Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy az (1437 db)

Hol lehet beállítani az iphone-on (3Gs) hogy facebookon kijelezze épp hol vagyok?

Legjobb válasz: Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv

Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )


7.19-es Mircem van. Hol lehet beállitani, hogy ha kilépek 1 ablokból és utána vissza tudjam nézni a beszélgetést. és hol lehet beállitani az időt, hogy mutassa?

el?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Idõ: Mirc > options > irc > messages > timestamp events pipa és mutatja az idõt log: Mirc > options > irc > logging és ott automatically log nál tedd "both" ra Ott kiírja hogy hova menti a beszélgetéseket, és úgy már vissza tudod nézni

Idõ: Mirc > options > irc > messages > timestamp events pipa és mutatja az idõt log: Mirc > options > irc > logging és ott automatically log nál tedd "both" ra Ott kiírja hogy hova menti a beszélgetéseket, és úgy már vissza tudod nézni

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kett?t....

Legjobb válasz: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?

A kérdező hozzászólása: És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?
Amerikában nagyon sok!Én egyszer régebben találtam egy ilyen oldalt, de már nem tudom beírni.Írd be a googleba hogy amerika bûnözési statisztika 2011 mondjuk.Nekem is valahogy így adta ki.Azt tudom hogy csak new orleansba volt 250 gyilkosság!!Szerintem évente több ezer lehet, plusz még amirõl nem tudnak és nem derûlt ki!
Te kérdezted a másik .au-.ca összevetést is, ugye? Felesleges ilyesmit országra nézni. Kanadában 100e lakosra 1.6, Ausztráliában 1.0 gyilkosság jut. De például Quebecben 1.0 míg az ausztrál Northern Territory-ban 4 és nemrég még 8 körül járt. Ha lebontanád városra még nagyobb különbségeket látnál...
kár összevetned a kettõt! Kanadában sokkal jobb a közbiztonság, mint az USA-ban.

Hol lehet kikapcsolni az alaplapn lévő usb-t és hol lehet beállítani azt hogy felismerjen usb portot amit belerakok?

Legjobb válasz: alaplap függõ. leginkább biosban tudod ezeket piszkálni. extrém esetben az alaplapi leírásból jumpereléssel.

alaplap függõ. leginkább biosban tudod ezeket piszkálni. extrém esetben az alaplapi leírásból jumpereléssel.
Elég hogy ha nem írsz ki szem. üzenetet :D azt biztos h nem látja senki
A kérdező hozzászólása: Egy ismerösömnél már láttam..minden félét beirt az MSN személyes üzenetéhez de ez a Windows Live-on nem jelent meg.
hát akkor miért nem kérdezed meg tõle?? én errõl még nem hallottam
A kérdező hozzászólása: megtettem..azért fordultam ide mert õ sem tudtta.õ nem is töltöte ki a Live-s adatlapját..én viszont igen

Hol, hogyan tudom megnézni azt, hogy a vállalkozóm fizeti-e rendesen a tb-ét utánam? Vagy azt megnézni hol lehet, hogy élő-e a taj-számom?

Legjobb válasz: Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...

Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...
Azt, hogy fizeti-e rendesen, a munkáltató adófolyószámláján lehet megnézni (ha nem a könyvelésen dolgozol, akkor ehhez nem valószínû, hogy hozzáférsz) De ez nem is a te gondod, ha elmaradása van, rajta hajtják be. A TAJ autorizációt itt kérdezheted le: http://taj.oep.hu/taw/taa/ Azt, hogy be vagy-e jelentve és mikortól, az ügyfélkapun keresztül tudod megnézni.
Magyarország.hu, eBEV szolgáltatások, szolgáltatások, járulékadat kivonat, itt kell az idõszakot megadnod.

Ilyet hol lehet venni? Azt írják, hogy valami rúdból vágják le, egyik helyen süthető gyurmát írnak, másikon műanyag rudat. Vagy egyáltalán hogy mi ez az anyag, és hol szerezhetnék én is belőle.

http://www.meska.hu/ProductView/index/85757

Legjobb válasz: ha pesti vagy, a blahán a gyöngy ház nevû üzletben árulnak ilye rudakat, amikbõl le kell vágni.. vidéken nem tudok...

ha pesti vagy, a blahán a gyöngy ház nevû üzletben árulnak ilye rudakat, amikbõl le kell vágni.. vidéken nem tudok...
én ilyet körmösboltban láttam, rudakat és felszeletelve is. de csinálni is lehet süthetõ gyurmából.
Szia! Süthetõ gyurmából készül.Szerintem sokkal olcsóbban is megúszhatod ha te készíted el. Én pár napja csináltam videó alapján és egész jóképû narancsszeletek lettek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!