Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet hogy (4207 db)

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )

Hol, hogyan tudom megnézni azt, hogy a vállalkozóm fizeti-e rendesen a tb-ét utánam? Vagy azt megnézni hol lehet, hogy élő-e a taj-számom?

Legjobb válasz: Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...

Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...
Azt, hogy fizeti-e rendesen, a munkáltató adófolyószámláján lehet megnézni (ha nem a könyvelésen dolgozol, akkor ehhez nem valószínû, hogy hozzáférsz) De ez nem is a te gondod, ha elmaradása van, rajta hajtják be. A TAJ autorizációt itt kérdezheted le: http://taj.oep.hu/taw/taa/ Azt, hogy be vagy-e jelentve és mikortól, az ügyfélkapun keresztül tudod megnézni.
Magyarország.hu, eBEV szolgáltatások, szolgáltatások, járulékadat kivonat, itt kell az idõszakot megadnod.


Hol lehet hogy lehet egy fotónak linket készíteni?

Legjobb válasz: Vannak olyan oldalak, amire képeket lehet feltölteni és minden képhez kapsz egy hivatkozást, linket, ahol késõbb is megnézheted. Ilyen oldal pl a kepfeltoltes.hu, de van sok más hasonló oldal is.

Vannak olyan oldalak, amire képeket lehet feltölteni és minden képhez kapsz egy hivatkozást, linket, ahol késõbb is megnézheted. Ilyen oldal pl a kepfeltoltes.hu, de van sok más hasonló oldal is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnézem

Hogyan lehet úgy csinálni hogy készpénzt szeretnék egy csaj otthonába küldeni úgy hogy ne kelljen bemennie a postára. Hol lehet? Hogyan? Ám 450ft-öt szeretnék adni neki. Plussz van valami más költség is?

Legjobb válasz: http://www.posta.hu/static/internet/download/USZ_2013_tarifa.. Az utalványt nézd! Látható, hogy 450 ft küldésénél neked felszámítanak 540 forint posta díjat is! Szóval inkább banki utalást javaslok, ha megoldható.

http://www.posta.hu/static/internet/download/USZ_2013_tarifa.. Az utalványt nézd! Látható, hogy 450 ft küldésénél neked felszámítanak 540 forint posta díjat is! Szóval inkább banki utalást javaslok, ha megoldható.

Kombinált/integrált teszt. Nem tudom, melyiket csináltassam és HOL? Lehet, hogy lökött vagyok?

Dunaújvárosi kórházban is megcsinálják az integrált tesztet 28 e ft-ért. Az Istenhegyi úti klinikán a kombináltat csinálják 30 e ft-ért. Megéri ennyi pénzt kifizetni azért, hogy egy specialista csinálja a 12. heti genetikai UH-t? Mert ugye a vérteszt az vérteszt, az eredmény ugyanaz mindkét helyen. Annyi még, hogy Dunaújvárosban a vérvételnek 1 hét után van eredménye, az Istenhegyi klinikán meg azonnal. (nem a pénzösszegr?l van szó, szerencsére nem számít, csak az én hülyeségem ez a dilemma???)

Legjobb válasz: Az Istenhegyi úton van a legnagyszerûbb ultrahangos a doki az országban, Dr. Hajdu Krisztinának hívják. Õ a legelismertebb a szakterületén. Az orvosok is fejet hajtanak neki. Nyugodtan utánanézhetsz annak, amit itt állítok. Én ezért mentem oda genetikai UH-ra, sõt, arra is megkértem, hogy a véreredményemet nézze meg õ is, és úgy a kettõbõl együtt mondjon véleményt, mert határeset lett az eredményem. Nagyon alapos volt és meg is nyugtatott, hogy igen, egészséges a fiam. Ezen kívül filmet is készített róla és fényképeket is kaptunk a 3D-s ultrahang vizsgálatról.

Az Istenhegyi úton van a legnagyszerûbb ultrahangos a doki az országban, Dr. Hajdu Krisztinának hívják. Õ a legelismertebb a szakterületén. Az orvosok is fejet hajtanak neki. Nyugodtan utánanézhetsz annak, amit itt állítok. Én ezért mentem oda genetikai UH-ra, sõt, arra is megkértem, hogy a véreredményemet nézze meg õ is, és úgy a kettõbõl együtt mondjon véleményt, mert határeset lett az eredményem. Nagyon alapos volt és meg is nyugtatott, hogy igen, egészséges a fiam. Ezen kívül filmet is készített róla és fényképeket is kaptunk a 3D-s ultrahang vizsgálatról.
Ja, és még a teszttípusokról: az integrált többet mutat, nagyobb biztonságot jelent. Én azt csináltattam.
Ezekkel a tesztekkel csak az baj, hogy kor alapján egyszerû kockázatbecslést csinálnak, magát a babát nem vizsgálják.
Dehogynem vizsgálják...uh-al.
Mi is az Istenhegyin csináltattuk. Sõt még a 18. hetit is Hajdu doktornõ csinálta. Én nagyon meg voltam elégedve. Egy óra múlva meg volt az eredmény. Az sztk-s uh-al ellentétben nem 10 percig nézi a babát, többször átvált a géppel 4d-be, mindent megkérdezhetsz, nem sürgetnek és még konkrétan a lábujja hegyét is megnézik!:)
Az UH-ot s ember csinálja, tök mindegy hogy az Istenhegyin vagy akárhol. Én inkább elmentem amniora, tök ingyen volt és 99%-os eredményt ad.
hajdu krisztina a praxisban is csinal ultrahangot, 12 ezerert, en oda mentem, a kombinalt tesztet meg szerencsere ingyen csinaltak meg a korhazban (sajnos nem ingyenes mar, 7000 forint vagy hogy van). nekem amugy igenis szamit a penz, mert 12 ezerbol eleg sok babacuccot lehet venni.. es kb ugyanott voltam, mintha az istenhegyire mentem volna
"Én inkább elmentem amniora, tök ingyen volt és 99%-os eredményt ad." Igen, és még ha kicsi is, de van vetélési esély. Nem hiába nem küldözgetnek rá mindenkit!

Hol lehet beállítani az iphone-on (3Gs) hogy facebookon kijelezze épp hol vagyok?

Legjobb válasz: Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv

Ha a telefonodon rajta van az AppStore-ból ingyen letölthetõ FB, akkor ha rámész az üzenõfalra ott van három valami a kiírások fölött (már rég FB-oztam rajta lehet hogy nem minden stimmel abba amit mondok), és onnan az egyik az hogy Check In. Ott a GPS-ed kiadja a közelben lévõ dolgokat. (Pl. Arénába h Meki, Burger Aréna Pláza, stb.) Kiválasztod hogy épp hol vagy és van valami Add Tags, ott aztis ki tudod választani hogy épp melyik ismerõsöddel van ott...aztán tovább tovább és végül kidobja az üzenõfalra hogy te XY-al ottvagy éppen, vagy egyedül. Üdv

Hol lehet megtudni, hogy hol és mikor lehet francia nyelvizsgára jelentkezni?

Legjobb válasz: Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.

Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!