Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy hány (103 db)

A Krups U kávéfőzőhöz bármilyen kapszulát lehet rendelni? A férjem most nyert egy ilyen készüléket, és fogalmunk sincs, hogy milyen kapszula való bele, és hol lehet rendelni, hány darabos, stb?

A Krups U kávéfőzőhöz bármilyen kapszulát lehet rendelni? A férjem most nyert egy ilyen készüléket, és fogalmunk sincs, hogy milyen kapszula való bele, hol lehet rendelni, hány darabos, stb?

Legjobb válasz: Neszpresszooo. ...ez a baj a kapszulásokkal. Külön program a beszerzés. No, meg a kényelem nagy úr, meg kell fizetni.:)

Neszpresszooo. ...ez a baj a kapszulásokkal. Külön program a beszerzés. No, meg a kényelem nagy úr, meg kell fizetni.:)

Hol lehet megnézni, hogy az alaplapom hány Mhz-ig bővíthető?

Legjobb válasz: Még mindig az alaplapod típusát kellene tudni, és az alapján lehet utána nézni. De mi az, hogy hány Mhz-ig? A processzora gondolsz, hogy milyet lehet beletenni, vagy a memoriára (RAM) ami X-MB vagy GB ig lehet bõvíteni?

Még mindig az alaplapod típusát kellene tudni, és az alapján lehet utána nézni. De mi az, hogy hány Mhz-ig? A processzora gondolsz, hogy milyet lehet beletenni, vagy a memoriára (RAM) ami X-MB vagy GB ig lehet bõvíteni?
Ja az lemaradt, szerintem úgy vedd ahogy írtad, 2x 2 GB.
Ezek jók, de mivel a 32 bites Win7 4Gb memóriát tud kezelni, ebbe bele számít a videó kártya memóriája is. Attól függetlenül jó a 32 bites op rendszer, csak tegyük fel 3, 5 Gb memória lesz használatban, de igy is minden rendben van. Vagy 64 bitest teszel fel, gondolom támogatja a processzorod. (Az én gépemben 3 Gb memória van) Ennél érthetõbben nem tudtam le írni. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kevecomp.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&.. Akk 2 ijen pl.?
Még valami, tegyük fel 2GB-ig akarod bõvíteni. akkor 2 db 1GB-osat vegyél vagy ha négyig akkor értelemszerûen 2 db 2GB-ost. A Mhz DDRII 800 Mhz legyen. Így biztos már érted. :)
8 GB-ig bõvíthetõ DDR 2-es memóriákkal. A win 7-nek minimum 1 GB de ajánlott 2GB vagy több, http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-m61pme-s2_2x/specs/
A kérdező hozzászólása: S-Series Supports AMD Socket AM2 ezeket irja a dobozon meg az elõzõ kommentet
A kérdező hozzászólása: GIGABYTE GA-M61PME-S2 asszem ez.
Így már világosabb, tehát akkor kellene az alaplapod típusa.
A kérdező hozzászólása: a 32 bites
A kérdező hozzászólása: Uj ramot akarok bele tenni 2 gb osat hogy fusson a gépen a win 7
Milyen Mhz? Proci? FSB? Memóriafreki? Mire gondolsz? Mellesleg a Mhz-t nem szokták "bõvíteni"
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm amm. 32bites win 7 lessz rajta

Hol lehet annak utánanézni, hogy egy telken milyen közművek vannak benn, illetve hány százaléka beépíthető?

Legjobb válasz: Beépíthetõség attól függ, hogy milyen övezetbe sorolták be az adott ingatlant. Ha kiderült az övezeti besorolás, akkor az adott település településrendezési tervében van részletezve, hogy hol mit lehet. (Ha jól tudom, akkor a településrendezési terv melléklete egy településtérkép az övezeti besorolásokkal.) Ha az adott település honlapján nem találod, akkor a (fõ)építész irodát keresd meg a hivatalban. Közmûvekrõl az adott közmûszolgáltatónál érdeklõdj, hogy az adott telekre vonatkozóan létezik-e náluk közmûszolgáltatási szerzõdés. Ha igen, akkor nyilván bent vannak a közmûvek, ha nem akkor még 2 dolog lehet: vagy befizették a tulajdonosok a közmû-hozzájárulásokat az önkormányzatnál, csak nem vezették be a közmûveket, vagy be sem fizették a közmû-hozzájárulásokat. Elõbbi esetben "csak" a közmûvek kiépítésének a költsége merül fel a továbbiakban, második esetben még a több százezer Ft közmû-hozzájárulás kifizetése is hátravan.

Beépíthetõség attól függ, hogy milyen övezetbe sorolták be az adott ingatlant. Ha kiderült az övezeti besorolás, akkor az adott település településrendezési tervében van részletezve, hogy hol mit lehet. (Ha jól tudom, akkor a településrendezési terv melléklete egy településtérkép az övezeti besorolásokkal.) Ha az adott település honlapján nem találod, akkor a (fõ)építész irodát keresd meg a hivatalban. Közmûvekrõl az adott közmûszolgáltatónál érdeklõdj, hogy az adott telekre vonatkozóan létezik-e náluk közmûszolgáltatási szerzõdés. Ha igen, akkor nyilván bent vannak a közmûvek, ha nem akkor még 2 dolog lehet: vagy befizették a tulajdonosok a közmû-hozzájárulásokat az önkormányzatnál, csak nem vezették be a közmûveket, vagy be sem fizették a közmû-hozzájárulásokat. Elõbbi esetben "csak" a közmûvek kiépítésének a költsége merül fel a továbbiakban, második esetben még a több százezer Ft közmû-hozzájárulás kifizetése is hátravan.
Az elõbbi válaszomból kimaradt: a közmû-hozzájárulásról szintén az önkormányzatnál lehet felvilágosítást kapni (hatósági, vagy mûszaki iroda talán).
A kérdező hozzászólása: köszönöm
egeszsegedre...
A kérdező hozzászólása: nagyon kedves vagy utolsó, neked is egeszsegedre :)


Facebook bejegyzéseimről hol lehet megnézni, hogy kik és hányan osztották meg?

Legjobb válasz: A bejegyzésnél ott van jobb alsó sarokban, hogy hányan osztották meg és a számra kell menni ott látod, hogy kik.

A bejegyzésnél ott van jobb alsó sarokban, hogy hányan osztották meg és a számra kell menni ott látod, hogy kik.
A kérdező hozzászólása: És ha valaki nem közvetlenül az én bejegyzésemet osztotta meg, hanem a bejegyzésem egy ismerõsöm általi megosztását, majd az õ megosztását megosztotta még xy... Akkor az is látszik?
Igen, feltéve, hogy te vagy az eredeti, aki feltette a bejegyzést, legyen az kép, vagy szöveg. Ha te is csak megosztottad valaki másét, akkor csak annyit látsz, aki tõled megosztotta.
és mi van akkor, hogy ha tudom, hogy valaki megosztotta, de nem látom, mert nem jeleníti meg? pár ember megosztását megmutatja, de nem mindenkiét.
Az azért van, mert veled nem osztotta meg. Mondjuk te megosztottad nyilvánosan, õ meg csak az ismerõseivel (vagy még azok közül sem mindegyikkel) és te nem vagy az ismerõse, vagy nem vagy legalábbis nem vagy azok között, akivel megosztotta.

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kett?t....

Legjobb válasz: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?

A kérdező hozzászólása: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?
Amerikában nagyon sok!Én egyszer régebben találtam egy ilyen oldalt, de már nem tudom beírni.Írd be a googleba hogy amerika bûnözési statisztika 2011 mondjuk.Nekem is valahogy így adta ki.Azt tudom hogy csak new orleansba volt 250 gyilkosság!!Szerintem évente több ezer lehet, plusz még amirõl nem tudnak és nem derûlt ki!
Te kérdezted a másik .au-.ca összevetést is, ugye? Felesleges ilyesmit országra nézni. Kanadában 100e lakosra 1.6, Ausztráliában 1.0 gyilkosság jut. De például Quebecben 1.0 míg az ausztrál Northern Territory-ban 4 és nemrég még 8 körül járt. Ha lebontanád városra még nagyobb különbségeket látnál...
kár összevetned a kettõt! Kanadában sokkal jobb a közbiztonság, mint az USA-ban.

Hogy vagy hol lehet megnézni hogy hány ramos a gépem? Gyors választ!

igazából nem értek ehhez és kíványcsi lennék rá elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Viccet félretéve (mert a gyors válaszomat törölték :P): Leveszed a gép oldalát,belenézel és keresel ilyesmi képzõdményeket: http://www.pcparts.hu/shop/images/20080603102542__ingston_ra.. Összeszámolod hány darab van és már tudod is.

Viccet félretéve (mert a gyors válaszomat törölték :P): Leveszed a gép oldalát, belenézel és keresel ilyesmi képzõdményeket: http://www.pcparts.hu/shop/images/20080603102542__ingston_ra.. Összeszámolod hány darab van és már tudod is.
Nem létezik ilyen fogalom, hogy egy gép valahány ramos.
Vagy arra gondolt, hogy hány GB RAM van benne. Ahhoz meg progi kell: http://letoltes.prim.hu/program/58956/
Vezérlõpult->Rendszer és karbantartás->Rendszer
Na igen. Elég hozzá a vezérlõpult. Én már a RAM típusánál jártam...

Mi van a Viva COMET 2009-cel? Hánykor kezdődik? Meddig tart? Hol lehet venni jegyet? Hány éves kortól engednek be? Az igaz, hogy utána együtt bulizunk a fellépőkkel?

Legjobb válasz: ugy örülnék ha nem nagyképûznél le;);) Mondtam h ha jössz ott találkozunk...ennyi..de ezer bocs hogy élek te fullra tökéletes;)

ugy örülnék ha nem nagyképûznél le;);) Mondtam h ha jössz ott találkozunk...ennyi..de ezer bocs hogy élek te fullra tökéletes;)
Ha jössz akkor ott találkozunk:) :DValszeg:D Esélyes vagyok egy VIP belépõre bnõmmel:) Anyukája által:) :P
A kérdező hozzászólása: úgy örülnék, ha Miss/Mr. nagyképû esetleg a kérdésemre válaszolnál... Esetleg valaki más? VAGY SENKI NEM TUD SEMMIT ERRÕL AZ EGÉSZRÕÕÕÕL??
június 4.; 20.00 SYMA csarnok Jegyet venni lehet a TICKETPRO hálózatában, azaz a http://www.ticketpro.hu oldalon keresztül, vagy a nagyobb LIBRI könyáruházakban (pl. Aréna Pláza, Europark, Mammut, Agria Park, Fórum Debrecen, Duna Pláza, stb..), a TICKETPRO jegyiroda pultjánál, illetve valamennyi IBUSZ utazási irodában. A jegy ára 3120 forint. Az a VIP-belépõ, azt csak akkor lehtett volna nyerni(!), ha május 15-ig megveszed a jegyet és regisztrálsz a viva honlapján. Hogy hány éves kortól? ezt nem igazán értem...ez nincs korhoz kötve, mondjuk egy 5 évest biztos nem engednek be egyedül..:D
a Viva comet 2009 este 20:00 kor kezdõdik, 19:30 kor van a kapunyitás. körülbelül 23:15ig tart. korhatár szerintem nincs. a sztárokkal való bulizásról annyit hogy csak a VIP jegyesek bulizhatnak velük a sima jegyesek nem.VIP jegyet idén nemlehet venni, csak 2 játékon lehetett nyerni.a viva tv oldalán volt egy játék meg a clean and clear oldalán.de már mindkettõnek vége és megvannak anyertesek. (a clean and clear egyik nyertese én vok szal én tuti ottleszek már cometen mint vip-s) szóval remélem tudtam segiteni ^^

Hol lehet pontos adatot találni arról, hogy hány fiú és hány lány született Magyarországon 2012-ben?

Google-n sajnos nem találtam erre vonatkozó statisztikát. Kíváncsi vagyok, valóban több fiú születik-e mostanában.

Legjobb válasz: A nagy számok törvénye alapján a fiúk és lányok aránya nagyjából ugyanakkora, nincs jelentõs különbség. De, igen kevés idõt és helyet kivéve, mindig a fiúk vannak többségben a születéskor, mert így kompenzál a természet a magasabb mortalitás miatt.

A nagy számok törvénye alapján a fiúk és lányok aránya nagyjából ugyanakkora, nincs jelentõs különbség. De, igen kevés idõt és helyet kivéve, mindig a fiúk vannak többségben a születéskor, mert így kompenzál a természet a magasabb mortalitás miatt.
A KSH oldalán. Sokáig kell keresni, de az biztos adat.

Hol lehet megnézni, hogy hány %-ban jók a válaszaink? :DD

Legjobb válasz: Keress egy olyan kérdést, amihez írtál kommentet, és a jobb alsó sarokba ki lesz írva, h hány százalék :D

Keress egy olyan kérdést, amihez írtál kommentet, és a jobb alsó sarokba ki lesz írva, h hány százalék :D
A kérdező hozzászólása: oké :D köszi:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!