Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy hány hetes terhes (3 db)

Hogy lehet kiszámolni hány hetes terhesek vagytok nekem valahogy nem jönn össze. A terhes kalkulátorban nem hiszek mert hol 7 hol 8 hetet mutat?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, de nyugodtan hihetsz a terhes kalkulátorban mert a doki is azt az idõpontot számolta amit a gép kidobott.

Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, de nyugodtan hihetsz a terhes kalkulátorban mert a doki is azt az idõpontot számolta amit a gép kidobott.
Én hiszek a terheskalkulátorba mert ugyan azt adta ki amennyit a doki mondott percre-pontosan.Amúgy az utolsó mensi elsõ napjától kell számítani.(www.timmermann.hu)ez tényleg pontos 35+2 hets kismami
Igen, az elõttem válaszolónak igaza van, csak olyan kalkulátorral számolj, amin be lehet állítani a ciklusaid hosszát, mint pl ez: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
14:19-esnek: ezt összehoztuk:)
a második válaszolónak: ne haragudj [email protected] az egér! akartam egy zöldet nyomi de félrecsúszott...:-( bocs
semmi baj
pótolva:-)
attól kérdezem hogy van-e kedve beszélgetni 2-sbe aki rögtön utánam írt? 35+2 hets kismami

Hol lehet kiszámolni hogy hány hetes terhes vagyok? Meg hogy mikor szülök?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu itt ki tudod számolni:)

http://www.babaszoba.hu itt ki tudod számolni:)
google keresõ , terhesség, terhességi naptár
timmermann
Szia! Az utolsó mensi elsõ napjához hozzáadsz 9hónapot+7napot. Remélem érthetõ voltam, azért írok példát. Utolsó menzesz ideje:jan 25 +9 ho az okt 25+7nap=szülés várható ideje:november 1 Üdv

Hol lehet olyan korongot kapni ami megmutatja hogy hány hetes terhes vagy és abban az időszakban milyen vizsgálatokra kell elmenned?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de millió ilyen adat fent van a neten is, és a védõnõtõl kapott felicitas tanácsadó könyvben is van egy szülési kalkulátor táblázat, és minden vizsgálat is le van írva.

Azt nem tudom, de millió ilyen adat fent van a neten is, és a védõnõtõl kapott felicitas tanácsadó könyvben is van egy szülési kalkulátor táblázat, és minden vizsgálat is le van írva.
Én a patikában kaptam és regisztráltam a Femibion oldalán és õk is postáztak egyet.
Szia én a védõnõtõl is kaptam egyet és a dokimtol is ugyhogy nekem 2 van...
Regisztrálj a http://www.femibion.hu oldalon és 2 héten belül ingyen postázzák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma elmentem a gyógyszertárba és kaptam gravidásat sõt még egy gravidás kismama dossziét is adtak mellé :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!