... Képeket is találsz róla. Látni sehol sem lehet, de van egy legenda, ami így néz ki: Aki nagyin sokat foglalkozik ezzel a személlyel, az álmodni fog vele, és el fog érte jönni! Én nem láttam még, de nem is fogom, mert ez csak egy kitalált személy!Ez olyan, mint az Outlast, az is egy játék, és félelmetes szörnyek vannak benne.Akkor szerinted ezek a lények is léteznek?Csak egy hülye játék, nem kell bedõlni neki.
slenderman eredetileg egy tökegyszerû pc játék :D onnan ered minden...töltsd le és játsz vele :D
google a barátod....youtube is
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek
Nyugi nem létezik.

Az interneten olvastam cikkeket és belefutottam ebbe a fürdőruhába. De nem találtam meg, hogy milyen márka és, hogy hol lehet kapni. Valaki tud róla valamit?

http://www.myimg.de/?img=koldokigkivagottbikinicbfb5.jpg

Legjobb válasz: http://www.shopstyle.com/browse?fts=backless+swimsuit http://shopping.hu/marka/asos_82

Milyen gyógynövény teákat ittatok a teherbeesés elősegítésére? Hogyan, mennyit, mikor kell inni, hol lehet kapni, valóban használ?

Legjobb válasz: Én palástfüvet kezdtem inni a babatervezés elõtt 2 hónappal. Minden nap este egy fél literes adagot. Gyógyszertárban kértem, kaptam. Hogy segített e? Ha a tea számlájára írható, hogy elsõ hónapban összejött a kicsi, akkor igen :)

Én palástfüvet kezdtem inni a babatervezés elõtt 2 hónappal. Minden nap este egy fél literes adagot. Gyógyszertárban kértem, kaptam. Hogy segített e? Ha a tea számlájára írható, hogy elsõ hónapban összejött a kicsi, akkor igen :)
A kérdező hozzászólása: Csak palástfüvet? Valahol olvastam, hogy ciklus elsõ felében ezt, a második felében azt... nem vagyok képben a gyógynövényekkel. Te egész ciklus alatt palástfüvet ittál? Köszönöm a választ!
Igen, csak azt. Sem cickafarkot, se mást... mivel nem akartam belekeveredni abba, melyiket mikor. Tudom, hogy a cickafark teát csak peteérésig lehet, inkább bele sem vágtam, nehogy bezavarjon.
Én a palástfûteát egyszer próbáltam és nekem bekavart. Amikor megjött nem is éreztem egyáltalán, hogy menstruálnék és azt hittem ez valami más és nem mensi...valamint még mensi után is több napig fent volt magasan a hõm, így azt hittem babát várok...aztán jött a pofára esés, hogy mégsem. Én azóta semmit nem iszok és nem szedek semmit, a baba ezek nélkül is jönni fog, ha akar!
A kérdező hozzászólása: Hát aki még nincs annak akarata sincs sajnos, de köszönöm a te tapasztalatodat is!
Mióta próbálkoztok? Dokinál voltál? Csak azért kérdezem, mert most pl. az egyik barátnõmnél derült, hogy ki, hogy nem elég vastag a nyálkahártyája és valószínûleg azért nem tudott megtapadni a baba. Nagy dózisban kellett szednie E vitamint, a 2. hónapban már terhes lett. A másiknak kiderült, hogy el van záródva mindkét petevezetéke. Átfújták és rá egy hónapra terhes lett. Szóval érdemes ezeket elõtte kideríteni, lehet, hogy "könnyebben" orvosolható a probléma, mint gondolnád!
Én 2 hónapig ittam a cickafarkfû teát, mert kolleganõm nagyon dícsérte. Hát nekem nem vált be... Aztán olvasgattam egy kicsit és vettem palástfüvet meg málnalevelet. Ciklus elsõ és második felére. Úgy gondoltam majd a következõ ciklusban kezdem el inni, de már nem volt rá szükség :) Megfogant az én kisbabám :) Szóval nem tudom a tea számlájára írni, mert azóta is bontatlanul hever a fiókban :) 21hkm
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 07:47 Nyáron lesz egy éve, hogy próbálkozunk. Amikor elkezdtük, rögtön meg is fogant egy baba, de 8 hetesen elvetéltem. Azóta semmi, illetve az utolsó ciklusom volt még gyanús, mert több mint 1 hetet késett, és sosem késik, bár a tesztek amiket csináltam negatívak voltak, szóval nem biztos... orvoshoz is akarok menni, de elõtte megpróbálnám amit önerõmbõl tudok. Ha egyedül nem megy, akkor jöhet a doki, csak az igen sok pénz és idõ és hercehurca.
8.36-osnak! ha 2 hónapig ittad a cickát, akkor lehet, hogy annak köszönheted a babádat! nem azonnal fejti ki hatását a tea, hanem szépen lassan. jó egészséget kívánok!

Mekkora tehetség kell, hogy valaki jó Rally versenyző legyen? És hol lehet elkezdeni?

18 éves vagyok. Elég jól vezetek. Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora tehetség kell, hogy valaki jól rallyzzon és hol lehet elkezdeni a karriert ?

Legjobb válasz: Mi alapján állítod azt, hogy jól vezetsz? Félre ne érts, nem vonom én kétségbe, csak kíváncsi vagyok!:) Hány éve vezetsz, milyen helyeken? Egyáltalán mit értesz az alatt, hogy valaki jól vezet? A tehetség szerintem egy olyan dolog, amit csak akkor ismersz fel, ha már csinálod. Az, hogy jól, rutinosan vezetsz, még nem jelenti azt, hogy tehetséged van a ralihoz. Szükség van a helyes (!) vezetéstechnika elsajátítására, koncentrációs képesség fejlesztésére (ebbõl sosem elég), reflexek javítására, és szerintem, ami a legfontosabb, rengeteg önuralomra! Ismerek embereket, akik szinte kiakadtak az élmény hatására, jobbára ösztönösen vezették le a szakaszokat. Ez nagyon veszélyes, és az autó komolyabb megtörése hosszú évekre függesztheti fel az egyébként nagyon hasznos és élvezetes hobbitevékenységedet. Alulról kell építkezni fölfele, elsõ versenyeken a részvétel és a biztonságos célbaérés legyen a cél. További években pedig a tapasztalatszerzés és a technika elsajátítása. Bõven ráérsz még bizonyítani. Nagyon fontos, hogy ne a sikereidet nézd, hanem a hibáidat! Ugyanis attól sikeres valaki, ha minél kevesebbet hibázik, ennek megfelelõen minél jobban ismered a saját gyenge pontjaidat, annál hatékonyabban fejlõdsz, mert tudod, hogy hol és min kell javítanod. Ezért ajánlott, hogy kipróbáld magad tapasztalt versenyzõk mellett, kérd ki véleményüket. Gondolom, tisztában vagy vele, hogy a közúti közlekedés és a rali annyiban hasonlít egymásra, hogy mindkettõ eszköze az autó. A versenyszintû autóvezetés gyökeresen más megközelítésben kezeli az autó irányítását. A legbiztosabb módja, ha elvégzel egy ilyen iskolát. Nem tudok cégeket mondani, de hallottam róluk, léteznek ilyenek. Alapdolgokat tanítanak meg, amit majd kamatoztathatsz. Javaslom továbbá, hogy lépjél kapcsolatba minél több emberkével, aki már belekóstolt ebbe a sportba. Gyûjtsél információkat, minél többet. Sokan kifelejtik a pakliból az elméleti felkészülést. Ez részben köszönhetõ annak a kialakult közmegítélésnek, miszerint aki jó autóvezetõnek tartja magát, úgy gondolja, hogy raliban is helyt tud áll. És sokan úgy ugranak bele, hogy õk született tehetségek, aztán sunnyognak, hogy mégsem ment, vagy borultak, vagy (ami a legrosszabb), ha az utat vagy az autót okolják a hibáért. Sajnos nagyon alá vannak becsülve az autósportok, és csak kevesen tudják, hogy milyen szintû munkában áll a pilótának, hogy úgy haladjon, ahogy halad. Beleugrás elõtt elméleti szinten már fel kell készülni, meg kell tudni minél többet a kanyarívekrõl, milyen helyzetben milyen indokolt, elõnyeik, hátrányaik; az autó egyensúlyozása, általánosságban milyen viselkedés várható el egy autótól különféle helyzetekben, mitõl vannak ezek, és hogyan kerüld el/használd ki ezeket; alul- és túlkormányzottság, mi okozza, hogyan lehet megelõzni, korrigálni, kihasználni, autó stabilizálása kritikus helyzetekben; különféle talajtípusok, sajátosságaik, hogy lesz belõlük elõny és hátrány; mechanikai jellegû ismeretek, motor, váltó, felfüggesztés körüli okosságok, rengeteg dolog. Külön nekifutást érdemel csak azon helyzetek vizsgálata, amikor baj van. Mikor mi okoz nagyobb sérülést autón/emberen, sok videót kell nézni hibákról, elemezni, hogy mit követett el a versenyzõ, hogy reagált rá az autó, stb., stb. Végtelenségig lehet sorolni, tulajdonképpen minél többet tudsz róla, annál jobban tudsz érvényesülni. Benne kell élni a sport gyakorlati és technikai részleteiben, és nem csak a pályán kell versenyzõnek lenni, hanem otthon tévénézés közben, wc-n ülve, kajálás közben stb. Szerintem a tehetség úgy egyharmadát teszi ki az elért sikereknek, a többi plusz a megszerzett tudás, a gyakorlás, tapasztalat, illetve hozzáállás kérdése. De ha ésszel és jól csinálod, akkor rengeteg örömödet lelheted benne!

Mi alapján állítod azt, hogy jól vezetsz? Félre ne érts, nem vonom én kétségbe, csak kíváncsi vagyok!:) Hány éve vezetsz, milyen helyeken? Egyáltalán mit értesz az alatt, hogy valaki jól vezet? A tehetség szerintem egy olyan dolog, amit csak akkor ismersz fel, ha már csinálod. Az, hogy jól, rutinosan vezetsz, még nem jelenti azt, hogy tehetséged van a ralihoz. Szükség van a helyes (!) vezetéstechnika elsajátítására, koncentrációs képesség fejlesztésére (ebbõl sosem elég), reflexek javítására, és szerintem, ami a legfontosabb, rengeteg önuralomra! Ismerek embereket, akik szinte kiakadtak az élmény hatására, jobbára ösztönösen vezették le a szakaszokat. Ez nagyon veszélyes, és az autó komolyabb megtörése hosszú évekre függesztheti fel az egyébként nagyon hasznos és élvezetes hobbitevékenységedet. Alulról kell építkezni fölfele, elsõ versenyeken a részvétel és a biztonságos célbaérés legyen a cél. További években pedig a tapasztalatszerzés és a technika elsajátítása. Bõven ráérsz még bizonyítani. Nagyon fontos, hogy ne a sikereidet nézd, hanem a hibáidat! Ugyanis attól sikeres valaki, ha minél kevesebbet hibázik, ennek megfelelõen minél jobban ismered a saját gyenge pontjaidat, annál hatékonyabban fejlõdsz, mert tudod, hogy hol és min kell javítanod. Ezért ajánlott, hogy kipróbáld magad tapasztalt versenyzõk mellett, kérd ki véleményüket. Gondolom, tisztában vagy vele, hogy a közúti közlekedés és a rali annyiban hasonlít egymásra, hogy mindkettõ eszköze az autó. A versenyszintû autóvezetés gyökeresen más megközelítésben kezeli az autó irányítását. A legbiztosabb módja, ha elvégzel egy ilyen iskolát. Nem tudok cégeket mondani, de hallottam róluk, léteznek ilyenek. Alapdolgokat tanítanak meg, amit majd kamatoztathatsz. Javaslom továbbá, hogy lépjél kapcsolatba minél több emberkével, aki már belekóstolt ebbe a sportba. Gyûjtsél információkat, minél többet. Sokan kifelejtik a pakliból az elméleti felkészülést. Ez részben köszönhetõ annak a kialakult közmegítélésnek, miszerint aki jó autóvezetõnek tartja magát, úgy gondolja, hogy raliban is helyt tud áll. És sokan úgy ugranak bele, hogy õk született tehetségek, aztán sunnyognak, hogy mégsem ment, vagy borultak, vagy (ami a legrosszabb), ha az utat vagy az autót okolják a hibáért. Sajnos nagyon alá vannak becsülve az autósportok, és csak kevesen tudják, hogy milyen szintû munkában áll a pilótának, hogy úgy haladjon, ahogy halad. Beleugrás elõtt elméleti szinten már fel kell készülni, meg kell tudni minél többet a kanyarívekrõl, milyen helyzetben milyen indokolt, elõnyeik, hátrányaik; az autó egyensúlyozása, általánosságban milyen viselkedés várható el egy autótól különféle helyzetekben, mitõl vannak ezek, és hogyan kerüld el/használd ki ezeket; alul- és túlkormányzottság, mi okozza, hogyan lehet megelõzni, korrigálni, kihasználni, autó stabilizálása kritikus helyzetekben; különféle talajtípusok, sajátosságaik, hogy lesz belõlük elõny és hátrány; mechanikai jellegû ismeretek, motor, váltó, felfüggesztés körüli okosságok, rengeteg dolog. Külön nekifutást érdemel csak azon helyzetek vizsgálata, amikor baj van. Mikor mi okoz nagyobb sérülést autón/emberen, sok videót kell nézni hibákról, elemezni, hogy mit követett el a versenyzõ, hogy reagált rá az autó, stb., stb. Végtelenségig lehet sorolni, tulajdonképpen minél többet tudsz róla, annál jobban tudsz érvényesülni. Benne kell élni a sport gyakorlati és technikai részleteiben, és nem csak a pályán kell versenyzõnek lenni, hanem otthon tévénézés közben, wc-n ülve, kajálás közben stb. Szerintem a tehetség úgy egyharmadát teszi ki az elért sikereknek, a többi plusz a megszerzett tudás, a gyakorlás, tapasztalat, illetve hozzáállás kérdése. De ha ésszel és jól csinálod, akkor rengeteg örömödet lelheted benne!
Veszel egy ladát, megépíted magadnak faszára, indulsz egy amatõr futamon, és ha tényéeg annyira nagyon jó van 4-5 futam után valaki csak felfigyel rád.
Az a baj hogy a rally nem csak rólad szól. Szól persze rólad is de a navigátor épp olyan fontos mint te hisz különben sokra nem vinnéd a rallyban még ha tehetséges vagy akkor sem. Szól még a szerelõkrõl és az anyagi háttérõl ami egyre rosszabb a motorsportban itt Magyarországban.
Háziorvosnál lehet tudtommal nyilatkozni ha valaki megtiltja, hogy szervdonor legyen. A többire meg ott a végrendelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. De a végrendelettel már késõ, mert azt csak halálod után bontják ki. De arra nem válasz, hogy mielõtt meghalsz újraélesszenek-e vagy ha le áll a légzésed lélegeztessenek-e.
Nem értem a kérdés második felét... A klinikai halál állapotában az orvos még megpróbálja az újraélesztést, küzd az életért. Ha már a biológiai halál állapota áll fent, ott már hiába minden. A nem-szervdonorral kapcsolatban: szerintem kissé önzõ dolog hogy az egészséges szervét valaki nem ajánlja fel, mivel a donornak már úgysem kell, valakinek viszont az életét lehet vele megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Mit nem ért a kérdésen? Hol lehet nyilatkozni hogy ne élesszenek újra és ne lélegeztessenek mivel én ezt nem akarom. Méltósággal szeretnék meghalni. A végrendelet nem megoldás mert azt halálom után bontják fel.
Két hozzáfûznivalóm van: 1, Ha valakit újraélesztettek, utána nem lesz halhatatlan, csak esélyt kapott egy hosszabb életre, amit érdemes megbecsülni. Attól még meghalhat méltósággal! 2, Ha valamelyik rokonod életét a szervátültetés mentheti csak meg, és rajtad múlik a döntés, mit csinálsz? megjegyzés: vízimentõként dolgozom a Balatonon. Ha valakit ott újra kell éleszteni, nem fogom megnézni van-e rá engedélyem vagy sem, azonnal próbálom megmenteni az életét!
Látom nem érted a dolgot: ha valaki összeesik az utcán/strandon/akárhol, akkor nem azt nézik az orvosok/mentõk/vízimentõk/bárki, hogy van-e rá engedélye vagy sem az újraélesztéshez. Rátetováltatod a mellkasodra, hogy "Engem tilos újraéleszteni!"? Általában ezek olyan esetek, hogy nincs idõd elõvenni a kis papirost, hogy hagyjatok békén... másik részéhez a dolognak már nem tudok mit szólni. A Föld nem egy kihalás szélén lévõ élõlény, hanem egy bolygó, mint a Mars, Jupiter ect... Hasonló véleményeidet fejtsd ki valami természetimádó szektában, viszont akik ki szeretnél élvezni nyomorúságos hatvan-hetvenegynéhány évüket boldogan, azokat kíméld meg. A Föld 4.5 milliárd éve megvan, nem fog annak ártani, ha valaki +10 évet él még rajta. Az embernek kötelessége segítenie a másikon, legjobb példa erre az orvostudomány, ez különböztet meg minket az állatoktól. Ha nem így gondolod, van ismerõsöm az állatkertnél, csak szólj hogy milyen tábla álljon a ketrec elõtt...
Látom hogy nehezen olvasol, ezért lassan írok: a bíró kiröhög ha valakit feljelentesz mert újraélesztett valakit! Hogy mutatod meg az orvosnak, hogy papírod van arról, hogy nem lehet téged újraéleszteni, ha halott vagy??! Kicsit gondolkodj :S egyébként az egészségügyben jártasnak mondom magam, vízimentõ végzettség és a pesti orvosi hátterével. Ha ennyire érdekel a Föld jövõje, ne használj áramot, mert azt a hõerõmûvekbõl nyerjük itt kis hazánkban. Közlekedj gyalog, hogy az autód ne szennyezze a környezetet. Ne használj olyan terméket amely egy füstokádó gyár szalagjáról jött le. És ne fingj, mert a metán is növeli az üvegházhatást!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már ez a te véleményed.Majd meglátjuk ki nevet a végén. De nem vitázom. És nem akarom megváltoztatni a véleményed. Én Isten és a természet akaratát követem. Ezzel lezárom a mi kis vitánkat. Ha tudod a kérdésemre a választ akkor mond, de ha nem akkor hagyjál békén. Mivel kiröhögöd egy ember végakaratát. Szóval majd meglátod ha majd nem lesz élet bocs természeti kincs az emberiséggel szemben. És nem lesz amit adjanak a jövõ nemzedékének mit enni, fûteni és egyéb. Mivel az emberiség túlszaporodik. Ez igaz nem kell autóval járni, fûteni stb. Én nem is járok autóval én gyalog járok vagy biciklivel járok mindenhova valamint nem nagyon fûtök még télen sem hiszen vannak ruhák amiket fel lehet venni ha fázol. Én így élek. Szóval én mindent megteszek a saját környezetemért. Egy szónak is száz a vége én igy akarom és kész. Ha valakinek nem tetszik tehet egy szivességet.
A kérdező hozzászólása: Ja és egyébként utána jártam egy illetõnél a dolgoknak pl. feljelentést illetõen és nyugodtan meg teheti a hozzátartozóm, hogy a halott végakaratát figyelmen kívül hagyták. Ugyanis nem egy ügy van a bíróságon hogy felszabdaltak valakit az akaratán kívül. És megnyerték nem röhögött a végén senki. A másik ha valakit újraélesztenek az akaratán kívül, ami a személyi igazolvány mellett van papír hiszen megnézik ki is az illetõ akit ellátnak. Ott van a papír is akkor nem teheti meg ha az egyén nyilatkozott. Egyenlõre ennyit sikerült kiderítenem. Szóval ügyvédet kérdeztem meg. Csak azt nem tudta kell e ezen kívül valahol jelezni vagy sem. Szóval nem fog a bíró röhögni semmin majd meglátjuk fog-e a vádlott röhögni vagy sem. Na mindegy látom nem tudod a kérdésemre a választ igy nem vitázom tovább és kímélj meg a gúnytól. Szégyelheted magad, hogy egy ember végakaratán röhögsz gúnyolódsz.

Hol lehet azt nyomon követni hogy hol tart a jogsi? Láttam kérdésekbe és válaszokba is hogy valaki kapott emailt vagy meg tudta nézni hogy kész van e azt hol tudnám?

Legjobb válasz: https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.

https://osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ E-mail-t pedig akkor kapsz, ha regisztráltál az ügyfélkapura és kérted az értesítéseket.
A kérdező hozzászólása: MA lett kész köszönöm szépen:$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!