Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy mennyi idősen (2 db)

Hol lehet megnézni, hogy mennyi idősen hány mm a CRL? Nekem 7 hét 6 naposan CRL 14 mm. Nem kicsi?

Legjobb válasz: Itt megnézheted, de ezek csak átlagos adatok, ha van egy kis eltérés, akkor se ijedj meg. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Itt megnézheted, de ezek csak átlagos adatok, ha van egy kis eltérés, akkor se ijedj meg. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Teljesen jó a méret.De a baba.rooom.hu oldalon ha regisztrálsz akkor van ultrahangos klub és ott majdnem napra pontossan levan írva az összes eredmény.Gratulálok!:)
Nekem ugyanekkora volt a kis édes...18 hetesen már 21 hetesnek felelt meg.Most 22 hetes vagyok és nagyon kiváncsi, hogy még mindig olyan fejlett-e a kis babókám:OD

Debrecenben hol lehet pici babának fület lyukasztatni? Nekem anno még a védőnő lyukasztotta, de most a kislányomnál már azt mondta a védőnő, hogy ők már nem csinálják. És mennyi idős korban ajánlott?

Legjobb válasz: Én kozmetikushoz vittem a kislányomat, akkor volt 6,5 hós. Orvosi fémbõl készült fülcsit lõtt a fülébe és 6 hétig nem lehetett kicserélni.

Én kozmetikushoz vittem a kislányomat, akkor volt 6, 5 hós. Orvosi fémbõl készült fülcsit lõtt a fülébe és 6 hétig nem lehetett kicserélni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!