Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy mennyi (241 db)

Ezt a fajta önvédelmet hogy hívják és hol lehet tanulni? Mennyi idő elsalyátítani a technikákat?

http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo

Legjobb válasz: Elsajátítani kizárólag pontos j-vel lehet, így esélyed sincs. :( Hogy hol lehet, azt nem tudom, de protecto-nak hívják ( a leírás alapján, úgy fest, ez a srác találta ki - Nenad Ikras), innen már google a barátod. ;) Sok sikert hozzá!

Elsajátítani kizárólag pontos j-vel lehet, így esélyed sincs. :( Hogy hol lehet, azt nem tudom, de protecto-nak hívják ( a leírás alapján, úgy fest, ez a srác találta ki - Nenad Ikras), innen már google a barátod. ;) Sok sikert hozzá!
ez nem önvédelem, ez megkoreografált tánc.
Ó! Már megint ez? Volt már vagy 20x kérdésben. Sima aikido utcai ruhában, amit a Szlovákok protectónak, vagy mi a [email protected] kereszteltek.
A kérdező hozzászólása: thx

Mit kell tenni hogy valaki vízi-mentő lehessen? Hol lehet? Mennyiért? Mennyit keres?

20 éves vagyok van 1 villanyszerelő szakmám és 2 éves érettségin vagyok most... de még nem tudom mit akarok csinálni az életben a szakmám nem tetszik... Szeretek úszni gondoltam talán ez jó lenne... Persze meg is kéne tudni élni belőle. Igazán hasznos foglalkozás emberek életét megmenteni...

Legjobb válasz: Szia! Én már láttam, hogy indítanak tanfolyamokat, amit el kell végezni, és utána lehetsz vízimentõ. (Nem hosszú tanfolyamok, úszni nagyon jól kell tudni, ilyenek.) Mondjuk ez így Magyarországon nem biztos, hogy megélhetés szempontjából jó, ugyanis fõleg nyáron keresnek a Balatonra vízimentõket, és azt mondanom sem kell, hogy nem is busás összegekért. De hát mit várunk manapság. :S http://www.vizimentok.hu/hu/tanfolyamok/ Találtam egy ilyet, remélem, segít.

Szia! Én már láttam, hogy indítanak tanfolyamokat, amit el kell végezni, és utána lehetsz vízimentõ. (Nem hosszú tanfolyamok, úszni nagyon jól kell tudni, ilyenek.) Mondjuk ez így Magyarországon nem biztos, hogy megélhetés szempontjából jó, ugyanis fõleg nyáron keresnek a Balatonra vízimentõket, és azt mondanom sem kell, hogy nem is busás összegekért. De hát mit várunk manapság. :S http://www.vizimentok.hu/hu/tanfolyamok/ Találtam egy ilyet, remélem, segít.
Vöröskereszt 35.000Ft-os tanfolyam 2-3 hónap alatt elvégezhetõ. Nálunk van pár ember, aki elvégezte és a nyári szünetben dolgozik vele, a fizetést nem tudom pontosan, attól függ hol vagy és hova vesznek fel dolgozni, na meg persze mennyit adnak ott. Nem olyan könnyû amilyennek elsõre látszik, de egy biztos: nem csak munka, hanem hivatás. Szerintem érdemes megcsinálni.


Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Hogyan kell alkalmazni? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Te kis hálátlan! Tudod vettem a fáradtságot és még egyszer leírtam neked (mert te lusta vagy kikeresni úgy látszik), hogy én hogy is használtam, hogy szereztem be stb. Annyit nem tudsz odaböfögni, hogy kösz b+. Ez téged minõsít, és nem itt mindenki mást. Miért van az, hogy itt mindenkinek már elege van ezekbõl a kérdésekbõl és ha ezt le is írja, akkor csak egyetlen egy ember pattog? Itt te vagy szemben az árral és nem mi. Ja és szívesen hogy informáltalak, ha már cseszel kettõt kattintani.

Te kis hálátlan! Tudod vettem a fáradtságot és még egyszer leírtam neked (mert te lusta vagy kikeresni úgy látszik), hogy én hogy is használtam, hogy szereztem be stb. Annyit nem tudsz odaböfögni, hogy kösz b+. Ez téged minõsít, és nem itt mindenki mást. Miért van az, hogy itt mindenkinek már elege van ezekbõl a kérdésekbõl és ha ezt le is írja, akkor csak egyetlen egy ember pattog? Itt te vagy szemben az árral és nem mi. Ja és szívesen hogy informáltalak, ha már cseszel kettõt kattintani.
Gyógyszertárakban kapható. Pár száz forint. Nekem nem használt egyáltalán sõt...
Végülis csak kb. 10.000 kérdés van már róla
"Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Hogyan kell alkalmazni? Tapasztalatok?" Nincs mindegyikre válasz? Amikor csak én többször is leírtam már, hogy gyógyszertárban kapható pár száz forintért, de én pl egy adagot (30 gr) veszek 170-ért, ami nekem 3 pakolásra jó??? És nekem bevált, amit onnan látok, hogy festve van a hajam, így látszik, hogy több nõ le. Az alkalmazása pedig rajtad múlik. Gondolom nem fogsz gyors egy herbaboltba rohanni csak azért, mert én kókuszolajjal és szõlõmagolajjal keverem, vagy tán tévedek? Tehetsz hozzá olíva olajat, tojást. Ami jól esik. De már nagyon kezd elegem lenni, hogy akárhányszor feljövök egy alkalommal legalább 2x ugyanazt a választ kell írnom. Arról nem is beszélve, hogy beírod gugliba, hogy ricinusolaj és az elsõ 1millió találat csak a hajnövesztés és ricinus közti kapcsolatról szól, használattal és miegyébbel. Ne legyünk már ennyire életképtelenek... és ne állítsd azt, hogy nincs mindegyikre válasz, mert én rengetegszer válaszoltam már dettó ugyanezekre a kérdésekre, és akkor ez csak én vagyok.
Igazuk van, minden nap van minimum 5 ilyen kérdés, szóval kétlem hogy nem találtál volna választ. Gyógyszertárban lehet kapni. Olcsó, pár száz ft. A hajvégekre jó lehet ha töredezik. Az egész hajra ne használd ha nem vészes, fejbõrre pedig semmiképp mert többet árt mint használ, például eltömíti a pórusokat, a hajhagymák nem mûködnek tõle rendesen, így kihullhat a hajad.
Gyógyszertár, párszáz forint. Nedves hajat átdörzsölöd vele, majd nylon zacsit húzol a fejedre. Nekem jó volt. Amúgy minden nap van legalább egy ilyen kérdés. Miért kell folyton megkérdezni?
Speciel kérdezõ a 8-asnak maximálisan igaza van. Én is mindennap többször is olvasom, hogy hogy is megy ezzel a ricinusolajjal. Én is próbáltam, de nekem nem vált be, mert nagyon macera. Egyébként nincs mit csodálkozni, hogy hajra kenik. Az olíva olajat is általában fõzéshez használják, mégis kiváló hajápoláshoz is, ahogy a tojás vagy az élesztõ is. És a helyedben inkább megköszönném a segítséget, mert kaptál. Csak persze rosszul esik neked az igazság. Van ilyen. Inkább örülj, hogy ettõl függetlenül valaki vette a fáradtságot és leírta 101szer is a használatát meg a többit, még akkor is, ha már elege van, mert napi szinte többször válaszol ezekre a kérdésekre... pattoghatsz továbbra is, itt mindenki hülye csak te nem...
A kérdező hozzászólása: Kedves 8as kommentelõ ki mondta, hogy írd le? :D senki sem kényszerít :D egyébként olvassátok már el a legelsõ kérdésem :D Ricinus olaj hajra? ez kiverte mindenkinek a szemét :D menjetek szemészetre :D mielõtt pattognátok, hogy de hát írták, hogy hajra kenik azért kérdeztem mert nekem fura, hogy olajat hajra használnak, írták is sokan, hogy nem használ nekik tehát nem pont erre lett kifejlesztve! Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért teszik a hajra honnan jött stb....TEHÁT NE PATTOGJATOK NEKEM ITT SENKI NEM KÉNYSZERÍTETT, HOGY ÍRJATOK IDE!
A kérdező hozzászólása: Nyilván te nem tudsz olvasni, olvasd már el a feltett kérdéseimet és utána amiket belinkeltél mert nincs mindre magyarázat!
Én 2 hónapig kentem hetente 2-3x a hajamra .. nagyon bezsírosodott tõle. Növekedésben nagy változást nem vettem észre. Annyi hogy puhább lett tõle a hajam .
Polarioid
már csak használtan kapsz, ANALÓG Polaroid (azonnal, papírképet képet adó) fényképezõ gépet! [link] belevaló speciális film ára: [link]

A bankszámlánkra történõ készpénzes befizetés mit takar? Hogy es hol lehet csinalni? Mennyi a mindenkori készpénzbefizetési díj? (Elvileg ezt fogjak felszámolni. )

Elõre is köszi, fontos lenne

Legjobb válasz: Annak a banknak bármelyik fiókjában tudod megtenni, ahol a számla van. PL OTP-s számlára bármelyik OTP-ben befizethest, csak a személyid és a lakcimkártyád kell hozzá. A pénztári befizetés talán az egyetlen dolog, ami teljesen dijmentes minden banknál. Ha az eladó ilyen cimen akar lehúzni téged, akkor ne hagyd magad.

Annak a banknak bármelyik fiókjában tudod megtenni, ahol a számla van. PL OTP-s számlára bármelyik OTP-ben befizethest, csak a személyid és a lakcimkártyád kell hozzá. A pénztári befizetés talán az egyetlen dolog, ami teljesen dijmentes minden banknál. Ha az eladó ilyen cimen akar lehúzni téged, akkor ne hagyd magad.
Ja és ha apróhirdetési oldalon vásárolsz elõre fizetéssel, akkor ne csodálkozz ha átvernek. Mûszaki cikk esetében szinte biztos az átverés... Csak olyan oldalon szabad elõre fizetéssel vásárolni, ahol az eladóknak értékelései vannak, pl. Vatera
A kérdező hozzászólása: es 18 ev alatt is befizethetem?
A kérdező hozzászólása: es ha csak ennyi van megadva akkor hova menjek? Melyik bankba? Banki átutalással a következõ számlaszámra: Rockinform Kft. 80800080-30031992-10700016 Postai rózsaszín csekken erre a címre: Rockinform Kft. 1701 Budapest. Pf. 209
igen, de minden esetben igazolnod kell magad, szóval ne hagyd otthon az irataidat
A számlaszám elejébõl következtetni lehet a bankra. Ez itt konkrétan Raiffeisen Bankos számla
A kérdező hozzászólása: köszi, meg sosem csinaltam ilyet :(
Nem tudom a Raifessien-nél hogy van, de a K&H Banknál a vállalkozások számlájára történõ készpénz befizetésnél számolnak fel díjat (a vállalkozás számláját terhelik meg vele) A magánszemélyeknél nem. A rózsaszín csekkes utaláskor pedig a feladó is fizet (a postán) és a fogadó fél is (a bankszámláját terhelik meg vele)
Veszprémben tuti hogy nincs

Mit csináljak hogy nagyobb legyen a mellem? Mellnövelő vagy szépítő krémet hol lehet kapni? Mennyibe kerül? (régen egyszer az avonba láttam már ilyet, gondolom van még másmilyen is)

Legjobb válasz: hány éves vagy és mekkora a melltartó méreted? van akinek kifejezetten a kisebb tetszik? mibõl gondolod h ha nagyobb melled lesz jobban fogod magad érezni?

igen ezek a szerek nem tesznek semmit max ártanak... a 70est köszi:) és a kosár? szerintem fogadd el magad ugy ahogy vagy, fölösleges ezen rágódnod.
hány éves vagy és mekkora a melltartó méreted? van akinek kifejezetten a kisebb tetszik? mibõl gondolod h ha nagyobb melled lesz jobban fogod magad érezni?
A kérdező hozzászólása: 70-es méret. Csak nagyobb mellet szeretnék mert nekem nem tetszik így ez... Valami mellnövelõ krém? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül?
Én pl 18 vagyok és A kosaras melltartót hordok. =/ Tehát ennyit errõl. Vagy megnõ vagy nem, sajnos nem tudok mit tenni, mintsem hogy várok. Mások is vannak így, nem csak te vagy én.
Nyugi, én 17 éves vagyok, és semmi mellem nincs (70A, és az épp hogy nem nagy) :) De a sok csodaszernek, krémnek, tabinak nem szabad bedõlni, mert nagyrészt csak átverés.. Nem tudom, hogy a torna segít e, én egyenlõre csak várom a csodát :D
hidd el nem mindig jó ha nagy a melled..és neked még fog nõni mert leszûrtem hogy még elég fiatal vagy! De a Fitness sokat segít bár nem toom hogy attól fog e nõni de feszesebb és formásabb lesz melltartókból pedig mindig bordázottat vegyél..ez is ugyanabban segít..
A kérdező hozzászólása: 50 kg körül vagyok és kb. 165 cm magas.
A kérdező hozzászólása: Mik a tapasztalatok a Perfect Woman krémrõl???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: és edzeni a mellizmot hogyan lehet? fekve súlyzózni? (hogy nagyobb legyen a mellem) Mik a tapasztalataitok akik csinálták ezt?
azért a mellizom erõsítéssel vigyázz mert ha tulzásba viszed még kisebb is lesz inkább mint nagyobb, lemegy ugye a zsír és csak izom lesz ami egyáltalán nem szép.
Hát én 26 vagyok, és nekem se sokkal nagyobb a mellem (vagy 70/C-s vagy 75/B-s melltartót szoktam venni, attól függ melyik épp mekkora). De pl mindehhez vagyok 160cm és 45 kiló, szóval rajtam pl nem tûnik kicsinek ez a mellméret egyáltalán. Inkább olyan közepes, de semiképpen se lapos.
ne nyígjál én 16 vagyok de még a legkisebb melltartó is lóg rajtam annyira pici a mellem....utálom :(
Én 19 éves vagyok és szintén 70B-t hordok. Lehet genetika. Ne máshoz mérd magad, mert ez mindenkinél máshogy van. Mondjuk én elég sovány vagyok, 162 centi és 47 kiló. Szerintem ez hozzám pont jó. Nem túl pici és nem túl nagy. Leírnád a magasságod és a testsúlyod?
A kérdező hozzászólása: De hogyhogy mindenkinek már nagy a melle ennyi idõs korban nekem meg nem??? amugy 17 vagyok.
A kérdező hozzászólása: B-s a kosár de köszi a válaszokat.
Amúgy a 70-es méretbõl nem tudunk sokat leszûrni, ugyanis a kosárméret az az A, B, C stb.
Sajnos ezek a krémek nem segítenek, átverés mind. Ráadásul ami hormont tartalmaz, kifejezetten ártalmas is lehet. Úgyhogy 2 választás van: Vagy plasztikai sebész vagy pedig elfogadod magad olyannak, amilyen vagy.
Fehér szalonna
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Dermin plusz - Hol lehet kapni, mennyibe kerül, és hogyan használjam?

Legjobb válasz: Vehetsz patikában, de rendelhetsz netrõl is. Például itt: http://store24.hu/kleralsystem/termekek/hajhullas/derminplus

Vehetsz patikában, de rendelhetsz netrõl is. Például itt: http://store24.hu/kleralsystem/termekek/hajhullas/derminplus
A kérdező hozzászólása: Szóval patika.köszi
A kérdező hozzászólása: Uhh jó drága.

Szükségem van arcradírra csak azt se tudom miaz :D Hol lehet venni mennyibe kerül és egyáltalán hogy néz ki?

Szoli utáni foltok miatt van rá szükségem...Milyen márkáju a jó?

Legjobb válasz: az arcradír olyan mint a tusfürdõ, csak kisebb tubusban van, és vannak benne ilyen kis gömböcskék. amik kemények. azok radírozzák le az arcodat. arra való h a bõr elhalt hámrétegét leszedje. az h milyen márkájú a jó, az egyénfüggõ. mindenkinek más jön be. kikell próbálgatni õket.

az arcradír olyan mint a tusfürdõ, csak kisebb tubusban van, és vannak benne ilyen kis gömböcskék. amik kemények. azok radírozzák le az arcodat. arra való h a bõr elhalt hámrétegét leszedje. az h milyen márkájú a jó, az egyénfüggõ. mindenkinek más jön be. kikell próbálgatni õket.
bemész egy drogériába pl dm, rossman amibe szoktál..és az arctisztító, arcápolóknál van nagyok sok féle bõrradír (nivea, garnier..stb.)kb bármelyik jó..megveszed...este mikor lemostad a sminket bevizezed kicsit az arcod és nyom 2x egy borsónyi adagot és elkezded kenni az arcodon mintha arcot mosnál...érzed majd hogy óvatosan dörzsöli a bõröd mert ilyen kis darabok vannak benned....aztán lemosod és friss lesz a bõröd meg tiszta. :) jó érzés. ja és am a tubusokra rá van írva hogy kell használni.
Rá lesz írva minden! Az enyémet vizes bõrre kell felvinni, szétdörzsölni az arcomon, majd lemosni. Ennyi.
heti 1-2x!
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor annyiba kerül kb mint egy tüsfürdõ nem? Hogy kell használni?Vizes bõrre? Valami részletesebb kéne am köszi )))
A kérdező hozzászólása: Köszike mennyi ideig legyen az arcomon ha rákentem?
A kérdező hozzászólása: Hány alkalommal használjam? Mert utána már mennék szoliba így olyan fakó vagyok :O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!