Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy mennyi az (86 db)

Kérek mindenkit, hogy kell, hol kell, hol lehet högörbét csinálni? Az egészet nem értem, mikor mennyinek kell lenni? Okitsatok ki.

Legjobb válasz: Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"

Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"
Ha tudsz angolul, akkor inkább a fertilityfriend-et ajánlanám, mert a ciklus.hu sokszor nem jól húzza be a peteérést. Én 2 hónap után váltottam, mert tényleg irreális helyre tette a pé-met. Ott is simán regisztrálsz, és a görbe vezetése ingyenes. Pénzért lehetsz "rendes felhasználó", de szerintem teljesen felesleges, mert kb. annyi pluszt ír ki, hogy az õ statisztikájuk szerint a görbéd alapján hány %-os eséllyel vagy terhes, de ezek úgyis csak találgatások.
nincs olyan h mennyinek KELL lennie az a lényeg h látni fogod h peteéréskor leesik a hõd és ha meg is repedt a tüszõ akkor szépen emelkedni fog a mensi napjáig ha késik és fennt marad akkor valószínû h baba van de ez soha nem 100% az a lényeg h minden nap egy idõben mérd a hõdet ébredés után közvetlen, mert csak ez az érték számít remélem tudtam segíteni ja és a mensi elsõ napjától kell elkezdeni

Hol lehet azt megtalálnmi, hogy mennyi az egyes egyetemek, főiskolák hallgatói létszáma?

Legjobb válasz: Ezeket az adatokat nem nagyon szokták közzétenni, ugyanis legalább félévente változik. De intézményenként meg lehet kérdezni, a tanulmányi osztályok vagy dékáni hivatalok tudnak pontos számokat mondani.

Ezeket az adatokat nem nagyon szokták közzétenni, ugyanis legalább félévente változik. De intézményenként meg lehet kérdezni, a tanulmányi osztályok vagy dékáni hivatalok tudnak pontos számokat mondani.
A kérdező hozzászólása: Engem csak körülbelüli számok érdekelnének. Az egyetemek meg biztos nem adnak ki ilyen infót, ha csak úgy odatelefonálok és megkérdezem.
A nagyobb intézményeknek a körülbelüli létszámát akár wiki-n is megnézheted.

Hol lehet panaszlevelet írni az Uniónak, Brüsszelnek, hogy itt Magyarországon mennyire nevetséges a fizetés? Milyen árak vannak?

Legjobb válasz: Közgázból tanultuk még annó, hogy az ország által elõállított GDP-hez arányosan lehet meghatározni a minimálbért. Jelen esetben hiába lennének magasabbak a nominális bérek, a reálbér semmit sem változna. Amíg a gazdaságban alapvetõ gondok vannak, addig nem ésszerû bért emelni sem. Sajnos így állunk.

Közgázból tanultuk még annó, hogy az ország által elõállított GDP-hez arányosan lehet meghatározni a minimálbért. Jelen esetben hiába lennének magasabbak a nominális bérek, a reálbér semmit sem változna. Amíg a gazdaságban alapvetõ gondok vannak, addig nem ésszerû bért emelni sem. Sajnos így állunk.
Szegényeknek karcos A6-ossal kell járni. De sajnálom õket.
Írj a télapónak, majd õ eljuttatja Barosonak! F*szságokat beszélsz! Ez csettintésre nem fog megváltozni!
http://bircaman2.nolblog.hu/archives/2010/11/11/Netto_atlagb.. Majd orvosolják a problémát, amint gondoskodtak Bulgáriáról, Romániáról, Litvániáról, Lettországról, Észtországról és Lengyelországról.
A maradékot meg a fidesz!!!!!
"Hol lehet panaszlevelet írni az Uniónak, Brüsszelnek, hogy itt Magyarországon mennyire nevetséges a fizetés?" Az Unió épp most fogja még tovább csökkenteni a fizetésedet és/vagy mégtovább növelni az árakat. Ugyanis az egyik felerült pontjuk például a bankadó eltöröltetése. Ez szép és jó, de az állam a kiesõ bevételét rajtad fogja bevasalni, a bank meg nem fogja csökkenteni semmilyen feléd számlázott díját attól, hogy nem lesz bankadó. Továbbá csökkentetni akarják a hiányt. Ez szintén további megszorításokat (bocs: reformokat) fog hozni. Az EU magasról tesz arra, hogy te hogy élsz...
Írj Gyurcsány Ferinek és Bajnai Gordonkának mivel õk vitték el a pénzed.
#11:14 Elõttük sem voltak magasabb bérek. Azt meg akkor Orbánék vitték el? Nálunk a megboldogult szocializmus óta alacsonyak a bérek. Fölösleges ezt különbözõ kormányok, vagy miniszterelnökök nyakába varrni, itt senki nem tudott volna csodát mûvelni. Sajnos sokáig fog még tartani, mire a nálunk kb. 50, a Szovjetunióban majdnem 70 évig tartó szocializmus "áldásaitól" megszabadulunk. Pedro
Még is minek? Az Eu húz le a legjobban minket!
GDP/fõt akartál szerintem írni. Másképp krva jó lenne kínainak lenni.


Szükségem van arcradírra csak azt se tudom miaz :D Hol lehet venni mennyibe kerül és egyáltalán hogy néz ki?

Szoli utáni foltok miatt van rá szükségem...Milyen márkáju a jó?

Legjobb válasz: az arcradír olyan mint a tusfürdõ, csak kisebb tubusban van, és vannak benne ilyen kis gömböcskék. amik kemények. azok radírozzák le az arcodat. arra való h a bõr elhalt hámrétegét leszedje. az h milyen márkájú a jó, az egyénfüggõ. mindenkinek más jön be. kikell próbálgatni õket.

az arcradír olyan mint a tusfürdõ, csak kisebb tubusban van, és vannak benne ilyen kis gömböcskék. amik kemények. azok radírozzák le az arcodat. arra való h a bõr elhalt hámrétegét leszedje. az h milyen márkájú a jó, az egyénfüggõ. mindenkinek más jön be. kikell próbálgatni õket.
bemész egy drogériába pl dm, rossman amibe szoktál..és az arctisztító, arcápolóknál van nagyok sok féle bõrradír (nivea, garnier..stb.)kb bármelyik jó..megveszed...este mikor lemostad a sminket bevizezed kicsit az arcod és nyom 2x egy borsónyi adagot és elkezded kenni az arcodon mintha arcot mosnál...érzed majd hogy óvatosan dörzsöli a bõröd mert ilyen kis darabok vannak benned....aztán lemosod és friss lesz a bõröd meg tiszta. :) jó érzés. ja és am a tubusokra rá van írva hogy kell használni.
Rá lesz írva minden! Az enyémet vizes bõrre kell felvinni, szétdörzsölni az arcomon, majd lemosni. Ennyi.
heti 1-2x!
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor annyiba kerül kb mint egy tüsfürdõ nem? Hogy kell használni?Vizes bõrre? Valami részletesebb kéne am köszi )))
A kérdező hozzászólása: Köszike mennyi ideig legyen az arcomon ha rákentem?
A kérdező hozzászólása: Hány alkalommal használjam? Mert utána már mennék szoliba így olyan fakó vagyok :O

Hol lehet számítógépen beállítani, azt hogy mennyi idő után menjen a gép alvó állapotba? (win7)

Legjobb válasz: Beállításoknál. Kattints rá majd a bal egérgombbal.

Beállításoknál. Kattints rá majd a bal egérgombbal.
A kérdező hozzászólása: És hol van ez a beállítási menüpont? Nem találom.
Az Energiagazdálkodási lehetõségek megnyitásához kattintson a Start gombra, majd a Vezérlõpult parancsra, végül a Rendszer és biztonság lap Energiagazdálkodási lehetõségek elemére. Az Energiaséma kiválasztása lapon kattintson a kiválasztott séma melletti Séma beállításainak módosítása gombra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sikerült! :)

Mit csináljak hogy nagyobb legyen a mellem? Mellnövelő vagy szépítő krémet hol lehet kapni? Mennyibe kerül? (régen egyszer az avonba láttam már ilyet, gondolom van még másmilyen is)

Legjobb válasz: hány éves vagy és mekkora a melltartó méreted? van akinek kifejezetten a kisebb tetszik? mibõl gondolod h ha nagyobb melled lesz jobban fogod magad érezni?

igen ezek a szerek nem tesznek semmit max ártanak... a 70est köszi:) és a kosár? szerintem fogadd el magad ugy ahogy vagy, fölösleges ezen rágódnod.
hány éves vagy és mekkora a melltartó méreted? van akinek kifejezetten a kisebb tetszik? mibõl gondolod h ha nagyobb melled lesz jobban fogod magad érezni?
A kérdező hozzászólása: 70-es méret. Csak nagyobb mellet szeretnék mert nekem nem tetszik így ez... Valami mellnövelõ krém? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül?
Én pl 18 vagyok és A kosaras melltartót hordok. =/ Tehát ennyit errõl. Vagy megnõ vagy nem, sajnos nem tudok mit tenni, mintsem hogy várok. Mások is vannak így, nem csak te vagy én.
Nyugi, én 17 éves vagyok, és semmi mellem nincs (70A, és az épp hogy nem nagy) :) De a sok csodaszernek, krémnek, tabinak nem szabad bedõlni, mert nagyrészt csak átverés.. Nem tudom, hogy a torna segít e, én egyenlõre csak várom a csodát :D
hidd el nem mindig jó ha nagy a melled..és neked még fog nõni mert leszûrtem hogy még elég fiatal vagy! De a Fitness sokat segít bár nem toom hogy attól fog e nõni de feszesebb és formásabb lesz melltartókból pedig mindig bordázottat vegyél..ez is ugyanabban segít..
A kérdező hozzászólása: 50 kg körül vagyok és kb. 165 cm magas.
A kérdező hozzászólása: Mik a tapasztalatok a Perfect Woman krémrõl???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: és edzeni a mellizmot hogyan lehet? fekve súlyzózni? (hogy nagyobb legyen a mellem) Mik a tapasztalataitok akik csinálták ezt?
azért a mellizom erõsítéssel vigyázz mert ha tulzásba viszed még kisebb is lesz inkább mint nagyobb, lemegy ugye a zsír és csak izom lesz ami egyáltalán nem szép.
Hát én 26 vagyok, és nekem se sokkal nagyobb a mellem (vagy 70/C-s vagy 75/B-s melltartót szoktam venni, attól függ melyik épp mekkora). De pl mindehhez vagyok 160cm és 45 kiló, szóval rajtam pl nem tûnik kicsinek ez a mellméret egyáltalán. Inkább olyan közepes, de semiképpen se lapos.
ne nyígjál én 16 vagyok de még a legkisebb melltartó is lóg rajtam annyira pici a mellem....utálom :(
Én 19 éves vagyok és szintén 70B-t hordok. Lehet genetika. Ne máshoz mérd magad, mert ez mindenkinél máshogy van. Mondjuk én elég sovány vagyok, 162 centi és 47 kiló. Szerintem ez hozzám pont jó. Nem túl pici és nem túl nagy. Leírnád a magasságod és a testsúlyod?
A kérdező hozzászólása: De hogyhogy mindenkinek már nagy a melle ennyi idõs korban nekem meg nem??? amugy 17 vagyok.
A kérdező hozzászólása: B-s a kosár de köszi a válaszokat.
Amúgy a 70-es méretbõl nem tudunk sokat leszûrni, ugyanis a kosárméret az az A, B, C stb.
Sajnos ezek a krémek nem segítenek, átverés mind. Ráadásul ami hormont tartalmaz, kifejezetten ártalmas is lehet. Úgyhogy 2 választás van: Vagy plasztikai sebész vagy pedig elfogadod magad olyannak, amilyen vagy.
Fehér szalonna
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Hol lehet megnezni, hogy mennyi az also ill. felso hatarertek a magzati uh-mereteknek?

Leginkabb a Bps erdekelne. Kosz a valaszokat.

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Hogyan és hol lehet kiadatni könyvet? Mennyibe kerül? Mennyit lehet egyszerre? Mennyi a bevétel? Mennyit keres egy író? Hogy lehet valaki az, és nem csak amatőr?

Írok könyveket (történeteket), ifjúsági kategóriába sorolható. Nagyon szeretném kiadatni, de nem tudom hogy kell, és mit kell olyankor csinálni, mit kell elintézni... meg nem tudom azt sem, hogy mennyire lenne költséges, ugyanis nincs pénzem, csak amit néha összegy?jtögetek, de azonkívül nincs saját pénzem :(

Legjobb válasz: A kiadásról érdeklõdj egy kiadónál. Sok kiadóhoz lehet beküldeni könyveket, és ha (a több ezerbõl) bekerülsz, akkor kiadják neked. Egyébként pedig beírod google-ba hogy könyv kiadás, ki fog adni csomó mindent, konkrét árajálatokat, oldal/méret arányban. A bevétel attól függ, hogy mennyit vesznek belõle. Ha sikerül megkeresned a kiadásra költött pénzt, már az jó. Egyébként meg a bukástól a milliókig terjed.

A kiadásról érdeklõdj egy kiadónál. Sok kiadóhoz lehet beküldeni könyveket, és ha (a több ezerbõl) bekerülsz, akkor kiadják neked. Egyébként pedig beírod google-ba hogy könyv kiadás, ki fog adni csomó mindent, konkrét árajálatokat, oldal/méret arányban. A bevétel attól függ, hogy mennyit vesznek belõle. Ha sikerül megkeresned a kiadásra költött pénzt, már az jó. Egyébként meg a bukástól a milliókig terjed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! neten már én is sok oldalt néztem, és szoktak is küldeni nekem a könyvmûhely.hu-ról hírlevelet, de még így sem tudok sok mindent. :(

Hol lehet használt autót venni kedvező áron? Bedőlt hiteles autót érdemes venni? Lehet alkudni az árból? Mennyit? Neten hol lehet utánanézni? Hogyan lehet jól vásárolni?

Például ha kinézek egy autót 2,8 milláért akkor 2 milláért odaadják vagy esélytelen? Érdemes vételi ajánlatot tenni?

Legjobb válasz: Bedõlt hiteles autót nem érdemes venni. Ha a hitelt nem tudta fizetni a tulaj akkor mennyi pénzt tudott volna fordítani karbantartásra...

Bedõlt hiteles autót nem érdemes venni. Ha a hitelt nem tudta fizetni a tulaj akkor mennyi pénzt tudott volna fordítani karbantartásra...
Igen, te beszélsz a 80%-ról, a maradék 20 viszont sokkal jobb, mint amit a normál tulajdonosok árulnak. A nem kereskedõk is megvehetik a jó autókat is, csak résen kell lenni, és figyelni. Licit van, az nyer, akié a legmagasabb licit.
Ez hülyeség, hogy széthajtott minden bankos autó! Gondolkozz csak: ha adott minden anyagi körülmény, akkor csak akkor adják el az autót, ha már szar, vagy öreg. Ehhez képest a bank teli van olyan autókkal, amik fiatalok, alig van benne km. csak épp nem tudták fizetni a hitelét. Max az utolsó olajcsere van elhagyva néhánynál, de inkább jellemzõ, hogy tankolni se volt már pénz.
Banki autót ne vegyél mert széthajtott rom mindegyik. Inkább keress olyan magánszemélynél autót akinek kell a pénz és sürgõs az eladás.
" Te akkor nem voltál élõben ilyen telepen soha." Hidd el, hogy többet voltam mint te... :) Hogy hol érdemes venni? Típustól, pénztõl függ. Milyet akarsz?
http://www.nav.hu/árverés! Nem nézheted meg, nem nyithatod ki, nem indíthatod be! Zsákbamacska! Ha rám hallgatsz nem veszel ilyet!
A kérdező hozzászólása: Nincs komoly tõkém, nem is leszek nepper sose!! Nem au én világom :) )) Csak nézelõdök, és én úgy látom, hogy sok embernek kell a pénz mert rá van szorulva, kereslet meg nincs. Most az kinek jó, ha nem tudja eladni az autóját és áll benne a pénze?
Utolsó: Te akkor nem voltál élõben ilyen telepen soha. Én voltam, lepusztult [email protected] mind, a jókat azonnal nepper haver veszi meg. Ami ottmarad, azok olyanok, hogy a tulaj a hitelt se tudta fizetni, kocsira se költött, plusz mivel gonosznak gondolta a bankot, jól keresztbe akart tenni(persze ez értelmetlen, hisz a kocsi értéke ettõl kevesebb, így tartozása nagyobb marad), olaj nélkül járatta a kocsit, direkt tönkretett dolgokat rajta stb. Ez a tapasztalat.
Érdemes alkudni, de Ha sikerül hozzájutni "2 milláért" a kiszemelt géphez nem szabad elhinni, hogy van egy "2, 8 millás" autónk olcsón. Eszmei értéke, listaára, akármije lehet bármennyi... újra piacra dobni majd ismét komoly alkuval lehet. Akár kb. csak 1, 5 milláért (se). Komoly érzékkel, tõkével fel kell csapni neppernek.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán válaszoltatok még arra, hogy hol érdemes használtautót venni. Ez érdekelne. :) )

Hol lehet a tesz-veszen megnézni hogy az 1500ft ot amit ki kell fizetni mennyi van? és hol kell feladni ezt a pénzt?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem a kérdést!Mi mennyi van?Vettél v.mit és azt akarod kifizetni az eladónak?Vagy a teszvesz felé van számlád?

Nem nagyon értem a kérdést!Mi mennyi van?Vettél v.mit és azt akarod kifizetni az eladónak?Vagy a teszvesz felé van számlád?
Én sem értek semmit és azt sem értem, hogy miért itt kérdezed ezt??
A kérdező hozzászólása: eladás után amit fizetni kell összesen majd 1500ft ot
A személyes menüdben meg tudod nézni az aktuális egyenlegedet, és idõnként e-mailban is értesítenek róla. A befizetés meg attól függ, hogy mit választottál. Ha csekket, akkor küldik majd, ha utalást, akkor az oldalon található számlára kell utalni, ha abaqoos-t, akkor automatikusan levonja az oldal a jutalékot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!